Találatok a következő kifejezésre: Általában igaz-e horoszkóp, pl (1 db)

Általában igaz-e a horoszkóp, pl. hogy egy tűzjegyű nem illik össze egy vízjegyűvel?

Legjobb válasz: a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.

a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.
Valóban számít az aszcendes is, és még kismillió dolog. Ami azonban a legfontosabb, hogy hiszel-e benne...!
A helyes szó az, hogy : rengeteg kompromisszum árán marad fent a kapcsolat a Tûz és a Víz jegyûek között. Nem azért, mert a Víz oltja a Tûzet, hanem azért, mert mindkettõnek más a szerepe, a küldetése, a vérmérséklete stb. Vedd sorra a Tûz jegyûeket ( Oroszlán, Nyilas, Kos ), impulzivitás, dinamizmus jellemzi õket és a lendület. Míg a Víz jegyet: elmélyülés, sodródás ( surlódás ezáltal ), töltekezés. Az egyik a lélek ösvényeit járja élete során (utóbbi), a másik hármat a Tûz, mint éltetõ elem lelkesíti, viszi elõre, tehát az elemek energiaforrásként vannak jelen, nem egymás kontráiként. Ha ki tudják egymást kölcsönösen egészíteni egymást, akkor semmi baj. A Tûz jegyûek elsõsorban a Föld jegyûekkel tudnak kevésbé azonosulni.Tapasztalat.
Sok feszültség van a 2 elem közt. A Tûz jegyûek túlságosan is szókimondóak, ezzel nagyon könnyen megbánthatják a Víz jegyûeket. A Víz jegyek sok mindenben elmélyülnek, álmodoznak, türelmesek. A Tûz jegyûek ezzel ellentétben meggondolatlanul, szinte azonnal cselekszenek. De mégis van valami vonzalom a 2 elem közt. Talán a kisgárzás. Pl a Nyilas életerõs kisugárzását vonzza a Skorpió misztikus kisugárzása. Sok feszültség és surlódás, de jól kijöhetnek egymással.
Ez így igaz....a víz kioltja a tûzet.
A párkapcsolatban sem a napjegy, sem az asszendens nem dominál. A vénusz jegy megmutatja, hogy a nõ milyen a kapcsolatban, a pasi milyen nõt szeretne. A mars megmutatja, hogy a pasi milyen a kapcsolatban és a nõ milyen pasiról álmodozik. A Hold a nõk személyiségérõl, lelkivilágáról árulkodik, illetve a pasihoz illõ nõrõl, míg a napjegy a pasit írja le, és a nõhöz illõ pasit... De a vénusz-mars ebbõl a szempontból fontosabb. Egyébként, egy harmonikus rák(aki víz jegyû ugyebár) szeret utazni, vidám, derûs, és ez tökéletes illik egy nyilashoz(aki tûzjegy.. Nem 1 ilyen kapcsolatot láttam már, ami 1 igazi álomkspcsolat! :) )))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen gyakran válik valóra a horoszkópotok által leírtak?

4

A szűz jegyű férfinél mik a jelei annak, ha tetszik neki egy nő?

vegyük ugye figyelembe, hogy elég intellektuális jegy a szűz és inkább fejben dől el nála minden, ezt már tudom. mivel visszahúzódó típus ő inkább tesztelgeti az embert és utána dönt, de inkább az eszével, nem a szívével, honnan látom ha már nyerő vagyok a szemében?

9

Hogy csábíthatnám el a Nyilas férfit? Mik azok a dolgok amik leveszik a lábukról őket?

11

A bak tenyleg a legbenabb csillagjegyek koze tartozik tartozik?

Csak mert en is az vagyok.

13

Kos fiú - oroszlán lány összeillik? Ti hisztek az ilyenekben?

4

Egy komplett portréból meg lehet jósolni a körülbelüli halálát valakinek?

úgy értem ezt a portrét, hogy mikor tudod, hogy hol született, hány órakor, pontos dátummal...

7

Halak-Ikrek páros milyen?

Én vagyok a halak és nő vagyok.Tudom, hogy nem kifejezetten illik össze ez a két jegy de azért leírnátok róla a véleményeteket? Jött már össze valakinek olyan, hogy párja nem illet hozzá horoszkópilag de jól megvoltak?

7

Lehet hinni ebben?

Én Bak vagyok,a párom nyilas.A horoszkóp szerint ez a két csillagjegy nem illik egymáshoz.Viszont mi már fél éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást..
Lehet hinni ebben?

11

Vizonto lany- Skorpio ferfi-szerelme?

Nem a sablonos leirasokra lennek kivancsi, szeretnem ha a tapasztalataitokat irnatok le:) koszonom!

3

Hogyan tudom beállítani, az astro.com weboldalán, hogy mindig az aktuális pillanat horoszkópját mutassa?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!