Találatok a következő kifejezésre: Általában hányadik lehet hányingert (1 db)

Általában hányadik héttől lehet hányingert érezni?

Legjobb válasz: Akár már a márodik héten is,ez a szervezettõl függ, de leggyakrabban a 6-ik héttõl. Én most vagyok 6 hetes és nemrég kezdõdött,de van olyan is akinek egyáltalán nincs. Kitartást és boldogságot a babához! :)

Akár már a márodik héten is, ez a szervezettõl függ, de leggyakrabban a 6-ik héttõl. Én most vagyok 6 hetes és nemrég kezdõdött, de van olyan is akinek egyáltalán nincs. Kitartást és boldogságot a babához! :)
Én 7 hetes vagyok és kb már 2-3 hete érzem a rosszulléteket.
Szia! Én a 23. hétben vagyok, de még egyszer sem volt hányingerem. Ez nem törvényszerû. Van más:)
Nekem sem volt soha hányingerem és semmi más problémám! 22.hetes kismama
Szia. Èn a 27.hétnél tartok, de SEMMI rosszulle´tem nem volt.Viszont van más apróbb szövödmény.(Vese). gratula a babához.
Szia! Nekem is a 6. héttõl voltak problémáim a hányingerrel, hányással, de most járok a 12. hétben és kb. egy hete már sokkal jobban vagyok.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szombat reggeli tippelos! Van kedvetek? Het, nem?

Koszonom!!!! <[link]

10

Barátnőm a barátjával nagyon felelötlenek voltak. A fiu kétszer is elment barátnőmben. Mit csináljon? És esemény utánit javasoltam neki.

10

6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?

Kaptam 4 hetesen utrogestant,medrolt,clexanet,aspirin protectet.Félek,hogy a vérzés megint a terhességelhalás jele.Annyi bíztat,hogy a testhőm nem esett le, most is 37.3.Ez adhat reményt?Járt valaki így?

15

Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?

20

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Mitől lehet ez?

Este felé szokott elő jönni egy ilyen nyílaló fájó érzés de csak a jobb lábamban. A farcsontomból indul - vagyis úgy érzem - és egész a lábamig végig nyílal, azért kellemetlen mert nem bírom el a súlyom, olyankor kicsit megbicsaklik a lábam. Volt már olyan akinek ilyen gondja volt?

1

Elegendő ha az AFP csak ng/ml-ben van megadva?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!