Találatok a következő kifejezésre: Általában beszélnek emberek angolul Kínában (1 db)

Általában beszélnek az emberek angolul Kínában?

Legjobb válasz: Hong Kong-ban leginkább, mivel 1997-ig brit gyarmat volt. Azon kívül csak a nagy kereskedõvárosokban (pl. Shanghai) valószínûbb, mert azokon a helyeken rengeteg külföldi üzletember fordul meg.

Hong Kong-ban leginkább, mivel 1997-ig brit gyarmat volt. Azon kívül csak a nagy kereskedõvárosokban (pl. Shanghai) valószínûbb, mert azokon a helyeken rengeteg külföldi üzletember fordul meg.
Te, a kínaiak még amerikában sem igen beszélnek angolul. :-)
félvér vietnámi vagyok!és hanoi és környékén tökéletesen beszélnek angolul, sõt franciául is! csak te gondolod h nem beszélnek angolul, ha nem beszélnek az azért van, mert a szüleik nem tanítaták, alap náluk az angol+francia! mert nekik az átlaguk gyengébb mint nekünk, de a nyelv fontosabb!
az angol világnyelv.tehát igen még ha nem is annyira jól de kommunikáció szinten biztosan beszélnek
Sztem Kínában kevesen beszélnek angolul.(Na jó monjuk a 1.3 milliárdanak mondjuk a 10% az nem rossz )Én még a pekingi olimpián hallottam hogy nem sokan tudnak angolul.
Pedig Kínában a mandarin kínai és az angol a hivatalos nyelv!!
Az angol tuti nem hivatalos. --- A legtobb kinai nem tud angolul, vagy nagyon rossz kiejtessel. Ebbe beleertendok meg az ottani angoltanarok is. Angolul irasban lehet veluk kommunikalni esetleg.
:) Lehet próbálkozni kinn az angollal, de nem érdemes!!!! :D Ha tudnak is, csak a szavakat fogod megérteni, a mondat értelmét nem :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

1 hetet fogok Tokióban tölteni. Mennyi kölőpénzt (yen-t) vigyek?

A szállás, kaja, múzeumbelép?kön kívül. Gondolok itt ajándékokra, nasira, meg bármi érdekessége.

6

A férjemmel tervezzük, hogy jövőre 3-4 hetet Thaiföldre utazunk. Ti melyik részén voltatok? Mit ajánlotok?

Phuket kizárva. Kho Samuiról mi a véleményetek?

8

Mennyi a repülő utideje Bali szigetére?

6

Valaki aki volt már Dél-Koreában vagy esetleg oda költözött?

Amint elvégzem a sulit, szeretnék kimenni Dél-Koreába.El?ször csak 1-2 hónapra, azután pedig ha lehetséges, jó lenne ott letelepedni.

10

Thaiföldön van olyan város ahol igen sok a magyar lakos? Szeretnék 1 jóidőre kint maradni csak azt nem tudom hogy melyik részén van nagyobb létszámú magyar lakos?

2

Mennyibe kerülne egy egy 16 éves lánynak egy hónapra kimenni Dél Koreába, ha csak költő pénzt és repülő jegyet kéne fizetni?

10

SOS DUBAI: Mennyit lehet keresni ott havonta pincérként? (Mondjuk egy 4 csillagos hotelben). Illetve milyenek a megélhetési költségek: élelmiszer árak, tömegközlekedés? Kint élők válaszait szeretném.

3

Mennyibe kerül egy 1 hetes nyaralás Japánban?

Mondjuk Tokióba. Oda-vissza repjeggyel, normál min?ség? szállással, étkezéssel együtt?

7

Szerb állampolgároknak hol kell vízumot csináltatni Thaiföldre?

10

Hogy tudnék egy levelet küldeni Indiába lehetöleg a legolcsóbban?

Valaki leírná, hogy mit hogyan kell? Egy levélr?l lenne szó és egy pár grammos ajándékról.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!