Találatok a következő kifejezésre: Általában igaz-e horoszkóp, pl. hogy (1 db)

Általában igaz-e a horoszkóp, pl. hogy egy tűzjegyű nem illik össze egy vízjegyűvel?

Legjobb válasz: a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.

a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.
Valóban számít az aszcendes is, és még kismillió dolog. Ami azonban a legfontosabb, hogy hiszel-e benne...!
A helyes szó az, hogy : rengeteg kompromisszum árán marad fent a kapcsolat a Tûz és a Víz jegyûek között. Nem azért, mert a Víz oltja a Tûzet, hanem azért, mert mindkettõnek más a szerepe, a küldetése, a vérmérséklete stb. Vedd sorra a Tûz jegyûeket ( Oroszlán, Nyilas, Kos ), impulzivitás, dinamizmus jellemzi õket és a lendület. Míg a Víz jegyet: elmélyülés, sodródás ( surlódás ezáltal ), töltekezés. Az egyik a lélek ösvényeit járja élete során (utóbbi), a másik hármat a Tûz, mint éltetõ elem lelkesíti, viszi elõre, tehát az elemek energiaforrásként vannak jelen, nem egymás kontráiként. Ha ki tudják egymást kölcsönösen egészíteni egymást, akkor semmi baj. A Tûz jegyûek elsõsorban a Föld jegyûekkel tudnak kevésbé azonosulni.Tapasztalat.
Sok feszültség van a 2 elem közt. A Tûz jegyûek túlságosan is szókimondóak, ezzel nagyon könnyen megbánthatják a Víz jegyûeket. A Víz jegyek sok mindenben elmélyülnek, álmodoznak, türelmesek. A Tûz jegyûek ezzel ellentétben meggondolatlanul, szinte azonnal cselekszenek. De mégis van valami vonzalom a 2 elem közt. Talán a kisgárzás. Pl a Nyilas életerõs kisugárzását vonzza a Skorpió misztikus kisugárzása. Sok feszültség és surlódás, de jól kijöhetnek egymással.
Ez így igaz....a víz kioltja a tûzet.
A párkapcsolatban sem a napjegy, sem az asszendens nem dominál. A vénusz jegy megmutatja, hogy a nõ milyen a kapcsolatban, a pasi milyen nõt szeretne. A mars megmutatja, hogy a pasi milyen a kapcsolatban és a nõ milyen pasiról álmodozik. A Hold a nõk személyiségérõl, lelkivilágáról árulkodik, illetve a pasihoz illõ nõrõl, míg a napjegy a pasit írja le, és a nõhöz illõ pasit... De a vénusz-mars ebbõl a szempontból fontosabb. Egyébként, egy harmonikus rák(aki víz jegyû ugyebár) szeret utazni, vidám, derûs, és ez tökéletes illik egy nyilashoz(aki tûzjegy.. Nem 1 ilyen kapcsolatot láttam már, ami 1 igazi álomkspcsolat! :) )))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik bolygó határozza meg azt, hogy esetleg milyen a fellépésem vagy a kisugárzásom másoknak? És, ha színész szeretnék lenni, akkor melyik bolygó befolyásolja ezt?

9

A Nyilas férfi milyen ember?

Nem a horoszkópos oldalakon belinkelt sablonszövegekre vagyok kíváncsi, sokkal inkább élettapasztalatokra. Pl. aki maga is Nyilas, hogy jellemezné magát. Vagy ha ismersz valakit aki az. stb. Amit eddig általánosságban hallottam róla: er?s ,tiszteletet parancsoló karakter,magabiztos,optimista,és jókedv?...

36

Milyen csillagjegyű emberekkel vagy képtelen kijönni és milyen jegyű vagy?

20

Üdv mindenkinek! Elég érdekes kérdés, hogy mi van a határesetekkel napjegy, aszcendens (stb) tekintetében?

Már a napjegyem is határeset, ezt még tetézi, hogy az aszcendensem is a vízönt? és halak határán van. egyesek szerint imádom a kivételeset és ?rült vagyok, mások szerint túlérzékeny. belülr?l is így érzem, de voltaképp nem ez a kérdés. létezik h valakire mind2 jegy ilyen esetben igaz?

2

Személyre szabott horoszkóp?

születésem :1997.07.08

6

Nyilas fiú skorpió lánnyal meddig bírhatja?

Nemrég jöttünk össze, ? skorpió jegy?. Nagyon jól megvagyunk, nagyon jófej a lány, imádok vele lenni, de azt olvastam, hogy a skorpió lányokkal nehéz és hát én nem akarom ezt a sok ny?göt. Azon gondolkodom, hogy szakítok vele most, mert úgy is csak rosszra fordulna.

12

Nyilas nő és oroszlán férfi megfelelő párosítás vagy hagyjam el?

14

Szűz nő és oroszlán férfi milyen páros lehet?

hosszú vagy csak rövid táv

5

Skorpió nő és Oroszlán férfi milyen párosítás?

Csak mert mind a kett? domináns jegy...

13

Programozott császáros babák jegyei?

a napjegy még megállapítható, de aszcendens stb nem?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!