Találatok a következő kifejezésre: Általában mennyi él egy (23 db)

Netes társkeresõn ha írok egy lánynak aki ezt követõen meg is nézi az adatlapomat, mennyi idõ telhet el amíg visszaír? Vagyis általában mennyi idõ után nem érdemes várni a válaszát? Ha egybõl nem ír az már kalap-kabát?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Velem is elõfordult, hogy megnéztem a levelet, de csak másnap volt idõm visszaírni. Ne aggaszd magad az ügyön. Nem érdemes.

Nem feltétlenül. Velem is elõfordult, hogy megnéztem a levelet, de csak másnap volt idõm visszaírni. Ne aggaszd magad az ügyön. Nem érdemes.
A kérdező hozzászólása: Ja hát nem vágok eret magamon, nem errol van szó :) , csak kíváncsi vagyok mik a tapasztalatok, egyébként szinte egész nap online, szóval ideje lett volna írni...
én azonnal írok, ha tetszik a srác, ha nagyon kevés idõmn van, fel se nézek az oldalra, de legalább másnap válaszolnék.Lehet, hogy veszett ügy, de a remény hal meg utoljára.

4óra paintball játék alatt egy ember általában mennyi golyót használ el?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani... Nem mindegy milyen intenziv a csata, az se mindegy mennyi szünet van egy-egy menet között és még sok más...

Ezt nem lehet megmondani... Nem mindegy milyen intenziv a csata, az se mindegy mennyi szünet van egy-egy menet között és még sok más...
Gondolom azért kérdezed mert 1 golyó ára 15 ft. Szóval. 1-1 menet átlagban 2-5 percesek. A profibbak fél perc alatt is lenyomhatnak egy menetet. 1 menet alatt is el lehet durrogtatni egy teli tárat. Nekem szerencsére 4 óra alatt csak 250 re volt szükségem de az is 3750 ft. Szóval ne darálj. ha 500 alatt megúszod jó vagy.

Mennyi idő után évül el egy végrehajtási ügy? 2005-ben egy pénzintézet által BAR-os lettem, úgy, hogy hitelem sem volt és mégis BAR listára kerültem.

2005-ben a számlámra befizettek 30 ezer forintot, a banknál az ügyintéz? meg 300ezret könyvelt, ezt a pénzt én meg is kaptam és fel is vettem, mivel nem tünt fel, hogy több van a számlámon. egy hónapra rá kaptam egy felszólító levelet a banktól!!!! ráadásul a félreértés után még volt befizetés a számlámra, ami már minuszban volt. akkoriban ez fel sem tünt mivel igen ritkán használtam a bankkártyát valamint a bank szolgáltatásait.

Legjobb válasz: Tehát azt javasolod, hogy fizessek ki 600 000ft-t (kamatokkal együtt) mert 5évvel ezelõtt egy ügyintézõ rosszul könyvelt? Úgy hogy felszólítólevelet 1 hónap elteltével már a faktoringtól kaptam, hogy kamatokkal együtt fizessem ki, akik a mostanihoz hasonló levelet küldtek, hogy eladját egy végrehajtónak a tartozásomat és ez így abbamaradt? Így bárkinek "véletlenül" átutalhatnak a számlájára és utána meg követelhetik, hogy kamatokkal együtt fizesse meg tartozását?

A kérdező hozzászólása: Tehát azt javasolod, hogy fizessek ki 600 000ft-t (kamatokkal együtt) mert 5évvel ezelõtt egy ügyintézõ rosszul könyvelt? Úgy hogy felszólítólevelet 1 hónap elteltével már a faktoringtól kaptam, hogy kamatokkal együtt fizessem ki, akik a mostanihoz hasonló levelet küldtek, hogy eladját egy végrehajtónak a tartozásomat és ez így abbamaradt? Így bárkinek "véletlenül" átutalhatnak a számlájára és utána meg követelhetik, hogy kamatokkal együtt fizesse meg tartozását?

Egy kb 150 oldalas ebook-ot általában mennyi idő alatt olvaol el? És milyen gyorsan haladsz vele?

Legjobb válasz: Ha jó és tetszik akkor kb egy nap, max kettõ. De ritkán olvasok ebookokat, jobb szeretem a kézzel fogható könyveket:)

Ha jó és tetszik akkor kb egy nap, max kettõ. De ritkán olvasok ebookokat, jobb szeretem a kézzel fogható könyveket:)
én kb.egy hónap alatt olvasnám el:S..egyszerûen utálok gépen olvasni, elfárad az agyam/szemem...mindig hallom h.barátaim ezt meg azt elolvasták gépen, küldözgetnek egymásnak cuccokat. én meg csak pislogok... csak én vagyok ilyen különc???
A kérdező hozzászólása: Szia! Szerintem nem vagy különc :) én se szeretek gép elõtt olvasni, de olvasni viszont igen, és nincs pénz annyi könyvet, emgvenni, szóval szép lassan haladoka könyvkel! Köszi a válaszokat!
22:11 vagyok hát igen, végülis költséghatékony:) néha én is rávetemedek, max.lassan végzek:S
Három óra maximum. Emberfeletti gyorsan olvasok, még gépen is. Mondjuk 3as szemüvegem van :D 16/L
Legutóbb két nap alatt olvastam el. Igaz egy régi angol könyv volt, ezért kicsit nehezebben ment, de gyakorlat teszi a mestert :D
150 oldal nekem is csak pár óra, és én rengeteget olvasok gépen, szerencsére nem zavarja a szememet. Viszont ha egy könyv tetszik, akkor szeretem megvenni, mert egy könyvet fogni teljesen más feeling :)
Egy sima könyvben 150 oldal az nekem másfél óra, pluszminusz 5-10 perc. Attól függ. Hogy e-bookba mennyi.. hát lényegesen lassabban olvasok, de szerintem egy 2 óra alatt ez is megvan. 13/F

Általában mennyi idő múlva jut el egy nő a csúcsra?

Legjobb válasz: Itt nem lehet átlagot képezni. Ha egy nõ nagyon fel van izgulva, rá van hangolódva a szexre, akkor még 1 perc sem kell hozzá. Azonban, ha nem adottak a körülmények (pl.: gondterhelt), akkor hosszú percek kellenek, és az is benne van a pakliban, hogy nem jön össze neki. Petranova

Itt nem lehet átlagot képezni. Ha egy nõ nagyon fel van izgulva, rá van hangolódva a szexre, akkor még 1 perc sem kell hozzá. Azonban, ha nem adottak a körülmények (pl.: gondterhelt), akkor hosszú percek kellenek, és az is benne van a pakliban, hogy nem jön össze neki. Petranova
Na ez attol fugg hogy a fiu mennyire ugye.Pl en ha nagyon reg nem csinaltam es a paraom nagyon jol "dolgozik" akkor eleg 2 perc :P de ha minden nap csinaljuk akkor kell vagy 10-15perc es azt is besegitessel(masztival). 18/L

Általában mennyi idő alatt kel el egy albérlet?

Érdemes-e 3 napnál régebbi hirdetésre jelentkezni?

Legjobb válasz: Elsõ sorban a népszerû online oldalak hirdetéseire gondolok.

A kérdező hozzászólása: Elsõ sorban a népszerû online oldalak hirdetéseire gondolok.
Általában ami jó az szinte azonnal, 1-2 napon belül. Bár mostanság már talán kezd lecsengeni a diákok serege. Legalábbis a többség már szerintem megtalálta új otthonát, így egyre több esély van rá, hogy nem azonnal, hanem 2 nap után is megvan a hirdetett albérlet :) Mi most kerestünk pár hete és rengeteg olyanba futottam bele, hogy délután kirakták a hirdetést, este hívtam és már elvitték (vagy legalábbis lebeszélték a megtekintést, másnap pedig szólt, hogy elvitték...) Végül sikerült találni, de ezt is úgy hogy én voltam az elsõ megtekintõ. Én azt mondom ami 3 napig nem kell senkinek az olyan is. Drága és/vagy lepukkant stb. Mármint ezt ilyen átlag albikra mondom, a 40-70 ezres kategóriában amire sok az érdeklõdõ. Drágábbakra kisebb az igény, így én el tudom képzelni, hogy egy havi 150 ezres albérlet ár/érték arányban nagyon jó és mégse megy el 3 nap alatt.
Az enyém hat hét alatt kelt el. Persze az vidéken, az isten háta mögött van.
Persze az érthetõ, ha máshol akár hetekbe is telhet. Én kifejezetten a budapesti, azon belül is az árban, elhelyezkedésben keresettebb típusokra gondoltam. Pláne augusztus végén, szeptember elején.

Altalaban a halalesetet es az elhunyt temetese kozott mennyi ido telik el? Egy het? Ketto?

Legjobb válasz: Anyósomat és apósomat is 3 napon belül eltemették. Nagypapámat jó két hónap múlva, mert õt hamvasztották.

Anyósomat és apósomat is 3 napon belül eltemették. Nagypapámat jó két hónap múlva, mert õt hamvasztották.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszod!
Általában 6-7 nap
ha koporsós, akkor mindenképp egy héten belül, a hamvasztásos nem sürgõs, az akár hónapok múlva is lehet.
Attól is függ boncolják -e az illetõt , amiatt is csúszik a temetés . Ebben az esetben kb 2 hét , koporsós temetés esetén .
ez függ attól, hogy a haláleset hogyan történt? milyen korú volt az elhunyt, esetleg betegsében halt-e meg, kórházban hunyt-e el vagy otthoni körülmények között (hosszantartó betegség(ez idõsebbeknél jellemzõ) vagy hirtelen (tragikus hirtelenséggel)). általában, ha fiatal az elhunyt és a halált megelõzõen nem voltak elõjelei, amik betegségre utaltak, akkor boncolást szoktak elrendelni, ami hosszabitja az idõt, ha idõsebb vagy idõs hunyt el, akkor nem mindig boncolnak, ez függ a család akaratától vagy ha voltak elõjelei a "bekövetkezendõ természetes halálnak. Ha boncolást rendelnek el (akár hivatalból, akár hozzátartozók kérésére), akkor a holttestet a halál beáltának megállapítása után kiadják a kórháznak, ott elõkészitik boncolásra, kiállitják a jegyzõkönyvet melyben a halál okát leirják, és csak utánna adják ki a testet (ez kb. 2 hét).

Mi történik ha lefial egy garnéla? El kell különíteni a kicsiket? Általában mennyi kicsi születik? Honnan lehet megállapítani melyik hím melyik nőstény?

Holnap garnéláim lesznek és nem tudom hogy melyik hím melyik nőstény.Szóval esetleges lefaláskor mi a teendő?

Legjobb válasz: Nem kell vele semmit sem csinálni, nem bántják a kicsiket. Ott kell hagyni együtt a szülõkkel õket. A nõsténynek a hasa íves (dagi), a hímnek meg be van horpadva (vékony). A nõstény színesebb és nagyobb. A hím átlátszóbb és kisebb.

Nem kell vele semmit sem csinálni, nem bántják a kicsiket. Ott kell hagyni együtt a szülõkkel õket. A nõsténynek a hasa íves (dagi), a hímnek meg be van horpadva (vékony). A nõstény színesebb és nagyobb. A hím átlátszóbb és kisebb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm , pont ilyen válaszra vártam, majd tudni fogom hogy ha ilyen történik!:)

Mennyi ideig él egy guppi (és a díszhalak úgy általában)? Milyen (honnan tudom) amikor megöregszik?

Legjobb válasz: Papírforma szerint 3-4 év nálam max 1-2 évig éltek eddig. Azok a túltenyésztett guppik amiket a boltban kapsz rekord idõ alatt döglenek meg de ez az összes túltenyésztett halra vonatkozik.

Papírforma szerint 3-4 év nálam max 1-2 évig éltek eddig. Azok a túltenyésztett guppik amiket a boltban kapsz rekord idõ alatt döglenek meg de ez az összes túltenyésztett halra vonatkozik.
A guppi 3-4 évig él. Általánosítani nem nagyon lehet, talán annyiban, hogy általában a nagyobb testûek, meg a hideg vizûek tovább élnek. Azt se nagyon lehet megmondani, hogy már öreg. Van olyan, ami egyre színesebb lesz, van olyan ami kifakul, vagy olyan aminek a mintázata változik meg, vagy a viselkedése. Egyre territoriálisabb lesz, vagy egyre lassúbb, és visszahúzódóbb, kevesebbet eszik, vagy megváltozik az étrendje. De sok olyan is van, amin egyáltalán semmi nem látszik, eléri a felnõtt méretét, él pár évet, aztán egyszer csak meghal.

általában mennyi ideig él egy leopárd gekkó?

már mindenhol megnéztem de seholsem találtam meg hogy mennyi ideig élnek

Legjobb válasz: 10 év körül

10 év körül

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!