Találatok a következő kifejezésre: Általában hányadik lehet (4 db)

Azt mondták h az normálih ha az első sex után késik a havi, de ez lehet a második után is? és ha igen általában hányadikig megy igy?

19 vagyok csak még tapasztalatlan én is és a párom is, gumival csináljuk csak érdekelne h ez normális-e? és h meddig lesz igy?

Legjobb válasz: Hogy érted a másodikat? Szüzesség elvesztése utáni második? És a két alkalom közt volt már menstruáció?

Hogy érted a másodikat? Szüzesség elvesztése utáni második? És a két alkalom közt volt már menstruáció?
A kérdező hozzászólása: igen a második, és igen volt akkor is késett 10 napot is talán, ez normális?
Ha rendesen védekeztetek, és óvszerrel, akkor még belefér a normálisba. Ha nem, akkor csinálj egy terhességi tesztet. Ha tabival védekeztetek, és azt még nem régóta szeded, az is simán bekavarhat. Normál esetben rendszeres és viszonylag pontos a mensid?

Általában hányadik héttől lehet hányingert érezni?

Legjobb válasz: Akár már a márodik héten is,ez a szervezettõl függ, de leggyakrabban a 6-ik héttõl. Én most vagyok 6 hetes és nemrég kezdõdött,de van olyan is akinek egyáltalán nincs. Kitartást és boldogságot a babához! :)

Akár már a márodik héten is, ez a szervezettõl függ, de leggyakrabban a 6-ik héttõl. Én most vagyok 6 hetes és nemrég kezdõdött, de van olyan is akinek egyáltalán nincs. Kitartást és boldogságot a babához! :)
Én 7 hetes vagyok és kb már 2-3 hete érzem a rosszulléteket.
Szia! Én a 23. hétben vagyok, de még egyszer sem volt hányingerem. Ez nem törvényszerû. Van más:)
Nekem sem volt soha hányingerem és semmi más problémám! 22.hetes kismama
Szia. Èn a 27.hétnél tartok, de SEMMI rosszulle´tem nem volt.Viszont van más apróbb szövödmény.(Vese). gratula a babához.
Szia! Nekem is a 6. héttõl voltak problémáim a hányingerrel, hányással, de most járok a 12. hétben és kb. egy hete már sokkal jobban vagyok.

Hányadik hétig lehet általában dolgozni a terhesség alatt? Én 24 hetes vagyok, de már egyre inkább elfáradok, és nehezen bírom a stresszes légkört.

Legjobb válasz: Szia.Én a 28. hét után kivettem a maradék szabim (10 nap)tehát ha úgy vesszük a 30. hétig dolgoztam és utána mentem betegszabira.Én sokat vezettem(napi 100-150 km) és a ki-be szállás nem volt kellemes,elkezdett keményedni a pocim.

Szia.Én a 28. hét után kivettem a maradék szabim (10 nap)tehát ha úgy vesszük a 30. hétig dolgoztam és utána mentem betegszabira.Én sokat vezettem(napi 100-150 km) és a ki-be szállás nem volt kellemes, elkezdett keményedni a pocim.
Nekem a 33.héten járt le a szerzõdésem, így addig dolgoztam. De amúgy még maradtam volna vagy 4 hetet még. Mondjuk olyan munkahelyem volt, amit bírtam, és nem volt soha hányinger, meg hasonló kellemetlenség. Ha stresszes a munkád, inkább ne dolgozz tovább.
Szia! 29. hétig dolgoztam. Utána már jól is esett itthon lenni. A házimunka és a készülõdés le is foglal, úgyhogy ez a pár hét el is repült. A 34. héttõl pedig napról napra csökkent a teherbírásom. 37 hetes pocis
Jogászként dolgoztam borzasztó stresszes munkahelyen, se pihi, se kaja csak napi 10 óra munka, így már elõre bejelentettem, h. félidõig dolgozom, így is lett, 20. hét után elmentem táppénzre. 6 hetes kislány anyukája
Én a 39.hétig dolgoztam, igaz csak fél munkaidõbe.
Amikor te úgy érzed hogy elég volt akkor abba kell hagyni a munkát. Én csak a 20. hétig dolgoztam, de csak azért mert vendéglátóztam és ez idõben fárasztó volt.
Én irodista vagyok, 34.hétig munka. Bírnám tovább is fizikailag, de már kedvem nincs. Na meg mi van, ha elõbb jön a baba, nehogymár az irodában menjen el a magzatvizem... ;) Ha nem bírod, ha elfáradsz, menj táppénzre! Mindenki mást bír, mindenki máshogy viseli a terhességet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!