Találatok a következő kifejezésre: Általában a 28 naposak (33 db)

Lh teszttel jósteszteltem 8. dpo -n. Itt a képem. Az alap lh szintet mutatná 21. ciklusnapon? Általában 27- 28 naposak a ciklusaim. Szerintetek?

http://kepfeltoltes.hu/view/101116/20101116456_1__www.kepfel..

Legjobb válasz: oktober 19 én kellet volna megjönni , és 32 34 napos a ciklusom :)

http://kepfeltoltes.hu/view/101116/els__10__s_a_mai_www.kepf.. ezek voltak az elsõ terhes tesztek , ezek után csak lhztam
Na de nem szomorkodni , kitartás !! figyelek majd ird meg mi lett a fejlemény !
oktober 19 én kellet volna megjönni , és 32 34 napos a ciklusom :)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom édesanyádat és sok erõt és kitartást kívánok neked! A babádhoz pedig sok boldogságot és mégegyszer köszönöm a tanácsot!
semmi , tudod mi türelem !! De ezt tény soha nem gondoltam most teherbe esek 4 honap után most voltunk egyszer együtt , az anyukám haldoklik kész vannak az idegeim ! Ha a körülmény számit nekem most tényleg semmi nem volt aktuális , és én ápoltam anyumat :( és látod most jött össze ! Én sem értem , számomra is hihetetlen :)
A kérdező hozzászólása: Igen, reggel csináltam mindet. Én még várok, mert még csak a 8. nap peteérés után és csak 25-ös tesztem van itthon, nem hiszem, hogy mutatná. Érdekes, de pár napja égõ érzés van az alhasamban, soha nem tapasztaltam hasonlót. Gratulálok mégegyszer. Ha van még valami tanácsod, vagy észrevételed, szívesen veszem!
Szia az a helyzet ez igy kevés , majd ha mindennap erõsödik akkor jó lesz felteszem az enyémet !!! üdv egy 8 hetes aki négy évet várt :)
jó lesz de ugye reggel csinálod ? mert ezt reggel kell ! 10 dpon volt az elsõ de nekem akkor már a vaterás teszt mutatta a terhességet csak nem hittem el mert tul halvány volt ezért lhtam !!
A kérdező hozzászólása: Gratula a babához! Köszi, várom a tiédet!
Szerintem igen az alap lh szintedet mutatja , túl korai és még ha késõbb csináltad volna is a 12.dpo-n még akkor is az erõsödést kellene figyelni, egyébként meg lufti az egész. Tényleg türelem, majd ha nem jön meg másfél nap késés után jelezhet a terhességi is , addig meg csak fokozatosan majd belehergeled magad, ne haragudj! Nekem is 28 napos a ciklusom az elsõ gyermekkel is másfél nap késés után mutatta ki a terhes teszt halványan , a clearblue meg egyértelmûen. Persze ettõl lehet szerencséd hogy neked ezt jelzi, ezért írtam hogy lufti az egész jóstesztelés.

Azok, akiknek a 28 napos átlagtól rövidebb a ciklusuk, azok tényleg korábban szülnek, akiknek meg hosszabb, azok pedig később, mint a doki által megállapított várható időpont? Veletek hogy volt?

Legjobb válasz: Elméletileg így van. De mint sok minden ez sem biztos, hogy mindenkinél a gyakorlatban is így lesz. Én a 25-26 napos ciklusaimmal vígan kibírtam a 40 hetet.

Elméletileg így van. De mint sok minden ez sem biztos, hogy mindenkinél a gyakorlatban is így lesz. Én a 25-26 napos ciklusaimmal vígan kibírtam a 40 hetet.
Hát ez olyan szempontból lehet igaz hogy ugye a doki meg védõnõ 28 napos ciklussal számol. Így ha neked mondjuk 35 napos a ciklusod akkor valószínûleg egy héttel késõbb volt peteérésed, tehát a babád egy héttel kisebb mint amilyennek veszik papír alapján. De aztán ez nem 100% hiszen attól hogy ált.35 napos a ciklusod lehetett bármikor peteérésed (nekem pl. most úgy sikerült babásodni hogy a nem várt mensi elõtt 2 nappal volt a peteérés). Amúgy nekem 32 naposak voltak a ciklusaim, a fiamat pedig 10 nappal túlhordtam:) szóval biztos közrejátszott az is hogy õ nem 14én sikerült ahogy a doki számolta a 14.napot, hanem valószinüleg csak 18-19én, de még annál a pár napnál is késõbb született...szóval nem tudom:)
Nekem terhesség elõtt klasszikus 28 napos ciklusom volt, középidõs peteéréssel, és a kiírt napon indult be a szülés. Tehát a peteérés idõpontja alapján lehet akár egy-két hét eltérés is a szülés várható idõpontja és a tényleges szülés között. A nagy átlag alapján tudnak csak számolni, de UH-on azért van mindig korkalkuláció, mert naptár szerint nagy egyéni eltérések lehetnek.
Az én ciklusom mindíg 24-25 nap volt és most is annyi. 40+3 hetesen szültem.
Nekem egy héttel mindig hosszabb volt a cikusom. Napra pontosan egy héttel szültem késõbb a kiírthoz képest tehát úgy tünik van benne valami. Viszont a babámon a túlhordás jelei voltak láthatók. Ki voltak ázva a kezei csak napok múlva lett jobb és belekakilt a magzatvízbe.
nekem szabályos 28 napos ciklusom volt, 11 nappal hordtam túl. hát ilyen is van.
Szia!Nekem is 23 naposak a ciklusaim.Most szültem 2 hete 38/3 napra lett meg a baba.Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Nekem nem vették figyelembe a ciklusomat, csak a 12. heti uh-n állapították meg, hogy 12+5 hetes. Holott akkor ciklus alapján csak 12+3 hetes kellett volna, hogy legyen. A ciklusaim pedig átlag 23 naposak voltak. Bár akkor még így is túlhordhatom majd?
Nekem 30-32 napos ciklusaim voltak szülés elõtt, s 2 nap híján 42. hétre szültem császárral. Most 3 éves a fiam és 21-28 nap közötti ciklusaim vannak.

Általában 27-28 napos ciklusaim vannak. A peteérés tüneteit kb. a ciklusom közepén érzem. A beágyazódáshoz nem csökkenti a luteális időt, hogy a mestruáció előtt már pár nappal kevés mennyiségű barnás, kicsit véres folyásom van?

A beágyazódáshoz mennyi id? szükséges?

Legjobb válasz: A beágyazódás a 7. nap körül kezdõdik és 5 napig tart tehát a 12. napon fejezõdik be. A mensit az elsõ igazi vérzõs naptól számoljuk tehát elvileg nem csökkenti a luteális napok számát viszont a mensi elõtti barnázás ha jól tudom vmi hormonális problémára utalhat. Na nem kell nagy dologra gondolni annyira nem vészes!

A beágyazódás a 7. nap körül kezdõdik és 5 napig tart tehát a 12. napon fejezõdik be. A mensit az elsõ igazi vérzõs naptól számoljuk tehát elvileg nem csökkenti a luteális napok számát viszont a mensi elõtti barnázás ha jól tudom vmi hormonális problémára utalhat. Na nem kell nagy dologra gondolni annyira nem vészes!
A beágyazódás a 7. napon kezdõdik és a 12. napon fejezõdik be. A 13. napon már van annyi HCG hormon a szervezetedben, hogy halványan pozityv lehet a teszted. Nekem legalábbis a 13. napon már pozitív lett. 21 hetes kismama

Szerintetek? Általában 31 naposak a ciklusaim, de a múltkori 29 napos volt. Most, a 28. napon negatívat teszteltem. Ugye, akkor már ez a hónap is mehet a levesbe?

Legjobb válasz: A teszt általában az elmaradt menstruáció után mutatja ki a terhességet, ha 31 naposak a ciklusaid, szerintem tesztelj egy hét múlva, még semmi nincs veszve.

A teszt általában az elmaradt menstruáció után mutatja ki a terhességet, ha 31 naposak a ciklusaid, szerintem tesztelj egy hét múlva, még semmi nincs veszve.
Ugye nem komoly a kerdesed, csak patyolgatasra vagysz?
Szerintem 80% hogy igen. Ugyan akkor amíg nem jön meg addig mindig van esély! Vannak tesztek amik csak késõbb mutatnak valamit. Nekem X-epil 2db-os vált be, de sok olcsóbb teszt hamarabb mutat babát mint a drágább. Valamint 10-es tesztet is lehet használni. (kisebb mennyiségû HVG-t is már kimutat, a legtöbb teszt 25-ös) Elég ha 32-35 napon tesztelsz, nem kell fölöslegesen ellõni a teszteket, hidd el nagyobb öröm inkább várni és aztán egy szép láthatót tesztelni. Kívánom, hogy ez vagy a következõ hónap sikeres legyen. Esetleg használhatnál hõgörbét, mert akkor tudnád mikor volt ovud és attól számítva 14-18. napon már gyakran mutatja a teszt a sikert. Én az elsõ pozitív tesztemet úgy láttam meg, hogy az ablakhoz tettem a tesztet és halványan látszott a második csík, ezt még megpróbálhatod.
A kérdező hozzászólása: Ó, az enyémet nézhetem bárhogy, 100 negatív. Még sose volt egy halvány pozitívam se, még egy kétséges sem. Egyszer volt egy hibás tesztem, ami nem mutatott semmit. Hát én úgy megörültem, el se tudjátok képzelni, madarat lehetett velem fogatni már csak a ténytõl, h nem rögtön negatív, hanem még ott volt a remény a köv. teszt eredményéig.

Ha eddig általában 28 napos volt a ciklusom most pedig 26 napra jött meg akkor hol a középidő?

Legjobb válasz: Ha korábban 28 napos volt, akkor 14-e körül volt a peteérés, most ebben a hónapban, ha 26 napra jött meg akkor a 12. nap valószínû. Következõ hónapban meg bármi lehetséges - legyetek együtt a 10. naptól kétnaponta, akkor biztos nem marad ki.

Ha korábban 28 napos volt, akkor 14-e körül volt a peteérés, most ebben a hónapban, ha 26 napra jött meg akkor a 12. nap valószínû. Következõ hónapban meg bármi lehetséges - legyetek együtt a 10. naptól kétnaponta, akkor biztos nem marad ki.

A 28. napon negatív a tesztem. Általában 28-30 napos a ciklusom. Akkor már nem vagyok terhes tuti?

A h?m 37 felett van, ma reggel csináltam a tesztet, de negatív lett. Ez a 28. napom. Két nappal ezel?tt nagyon megjön érzésem volt, de semmi. Mára már csak néha jön egy két enyhébb ilyen érzés. Nem tudom miért nem akar megjönni. 16. nap körül fájtak a petefészkeim, amúgy két naponta együtt voltam a barátommal. Ha most negatív akkor már tuti nem vagyok terhes igaz? :(

Legjobb válasz: Ez még nem olyan biztos.Lehetsz még terhes.Már biztos olvastad máshol is, hogy nem mindenkinél mutatja ki olyan hamar.Az egyik ismerõsömnek egy heti késés után mutatta ki.A hõd jó, a mensis érzés jó.Várj egy kicsit és ismételd meg a tesztet.Sok sikert:)

Ez még nem olyan biztos.Lehetsz még terhes.Már biztos olvastad máshol is, hogy nem mindenkinél mutatja ki olyan hamar.Az egyik ismerõsömnek egy heti késés után mutatta ki.A hõd jó, a mensis érzés jó.Várj egy kicsit és ismételd meg a tesztet.Sok sikert:)
Szia! Nekem sem mutatott még ki ilyen korai terhességet, egyik terhességemnél sem. Szerintem is lehetsz még terhes!! A hõd tutira ezt mutatja! Sok sikert! :o)
Szia http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Nekem 28 naposak voltak a ciklusaim és 12 napot késett mire pozitív lett a tesztem. Ez a naptár elvileg megmutatja hogy mikorra várhatod a pozítív tesztet. Üdv. 24 hetes kismami

Ha 32 naposak altalaba a ciklusaim, a 28. napon tesztelhetek? Vagy varjak meg?

Legjobb válasz: Jobb, ha megvárod, míg késik. 5-6nap múlva érdemes tesztelned, valószínüleg még negatívat mutatna most terhesség esetén is.

Jobb, ha megvárod, míg késik. 5-6nap múlva érdemes tesztelned, valószínüleg még negatívat mutatna most terhesség esetén is.

Általában 28 naposak a ciklusaim. Ha ebben a hónapban 19. napon van peteérés, akkor mindenképpen kitolódik a menses időpontja?

Legjobb válasz: Szia!Igen!Peteérést követõ 14. napon lesz mensi (vagy nem lesz):) Én is így jártam múlt hónapban.3 napot csúszott mert késõbb volt pé-m!

Szia!Igen!Peteérést követõ 14. napon lesz mensi (vagy nem lesz):) Én is így jártam múlt hónapban.3 napot csúszott mert késõbb volt pé-m!
HA a 33. napodon még nem jön meg, ha a 19.-en volt pé, akkor még nem számít késésnek... HA a 33. után sem, akkor tesztelj:D Remélem babás vagy:) )) Mondjuk, ha a 19.-en volt pé, és jókor voltatok együtt, akkor 29.-30. napon már lehet pozi a teszted.

A ciklusom általában 28 napos, de az utóbbi 2 hónapban mindkétszer 1, ill. 1, 5 hetet késett. Valami nincs rendben? Mi lehet az oka?

csináltam tesztet. semmi. ma kellett volna megjönnie, de persze nem jött meg.nem szedek gyógyszert.

Legjobb válasz: Szerintem, ha elmész dokihoz, elmondod, mi a bajod, lehet, h tud segíteni. Én innen sajnos nem tudok. De attól nem lesz bajod, ha elmész a dokihoz... Remélem nincs komoly bajod!

Szerintem, ha elmész dokihoz, elmondod, mi a bajod, lehet, h tud segíteni. Én innen sajnos nem tudok. De attól nem lesz bajod, ha elmész a dokihoz... Remélem nincs komoly bajod!
Az 1-2 hét csúszás még belefér, szerintem nem kell aggódnod. Lehet felfázás az oka, stressz, másféle étkezés. Ha több hónapig rendszertelen akkor viszont érdemes elmenned az orvoshoz!
2 alkalommal kesett nekem, a felfazas volt az oka. elhanyagoltam, nem ereztem veszelyesnek, utanna pedig ledontott rendesen, sirassal mentem minden fel oraban a vecere :(

Ha altalaban 30 napos a ciklus, a 28. napon tesztelhetek?

Legjobb válasz: Esetleg egy nagyon érzékeny teszttel, de ha kibírod, akkor érdemes megvárni a mensi elmaradását!

Esetleg egy nagyon érzékeny teszttel, de ha kibírod, akkor érdemes megvárni a mensi elmaradását!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!