Találatok a következő kifejezésre: Általában igaz-e horoszkóp, pl (1 db)

Általában igaz-e a horoszkóp, pl. hogy egy tűzjegyű nem illik össze egy vízjegyűvel?

Legjobb válasz: a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.

a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.
Valóban számít az aszcendes is, és még kismillió dolog. Ami azonban a legfontosabb, hogy hiszel-e benne...!
A helyes szó az, hogy : rengeteg kompromisszum árán marad fent a kapcsolat a Tûz és a Víz jegyûek között. Nem azért, mert a Víz oltja a Tûzet, hanem azért, mert mindkettõnek más a szerepe, a küldetése, a vérmérséklete stb. Vedd sorra a Tûz jegyûeket ( Oroszlán, Nyilas, Kos ), impulzivitás, dinamizmus jellemzi õket és a lendület. Míg a Víz jegyet: elmélyülés, sodródás ( surlódás ezáltal ), töltekezés. Az egyik a lélek ösvényeit járja élete során (utóbbi), a másik hármat a Tûz, mint éltetõ elem lelkesíti, viszi elõre, tehát az elemek energiaforrásként vannak jelen, nem egymás kontráiként. Ha ki tudják egymást kölcsönösen egészíteni egymást, akkor semmi baj. A Tûz jegyûek elsõsorban a Föld jegyûekkel tudnak kevésbé azonosulni.Tapasztalat.
Sok feszültség van a 2 elem közt. A Tûz jegyûek túlságosan is szókimondóak, ezzel nagyon könnyen megbánthatják a Víz jegyûeket. A Víz jegyek sok mindenben elmélyülnek, álmodoznak, türelmesek. A Tûz jegyûek ezzel ellentétben meggondolatlanul, szinte azonnal cselekszenek. De mégis van valami vonzalom a 2 elem közt. Talán a kisgárzás. Pl a Nyilas életerõs kisugárzását vonzza a Skorpió misztikus kisugárzása. Sok feszültség és surlódás, de jól kijöhetnek egymással.
Ez így igaz....a víz kioltja a tûzet.
A párkapcsolatban sem a napjegy, sem az asszendens nem dominál. A vénusz jegy megmutatja, hogy a nõ milyen a kapcsolatban, a pasi milyen nõt szeretne. A mars megmutatja, hogy a pasi milyen a kapcsolatban és a nõ milyen pasiról álmodozik. A Hold a nõk személyiségérõl, lelkivilágáról árulkodik, illetve a pasihoz illõ nõrõl, míg a napjegy a pasit írja le, és a nõhöz illõ pasit... De a vénusz-mars ebbõl a szempontból fontosabb. Egyébként, egy harmonikus rák(aki víz jegyû ugyebár) szeret utazni, vidám, derûs, és ez tökéletes illik egy nyilashoz(aki tûzjegy.. Nem 1 ilyen kapcsolatot láttam már, ami 1 igazi álomkspcsolat! :) )))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A föld a víz a tűz vagy a levegő jegyűekből van több ember?

Kicsit fura és lehet értelmetlen, de hátha valaki tud rá választ :D

10

Rák nő rák aszcendenssel?

Ez milyen párosítás szerintetek?

3

Mennyire megbízható a bioritmus, mennyire szabad hinni ennek?

Nemrég rátaláltam egy ilyen "bioritmus kalkulátorra". Nem igazán hiszek az ilyenekben, de ez viszonylag valósnak tűnik.
Természetesen nem akarom ennek áldozni az egész életemet, és úgy táblázni be a tennivalóimat, ahogy azt a bioritmus hullámok előírják, csak érdekel, h ki mennyire használja/használná ezt, és h mennyire megbízható vagy pontos a rednszer...
Előre is köszönöm a válaszokat!

3

Miért különböző a horoszkóp házak mérete és miért nem egyenlően 12 részre van felosztva a kör?

9

Mi a horoszkópod? Melyik jegy tetszik a legjobban és melyik lennél leginkább?

33

Melyik honlapon láthatók kész horoszkóp ábrák? (Ismert személyekről leginkább. )

Azért kellene, mert kíváncsi vagyok, hogy az én horoszkóp-ábrámhoz hasonlót találok-e, s ha igen, kié...?

Köszi a segítséget!

2

Halak NÕKhöz melyik másik jegy illik?

normális válaszokat :)

11

Melyik férfi jobb? Nyilas vagy bika?

Melyik milyen és/vagy miért?

Szkeptikusok kattintsanak a böngészőjük vissza gombjára vagy egyszerűen nyomjanak egy X-et!
Köszönöm!

20

A részletes horoszkóp készítéshez mennyire pontosan kell tudni a születési időt?

Annyit tudok, hogy éjfél, és egy óra között születtem, kb. fél egykor, de percre pontosan sajnos nem tudom. Ez elég, vagy kell pontosítani?

6

Honnan tudhatnám meg biztosan, h. Január 20. -a bak vagy vízöntő horoszkóp?

Úgy néz ki pénteken fogok szülni de nenm tudom akkor mi lesz a horoszkópja a kisfiamnak. Egyik helyen vízöntőnek írják másik helyen baknak.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!