Találatok a következő kifejezésre: Általában a feleltetéskor (1 db)

Általában a történelem feleltetéskor hány témá szerint ostják az adott anyagot?

Én 3-ról tudok, de a 3-kat nem tudom. Belpolitika, Külpolitika és....?

Legjobb válasz: attól függ milyen téma, ha egy uralkodóról vagy vmilyen személyrõl van szó, akkor külpolitika, belpolitika (gazdasági ügyek), intézkedései,

attól függ milyen téma, ha egy uralkodóról vagy vmilyen személyrõl van szó, akkor külpolitika, belpolitika (gazdasági ügyek), intézkedései,


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2 fizika feladatban akadtam el, elektrosztatika témakörben. Hogy lehet megcsinálni az olyen példákat? (egymástól független a két feladat)

1.) Két kisméretű golyó távolsága 40cm,kettejük töltése megegyezik,de ellentétes előjelű és a köztük fellépő erő 8*10^-3 N. Mekkora a töltések nagysága?

2

Trigonometria-i matek házifeladatba segítene valaki?

Matek tanárunk feladta ezt a feladatot úgy, hogy még nem is vettük, de ha meg bírná valaki oldani annak 5-öst ad és hát rám férne az a +5-ös. Szóval nagyon megköszönném annak aki bármilyen módon hozzájárul a megoldásához.

2

Fizika segítség?

így szól a feladat:

2

Powerpoint hidrogénről. Tudnátok segíteni?

Powerpointot kell készítenem a hidrogénről 5 diának kell szólnia róla. 4 van csak meg az elsőre leírtam hol található meg a periódusos rendszerben stb. 2. tulajdonságai 3.előállítása 4. felhasználása kéne egy utolsó tudtok ötletet adni?

1

Hogyan kell megoldani az alábbi szögfüggvényes feladatot?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Egy repülőgép 500m sugarú körpályán 360km/h sebességgel halad. Mekkora körmozgásának periódusideje. Fordulatszáma, szögsebessége és centripetális gyorsulása?

fizika házi de nem nagyon tudom.megköszönném a gondolat menetet is.

2

1. Miért nem használható a transzformátor egyenáramú áramkörben? 2. Mennyi a Föld mágneses indukciója? Hogyan lehet megmérni?

5

(x^2-7) ^3-nak mennyi a deriváltja?

2

Hogyan kell megoldani a következő logaritmusos feladatot?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

7

A búcsú lírai megfogalmazása?

Az a feladat, hogy írjak egy 2 oldalas fogalmazást a búcsú lírai megfogalmazásáról 3 magyar költeményben. A versek a búcsú váradtól Janus Pannonius Bornemisza péter siralmas énnékömés Balasai Bálint Búcsú hazájától. Mit írjak bele illetve valami forrás ami segít?!

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!