Találatok a következő kifejezésre: Általában igaz-e horoszkóp, pl. hogy (1 db)

Általában igaz-e a horoszkóp, pl. hogy egy tűzjegyű nem illik össze egy vízjegyűvel?

Legjobb válasz: a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.

a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.
Valóban számít az aszcendes is, és még kismillió dolog. Ami azonban a legfontosabb, hogy hiszel-e benne...!
A helyes szó az, hogy : rengeteg kompromisszum árán marad fent a kapcsolat a Tûz és a Víz jegyûek között. Nem azért, mert a Víz oltja a Tûzet, hanem azért, mert mindkettõnek más a szerepe, a küldetése, a vérmérséklete stb. Vedd sorra a Tûz jegyûeket ( Oroszlán, Nyilas, Kos ), impulzivitás, dinamizmus jellemzi õket és a lendület. Míg a Víz jegyet: elmélyülés, sodródás ( surlódás ezáltal ), töltekezés. Az egyik a lélek ösvényeit járja élete során (utóbbi), a másik hármat a Tûz, mint éltetõ elem lelkesíti, viszi elõre, tehát az elemek energiaforrásként vannak jelen, nem egymás kontráiként. Ha ki tudják egymást kölcsönösen egészíteni egymást, akkor semmi baj. A Tûz jegyûek elsõsorban a Föld jegyûekkel tudnak kevésbé azonosulni.Tapasztalat.
Sok feszültség van a 2 elem közt. A Tûz jegyûek túlságosan is szókimondóak, ezzel nagyon könnyen megbánthatják a Víz jegyûeket. A Víz jegyek sok mindenben elmélyülnek, álmodoznak, türelmesek. A Tûz jegyûek ezzel ellentétben meggondolatlanul, szinte azonnal cselekszenek. De mégis van valami vonzalom a 2 elem közt. Talán a kisgárzás. Pl a Nyilas életerõs kisugárzását vonzza a Skorpió misztikus kisugárzása. Sok feszültség és surlódás, de jól kijöhetnek egymással.
Ez így igaz....a víz kioltja a tûzet.
A párkapcsolatban sem a napjegy, sem az asszendens nem dominál. A vénusz jegy megmutatja, hogy a nõ milyen a kapcsolatban, a pasi milyen nõt szeretne. A mars megmutatja, hogy a pasi milyen a kapcsolatban és a nõ milyen pasiról álmodozik. A Hold a nõk személyiségérõl, lelkivilágáról árulkodik, illetve a pasihoz illõ nõrõl, míg a napjegy a pasit írja le, és a nõhöz illõ pasit... De a vénusz-mars ebbõl a szempontból fontosabb. Egyébként, egy harmonikus rák(aki víz jegyû ugyebár) szeret utazni, vidám, derûs, és ez tökéletes illik egy nyilashoz(aki tûzjegy.. Nem 1 ilyen kapcsolatot láttam már, ami 1 igazi álomkspcsolat! :) )))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki le tudná nekem írni a következő jelentését?

Sokat foglalkozom az asztrológiával, de a házakat nem teljesen értem. Megköszönném, hogyha valaki leírná nekem, hogy ezen születési képlet pontosan mit is jelent.

6

Mit gondoltok a SZŰZ és VÍZÖNTÕ férfiakról?

Akik egy cseppet is hisznek a horoszkópban meséljenek már err?l a két jegyr?l :) Ágyban milyenek, kapcsolatban, emberileg milyenek stbstb :)

16

Bika horoszkópú, ikrek ascendensű lány vagyok. Ki illik hozzám?

Ha kell megadom a teljes személyre szabott horoszkópot is.

8

(képekkel) Asztrológusok, kíváncsi vagyok, hogy mit tudtok kikövetkeztetni a bolygóállásokból a születésem pillanatában. A születési időmet kihúztam pirossal. (? )

http://kepfeltoltes.hu/130103/476731317n_vtelen_www.kepfelto..

Kíváncsi vagyok rá, hogy valaki eltalálja-e, hogy milyen a személyiségem ennyi információból. Amúgy nekem most a Szaturnuszjegyem a Cet? Meg a Plútó a Kígyótartó? Aki nem látná, a plútó a Kígyótartó kezénél van. Amúgy az ilyen magazinok szerint én Vízönt? lennék a születési dátumom szerint, de itt meg a Napjegyem Bak. Igazából ennek a programnak jobban hiszek mint amit a magazinok írnak...

8

A nyilas férfi, milyen horoszkópú nőt válasszon?

Melyikkel jön ki a legjobban? Nyílván nem ez alapján lesz a párválasztás, csak kíváncsi vagyok.

7

12. -ik ház:Mars-Rák jegyben 12. -ik ház:Mars-Rák jegyben Ikrek vagyok Rák aszcendens Véleményeket irnátok aki ért hozzá?

3

Az aszcendenst melyik honlapon érdemes megnézni? 3 oldalon 3 különböző aszcendenst dobtak ki nekem. Ez hogy lehet? Mit javasoltok?

4

Valaki 1987. október 24-én született Budapesten, mit tudhatnék meg róla az asztrológia és horoszkóp témakörben?

2

Emlekeztek az olyan gyerekekre az ovibol, akik mindig csipkedtek?

En ilyen voltam, es rak a horoszkopom, szerintetek van osszefugges? Irjatok, ha rakok vagytok es csipkedtetek, vagy sem, illetve ha csipkedtetek, mi a horoszkopotok?:D

13

Milyenek a Bika nők? . Azt hallottam családcentrikusak.

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!