Találatok a következő kifejezésre: Általában meddig egy (38 db)

Általában meddig tart egy eszméletvesztés?

Édesapám túladagolta magát frontin nyugtatóval és 2 napja eszméletlen. Az orvosok azt mondták, hogy stabil az állapota, de semmi mást nem tudnak még mondani. Kb. meddig maradhat még eszméletlen állapotban?

Legjobb válasz: Fogalmam nincs meddig maradhat eszméletlen. Ha teljesen felszívódott nála, bár nemtom mennyit vett be. A frontin nyugtató, pánikrohamokra tûzoltásként használják, és frontok elõtti nyugtalanságra, szívproblémákra.

Fogalmam nincs meddig maradhat eszméletlen. Ha teljesen felszívódott nála, bár nemtom mennyit vett be. A frontin nyugtató, pánikrohamokra tûzoltásként használják, és frontok elõtti nyugtalanságra, szívproblémákra.
Mennyit vett be? Eszméletvesztéshez iszonyú sokat kell. Vagy ivott rá?
Ha örök bann, akkor örökre, ha ideiglenes, akkor az oldaltól függ, általában 1 hónap szokott lenni az ideiglenes.
Szoktak 3 napig is bannolni . De van amikor egy hét . Van hogy egy honap vagy esetpeg egy év . De van orok bann is.

Általában meddig tart egy szeretői kapcsolat?

Legjobb válasz: általában akármeddig. a felektõl függ.

általában akármeddig. a felektõl függ.
Hat nekem volt egy fiu ismerosom, aki 5 evig titokban talakozott egy lannyal, akinek ugyanis volt egy tartos kapocsolata...5 ev utan kilepett ebbol a kapcsolatbol es osszekoltozott az ismerosommel...tervezgettek, tervezgettek ...es ra 1 evre a csaj lelepett egy masikkal...szoval embere valogatja.....
Egyik barátnõm már évek óta egy ilyen kapcsolatban van, Õ jól érzi magát benne, de sztem a pasi is mert jár hozzá elég sûrûn, a felesége meg a gyerekei mellett. néha összevesznek aztán kibékülnek.... van ilyen is!
Ez a ket feltol fugg, akarmeddig tarthat. A lenyeg tul sok erzelmet meg remenyt nem szabad taplalni. ha elkonyveled magadnak h lehet h mindig csaka szeretoi poszt jut neked, az orokos masodik hely es ez eleg neked es egy ilyeben boldog vagy akkor nincs gond. altalaban a gond ott van h az egyik fel tobbet akar mint a masik ki akar jonni a 2ik helybol.en nem vagyok hive az ilyen kapcsolatoknak de akit ez boldogga tesz annak biztos jo.
pontosan, olyat is hallottam hogy a faszi szeretöt tartott gyerek is lett onnan de már volt 2 gyereke a feleségétöl akit szintén szeretett és hosszu évekig jßatszották, a feleség nem nagyon tudta. a szeretönek meg megfelelt a második félnek lenni. általában a szeretö feladja mert lelkileg nem megy neki hogy ö csak mindig a második.
amig csak szexre kell a szeretõ oké ameddig megy a dolog.ha viszont az egyik szeretni kezd ....na itt jön a gáz....
Az egyik ismerõsöm két pasi szeretõje, 10 és 11 éve tart! Elvileg szereti mindkettõt, és nagyon jól megvannak. Ja és a két pasi nem tud egymásról. :)
Ameddig nem fordul komolyra. Meg ameddig örömét leli benne mindkét fél.
Nekem volt 2 ilyen kapcsolatom!Az egyik tartott 1évig de az közös megegyezés alapján véget ért.Majfd ezt követõen egy 2éves kapcsolatom mellé becsúszott 1 szeretõ...vagy talán több is...Bár tényleg az érzelmi kötõdés soha nem jó, mert vmelyik fél elõbb avgy utobb megsérülhet.Ez nálunk oda-vissza mükõdik.Ha õ lép akkor én lépek vissza és forditva...De kitudja még milesz ebbõl..Vagy sírás vagy nevetés :) ...


Egy tinisztár-ért általában meddig rajonganak?

PL: Justin Bieber. Hány éves koráig rajonganak a tinilányok? Mikor áldozik le a csillaga? 10 év múlva is rajongani fognak érte?

Legjobb válasz: Miért vagy arrogáns? Nem tudom, mi az a tinisztár-ért. Nem hinném, hogy van erre recept. Az ötvenes években a Zárai-Vámosi házaspár, Hollós Ilona, Kovács Erzsi stb. voltak a sztárok. A hatvanas, hetvenes, nyolcvanas éveknek és a jelen kornak is megvan a maga csillaga. Egy részükkel együtt öregedett a közönség. Azaz a fiatalok már nem foglalkoztak velük, de azok, akik szerették, az idõ múlásával sem lettek hûtlenek. Voltak olyanok, akik teljesen kikoptak. És meglepõ módon olyanokat is fel lehetne sorolni, akik túl vannak a hatvanon, s mégis szeretik a tizenévesek is.

Miért vagy arrogáns? Nem tudom, mi az a tinisztár-ért. Nem hinném, hogy van erre recept. Az ötvenes években a Zárai-Vámosi házaspár, Hollós Ilona, Kovács Erzsi stb. voltak a sztárok. A hatvanas, hetvenes, nyolcvanas éveknek és a jelen kornak is megvan a maga csillaga. Egy részükkel együtt öregedett a közönség. Azaz a fiatalok már nem foglalkoztak velük, de azok, akik szerették, az idõ múlásával sem lettek hûtlenek. Voltak olyanok, akik teljesen kikoptak. És meglepõ módon olyanokat is fel lehetne sorolni, akik túl vannak a hatvanon, s mégis szeretik a tizenévesek is.

Nektek általában meddig bírja egy fülhallgató?

tegyük fel egy agybadugós 7000-8000 forint körüli

Legjobb válasz: Egy éve vettem Sonyt, eddig hibátlan.

Egy éve vettem Sonyt, eddig hibátlan.
Sony, kb. most 3 éves.

Egy vakbel mutetet kovetoen altalaban meddig kell korhazban maradni?

Legjobb válasz: Talán 3-4 nap .Lehet hogy sokat is mondtam.Lábadozni otthon is lehet .

Talán 3-4 nap .Lehet hogy sokat is mondtam.Lábadozni otthon is lehet .
3 perc ~ 3 óra
Vicces, hogy lányokat kérdezel meg errõl.
A kérdező hozzászólása: Azért mert a pasik szeretnek nagyot mondani:D
Nem, nem szeretnek, mert az kiderülhet, ha mégsem. Én átlagban 1-1'5 óráig bírom. Technika kérdése.
Ha leszámítjuk az elõjátékot akkor 2 perc és végtelen között oszlik el. De hangulattól is nagyban függ.

Általában meddig él egy lupusos beteg?

Legjobb válasz: A várható 10 éves túlélés meghaladja a 90%-ot.

A várható 10 éves túlélés meghaladja a 90%-ot.
A kérdező hozzászólása: Nem valami biztató. :-(
10 év!!!köszi....28 vagyok
A kérdező hozzászólása: Én is 28 vagyok. :-(

23 hetes ikerterhes vagyok! Általában meddig szokták kihúzni az ikrekkel? Azt tudom hogy az esetek többségében egy hónappal korábban születnek a babák, de semmi konkrétabbat nem tudok!

Azért érdekelne, hogy kb mikorra rendezzem be a babaszobát, hogy ne a párom csinálja egyedül :)

Legjobb válasz: 7-8 hónapig tartózkodnak a pociban.

7-8 hónapig tartózkodnak a pociban.
Szia! Én (sajnos) nem voltam sosem ikerterhes, de amiket hallottam azok alapján én kb a 30. héttõl próbálnék bevásárolgatni. Éppen ma hallottam a német hatos ikrekrõl hogy a 27. hétre születtek átlag 800-900 grammal.De itt 6 babáról volt szó :) ) Nálad mennyi van? nem mellékesen gratula, és jóindulatúan irigyellek :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Nálam "csak" két kislány van :)
Óhh elég az :) ) Még egyszer gratula, és további szép heteket :) )
Én a napokban néztem ikerterhességekrõl filmet, és ott 32. hétben megcsászározták a nõt. Sokkal tovább nem hiszem, hogy ki lehet húzni. Max. 35. hétig. Én 30. hétre mindent elrendeznék otthon. :) Minden jót
Gratu a picikhez:) "jó" neked, és jó neked:) Hát, ha tudod akkor inkább holnapra legyen meg mindene a két pöttömnek:) Pasikra babaszoba? 8.hónapra legyen meg minden szerintem. Biztos ami biztos, sajna tényleg átlagosan 7-8hónap körül már meg akarnak születni. Vigyázz magatokra, nyugis terhességet ami még hátra van, és kitartást a két picihez.
Nekem van egy ismerõsöm, aki 38 évesen szült ikreket. (természetes úton fogantak). Képzeld, 39 hétig hordta ki õket, szinte teljesen rendben volt a súlyuk(egyik kb. 2500 g, másik 2800 g). Császármetszéssel születtek. Amúgy õszintén gratulálok neked, biztos nagyon jó lehet két babát várni. Nekem egy lesz, tavasszal születik, de nagy boldogság az egy baba is. Sok örömet, jó egészséget kívánok neked!
szia nekem is barátnõm két kislányt szült, s 39 hétig bírta igaz itt nálunk de mindenhol 35 hétttõl kórházban kellett lennie....
Szia! Én is ikerterhes vagyok, bár még a 11. hetet töltöm. És persze én is utánaérdeklõdtem a dokimtól, meg a neten, meg akitõl tudtam, mire számítsak. A doki azt mondta, a 30. héttõl számítani lehet a befektetésre, és ha minden rendben is általában a 37. héten már megszületnek. Sok ismerõsöm viszont, akiknek ikrei vannak, kihúzták a 38-40. hétig is. Viszont neten olvastam olyat, hogy már a 32. héten megszült a kismama. Szóval lehet sokmindenre számítani, de jobb, ha minél tovább bennmaradnak. A lényeg a sok-sok pihenés (meg stb. terheseknek való jótanácsok). Mi úgy tervezzük, hogy szépen lassan már most elkezdünk mindent megcsinálni. Sok boldogságot kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!