Találatok a következő kifejezésre: Általában beszélnek emberek angolul Kínában (1 db)

Általában beszélnek az emberek angolul Kínában?

Legjobb válasz: Hong Kong-ban leginkább, mivel 1997-ig brit gyarmat volt. Azon kívül csak a nagy kereskedõvárosokban (pl. Shanghai) valószínûbb, mert azokon a helyeken rengeteg külföldi üzletember fordul meg.

Hong Kong-ban leginkább, mivel 1997-ig brit gyarmat volt. Azon kívül csak a nagy kereskedõvárosokban (pl. Shanghai) valószínûbb, mert azokon a helyeken rengeteg külföldi üzletember fordul meg.
Te, a kínaiak még amerikában sem igen beszélnek angolul. :-)
félvér vietnámi vagyok!és hanoi és környékén tökéletesen beszélnek angolul, sõt franciául is! csak te gondolod h nem beszélnek angolul, ha nem beszélnek az azért van, mert a szüleik nem tanítaták, alap náluk az angol+francia! mert nekik az átlaguk gyengébb mint nekünk, de a nyelv fontosabb!
az angol világnyelv.tehát igen még ha nem is annyira jól de kommunikáció szinten biztosan beszélnek
Sztem Kínában kevesen beszélnek angolul.(Na jó monjuk a 1.3 milliárdanak mondjuk a 10% az nem rossz )Én még a pekingi olimpián hallottam hogy nem sokan tudnak angolul.
Pedig Kínában a mandarin kínai és az angol a hivatalos nyelv!!
Az angol tuti nem hivatalos. --- A legtobb kinai nem tud angolul, vagy nagyon rossz kiejtessel. Ebbe beleertendok meg az ottani angoltanarok is. Angolul irasban lehet veluk kommunikalni esetleg.
:) Lehet próbálkozni kinn az angollal, de nem érdemes!!!! :D Ha tudnak is, csak a szavakat fogod megérteni, a mondat értelmét nem :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vízumot hogy kérhet valaki, aki Magyarországra utazik?

Szaud Arábiából érkezik egy ismerosom 1 hónapra, leirnátok nekem milyen papirokat kell kitoltenem es mikre kell ugyelnem?

20

Sri Lankára és a Maldív szigetekre melyik irodával lehet a legolcsóbban kijutni? Van valakinek tapasztalata? Megy valaki júliusban oda?

3

Miért mondják a japánokra hogy perverzek meg abberáltak?

Ha mégis igaz,miben nyilvánul ez meg?

7

Transzszibéria expresszről tudtok mondani valamit? Mennyibe kerül, mit tartalmaz a menetjegy (étel? ) mennyi ideig tart, hol tudok "benevezni"? Moszkváig hogy érdemes eljutni? Repülő?

Állítólag hatalmas élmény, ha van rá lehetőségem, szeretném kipróbálni.

6

Kell vízum hogy Kínában letelepedhessek?

4

Kìnában szeretnék letelepülni pár év múlva. Kérdéseim: Milyen a megélhetés, mik a hiányszakmák, és van e valaki itt az olvasòk között aki kint él, élt?

2

Isztambulban hol lehet (érdemes) korabeli középkori fegyvereket nézni?

eredetieket....

1

Tokyo-ban van most sugárzás? Hol tudnám kideríteni?

11

Mit és hogyan kéne csinálnom, ahhoz, hogy kint élhessek és dolgozhassak Japánban?

gondolom pénz is kéne,mert nem megy ez így ripsz-ropsz,mennyit kéne vinnem?
(van ilyesmi kérdés már,de az NEM EZ!)

6

Volt már valaki a Dae Jang Geum Theme Parkban?

Ha igen milyen élmény volt? Tényleg olyan volt, mint a sorozatban? Drága volt a belépő?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!