Találatok a következő kifejezésre: Általában hány tart a (13 db)

Mit is jelent ha valaki 24/48 órás műszakban dolgozik? úgy értem, általában hány órától, hányig tart a munkaideje?

Legjobb válasz: Azt jelenti,hogy 24 órán keresztül dolgozik,és 48 órában szabad.A hánytól-hányig pedig a munkától függ. Lehet reggel 8-tól másnap reggel 8-ig,vagy éjféltõl éjfélig is.

Azt jelenti, hogy 24 órán keresztül dolgozik, és 48 órában szabad.A hánytól-hányig pedig a munkától függ. Lehet reggel 8-tól másnap reggel 8-ig, vagy éjféltõl éjfélig is.
A férjem is így jár : Reggel 6- másnap reggel 6-ig/ez 24 óra/amikor reggel hazajön, az a nap, és a következõ, szabad. Az utána való napon megint megy 6-6ig.

Általában hány napig tart a nők mensije?

Legjobb válasz: Nekem 5-6 nap általában.

Nekem 5-6 nap általában.
Nekem mindig 5 napig tart. Az elsõn nem is jön.De a másodiknapon mintha dézsából önötték volna. a másik 3 semmi csak ilyen barna trutyi.
5-6 nap
Nekem 4 napig, 2 nap van nagyon-nagyon erõs, egyébként szinte semmi..
Nekem két (max. három nap) Szerencsés vagyok.(vagy nem...)
Nekem volt már olyan h 3 nap de volt olyan h 7 nap! De a megfelelõ az 4-6 nap de ha továbbb tar akkor se aggódj nincs semmi baj ha pedig kevesebb ideig akkor örülj neki!
5-6 nap
Nekem 10 nap. Szerencsétlen vagyok.
Kb.6-7 nap.
Általában 3-4nap nekem.
mostanában nekem is 10-12 napig! borzalmas! és félek is. nem hiszem el, hogy ez normális...

A barnázás általában hány napig tart mensi előtt?

Az a problémám,már tegnap is leírtam, h egy ideje meg kellett volna már jönnie, de csak pár napot görcsölgettem,(kedden...szerdán...nagyon enyhén)azt hittem meg is jön, erre csütörtökön pici barnázás, pénteken picit több, szombaton szintén annyi mint pénteken, ma meg vasárnap van ugye...szintén pici barnázás...semmi mensitünet, és pénteken napközbeni teszt alapján nem vagyok terhes......vagy mégis? Szerintetek ez most mi????

Legjobb válasz: Sokminden lehet, többek között terhesség is! :) Én drukkolok!

Sokminden lehet, többek között terhesség is! :) Én drukkolok!
1-2 nap, esetleges problémás hónapoknál nálam 4-5 napig is eltart, mire megjön. :(
A kérdező hozzászólása: Eddig nekem is max elõtte nap volt barnázás...és szépen lassan átment vérbe...tehát megjött. MOst viszont nem értem....már 4.napja barna...így nem lehet még szexelni sem... Jó volna ha baba lenne, de már azt sem bánnám ha megjönne..de ez így olyan rossz...
Szerintem ha még nem jött meg ma is csinálj egy tesztet. Drukkolok hogy babás legyél :-)
Emiatt voltam épp most orvosnál. Mielõtt megjön 4 nappal elkezdek barnázni. Megvizsgált, mutatta hogy minden szép odabent és ne aggódjak, mert nem gond ez a barnázgatás, hiszen mire "elkezdõdik" már a helyén van a baba, vagyis a terhességet nem befolyásolja. Ha sárgatest elégtelenség okozná, akkor elmaradna a peteérés is, tehát nem valószínû hogy az a baj. Szóval félidõben voltam kb dokinál, láttam hogy minden rendben van és lám, ebben a hónapban nem volt barnázgatás mensi elõtt, csak 1 nappal, de az is minimásian. Sok minden befolyásol sokmindent. Nyugi, gondolj szeretettel a babára, jönni fog.

Ha szurkálást érzek a petefészkem körül, akkor még nem repedt meg a tüsző? Általában hány napig tart a szurkálás?

Azt értem, hogy ovulációs fájdalom, de el?tte, alatta vagy utána szokott jelentkezni? Ovuláció után normál esetben elmúlik ez az érzés?

Legjobb válasz: Saját tapasztalat: Tegnapelõtt kezdtem érzeni a bal petefészkemben a szúrkálást,tegnap nagyon ma kissé. Hüvelyi uh szerint tegnap repedt meg. Holnap már jobb lsz,de így sem volt vészes. Örülj ha ezt érzed,mert akkor van ovud:) Ha babát szeretnétek akkor HAJRÁ!!!

Saját tapasztalat: Tegnapelõtt kezdtem érzeni a bal petefészkemben a szúrkálást, tegnap nagyon ma kissé. Hüvelyi uh szerint tegnap repedt meg. Holnap már jobb lsz, de így sem volt vészes. Örülj ha ezt érzed, mert akkor van ovud:) Ha babát szeretnétek akkor HAJRÁ!!!

Hány napig tart a gyerekeknél általában a torok pirossága?

Úgy értem hogy a két éves lányomnak már csütörtök óta piros a torka, a doki szerint vírusos torokgyulladása van, de nem köhög meg semmi, csak piros neki már napok óta. És szintén a doki szerint nem kell rá semmit adni, "csak" reggel és este nurofent!

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is ez volt a múlt héten. 1 hétig alig evett valamit, de most már jól van. Nekünk a doktornéni javasolta a Tantum verde torok sprayt, de én nem vettem. Csak azért mert a fiam nem hagyta volna, hogy bele sprayzek a szájába. Én is csak a Nurofent adtam neki, eleinte 3-szor egy nap, aztán már csak kétszer. Leginkább éjszakára. Ha gondolod próbáld ki a Tantum verdét, de nálunk elmúlt anélkül is. Jobbulást nektek:)

Az én kisfiamnak is ez volt a múlt héten. 1 hétig alig evett valamit, de most már jól van. Nekünk a doktornéni javasolta a Tantum verde torok sprayt, de én nem vettem. Csak azért mert a fiam nem hagyta volna, hogy bele sprayzek a szájába. Én is csak a Nurofent adtam neki, eleinte 3-szor egy nap, aztán már csak kétszer. Leginkább éjszakára. Ha gondolod próbáld ki a Tantum verdét, de nálunk elmúlt anélkül is. Jobbulást nektek:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Az én lányom sem viselné el hogy a szájába spray-zek, ezért talán marad nálunk is a nurofen, majd csak túl leszünk rajta:)
Ha örök bann, akkor örökre, ha ideiglenes, akkor az oldaltól függ, általában 1 hónap szokott lenni az ideiglenes.
Szoktak 3 napig is bannolni . De van amikor egy hét . Van hogy egy honap vagy esetpeg egy év . De van orok bann is.

Még kezdő vagyok. Szeretnék érdeklődni, hogy akkor mikor van peteérésem? és az hány napig tart? 28-as a ciklus általában 8-án szokott megjönni

Szoktam itt látni,hogy mindenki azt írja,hogy így megy úgy kell számolni de nekem ez magas. kb mikor lehet?Mert akkor úgy akciózunk .

Legjobb válasz: ha 28 napos a ciklusod,akkor általában a 14.napon van peteérésed.1 napig megtermékenyíthetõ.de írod hogy 8.-án szokott megjönni,akkor az nem 28 napos hanem 30 vagy 31...vannak ovulációs tesztek ha biztosra akarsz menni,mert nem mindenkinek félidõben van a peteérése.

ha 28 napos a ciklusod, akkor általában a 14.napon van peteérésed.1 napig megtermékenyíthetõ.de írod hogy 8.-án szokott megjönni, akkor az nem 28 napos hanem 30 vagy 31...vannak ovulációs tesztek ha biztosra akarsz menni, mert nem mindenkinek félidõben van a peteérése.
Szia! Beírod ebbe a kalkulátorba az utolsó menzid elsõ napját és kiírja azt az 5 napot a rendszer, amikor a peteérésed lehet. http://www.egeszsegkalauz.hu/kalkulatorok/peteeres/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-)

Hány napig tart általában a beágyazódási vérzés, milyen a szine, minősége, állaga?

Legjobb válasz: Általában nemigen tapasztalható beágyazódáskor vérzés, némely nõ beszámol barnás pecsételésrõl amit a beágyazódásnak tulajdonít. Nekem három terhességembõl egynél sem jelentkezett semmiféle vérezgetés a beágyazódáskor.

Általában nemigen tapasztalható beágyazódáskor vérzés, némely nõ beszámol barnás pecsételésrõl amit a beágyazódásnak tulajdonít. Nekem három terhességembõl egynél sem jelentkezett semmiféle vérezgetés a beágyazódáskor.

A megvonásos vérzés hány napig tart általában? Mint egy menstruáció?

Legjobb válasz: Mármint fogamzásgátló mellett? Amellett ált. rövidebb, mint egy normális menstruáció.

Mármint fogamzásgátló mellett? Amellett ált. rövidebb, mint egy normális menstruáció.
Mióta gyógyszert szedek a mensim 3-4 napra csökkent 4-5 napról, tehát a megvonásos vérzés rövidebb(így hívják a mensit ha fog.gátlót szedsz), igen(általában) :)
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi, azt szedek, de csak most kezdtem és még ismerkedünk(:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!