Találatok a következő kifejezésre: Általában igaz-e horoszkóp, pl (1 db)

Általában igaz-e a horoszkóp, pl. hogy egy tűzjegyű nem illik össze egy vízjegyűvel?

Legjobb válasz: a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.

a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.
Valóban számít az aszcendes is, és még kismillió dolog. Ami azonban a legfontosabb, hogy hiszel-e benne...!
A helyes szó az, hogy : rengeteg kompromisszum árán marad fent a kapcsolat a Tûz és a Víz jegyûek között. Nem azért, mert a Víz oltja a Tûzet, hanem azért, mert mindkettõnek más a szerepe, a küldetése, a vérmérséklete stb. Vedd sorra a Tûz jegyûeket ( Oroszlán, Nyilas, Kos ), impulzivitás, dinamizmus jellemzi õket és a lendület. Míg a Víz jegyet: elmélyülés, sodródás ( surlódás ezáltal ), töltekezés. Az egyik a lélek ösvényeit járja élete során (utóbbi), a másik hármat a Tûz, mint éltetõ elem lelkesíti, viszi elõre, tehát az elemek energiaforrásként vannak jelen, nem egymás kontráiként. Ha ki tudják egymást kölcsönösen egészíteni egymást, akkor semmi baj. A Tûz jegyûek elsõsorban a Föld jegyûekkel tudnak kevésbé azonosulni.Tapasztalat.
Sok feszültség van a 2 elem közt. A Tûz jegyûek túlságosan is szókimondóak, ezzel nagyon könnyen megbánthatják a Víz jegyûeket. A Víz jegyek sok mindenben elmélyülnek, álmodoznak, türelmesek. A Tûz jegyûek ezzel ellentétben meggondolatlanul, szinte azonnal cselekszenek. De mégis van valami vonzalom a 2 elem közt. Talán a kisgárzás. Pl a Nyilas életerõs kisugárzását vonzza a Skorpió misztikus kisugárzása. Sok feszültség és surlódás, de jól kijöhetnek egymással.
Ez így igaz....a víz kioltja a tûzet.
A párkapcsolatban sem a napjegy, sem az asszendens nem dominál. A vénusz jegy megmutatja, hogy a nõ milyen a kapcsolatban, a pasi milyen nõt szeretne. A mars megmutatja, hogy a pasi milyen a kapcsolatban és a nõ milyen pasiról álmodozik. A Hold a nõk személyiségérõl, lelkivilágáról árulkodik, illetve a pasihoz illõ nõrõl, míg a napjegy a pasit írja le, és a nõhöz illõ pasit... De a vénusz-mars ebbõl a szempontból fontosabb. Egyébként, egy harmonikus rák(aki víz jegyû ugyebár) szeret utazni, vidám, derûs, és ez tökéletes illik egy nyilashoz(aki tûzjegy.. Nem 1 ilyen kapcsolatot láttam már, ami 1 igazi álomkspcsolat! :) )))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen ember az, aki halak, ráadásul bak aszcendenssel?

...Mert el kéne döntenem, jóban legyek-e egy ilyen illetővel, avagy inkább mégsem.

9

Szűz férfi, rák nő?

Illenek egymáshoz? Mi a kapcsolatuk jellemzői?

2

Milyen horoszkópú férfi illene hozzám?

Nő-Mérleg

5

Egy hematit kő egy kos jegyűnek hozhat szerencsét?

7

Hogyan léphetek kapcsolatba, vagy kérhetem segítségüket angyalaimmal, védelmezőimmel?

8

Halak (nap), skorpió (aljegy), szűz (hold)?

7

Kos és Kos boldogulhatnak együtt?

Nagyon sok helyen azt láttam, hogy nem összeillő páros, mert hevesek...stb.. és azért a forrófejűségről és a hűtlenségről se feledkezzünk meg.
Lány Kos skorpió aszcendenssel
Fiú Kos bika aszcendenssel 2 évvel idősebb a lány. Szerintetek milyen kapcsolat lehet ebből?

10

Hogyan kezeljem őt? Segitség?

Megismertem egy fiút. Ikrek jegyű, a Holdja szintén az Ikrekben, a Mars az Oroszlánban, a Vénusza pedig a Rákban van. Picikét kemény diónak tűnik. Az aszcendensét sajnos nem tudjuk, Vonzódunk egymáshoz nagyon. eleinte úgy éreztem nagyon független, laza és nyitott, mitöbb gátlástalan:D Bírnám, ha kicsit megmyílna és megmutatná az érzékenyebb énjét is. Aki röhög az asztrológián szépen kérem ne oltson:) a segítőknek pedig köszönöm!

0

Szuz a horoszkopom, nyilas aszcendensel mi inkabb jelemzo ram?

5

Szuz a horoszkopom, nyilas aszcendensel mi inkabb jelemzo ram? Milyen ferit kene keressek?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!