Találatok a következő kifejezésre: Álltalában miért meg a párunkat (1 db)

Álltalában miért csaljuk meg a párunkat?

Nagy kíváncsisággal várom mindenki válaszát!!!

Legjobb válasz: szerintem Legtöbben azért csinalák mert változatosságra vágynak,de ez hülyeség,ha valakit valaki szeret akkor elégedjen meg vele,és ne keressen mást...

szerintem Legtöbben azért csinalák mert változatosságra vágynak, de ez hülyeség, ha valakit valaki szeret akkor elégedjen meg vele, és ne keressen mást...
Nekem 2 komoly kapcsolatom volt eddig, mind 6hónapnál tovább tartott, de nem csaltam még meg a barátomat ( 17 vagyok ) . szerintem aki szeret valakit, annak abban a pillanatban, mikor közelebb kerül egy másik sráchoz, eszébe kell jutnia, hogy neki van egy szerelme és minden nagyon jó vele és imádja... és nem csalja meg...
Volt egy két és fél éves kapcsolatom, nagy szerelem volt, meg sem fordult a fejembe, hogy megcsaljam. Majd szakítottunk, és belemásztam egy "egyéjszakás kalandba" ami már vagy másfél éve tart. Nemrég összejöttem egy sráccal, aranyos volt meg minden, de nem voltam belé szerelemes. Talán csak ki akartam lépni ebbõl a se veled se nélküledbõl. Ekkor a srác mindent bevetett, hogy együtt legyünk, de én képtelen voltam megcsalni a barátomat, még úgy is, hogy nem szerettem. Ez szerintem lelkiismeret kérdése...
Nagyon jó a kérdés. sztem ez nem olyan egyszerû, h ezért vagy azért. Én elég bõvérû voltam 15-23 éves korom közt, mindenkit megcsaltam, élveztem az életet. Még a nagy, halálosnak hitt szerelmemet is megcsaltam, méltatlanul. Hajtott a kíváncsiság. és az én nézetem szerint a megcsalás egy nagyon komoly (élettársi vagy házassági szintû) kapcsolatban létezik. (kiborít a 17 éves vok, megcsalt a barátom típusú dodlog....) Bohém éveim után aztán egyszer csak jött valaki, akit annyira tisztelek, hogy nem tudnék a szemébe nézni, átölelni, ha megtettem volna. hiába a kísértés, a szeretet, szerelem és tisztelet legyõzte bennem. pedig nálunk is vannak problémák, de meg tudjuk beszélni. sõt, csúnya vezsekedés is többször elõfordult, meg féltékenykedés, de zezek ellenére nem tudnám megtenni.
Ez a legegyszerûbb kérdés: 1. Szar a szex a jelenlegi párral. Én sosem csalnám meg a bnõmet ha megkapom tõle azt ami jár. Minek?
1. Rossz a szex 2. A szex jó de minden más szar 3. Az elsõ kettõ együtt 4. Változatosság 5. Indok a szakításra. Most hirtelenjében ennyi jutott eszembe
én lány vagyok, 17éves múltam...1, 5éve tart a szerelmünk a párommal. elõtte nagyon sok ilyen kis kapcsolatom volt, mindig azt hittem h fú de szerelmes vagyok, közbe meg nem is...volt 1barátom, már a végén voltunk a kapcsolatnak, tudtuk h hamarosan vége lesz...egy buliban voltam, és odajött hozzám egy isteni pasi, de nem csaltam meg a barátomat, pedig szinte utáltam már...nekem elvbõl nem menne...azt se csaltam meg akit nem szerettem, azt meg még úgyse akit igen!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

NEM VICC! A barátnőm anyukája nagyon szigorú és elég rövid pórázon tartja. Szerintetek megenyhíthetném úgy a szívét ha vinnék neki ajándékba egy kínai selyemtyúkot?

Fontos neki ,hogy a fiúnak komoly tervei legyenek és jó családból származzon ... És ez valamennyire vicces is lenne ,meg azért mégiscsak ilyen különlegesség :D Szerintetek bejönne vagy lefújna gázsprayvel?

9

A párom volt barátnője szebb és szerintem a párom is így gondolja! Tanács? Többi lent

Az a bajom, hogy a párom volt barátnője szebb mint én, csodaszép a teste, vékony és hatalmasak a mellei.
Én is vékony vagyok, de a melleim kicsik. Párom már említette, hogyha látnám az exét meztelenül begerjednék, meg hogy a mellei csoda szépek. Mondta, hogy őt nem zavarja, hogy kicsik a melleim, de szerintem csak nem akart megbántani. Meg az előző barátnője táncol, ezért is néz ki jól, én meg.... régebben anorexiás voltam, szóval se mellem, se seggem nincsen :/
az én mellem kb ilyen: a volt csajé meg ilyen:
Nagyon zavar a kinézetem, és nem akart megbántani, de sikerült..... valami tanács?

9

Szeretem, vagy csak társfüggő vagyok?

Sziasztok!

Van egy barátom akivel szinte már együtt se vagyunk, csak még együtt élünk. Szerettük egymást, csak túl különbözőek vagyunk, én túl komoly ő meg túl gyerekes pasi...és ez nekem nagyon nem jön be, sokáig úgy voltam vele hogy szerettem ezt a dolgot benne, de nehéz volt így meglátni benne a pasit, sokszor nem is ment...sokszor nem ment a szex se, csak szerencsétlenkedtünk mert ő túlságosan meg akart felelni és sokszor nem állt fel neki akármit csináltam, pedig kívánt meg akarta a dolgot...ez nagyon megkeserítette az életünket....most sincs már jó pár hónapja semmi köztünk...most ott tartunk hogy nagyon nagyon sokat veszekedtünk, sokszor én veszekedtem vele, mert néha igénytelen, gyerekesen viselkedik, és akármit mondok neki ő mindig az ellentétét akarja csinálni direkt...viszont amikor szóba kerül hogy szét kéne költözni elszorul a szivem és úgy érzem én nem akarok nélküle élni...szeretem őt, viszont nem tudok rá pasiként nézni és nekem ez kéne...sokszor elmondtam már neki mi bajom vele, de sosem változik, én se tudok a veszekedések terén, de csak azért mert ő generálja bennem azt hogy kiakadjak valamin....társfüggő vagyok, vagy tényleg szeretem?

5

Mi miatt lehet?

Van egy barátnőm, de valahogy mást akarok!Más lány után áradozok.... Lehet hogy örököltem a nagyapámtól? (3 felesége.. és vagy 20-30 csaja volt)

14/F

5

Hogy érjem el nála, hogy kívánjon?

4 éve vagyunk együtt a párommal, azóta sok rosszat, persze jót is átéltem vele....
A lényeg az, hogy egyre inkább azt érzem, hogy nem kíván és ha visszagondolok talán soha nem is kívánt úgy ahogy kéne. De !! Talán addig amíg nem voltam meg neki. De azóta semmi. :/ Ha együtt is vagyunk nem érzem, hogy kívánna, olyan mintha csak azért csinálná, hogy ne kezdjek el neki beszélni erről a témáról. Nagyon rosszul esik, hogy ennyire hidegen hagyják a dolgok. Sokszor arra fogja, hogy azért ilyen mert sokat dolgozik és fáradt. De ez nem kifogás. Szerintem egy fáradt ember is megkívánja a barátnőjét ha lenge öltözékben várja őt az ágyban stb. De ő nem. Állandóan csak a kifogásaival jön, hogy miért ne.
Szóval megköszönném ha tudnátok adni ötleteket.
Köszi előre is.
19/L

6

Miért van az, hogy már nagyon szeretnék kapcsolatot, viszont amikor arra kerül a sor, hogy megismerkedhetnék valakivel, elmegy tőle a kedvem?

Tehát nagyon vágyok már arra, hogy valakivel együtt lehessek, de amikor találkozásra kerülne a sor, félek, úgy vagyok vele, hogy "á, mégsem kell ez nekem ez az egész". Miért?

5

Hogyan lazuljak el a pasim mellett?

Általában laza vagyok. Nem szoktam szorongani csak ha kettesben vagyunk. Hogy lazuljak el?

2

Annyitól miért áll fel a pasim, mert simogatom a combját?

Ülünk normális körülmények közt. Tv nézés vagy bármi közben.. Elkezdem a körmömmel gyengéden húzogatni a combján vagy a térdén a kezem, amitől kirázza a hideg:D
Utána meg ,,nyőg''(uhh), hogy feláll neki, és, hogy csináljam méf..
Idióta:DDD
Mindenkinél így van ez? Vagy csak én fogtam ki, egy ilyen kanos disznót?:D
Ezt természetesen csak szarkazmussal mondom, mert imádom:D

13

Nagyon ciki egy ilyen ajándék a barátomnak?

6

Hogy magyarázzam meg a páromnak, hogy az hogy orálisan kielégített engem egy csaj, az nem megcsalás, hiszen hozzá sem nyúltam!?

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!