Találatok a következő kifejezésre: Általában hányadik lehet hányingert (1 db)

Általában hányadik héttől lehet hányingert érezni?

Legjobb válasz: Akár már a márodik héten is,ez a szervezettõl függ, de leggyakrabban a 6-ik héttõl. Én most vagyok 6 hetes és nemrég kezdõdött,de van olyan is akinek egyáltalán nincs. Kitartást és boldogságot a babához! :)

Akár már a márodik héten is, ez a szervezettõl függ, de leggyakrabban a 6-ik héttõl. Én most vagyok 6 hetes és nemrég kezdõdött, de van olyan is akinek egyáltalán nincs. Kitartást és boldogságot a babához! :)
Én 7 hetes vagyok és kb már 2-3 hete érzem a rosszulléteket.
Szia! Én a 23. hétben vagyok, de még egyszer sem volt hányingerem. Ez nem törvényszerû. Van más:)
Nekem sem volt soha hányingerem és semmi más problémám! 22.hetes kismama
Szia. Èn a 27.hétnél tartok, de SEMMI rosszulle´tem nem volt.Viszont van más apróbb szövödmény.(Vese). gratula a babához.
Szia! Nekem is a 6. héttõl voltak problémáim a hányingerrel, hányással, de most járok a 12. hétben és kb. egy hete már sokkal jobban vagyok.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A páromamal menstruációm utólsó napján voltunk együtt nem védekeztünk. MostRÁ EGY HÓNAPRA meGjött de 5 napból 1 napig volt 5-dik nap pedig nagyon sötét barna egy kicsi. Görcsölök és fáradékony vagyok, tesztet csináltam negativ lett! LeheteK TERHES?

1

Leghamarabb mikor lehet intézni az apasági nyilatkozatot?

Van valami szabály, hogy pl.: 3 hónapnál nem lehet régibb vagy ilyesmi?

6

A haematóma kiürülése mennyi vérrel jár? És meddig tart?

7

170hetes kismamák mennyit híztatok?

10

Akinek van kedve tippelni! Hét? Nem? Hány kiló plusz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Más is van így?

36.hétben járó kismama vagyok,sajnos magas vérnyomással küzdök. Dopegytet szedek,mától 3*2t,eddig 3*1t.Sajnos nem nagyon akar hatni ez a vacak,még mindig 146/120 körül mozog.Szerintetek mi lesz így? Volt valaki hasonló helyzetben?

1

Ma voltam első ultrahangon, hallatszott a szívverése a meggymagomnak. A kérdésem a következő lenne? :

Mivel sztk,így nem sok idő jut a dolgokra, ezért itt kíváncsiskodok. Utolsó menstruáció 10.04-én volt, a leletre ez van írva:Élő iu. grav.CRL2,7mm. YS:4,5mmx3,8mm,szabályos. FHR:78/min. Az utolsó gondolom a szívverés, de hozzáfűzte a doki,hogy kicsi a 8héthez képest, vagy ezt csak arra érthette,hogy ugye később volt a peteérés?

8

Mi lehet ma velem?

Reggel amikor felkeltem majd szétszakadt a csípőm,de bejáródott. Most is azt érzem, hogy szétszakadok lenn plusz görcsöl a hasam és fáj a derekam. Sétálától van? Vagy jósló ami pár órája tart de folyamatosan? Holnap hagyom abba a magnézium szedését. Valaki valami ötlet, hogy mi lehet. Mivel enyhíthetem?

0

Ellenanyag van a véremben. Ez mit jelent?

16. heti vérvétel eredményei most jöttek meg, a háziorvos egyelőre csak üzent, hogy ellenanyag van a véremben, ezért két hét múlva meg kell ismételni a vérvételt.

14

Volt már akit befektetek terhesség alatti epepangással?

Hogy megy a kivizsgálási folyamat?És meddig tart? Be kell feküdni? És ha igen menyi időre? valóban meg indíthatják a szülést a 38 héten? Ilyen esetben hogy zajlik a szülés? Lehet természetesen? Arra a 2 hétre befektetnek? Mire számítsak??

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!