Találatok a következő kifejezésre: Általában a kiskereskedések mennyi haszonkulcsot szoktak (1 db)

Általában a számítástechnikai kiskereskedések mennyi haszonkulcsot szoktak rakni a termékekre?

Legjobb válasz: Általában erre azért nehéz válaszolni. Van termékük, amelyiken 30% és van amelyiken 200%. Ez függ a termék minõségétõl, fogyási mutatóitól, a termék árától, stb.

Általában erre azért nehéz válaszolni. Van termékük, amelyiken 30% és van amelyiken 200%. Ez függ a termék minõségétõl, fogyási mutatóitól, a termék árától, stb.
igazából nem jó a kérdés. te valószínûleg azt kérdezed, hogy a beszerzési (nagyker) ár hogyan aránylik az eladási árhoz. erre kb. jó az elõzõ válasz. csakhogy ez nem haszonkulcs, még ha annak is nevezik. A haszonkulcs az önköltség és az eladási ár aránya, jellemzõen 10-20%. Az önköltségben viszont benne van a beszerzési ár valamint a bérköltség, a rezsi stb. bizonyos hányada. Ezért van idõnként 200% látszólagos "haszonkulcs"


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek miben rejlik a nagy lehetőség? Erdő ültetés? Pellet gyártás? Aprítékolás?

Szeretnék egy jól jövedelmező állást kialakítani magamnak..
Erdőtelepítésben már döntöttem de ez egy hosszútávú befektetés lenne, mellette mivel lehetne még foglalkozni?

Biomassza, pellet apríték, energiafűz stb..

5

Hogy működik és mennyibe kerülne egy egyszerű gyors étkezde megalapítása (pl:gyros)?

0

12 lepedőből mennyit lehet még szerezni?

Tudom, nem sok, de jól jönne még pénz, munkát nem tudok vállalni, részvényekhez nem értek és ennyiből nem is igazán érné meg, habár, ha valaki tud olyan oldalt, ahol neten leírják, hogyan lehet, főleg valutákkal, annak örülnék (bár nem tudom 18 év alatt kiadnak-e valutát?). Ja, és nem olyanra lennék kíváncsi, hogy vásárolj be öreg embereknek, meg ilyesmi, sem olyanra, hogy adj el cuccokat, hanem olyanra, amihez pénz kell, de nem olyan sok. Pár rugó keresése is jól jönne.

4

Mennyire nyereséges egy étterem?

Mennyire nyereséges egy étterem? Tudom, hogy sok dologtól függ, de úgy kb.
- egy kifőzde forgalmas helyen
- egy középkategóriás étterem forgalmas helyen
- egy felső kategóriás étterem a Belvárosban
- egy átlagos étterem a Balatonnál

7

Egy induló vállalkozás mely étrend kiegészítőket gyárt és forgalmaz milyen támogatásokhoz juthat?

Milyen támogatásokhoz lehet jutni egy új vállalkozásnak? Legyen szó alacsony kamatú hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról!

Köszönöm előre is!

0

Hogyan tudok egy vállalkozást elindítani?

Nagyon alapszinten vagyok , most akarok egy pékséget nyitni de nem tudom hogy kezdjek bele, még vállalkozási engedélyem sincs. Tud valaki segíteni hogyan vágjak neki az egésznek?
Elegem van a minimálbéres bérből, meg a sok bunkó főnökből, a magam útját szeretném járni.

14

Ha magántanárként szeretnék tanítani, akkor kell adóznom vagy egy bt. -t létrehoznom?

5

Azt szeretnem tudni, hogy egy uj ruhazati bolt nyitásánál milyen engedelyek szükségesek?

0

Mivel éri meg Ebay-en kereskedni?

Milyen tárgyakra, illetve termékekre van a legnagyobb kereslet Ebay-en, illetve miket lehet a legjobban, legkönnyebben eladni? A válaszokat előre is köszönöm.

5

Weboldalakat lehet priváton készíteni legálisan?

Hallottam olyanról, hogy saját szoftverek pénzért való eladása legális, ha nem sért semmilyen jogot, és semmilyen másolt adat nincs benne. Nos én értek egy kicsit a weboldalak programozásához és szeretnék egy kis pénzt keresni vele. Mivel először is fizetnem kellene egy tárhelyet, ahol tárolom az adatokat, ez benne van az árban. Tehát egy tárhely, plusz a weboldal ára lenne, amit elosztanék egy bizonyos arányban, így mindenki ugyanolyan árat fizetne. A weboldalaim semmilyen sértő információt nem tartalmaznának, csupán hirdetés, blog, kibeszélés, bemutatkozás, vagy esetleg dokumentáció. Engem tulajdonképpen főként a Szerbiára vonatkozó szabályok érdekelnének (szerbiai vagyok), tehát, hogy jelen esetben szabad e hirdetni magam, hogy weboldalakat készítek cégeknek, személyeknek, privátul, havi oldalfizetéssel? A választ előre is köszönöm!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!