Találatok a következő kifejezésre: Általában igaz-e horoszkóp, pl (1 db)

Általában igaz-e a horoszkóp, pl. hogy egy tűzjegyű nem illik össze egy vízjegyűvel?

Legjobb válasz: a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.

a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.
Valóban számít az aszcendes is, és még kismillió dolog. Ami azonban a legfontosabb, hogy hiszel-e benne...!
A helyes szó az, hogy : rengeteg kompromisszum árán marad fent a kapcsolat a Tûz és a Víz jegyûek között. Nem azért, mert a Víz oltja a Tûzet, hanem azért, mert mindkettõnek más a szerepe, a küldetése, a vérmérséklete stb. Vedd sorra a Tûz jegyûeket ( Oroszlán, Nyilas, Kos ), impulzivitás, dinamizmus jellemzi õket és a lendület. Míg a Víz jegyet: elmélyülés, sodródás ( surlódás ezáltal ), töltekezés. Az egyik a lélek ösvényeit járja élete során (utóbbi), a másik hármat a Tûz, mint éltetõ elem lelkesíti, viszi elõre, tehát az elemek energiaforrásként vannak jelen, nem egymás kontráiként. Ha ki tudják egymást kölcsönösen egészíteni egymást, akkor semmi baj. A Tûz jegyûek elsõsorban a Föld jegyûekkel tudnak kevésbé azonosulni.Tapasztalat.
Sok feszültség van a 2 elem közt. A Tûz jegyûek túlságosan is szókimondóak, ezzel nagyon könnyen megbánthatják a Víz jegyûeket. A Víz jegyek sok mindenben elmélyülnek, álmodoznak, türelmesek. A Tûz jegyûek ezzel ellentétben meggondolatlanul, szinte azonnal cselekszenek. De mégis van valami vonzalom a 2 elem közt. Talán a kisgárzás. Pl a Nyilas életerõs kisugárzását vonzza a Skorpió misztikus kisugárzása. Sok feszültség és surlódás, de jól kijöhetnek egymással.
Ez így igaz....a víz kioltja a tûzet.
A párkapcsolatban sem a napjegy, sem az asszendens nem dominál. A vénusz jegy megmutatja, hogy a nõ milyen a kapcsolatban, a pasi milyen nõt szeretne. A mars megmutatja, hogy a pasi milyen a kapcsolatban és a nõ milyen pasiról álmodozik. A Hold a nõk személyiségérõl, lelkivilágáról árulkodik, illetve a pasihoz illõ nõrõl, míg a napjegy a pasit írja le, és a nõhöz illõ pasit... De a vénusz-mars ebbõl a szempontból fontosabb. Egyébként, egy harmonikus rák(aki víz jegyû ugyebár) szeret utazni, vidám, derûs, és ez tökéletes illik egy nyilashoz(aki tûzjegy.. Nem 1 ilyen kapcsolatot láttam már, ami 1 igazi álomkspcsolat! :) )))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mérleg aszcendensű nyilas napjegyű csajok milyenek? Meséljetek!

Kiderítettem, hogy ilyen a kiszemeltem. Fog szeretni? Mire számíthatok?

2

Miért hisznek ennyien ebben az áltudományba?

7

Oroszlán nő és vízöntő férfi?

mennyire illik össze?

5

Ikrek nőkről vélemény?

11

Hogyan lehetne hatni a szűz jegyű pasikra? Olyan semmilyenek.

Ötlet? Valaki akinek volt dolga ilyen sráccal hogyan közeledett felé?

7

Mérleg férfi és halak nő kapcsolata mennyire lehet tartós?

Úgy hallottam hogy mivel mid a két jegy képviselői érzékenyek ezért jól kijönnek. De mi a helyzet a párkapcsolat terén? Persze nem ezek alapján döntök egy kapcsolat ellen vagy mellett de érdekel ez a rész is. :)

19

OROSZLÁN NÕ és OROSZLÁN FÉRFI? Mennyire lehet egy ilyen szerelem tartós?

Van valaki aki már "próbálta"?

Minden válaszolónak zöldet adok!!!

13

Bak férfi jellemével kapcsolatban kérhetnék véleményeket? Már lassan nem tudok eligazodni rajta.

A párom bak. (Én nyilas) Elolvastam a jellemzését a jegynek, és nagyon illik rá minden. Ha munka van, akkor semmi más program nem jöhet szóba (még ha előtte már 3 napot nem láttuk egymást, akkor sem), a 2 hónap alatt bókot egy kezemen megtudnám számolni hányszor kaptam tőle. Soha nem beszél az érzelmeiről, csak ha nagyon-nagyon muszáj már, de akkor is 2 szóval kb. Elég éles kritikái vannak, és nagyon határozott elvei. A horoszkóp szerint türelemmel kell lenni, és akkor előbb-utóbb meglátjuk majd azt a bak férfit is, akit mások nem..... De meddig kell türelemmel lenni? Azt mondja, hogy akar velem lenni...akkor miért kell mindig nekem keresni, hogy találkozunk-e. Lesz valaha olyan, hogy nem vállalja el a Világ összes dolgát, és másra is lesz ideje? Hogy egy kicsit nem minden a meló és a pénz körül fog forogni? Elég nehéz az érzelmeit leolvasni...mondani ugye nem mondja...mikor fogom tudni, hogy ő is igazán akar... Mert ha tutira komolyan gondolná a dolgot, akkor leszek én türelemmel, de azt szeretném kérdezni, akinek van ez ügyben tapasztalata, hogy lehet-e ezt megszokni? Vagy hajlandó-e csak egy kicsit változtatni a dolgokon mondjuk a későbbiekben? ( Tudom, hogy minden ember más, a horoszkópra nem lehet alapozni, ezt mások nem tudhatják....blabla...de örülnék 1-2 tapasztalatnak)

15

Izing Klára:Karmakönyvét olvasta már valaki?

1

Aki szeptember 27 en szuletett az mi a horoszkopban?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!