Találatok a következő kifejezésre: Általában igaz-e horoszkóp, (1 db)

Általában igaz-e a horoszkóp, pl. hogy egy tűzjegyű nem illik össze egy vízjegyűvel?

Legjobb válasz: a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.

a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.
Valóban számít az aszcendes is, és még kismillió dolog. Ami azonban a legfontosabb, hogy hiszel-e benne...!
A helyes szó az, hogy : rengeteg kompromisszum árán marad fent a kapcsolat a Tûz és a Víz jegyûek között. Nem azért, mert a Víz oltja a Tûzet, hanem azért, mert mindkettõnek más a szerepe, a küldetése, a vérmérséklete stb. Vedd sorra a Tûz jegyûeket ( Oroszlán, Nyilas, Kos ), impulzivitás, dinamizmus jellemzi õket és a lendület. Míg a Víz jegyet: elmélyülés, sodródás ( surlódás ezáltal ), töltekezés. Az egyik a lélek ösvényeit járja élete során (utóbbi), a másik hármat a Tûz, mint éltetõ elem lelkesíti, viszi elõre, tehát az elemek energiaforrásként vannak jelen, nem egymás kontráiként. Ha ki tudják egymást kölcsönösen egészíteni egymást, akkor semmi baj. A Tûz jegyûek elsõsorban a Föld jegyûekkel tudnak kevésbé azonosulni.Tapasztalat.
Sok feszültség van a 2 elem közt. A Tûz jegyûek túlságosan is szókimondóak, ezzel nagyon könnyen megbánthatják a Víz jegyûeket. A Víz jegyek sok mindenben elmélyülnek, álmodoznak, türelmesek. A Tûz jegyûek ezzel ellentétben meggondolatlanul, szinte azonnal cselekszenek. De mégis van valami vonzalom a 2 elem közt. Talán a kisgárzás. Pl a Nyilas életerõs kisugárzását vonzza a Skorpió misztikus kisugárzása. Sok feszültség és surlódás, de jól kijöhetnek egymással.
Ez így igaz....a víz kioltja a tûzet.
A párkapcsolatban sem a napjegy, sem az asszendens nem dominál. A vénusz jegy megmutatja, hogy a nõ milyen a kapcsolatban, a pasi milyen nõt szeretne. A mars megmutatja, hogy a pasi milyen a kapcsolatban és a nõ milyen pasiról álmodozik. A Hold a nõk személyiségérõl, lelkivilágáról árulkodik, illetve a pasihoz illõ nõrõl, míg a napjegy a pasit írja le, és a nõhöz illõ pasit... De a vénusz-mars ebbõl a szempontból fontosabb. Egyébként, egy harmonikus rák(aki víz jegyû ugyebár) szeret utazni, vidám, derûs, és ez tökéletes illik egy nyilashoz(aki tûzjegy.. Nem 1 ilyen kapcsolatot láttam már, ami 1 igazi álomkspcsolat! :) )))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti hisztek a horoszkópban? . Mert ahogy történik a napom, vagy amilyen megérzéseim vannak. Azt a horoszkópom leirja. Szerintetek ez véletlen? .

most eléggé rossz időkön megyek keresztül,mivel van egy fiú barátom aki mostanában nem keres..:S és hiányzik nekem sokat sirok miatta..de nem keres,vagyis ritka...és tegnaptól eldöntöttem hogy változok és változtatok e.és minden majd idővel jön...a horoszkópom épp ezt irta ..
Érzi már a közelgő változást, ami hamarosan megváltoztathatja az egész életét. Nem kell azonban rettegéssel szembe néznie vele. A változás természetes, és a végén örülni fog majd, hogy úgy történik, ahogy történni fog. Szívesen szaladnál előre az időben, hogy megtudd, mi vár rád. Ma a Szüzek a hosszú távú jövőt tervezgetik, és olyannyira elvesznek a jövő kigondolásában, hogy a jelenre nem nagyon jut idejük. Ne felejtsd el, hogy minél előrébb jársz az időben, annál kevésbé éri meg pontos terveket szőni és komolyan venni azokat!

4

Mondanátok nekem egy szerelmi horoszkópot? ( bak nő vagyok)

4

Hogyan lehet a horoszkóp alapján megállapítani, hogy lesz-e az illetőnek gyereke, ha lesz akkor mikor és esetleg hány?

Kérem csak azok válaszoljanak akik tényleg jártasak a témában, szkeptikusok ne!

13

Mérleg napjegy oroszlán ascendens?

Melyik kerül inkább előtérbe? És mennyire lehet ellentétes ez egymással? Mi mondható el erről személyiségről így?

3

Van itt olyan anyuka vagy apuka akinek a Szaturnusza az 5. házban van?

Ha igen, kérlek írjátok meg, mennyi idősen lettetek szülők.

15

Vannak itt olyanok, akiknek szűz a horoszkópjuk, és a párjuknak is az? Milyen a kapcsolatotok?

Tudom, hogy a horoszkópoknak nem sok köze van a kapcsolatokhoz, mert sosem biztos, hogy valóban annyira befolyásoló, mint mondják. Mégis kíváncsi lennék arra, hogy a saját tapasztalataitok szerint két szűz ember hogyan viselkedik egy párkapcsolatban/házasságban?

2

Lehet ennek jelentése? Többi lent.

Kos nő vagyok.Volt egy Oroszlán férfi az életemben,de már hónapok óta megszakadt a kapcsolat(talán a külső tényezők miatt)Mostanában nagyon hiányát érzem,vele álmodom és még véletlen össze is találkoztam vele.Tényleg létezhet telepátia?

4

Bak jegy, nyilas aszcendenssel?

Teljesen illik rám a bak horoszkóp leírása, de a nyilas aszcendes nem igazán. ti mit gondoltok? sokat számít? milyenek az ilyen emberek?

2

Az asztrológia "tudományát" művelőkhöz lenne kérdésem. Milyen hatásmechanizmuson alapul az asztrológia?

Nem vagyok alapvetően szkeptikus, elméleti szinten, feltételezésként mégoly' fantasztikus dolgokról is szeretek beszélgetni, kedvelem a sci - fit is. De haragszom a népbutításra.
És a kérdéseim:

1. Megmondaná egy asztrológus milyen alapvető hatásra alapul a tudománya?

2. A távoli jövőben egy űrhajó száguld a csillagközi térben. Ezen az űrhajón születik egy kisgyerek. Annak lehet - e horoszkópot készíteni és hogyan. Ha az asztrológia tudomány, erre tud adni egy hozzávetőleges választ. (vigyázat, itt nincs állatöv, aszcendens, horizont, Nap, vagy központi csillag, nincs Hold stb. Valamint kell, hogy szerepe legyen az - adott esetben - óriási haladási sebességnek is)

3. Mi lesz, ha nagyon sokára, megváltozván a Naprendszer pozíciója a Tejúton belül, megváltoznak a csillagképek is. Például már nem tizenkét(ugye ez már ma is tizenhárom), hanem kilenc, vagy épp huszonöt állatövi csillagkép lesz. Ekkor az asztrológusok átdolgozzák a rendszerüket majd? Ha igen ma miért nem számolnak ezzel?

Egyéni példákkal nem nagyon tudok mit kezdeni, pl. a horoszkóp megjósolta a nagymamám betegségét, inkább tudományos megközelítéseket várok. Ha ez tudomány, akkor el lehet laikusnak is átfogóan magyarázni.

20

Asztrológiában jártasak! Ez alapján összeillünk a párommal?

A bolygóink alapján lehet ez egy életre szóló kapcsolat?

A férfi:
nyilas aszcendens
nap: mérleg
hold: oroszlán
merkúr: skorpió
vénusz: szűz
mars: skorpió
jupiter: mérleg
szaturnusz: vízöntő
uránusz: bak
neptunusz: bak
plútó: skorpió

A nő:
bika aszcendens
nap: nyilas
hold: nyilas
merkúr: skorpió
vénusz: bak
mars: rák
jupiter: mérleg
szaturnusz: vízöntő
uránusz: bak
neptunusz: bak
plútó: skorpió

Előre is köszönöm az értelmes, segítő véleményeket!

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!