Találatok a következő kifejezésre: Általában beszélnek emberek angolul Kínában (1 db)

Általában beszélnek az emberek angolul Kínában?

Legjobb válasz: Hong Kong-ban leginkább, mivel 1997-ig brit gyarmat volt. Azon kívül csak a nagy kereskedõvárosokban (pl. Shanghai) valószínûbb, mert azokon a helyeken rengeteg külföldi üzletember fordul meg.

Hong Kong-ban leginkább, mivel 1997-ig brit gyarmat volt. Azon kívül csak a nagy kereskedõvárosokban (pl. Shanghai) valószínûbb, mert azokon a helyeken rengeteg külföldi üzletember fordul meg.
Te, a kínaiak még amerikában sem igen beszélnek angolul. :-)
félvér vietnámi vagyok!és hanoi és környékén tökéletesen beszélnek angolul, sõt franciául is! csak te gondolod h nem beszélnek angolul, ha nem beszélnek az azért van, mert a szüleik nem tanítaták, alap náluk az angol+francia! mert nekik az átlaguk gyengébb mint nekünk, de a nyelv fontosabb!
az angol világnyelv.tehát igen még ha nem is annyira jól de kommunikáció szinten biztosan beszélnek
Sztem Kínában kevesen beszélnek angolul.(Na jó monjuk a 1.3 milliárdanak mondjuk a 10% az nem rossz )Én még a pekingi olimpián hallottam hogy nem sokan tudnak angolul.
Pedig Kínában a mandarin kínai és az angol a hivatalos nyelv!!
Az angol tuti nem hivatalos. --- A legtobb kinai nem tud angolul, vagy nagyon rossz kiejtessel. Ebbe beleertendok meg az ottani angoltanarok is. Angolul irasban lehet veluk kommunikalni esetleg.
:) Lehet próbálkozni kinn az angollal, de nem érdemes!!!! :D Ha tudnak is, csak a szavakat fogod megérteni, a mondat értelmét nem :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Indiába vonattal, hogyan?

Szeretnék Indiába utazni vonattal, de nem tudom, hogy milyen útvonalon kéne mennem. Segítsetek nekem egyáltalán honnan érdemes indulni. Nagyjából mennyibe kerül az út és hány napos vagy órás? Aki volt már és van valami hasznos információja legyen szíves ossza meg velem.

11

Mi a feltétele annak, hogy Japánban letelepedhess?

10

Sehol, senki nem szervez (utazási iroda is) utat, jegyet az idei kosárlabda világbajnokságra?

3

Mennyi rá az esély, hogy megtörténik?

Arra gondoltam, hogy pár év múlva elmegyek Kínába, Japánba vagy Koreába. Nem ott akarok lakin csak úgy elmenni 2-3 hónapra. Mennyi az esélye, hogy kirabolnak, megvernek vagy valami ilyesmi? Tudom hülye kérdés...de jobb az el?vigyázatosság :D

9

" Olcsó " szállás a Maldív szigeteken. Van ilyen?

Tud valaki olcsóbb szállást a Maldív szigeteken? Nem luxusra vágyom, egy egyszer?bb is megtenné, de sajnos nem találtam ilyet. Ha van ötletetek írjatok!

1

Hol található az Angara ősmasszívum?

Nincs benne az atlaszba...vagy nagyon béna vagyok.

3

Mennyi idő az út Moszkvába repülővel?

Sziasztok!

9

Hogy hívják azt az Istambuli hidat, aminek egyik vége Európában, a másik pedig már Ázsiában van?

ha tudnátok egy képet linkelni, azt is megköszönném.

5

Mi a véleményetek Törökországról?

2010-ben kifogok menni Törökországba. Mi a véleményetek? Voltatok már? Hogy éreztétek magatokat? Mi tetszett a legjobban?

9

Hogyan jutok ki legegyszerűbben Thaiföldre?

Igaz, hogy nem kell vizum a kiutazáshoz? Mennyibe kerül egy oda-vissza jegy? Szálláslehet?ség is érdekelne, köszi:-)

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!