Találatok a következő kifejezésre: Álltalában miért meg a párunkat (1 db)

Álltalában miért csaljuk meg a párunkat?

Nagy kíváncsisággal várom mindenki válaszát!!!

Legjobb válasz: szerintem Legtöbben azért csinalák mert változatosságra vágynak,de ez hülyeség,ha valakit valaki szeret akkor elégedjen meg vele,és ne keressen mást...

szerintem Legtöbben azért csinalák mert változatosságra vágynak, de ez hülyeség, ha valakit valaki szeret akkor elégedjen meg vele, és ne keressen mást...
Nekem 2 komoly kapcsolatom volt eddig, mind 6hónapnál tovább tartott, de nem csaltam még meg a barátomat ( 17 vagyok ) . szerintem aki szeret valakit, annak abban a pillanatban, mikor közelebb kerül egy másik sráchoz, eszébe kell jutnia, hogy neki van egy szerelme és minden nagyon jó vele és imádja... és nem csalja meg...
Volt egy két és fél éves kapcsolatom, nagy szerelem volt, meg sem fordult a fejembe, hogy megcsaljam. Majd szakítottunk, és belemásztam egy "egyéjszakás kalandba" ami már vagy másfél éve tart. Nemrég összejöttem egy sráccal, aranyos volt meg minden, de nem voltam belé szerelemes. Talán csak ki akartam lépni ebbõl a se veled se nélküledbõl. Ekkor a srác mindent bevetett, hogy együtt legyünk, de én képtelen voltam megcsalni a barátomat, még úgy is, hogy nem szerettem. Ez szerintem lelkiismeret kérdése...
Nagyon jó a kérdés. sztem ez nem olyan egyszerû, h ezért vagy azért. Én elég bõvérû voltam 15-23 éves korom közt, mindenkit megcsaltam, élveztem az életet. Még a nagy, halálosnak hitt szerelmemet is megcsaltam, méltatlanul. Hajtott a kíváncsiság. és az én nézetem szerint a megcsalás egy nagyon komoly (élettársi vagy házassági szintû) kapcsolatban létezik. (kiborít a 17 éves vok, megcsalt a barátom típusú dodlog....) Bohém éveim után aztán egyszer csak jött valaki, akit annyira tisztelek, hogy nem tudnék a szemébe nézni, átölelni, ha megtettem volna. hiába a kísértés, a szeretet, szerelem és tisztelet legyõzte bennem. pedig nálunk is vannak problémák, de meg tudjuk beszélni. sõt, csúnya vezsekedés is többször elõfordult, meg féltékenykedés, de zezek ellenére nem tudnám megtenni.
Ez a legegyszerûbb kérdés: 1. Szar a szex a jelenlegi párral. Én sosem csalnám meg a bnõmet ha megkapom tõle azt ami jár. Minek?
1. Rossz a szex 2. A szex jó de minden más szar 3. Az elsõ kettõ együtt 4. Változatosság 5. Indok a szakításra. Most hirtelenjében ennyi jutott eszembe
én lány vagyok, 17éves múltam...1, 5éve tart a szerelmünk a párommal. elõtte nagyon sok ilyen kis kapcsolatom volt, mindig azt hittem h fú de szerelmes vagyok, közbe meg nem is...volt 1barátom, már a végén voltunk a kapcsolatnak, tudtuk h hamarosan vége lesz...egy buliban voltam, és odajött hozzám egy isteni pasi, de nem csaltam meg a barátomat, pedig szinte utáltam már...nekem elvbõl nem menne...azt se csaltam meg akit nem szerettem, azt meg még úgyse akit igen!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi van vele, miért csinálja ezt? Hogy élesszem fel a kapcsolatunkat?

A barátommal 2 éve vagyunk együtt, én 20, ő 22 éves. Szeretjük egymást, de már 3-4 hónapja úgy érzem, mintha egyáltalán nem számítanék neki. Mintha nem is akarna velem lenni, sokkal szívesebben lóg a barátaival. Kismilliószor próbáltam már vele beszélni, de semmi hatása. Hamar felkapja a vizet, kiabál velem, minden hülyeséget a fejemhez vág, én meg inkább befejezem ilyenkor, úgyhogy általában sosem jutunk a viták végére. Próbáltam közös programokat szervezni, ami mindkettőnket érdekel, de nem akar jönni, vagy hoz magával még valaki(ke)t, így nem vagyunk kettesben. Ha mégis ketten vagyunk, hétvégenként általában együtt alszunk, ő tojik a fejemre. Gépezik, mindenfélét csinál, mintha ott sem lennék. Hiányzik a szex is, neki nincs kedve, nekem szinte könyörögnöm kell, ami kissé megalázó már. Egyszerűen nem tudom mi baja, állítólag semmi. Elegem van már, a múlthéten véget akartam vetni a kapcsolatunknak, de akkor meg ő könyörgött nekem, hogy ne, elmondta mennyire szeret, mennyire fontos vagyok neki. De akkor meg nem értem.. Egy kicsit sem érezteti ezt velem. Régebben minden rendben volt. Most egy hétnek a felét általában együtt töltjük, de mégis olyan, mintha külön lennénk. Mit tegyek szerintetek?

2

Fiúk, titeket zavarna, ha a barátnőtöknek "extrém" külseje lenne?

Színes hajra, piercingekre, tetoválásokra, és fültágítókra gondolok.

24

Szakítás után mit tegyek hogy el felejtsem a lányt?

Pár napja szakítottam a barátnőmel mert meg csalt.
Ilyenkor mi a lég fontosabb dolog amit kéne tennem hogy hamar el feledjem??

4

Megcsalás elleni tabletta?

http://www.nlcafe.hu/csalad/20130508/megcsalas-ellen-tablett..

Mi a véleményetek erről?

6

Szerintetek lehet egyszerre két embert szeretni? (szerelemből)

13

Ajánlanátok egy ilyen webshopot?

A barátom születésnapjára szeretnék valami különlegeset, úgyhogy kitaláltam, hogy amint hazaér, pezsgőzni fogunk meg hasonlók. Szeretnék venni egy combfixet, masszázsolajat és illatos gyertyát. Van olyan webshop, ahol ezeket egyszerre beszerezhetem? Sajnos vidéken ez majdnem lehetetlen.

1

Valóban igaz lehet?

" Nézd meg az anyját, vedd el a lányát" - mit gondoltok?

5

Lehet-e bármilyen viszony köztem és az unokatestvérem lánya (másodunokahúgom) között?

11

2 honapja nem lattam a paromat es most fogunk talalkozni. Mit csinaljunk egyutt?

7

Nekem miért nem tud összejönni egy párkapcsolat? Miért nem találok senkit?

Azt látom, hogy mindenki (majdnem mindenki) olyan könnyen találnak maguknak valakit, hogy nem nagyon van olyan időszak az életükben, hogy egyedül lennének. Mindig találkoznak olyannal, aki megteszik nekik, akivel van is lehetőség ismerkedni és meg tudják szeretni egymást. Nem értem, nálam ez miért nem működik így. Bárhova megyek (programra,buliba,új társaságba,találkozom barátaim barátaival,munkahely,suli) még véletlenül sincs olyan akivel bármi lehetne. (vagy nekem nem tetszik, vagy neki nem tetszem, vagy van párkapcsolata,vagy nem akar kapcsolatot, vagy külföldi, vagy nem értjük meg egymást stb). Most már félek, hogy senkim nem lesz...nagyon reménytelennek tűnik.
Van/volt valaki hasonló helyzetben? Igazából olyan sztorinak örülnék, mikor egyszer csak megtört a jég, hogy tudjak hinni abban, hogy még nekem is sikerülhet. Illetve nem tudom hol ismerkedhetnék (netet leszámítva).
20+/L

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!