Találatok a következő kifejezésre: Általában mennyi él (59 db)

Netes társkeresõn ha írok egy lánynak aki ezt követõen meg is nézi az adatlapomat, mennyi idõ telhet el amíg visszaír? Vagyis általában mennyi idõ után nem érdemes várni a válaszát? Ha egybõl nem ír az már kalap-kabát?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Velem is elõfordult, hogy megnéztem a levelet, de csak másnap volt idõm visszaírni. Ne aggaszd magad az ügyön. Nem érdemes.

Nem feltétlenül. Velem is elõfordult, hogy megnéztem a levelet, de csak másnap volt idõm visszaírni. Ne aggaszd magad az ügyön. Nem érdemes.
A kérdező hozzászólása: Ja hát nem vágok eret magamon, nem errol van szó :) , csak kíváncsi vagyok mik a tapasztalatok, egyébként szinte egész nap online, szóval ideje lett volna írni...
én azonnal írok, ha tetszik a srác, ha nagyon kevés idõmn van, fel se nézek az oldalra, de legalább másnap válaszolnék.Lehet, hogy veszett ügy, de a remény hal meg utoljára.

4óra paintball játék alatt egy ember általában mennyi golyót használ el?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet megmondani... Nem mindegy milyen intenziv a csata, az se mindegy mennyi szünet van egy-egy menet között és még sok más...

Ezt nem lehet megmondani... Nem mindegy milyen intenziv a csata, az se mindegy mennyi szünet van egy-egy menet között és még sok más...
Gondolom azért kérdezed mert 1 golyó ára 15 ft. Szóval. 1-1 menet átlagban 2-5 percesek. A profibbak fél perc alatt is lenyomhatnak egy menetet. 1 menet alatt is el lehet durrogtatni egy teli tárat. Nekem szerencsére 4 óra alatt csak 250 re volt szükségem de az is 3750 ft. Szóval ne darálj. ha 500 alatt megúszod jó vagy.

Fiúk! általában mennyi idő alatt mentek el orális szexnél? Mitől függ az időmennyiség?

Legjobb válasz: ez változó , mindenkinél más . pl: én akkor megyek el hamar ha nem csinálja túl gyorsan .

ez változó , mindenkinél más . pl: én akkor megyek el hamar ha nem csinálja túl gyorsan .
Ha már rég nem voltam együtt az asszonnyal akkor 10-15 perc. Ha egy nap többször is van szex akkor akár fél óra is lehet, de ez is függ attól mennyire vagyunk beindulva. Ha ittas állapotban vagyok akkor jó félóra, háromnegyed óra kell mire elélvezek.
Dehogy megyek, maradok!
Két véglet van. Vagy 2-3 perc, vagy nem tudok elmenni. Számomra nagyon jól kell, hogy csinálja a csaj, hogy el tudjak menni. Az eddigi csajaim közül 2 van, aki emlékezetes ilyen szempontból.
Elég nehéz csak szájjal elintézni engem, de ha az asszonynak olyan napja van és rendesen nyelvvel is dolgozik szopás közben akkor néhány perc.
30 perc... ha kézzel is rásegítenek, akkor 5-10 perc
Utolsónál a pont. Csak szájjal 30-35 perc nálam. Ezért szoktam mondani a barátnõmnek, hogy néha kicsit kezezzen is, úgy csak 15-20 perc. :)
Szerintem az átlag 10-15 perc. Ha elõtte mondjuk pornót néztem egy órát, akkor 2perc is lehet. Ha inni voltam elõtte, akkor egy óra is lehet. Változó és a csajtól is függ.

Általában mennyivel korábban nyitják ki az egyébként bezárt római katolikus templomokat a vasárnapi mise elõtt?

Mise kezdete elõtt mennyivel korábban lehet már bemenni?

Legjobb válasz: Nagyobbnak mondható templomok szerintem fél órával korábban már simán nyitva szoktak lenni.

Nagyobbnak mondható templomok szerintem fél órával korábban már simán nyitva szoktak lenni.
Változó, van, ami egész nap nyitva van, de általában fél-egy órával elõbb kb. Húsvétkor és ünnepekkor lehet ez kicsit több is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!
amikor hagyja :)
Ja, egyébként péntek óta 24 vagyok. :) csak, hogy megfeleljek a kikötésnek. :)
Bár elmúltam már 23 de csak 22 évesen szexeltem de akkor kb 2 hét után. Ha hamarabb lett volna rá alkalom akkor lehet hogy elõbb is.
Találkozások gyakoriságától függõen 2-4 hét.
6: Szerinted mit jelent ez a szó? :D
én nem tartom könnyûvérûnek magam de bármikor
Hmm, könnyûvérûnek számítok, hogy már az elsõ randin simán lefeküdtem volna vele annyira rápörögtem? Végül a 3. randiig bírtam, de se õ, se én nem éreztük azt, hogy korai lett volna. Nem kamaszok vagyunk már vagy szüzek, hogy fontos a felvezetés. 24 N
13 nap 12 óra 23 perc 16 mp de a bolygóknak is együtt kell állni hozzá. Ha nincs együttállás, akkor 26 nap 19 óra 26 perc 15 mp.
Az elsõ találkozás elõtti fél órában.
Az elsõ találkozás utáni fél órában.
tudom mit jelent ez a szó a bármikort azért írtam mert nekem konkrétan szexkapcsolatnak indult tehát ez nem könnyûvérûség

Általában mennyivel a metszõfogak levágása után kezd el a nyuszi enni?

Legjobb válasz: Akár azonnal is. Persze ha altatásban csinálják, akkor csak azután, hogy kimegy a bódulat (10-12 óra).

Akár azonnal is. Persze ha altatásban csinálják, akkor csak azután, hogy kimegy a bódulat (10-12 óra).
A kérdező hozzászólása: A mi nyuszinkat nem altatták, de lehet, hogy kicsit megviselte az utaztatás, mert kb. fél órája itthon van, és még nem láttuk enni, de persze az is lehet, hogy csak türelmetlen vagyok.

Általában mennyi idő alatt kel el egy albérlet?

Érdemes-e 3 napnál régebbi hirdetésre jelentkezni?

Legjobb válasz: Elsõ sorban a népszerû online oldalak hirdetéseire gondolok.

A kérdező hozzászólása: Elsõ sorban a népszerû online oldalak hirdetéseire gondolok.
Általában ami jó az szinte azonnal, 1-2 napon belül. Bár mostanság már talán kezd lecsengeni a diákok serege. Legalábbis a többség már szerintem megtalálta új otthonát, így egyre több esély van rá, hogy nem azonnal, hanem 2 nap után is megvan a hirdetett albérlet :) Mi most kerestünk pár hete és rengeteg olyanba futottam bele, hogy délután kirakták a hirdetést, este hívtam és már elvitték (vagy legalábbis lebeszélték a megtekintést, másnap pedig szólt, hogy elvitték...) Végül sikerült találni, de ezt is úgy hogy én voltam az elsõ megtekintõ. Én azt mondom ami 3 napig nem kell senkinek az olyan is. Drága és/vagy lepukkant stb. Mármint ezt ilyen átlag albikra mondom, a 40-70 ezres kategóriában amire sok az érdeklõdõ. Drágábbakra kisebb az igény, így én el tudom képzelni, hogy egy havi 150 ezres albérlet ár/érték arányban nagyon jó és mégse megy el 3 nap alatt.
Az enyém hat hét alatt kelt el. Persze az vidéken, az isten háta mögött van.
Persze az érthetõ, ha máshol akár hetekbe is telhet. Én kifejezetten a budapesti, azon belül is az árban, elhelyezkedésben keresettebb típusokra gondoltam. Pláne augusztus végén, szeptember elején.

Melyik háziállat él a legkevesebb ideig és az általában mennyi? Az egér vagy hörcsög félék?

Legjobb válasz: Szerintem a hörcsögök. Azok egyszer csak gondolnak egyet és meghalnak. Én ezért nem tartanék soha.

Szerintem a hörcsögök. Azok egyszer csak gondolnak egyet és meghalnak. Én ezért nem tartanék soha.
A hörcsög max 2 és fél évet él.Nekem 3 évig élt, de meghalt daganatban.
Halak
Jah! És a hal vajon az egerek vagy a hörcsögök családjába tartozik :S
A háziegér kb. 2 évig él
15 és nagyon.
Nem levelezõpartnert keresek, csak a kérdésre válaszoltam, köszönöm! (1. válaszoló)
17 és eléggé...
Nagyon nedves :d 13/13 L
12 es nagyon:d
10-9 nagyon
10 és mint egy szökõkút!
12 és nagyon
9 nagyon nedves 13l
8

Mennyire él mind a magyar, mind a lengyel emberekben a "Lengyel-magyar két jó barát" mondás által is reprezentált barátság?

Legjobb válasz: 2. 48 százalékos. Te vagy az oldal magyargyûlölõje. Egy jó szavad nem volt még ehhez a néphez , országhoz. Ja , lehet hogy nem is vagy magyar.Nekem ez a gyanúm.

2. 48 százalékos. Te vagy az oldal magyargyûlölõje. Egy jó szavad nem volt még ehhez a néphez , országhoz. Ja , lehet hogy nem is vagy magyar.Nekem ez a gyanúm.
egyetemes történelmi tudás hiánya, okozza a magyar gyûlöletet ... jól mutatja a szokásos gyûlölködõk hozzászólásai is, akik nem értik, hogy mi a közös a lengyel és magyar történelemben .. Nem értik, mit keresett itt Bem tábornak vagy miért volt Lengyel király Báthory István ... Való igaz, hogy már nem olyan szoros a kapcsolat, mint amikor még szomszédok voltunk, de történelmi gyökereink összefonódnak és gyakorta baráti népként tekintettünk egymásra. Ez azért ritka jelenség volt Európában, pláne két egymással nem rokonítható nép között. Közel múltban is emlékeznek az emberek ezekre a gyökerekre, 56ban is lengyel szimpátia tüntetésként indult a forradalom. rendszerváltáskor és a közel múltban is voltak nagy tömegû szimpátia tüntetések egymásért ...
Ettõl függetlenül én bírom a lengyeleket.
Miért pont a lengyelek? Egész Európa utál minket, mint a háromnapos lóganajt a nappali közepén. Egyébként az ilyesmit lemérheted például olyan európai mûsorokon mint például az Eurovíziós dalfesztivál, ahol a baráti országok egymásra szoktak szavazni... ránk szoktak a lengyelek? áááááá... kizárt dolog... ennyit a barátságról.
Milyen igazságról beszélsz? Ideje lenne ha visszaköltöznél Dél-Indiába.Neked az a hazád.
Kb. ugyanannyira barátaink, mint a Dél-Borneói indiánok.
Hat en dolgoztam egyutt tobb 100 lengyellel, es szerintem is-is. Egyik felet nagyon szerettem, a masikat meg pont ennyire nem. Es szerintem ezzel ok is igy voltak. Volt akikkel egyutt buliztunk es a barpultrol szivtak orrba a vodkat :) Viszont nekem az a tapasztalatom, hogy dolgozni nem szeretnek. De hallottam mas orszagbol olyat, hogy ott meg igen. Fura egy nep az szent. Egy biztos, ha azt a szot ismered, hogy qrva, akkor kozepfokon beszeled a lengyelt :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!