Találatok a következő kifejezésre: Általában igaz-e horoszkóp, pl. hogy egy (1 db)

Általában igaz-e a horoszkóp, pl. hogy egy tűzjegyű nem illik össze egy vízjegyűvel?

Legjobb válasz: a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.

a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.
Valóban számít az aszcendes is, és még kismillió dolog. Ami azonban a legfontosabb, hogy hiszel-e benne...!
A helyes szó az, hogy : rengeteg kompromisszum árán marad fent a kapcsolat a Tûz és a Víz jegyûek között. Nem azért, mert a Víz oltja a Tûzet, hanem azért, mert mindkettõnek más a szerepe, a küldetése, a vérmérséklete stb. Vedd sorra a Tûz jegyûeket ( Oroszlán, Nyilas, Kos ), impulzivitás, dinamizmus jellemzi õket és a lendület. Míg a Víz jegyet: elmélyülés, sodródás ( surlódás ezáltal ), töltekezés. Az egyik a lélek ösvényeit járja élete során (utóbbi), a másik hármat a Tûz, mint éltetõ elem lelkesíti, viszi elõre, tehát az elemek energiaforrásként vannak jelen, nem egymás kontráiként. Ha ki tudják egymást kölcsönösen egészíteni egymást, akkor semmi baj. A Tûz jegyûek elsõsorban a Föld jegyûekkel tudnak kevésbé azonosulni.Tapasztalat.
Sok feszültség van a 2 elem közt. A Tûz jegyûek túlságosan is szókimondóak, ezzel nagyon könnyen megbánthatják a Víz jegyûeket. A Víz jegyek sok mindenben elmélyülnek, álmodoznak, türelmesek. A Tûz jegyûek ezzel ellentétben meggondolatlanul, szinte azonnal cselekszenek. De mégis van valami vonzalom a 2 elem közt. Talán a kisgárzás. Pl a Nyilas életerõs kisugárzását vonzza a Skorpió misztikus kisugárzása. Sok feszültség és surlódás, de jól kijöhetnek egymással.
Ez így igaz....a víz kioltja a tûzet.
A párkapcsolatban sem a napjegy, sem az asszendens nem dominál. A vénusz jegy megmutatja, hogy a nõ milyen a kapcsolatban, a pasi milyen nõt szeretne. A mars megmutatja, hogy a pasi milyen a kapcsolatban és a nõ milyen pasiról álmodozik. A Hold a nõk személyiségérõl, lelkivilágáról árulkodik, illetve a pasihoz illõ nõrõl, míg a napjegy a pasit írja le, és a nõhöz illõ pasit... De a vénusz-mars ebbõl a szempontból fontosabb. Egyébként, egy harmonikus rák(aki víz jegyû ugyebár) szeret utazni, vidám, derûs, és ez tökéletes illik egy nyilashoz(aki tûzjegy.. Nem 1 ilyen kapcsolatot láttam már, ami 1 igazi álomkspcsolat! :) )))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ikrek nő-Vizöntő férfi?

10

A 11-es sorsszám mit rejt magában? örüljek neki?

Kérem olyan válaszoljon, aki ért hozzá! nagyon fontos.. jelenleg nem tudok senki hozzáért?vel találkozni, de jó lenne valakivel kapcsolatba lépni, aki ért ehhez..

22

2012. szeptember 22 - Õszi napéjegyenlőség?

Letudná nekem valaki az aznapi bolygó együtt állásokat a hozzájuk tartozó csillagászati konstellációkkal együtt?

5

Magas spirituális szinttel rendelkező mágusok, emberek szoktak olvasni heti horoszkópokat tini, női magazinokban?

Az érdekelne, hogy vajon miel?tt elmegy partyba, randira egy ember, teszemazt egy mágus vagy spirituálisan fejlett szellem, akkor olvas-e ilyen heti bontású horoszkópot a tini magazinokban vagy n?i lapokban, amiben benne van hogy adott jegy? embernek mi jön be, pl aznap érdemes-e elmenni bulizni vagy randira ?

14

Tapasztalatokat, velemenyeket kertek (hozzaertoktol)! A kos no es a merleg ferfi osszeillenek?

7

Szegedi asztrológust tudtok ajánlani?

1

Bak jegy a homlokon?

Ma egyik ismer?söm kérdezte mi a horoszkópom, mondtam, hogy bak, leírt pár dolgot, majd hozzátette, hogy a Bakoknak van a homlokukon egy "bak jegy"

9

Kos férfi, rák nő? Létezik ilyen boldog kapcsolat?

9

Tényleg hülyeség a horoszkóp?

Én a horoszkópban olvasottak szerint éltem eddig az életem és a legtöbb dolog bejött és jó életem volt. Erre ilyen névtelen újságban ilyet mernek írni:

11

Miért van az, akárhány ezotéria oldalon kiszámolom asszcendensemet mindenhol más jön ki? ! Hol nézzem melyik az igazi? !

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!