Találatok a következő kifejezésre: Általában igaz-e horoszkóp, (1 db)

Általában igaz-e a horoszkóp, pl. hogy egy tűzjegyű nem illik össze egy vízjegyűvel?

Legjobb válasz: a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.

a sajtóaztrológia ezt írja, de az semmit nem ér. hacsak a születési képletedben nincs domináns szerepe a Napnak, nem is nagyon számít, melyik jegyben születtél, az aztrológia nem annyiból áll, hogy én nyilas vagyok, a barátom ikrek õ-e az igazi. egyszerûen nem erre lett kitalálva. egybk elég sok képletet láttam már életemben, és ha nagyon kéne egy arányt mondanom, akkor sztem a tûz-levegõ, víz-föld jegyû a legtöbb pár. de ha a születési képlet többi része úgy diktálja, akkor simán lehet, hogy egy tökellentétes elem lesz a tökéletes számodra.
Valóban számít az aszcendes is, és még kismillió dolog. Ami azonban a legfontosabb, hogy hiszel-e benne...!
A helyes szó az, hogy : rengeteg kompromisszum árán marad fent a kapcsolat a Tûz és a Víz jegyûek között. Nem azért, mert a Víz oltja a Tûzet, hanem azért, mert mindkettõnek más a szerepe, a küldetése, a vérmérséklete stb. Vedd sorra a Tûz jegyûeket ( Oroszlán, Nyilas, Kos ), impulzivitás, dinamizmus jellemzi õket és a lendület. Míg a Víz jegyet: elmélyülés, sodródás ( surlódás ezáltal ), töltekezés. Az egyik a lélek ösvényeit járja élete során (utóbbi), a másik hármat a Tûz, mint éltetõ elem lelkesíti, viszi elõre, tehát az elemek energiaforrásként vannak jelen, nem egymás kontráiként. Ha ki tudják egymást kölcsönösen egészíteni egymást, akkor semmi baj. A Tûz jegyûek elsõsorban a Föld jegyûekkel tudnak kevésbé azonosulni.Tapasztalat.
Sok feszültség van a 2 elem közt. A Tûz jegyûek túlságosan is szókimondóak, ezzel nagyon könnyen megbánthatják a Víz jegyûeket. A Víz jegyek sok mindenben elmélyülnek, álmodoznak, türelmesek. A Tûz jegyûek ezzel ellentétben meggondolatlanul, szinte azonnal cselekszenek. De mégis van valami vonzalom a 2 elem közt. Talán a kisgárzás. Pl a Nyilas életerõs kisugárzását vonzza a Skorpió misztikus kisugárzása. Sok feszültség és surlódás, de jól kijöhetnek egymással.
Ez így igaz....a víz kioltja a tûzet.
A párkapcsolatban sem a napjegy, sem az asszendens nem dominál. A vénusz jegy megmutatja, hogy a nõ milyen a kapcsolatban, a pasi milyen nõt szeretne. A mars megmutatja, hogy a pasi milyen a kapcsolatban és a nõ milyen pasiról álmodozik. A Hold a nõk személyiségérõl, lelkivilágáról árulkodik, illetve a pasihoz illõ nõrõl, míg a napjegy a pasit írja le, és a nõhöz illõ pasit... De a vénusz-mars ebbõl a szempontból fontosabb. Egyébként, egy harmonikus rák(aki víz jegyû ugyebár) szeret utazni, vidám, derûs, és ez tökéletes illik egy nyilashoz(aki tûzjegy.. Nem 1 ilyen kapcsolatot láttam már, ami 1 igazi álomkspcsolat! :) )))


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A jósnő azt mondta nem vízöntő hanem vízköpő vagyok és bele tartozok a 200-ba ez mit jelent?

Eddig mindig is abban hitben éltem hogy az én csillagjegyem a vízöntő . De ma a jósnőnél voltam és azt mondta kiolvasta a tenyeremből hogy beletartozom a bűvös 200-ba ! Azt mondta hogy ez a bűvös 200-azt jelenti hogy a Föld lakosságából összesen 200-an vannak akik vízköpők . Mikor jósnő iskolába járt nekik se mondtak többet hogy pontosan ez mit takar ha valaki bele tartozik a 200-ba !

Azt mondta ezt egy képzettebb jóstól tudhatom csak meg ! De megnéztem az interneten akit ajánlott és ott egy JÓSNÕ LÉLEK ÁTVEZETÉS HOROSZKÓP 50 ezer ftba kerül ! Én nem tudok ennyit kifizetni !

Ezért kérdezlek meg titeket ezt mit jelent hogy beletartozok a 200-ba ?

12

Valaki segítene kicsit kielemezni a horoszkópomat?

A horoszkópom bak, az aszcendensem bika, a holdjegyem szintén.
Kínai horoszkóp pedig kakas.

4

Valaki, aki ilyen jegyekkel rendelkezik?

Bak férfi szűz aszcendensel :)
Picit tudnátok magatokról mesélni :) Milyenek vagytok a szerelemben,szexben stb :)

1

Oroszlán csillagjegyű nő és oroszlán csillagjegyű férfi közt működhet a kapcsolat esetleg szerelem?

Nem nagyon hiszek a horoszkópokban, de valahol azt olvastam, hogy ez egy lehetetlen kapcsolat( 2 oroszlán rossz párosítás) és kíváncsi lennék nektek mik a tapasztalatitok. esetleg példát is írhatok ha tudtok.

6

Tudna vki párkapcsolati elemzést csinálni ezekből az adatokból?

Én halak vagyok, holdjegy-bak
A párom szintén halak holdjegy nyilas

1

Bak fiúkról mi a tapasztalat?

Mik a tapasztalatok a szerelemben,szexben stb. ?
Hozzáteszem a srác 17 éves :)

5

Általánosságban mi várható ha a 8. házam felett tranzitál az Uránusz?

10

A kínai horoszkópban miért mondják a nyúl évét a macska évének?

Hiszen a macska nincs is köztük. és miért pont a nyúlét?

1

Szűz nő képes lehet meghódítani egy skorpió férfit?

Ez tényleg szerelem.

7

Ti hisztek a horoszkópban? . Mert ahogy történik a napom, vagy amilyen megérzéseim vannak. Azt a horoszkópom leirja. Szerintetek ez véletlen? .

most eléggé rossz időkön megyek keresztül,mivel van egy fiú barátom aki mostanában nem keres..:S és hiányzik nekem sokat sirok miatta..de nem keres,vagyis ritka...és tegnaptól eldöntöttem hogy változok és változtatok e.és minden majd idővel jön...a horoszkópom épp ezt irta ..
Érzi már a közelgő változást, ami hamarosan megváltoztathatja az egész életét. Nem kell azonban rettegéssel szembe néznie vele. A változás természetes, és a végén örülni fog majd, hogy úgy történik, ahogy történni fog. Szívesen szaladnál előre az időben, hogy megtudd, mi vár rád. Ma a Szüzek a hosszú távú jövőt tervezgetik, és olyannyira elvesznek a jövő kigondolásában, hogy a jelenre nem nagyon jut idejük. Ne felejtsd el, hogy minél előrébb jársz az időben, annál kevésbé éri meg pontos terveket szőni és komolyan venni azokat!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!