Találatok a következő kifejezésre: Általában beszélnek emberek angolul (1 db)

Általában beszélnek az emberek angolul Kínában?

Legjobb válasz: Hong Kong-ban leginkább, mivel 1997-ig brit gyarmat volt. Azon kívül csak a nagy kereskedõvárosokban (pl. Shanghai) valószínûbb, mert azokon a helyeken rengeteg külföldi üzletember fordul meg.

Hong Kong-ban leginkább, mivel 1997-ig brit gyarmat volt. Azon kívül csak a nagy kereskedõvárosokban (pl. Shanghai) valószínûbb, mert azokon a helyeken rengeteg külföldi üzletember fordul meg.
Te, a kínaiak még amerikában sem igen beszélnek angolul. :-)
félvér vietnámi vagyok!és hanoi és környékén tökéletesen beszélnek angolul, sõt franciául is! csak te gondolod h nem beszélnek angolul, ha nem beszélnek az azért van, mert a szüleik nem tanítaták, alap náluk az angol+francia! mert nekik az átlaguk gyengébb mint nekünk, de a nyelv fontosabb!
az angol világnyelv.tehát igen még ha nem is annyira jól de kommunikáció szinten biztosan beszélnek
Sztem Kínában kevesen beszélnek angolul.(Na jó monjuk a 1.3 milliárdanak mondjuk a 10% az nem rossz )Én még a pekingi olimpián hallottam hogy nem sokan tudnak angolul.
Pedig Kínában a mandarin kínai és az angol a hivatalos nyelv!!
Az angol tuti nem hivatalos. --- A legtobb kinai nem tud angolul, vagy nagyon rossz kiejtessel. Ebbe beleertendok meg az ottani angoltanarok is. Angolul irasban lehet veluk kommunikalni esetleg.
:) Lehet próbálkozni kinn az angollal, de nem érdemes!!!! :D Ha tudnak is, csak a szavakat fogod megérteni, a mondat értelmét nem :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit váltsák Törökországra: eruro, dollar, lira?

(lira olcsóbb de több kell belőle)

2 hétre mennék

6

Mennyibe kerülne az egész?

Japánba akarnék kimenni nyáron és számolgatok. Kb. 1 hónapra szeretnék kimenni. Mennyibe kerülne, mindennel?? (rep.jegy, szállás...stb.) Előre is köszönöm.

5

Mit tudtok Marmarisról?

Néhány éve nézegetem a törökországi nyaralási lehetőségeket, korábban Marmaris tűnt leginkább szimpatikusnak. Mostanában viszont egyetlen utazási irodát sem találok, amelyik oda szervezne utakat. Mi lehet az oka???

6

Utazik valaki sokat az Emirates-el?

Üdv!

Gyermekemmel utaznék Sri Lankára Colombóba áprilisban.
Az Emirates légitársasággal mennénk Bécsből, ahol idáig az átlag repülőjegyár fejenként 200.000ft volt, viszont most 160.000ért van az oldalukon, ha ott foglalom le. Olyan embereket kérdeznék, akik sokat utaznak, vagy esetleg az Emirates-el szoktak repülni, hogy ennél még fog-e lejjebb menni az ár, vagy most le kellene csapni rá. Esetleg más megosztott menetben olcsóbban ki lehet-e hozni a repjegyet. Árpilis 6-14ig , esetleg 15-ig időszak érdekel kizárólag.

2

Tajvanon munkalehetőség vegyész diplomával? Megérné? Könnyű elhelyezkedni?

Ha van valakinek tapasztalata, és leírná, nagyon megköszönném. És mire megyek ott egy felsőfokú angol nyelvtudással?

3

Volt mar valaki augusztusban Thaifoldon? Erdemes olyankor utazni?

Tudom, hogy az az esos evszak kozepe, mondszun, nagy esok stb.
Arra lennek kivancsi, hogy ez megis mit takar, pl esik egy-ket orat, de utanna kisut a nap? Vagy elofordulhat, hogy hetekig ki sem sut a nap?
Szeretnek augusztusban odautazni, de felek. Kubaba a szaraz evszakban mentunk, es ugy fujt a szel, hogy az oceanba be sem engedtek minket, eleg rossz elmeny volt. Most nem szeretnek igy jarni. Inkabb egy kis eso, meg para, de uszhassak a tengerbe anelkul, hogy belefulladnek.

7

Koreában van munkalehetőség magyaroknak?

és ha igen akk mégis mi? jövőre kell választanom fősulit: mit válasszak hogy Dél-Koreában tudjak elhelyezkedni?

5

Kínába hogy viszonyulnak a külföldi emberekhez?

Szeretnék kimenni cserediáknak,és sokat hallottam arról
hogy ott csak kísérővel lehet kimenni az utcára.

Várom a válaszokat!

3

Milyen turisztikai látványosságok vannak Észak-Koreában? Mit érdemes megnézni?

4

Szerintetek érdemes Japán tartós letelepedés gondolatával foglalkozni?

Én egy 27 éves fiatalember vagyok. Műszaki felsőfokú végzettséggel és társalgási szintű angol tudással rendelkezem. Egyrészt nagyon megkedveltem a japán kultúrát (nem vagyok anime, manga fan), másrészt talán a lehetőségek (ha van) is vonzzanak.
Pár kérdés:

1. Szerintetek érdemes időt, energiát fordítani a japán nyelvre ha az ember ott szeretne élni a későbbiekben?
2. Egyáltalán lesz olyan gazdasága Japánnak hogy ott tervezzen és végezzen az ember? Gondolok itt a növekvő energia és nyersanyagárakra, elvégre Japán egy nagyon szegény ország e tekintetben.

Előre is köszi a válaszokat!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!