Találatok a következő kifejezésre: Általában beszélnek emberek angolul (1 db)

Általában beszélnek az emberek angolul Kínában?

Legjobb válasz: Hong Kong-ban leginkább, mivel 1997-ig brit gyarmat volt. Azon kívül csak a nagy kereskedõvárosokban (pl. Shanghai) valószínûbb, mert azokon a helyeken rengeteg külföldi üzletember fordul meg.

Hong Kong-ban leginkább, mivel 1997-ig brit gyarmat volt. Azon kívül csak a nagy kereskedõvárosokban (pl. Shanghai) valószínûbb, mert azokon a helyeken rengeteg külföldi üzletember fordul meg.
Te, a kínaiak még amerikában sem igen beszélnek angolul. :-)
félvér vietnámi vagyok!és hanoi és környékén tökéletesen beszélnek angolul, sõt franciául is! csak te gondolod h nem beszélnek angolul, ha nem beszélnek az azért van, mert a szüleik nem tanítaták, alap náluk az angol+francia! mert nekik az átlaguk gyengébb mint nekünk, de a nyelv fontosabb!
az angol világnyelv.tehát igen még ha nem is annyira jól de kommunikáció szinten biztosan beszélnek
Sztem Kínában kevesen beszélnek angolul.(Na jó monjuk a 1.3 milliárdanak mondjuk a 10% az nem rossz )Én még a pekingi olimpián hallottam hogy nem sokan tudnak angolul.
Pedig Kínában a mandarin kínai és az angol a hivatalos nyelv!!
Az angol tuti nem hivatalos. --- A legtobb kinai nem tud angolul, vagy nagyon rossz kiejtessel. Ebbe beleertendok meg az ottani angoltanarok is. Angolul irasban lehet veluk kommunikalni esetleg.
:) Lehet próbálkozni kinn az angollal, de nem érdemes!!!! :D Ha tudnak is, csak a szavakat fogod megérteni, a mondat értelmét nem :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudok itt Magyarországon "ferdeszeműekkel" (kínai, japán stb. ) ismerkedni? Vagy úgy egyáltalán hol lehet? (Kivéve a keleti országokat, mert nem tudnék oda kiutazni. ) Szerintem olyan aranyosak!

22

Japán egyetemeken kb mennyi az tandij? Tudom ez egyetem függő, de érdekel hogy milyen árak vannak.

2

Mennyiért lehet legolcsobban kijutni Shanghaiba?

Gondolok arra, h maga az ut mennyibe kerul? Hogy a legolcsobb? Esetleg mennyibe kerul mondjuk 2 het ottartoszkodas? Milyen papirok szuksegesek, és hasonlo kerdesek :)

5

Hogyan mehetnék ki Japánba mint cserediák?

Kiszeretnék menni japánba mint cserediák . Mit is kell ehhez tennem? Mennyibe kerülne? Nagyon érdekel a japán kultúra,és imádom japánt mint ország. Már 3 éve tervezgetem, hogy kimegyek, és azóta mondogattam a szüleimnek is de szerintem nem vették komolyan. De nem is ez érdekelne. mit kell tennem, hogy tényleg kimehessek, hogyan kezdjek neki, hogy lehetne az az 1 év felejthetetlen? Aki volt már Japánban, vagy volt már cserediák kint , az létszíves írja le a saját tapasztalatait! Köszi a válaszokat!

10

Mennyiből lehet "megúszni" egy Maldiv szigeteki nyaralást, teljes ellátással egy nem tul "drága"helyen?

Tapasztalatok esetleg aki már járt kint?

3

Mit kell tudni ha 1 hónapra megyek dubaiba?

milyenek a szokások?mi nem lesz ott ,amihez itt hozzászoktál?mit vigyek magammal,ami nagyon fontos?

5

Mennyibe kerülne diák jeggyel kimenni Moszkvába? Én vonattal gondoltam, de busz is szóbajöhet. Az elvira.hu nem írt ki árat sajnos

4

Utazgatott már valaki Kelet-Törökországban?

Körutazást szeretnénk, vonattal vagy busszal, az ottani tömegközlekedést kihasználva. Mire kell vigyázni? Lányoknak pl. mennyire veszélyes?

6

Hogyan pácolják a dohányt vagy mivel pácolják?

1

Bérelt már valaki hosszabb időre ingatlant Kambodzsában?

Min egy évre keresek kétszobás ingatlant Phnom Phnem városában.Ha van valakinek tapasztalata vagy ismer megbízható közvetitöt ossza meg velem.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!