Találatok a következő kifejezésre: Általában a 28 naposak szoktak (2 db)

Szia! Miért nem reggel teszteltél? Szerintem holnap reggel elsõ vizeletbõl csinálj tesztet! Szorítok nagyon! :)
Szerintem is próbáld meg reggel az elsõ vizeletbõl, meg szerintem még ami irányadó lehet, hogy mérd meg a hõdet higanyossal hüvelyben még mielõtt kikelnél az ágyból, ha 37 vagy a felett van, akkor tuti baba! Sok sikert! Szorítok neked! Írj majd hogy mi lett! Én hétfõn tesztelek ha nem jön meg! :)

Megnéznétek a görbémet? Szedtem clostilt meg duphastont. Általában 28-30 naposak szoktak lenni a ciklusaim, de lehet most hosszabb lesz, mert elég későn volt a pé-m?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: Ha minden igaz van még 5 napod!Belefér egy kis hõingadozás!Nem jelent feltétlenül rosszat,de most szépe visza is ment a hõd:) Szerintem igéretes görbe! Amúgy miért szedted a duphastont?

Ha minden igaz van még 5 napod!Belefér egy kis hõingadozás!Nem jelent feltétlenül rosszat, de most szépe visza is ment a hõd:) Szerintem igéretes görbe! Amúgy miért szedted a duphastont?
A kérdező hozzászólása: alacsony volt a progeszteron szintem.Most voltam uh-n, és a nyálkahártyám 13, 4mm volt, amir azt mondta a doki hogy jó eredmény.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!