Találatok a következő kifejezésre: Általában beszélnek emberek angolul Kínában (1 db)

Általában beszélnek az emberek angolul Kínában?

Legjobb válasz: Hong Kong-ban leginkább, mivel 1997-ig brit gyarmat volt. Azon kívül csak a nagy kereskedõvárosokban (pl. Shanghai) valószínûbb, mert azokon a helyeken rengeteg külföldi üzletember fordul meg.

Hong Kong-ban leginkább, mivel 1997-ig brit gyarmat volt. Azon kívül csak a nagy kereskedõvárosokban (pl. Shanghai) valószínûbb, mert azokon a helyeken rengeteg külföldi üzletember fordul meg.
Te, a kínaiak még amerikában sem igen beszélnek angolul. :-)
félvér vietnámi vagyok!és hanoi és környékén tökéletesen beszélnek angolul, sõt franciául is! csak te gondolod h nem beszélnek angolul, ha nem beszélnek az azért van, mert a szüleik nem tanítaták, alap náluk az angol+francia! mert nekik az átlaguk gyengébb mint nekünk, de a nyelv fontosabb!
az angol világnyelv.tehát igen még ha nem is annyira jól de kommunikáció szinten biztosan beszélnek
Sztem Kínában kevesen beszélnek angolul.(Na jó monjuk a 1.3 milliárdanak mondjuk a 10% az nem rossz )Én még a pekingi olimpián hallottam hogy nem sokan tudnak angolul.
Pedig Kínában a mandarin kínai és az angol a hivatalos nyelv!!
Az angol tuti nem hivatalos. --- A legtobb kinai nem tud angolul, vagy nagyon rossz kiejtessel. Ebbe beleertendok meg az ottani angoltanarok is. Angolul irasban lehet veluk kommunikalni esetleg.
:) Lehet próbálkozni kinn az angollal, de nem érdemes!!!! :D Ha tudnak is, csak a szavakat fogod megérteni, a mondat értelmét nem :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Dubai -ban mennyire lehet elhelyezkedni?

Sziasztok, informatikai szakmával mennyire lehet elhelyezkedni kint Dubai -ban? És ha már eltudtam helyezkedni, akkor mennyit keresnék?

4

Thaiföldre szeretnék utazni, van kb 1 évre elegendő kp-m, mit tanácsoltok melyik részre menjek?

-Mennyiből jönne ki kb. 1 év?
-Egy 1 szobás lakást szeretnék bérelni(internettel)
-esetleg valami jó tanács,munkalehetőség milyen kint, az emberek milyenek, az árak milyenek, angollal hogy lehet kint boldogulni...

6

Hogyan tudok a legolcsóbban eljutni Szingapúrba?

Idén szeretnék pár napot eltölteni az országban. Mindegy, hogy az év mely időszakában, hogy mennyire bonyolult és hosszan tart kijutni, a legolcsóbb lehetőséget szeretném megtalálni. A repjegyárakat természetesen már végignéztem, így ha van, olyan infóra lennék kíváncsi, amit nem lehet vagy nehéz egy egyszerű Google-kereséssel megtalálni.

4

1 évig 'turista' Dél-Koreában? Mire számíthatok?

Oda meg vissza vagyok az országért, egyszerűen imádom. Szeretnék oda költözni, ha csak egy évre is. Hallottam, hogy külföldiként nem könnyű és nem fogadnak be igazán, így huzamosabb ideig ott élni nem tudnék.
Nem most mennék ki, még nincs meg az az anyagi háttér, de 2-3 éven belül meglenne. Addig is érdeklődöm, hogy mire számíthatok?
Milyenek az emberek? Férfiak és nők hozzáállása a külföldi nőkhöz. Ételek, szórakozás. Ilyesmik érdekelnének.
Angolul középszinten beszélek, koreaiul semmit. Érdemes lenne addig koreaiul tanulnom, vagy nem szükséges, boldogulok és majd megtanulom ott?
Kiköltözni érdemes, lehetséges huzamosabb időre, vagy már az 1 év is sok?
Terveim szerint nyáron kimennék egy hétre 'feltérképezni' a dolgokat.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat, privátban is szívesen fogadok bármit!
17L

8

Mi a véleménzetek izraelöl? Májusban 2 hetet töltenénk ott a családdal.

17

Milyen vízummal lehet eltölteni Thaiföldön 2 évet? Milyen alternatívák vannak?

"Motort is szeretnék venni!"

2

Most fogok először repülővel utazni és sehol nem találtam arra információt, hogy a 20 vagy 25 kg poggyász mellé még akézipoggyász, ami max 5kg, külön vihetem-e a laptomomat táskában vagy esetleg bele kell tennem a kézibe?

El Al-al utazom

4

Menyibe kerül a vízum Magyarországról Kínába?

Shanghaiba megyek.Köszi a válaszokat előre is.

4

Makaóban hol lehet olcsó hotelt kifogni?

A neten beírtam hogy Macau hostel meg hotel, de a legolcsóbb helyek is napi 10-15 ezer forint környékén vannak.

1

Török országba 3csillagos hotelba, konkrétan SIDE-be a hotel YESILOZ-ba mennénk. Tapasztalatok, a hotelról, vagy úgy általában Török országról és a 3csillagos hotelekről?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!