Találatok a következő kifejezésre: Álltalában mennyit 8 hónapos (2 db)

Mit eszik a 8 hónapos babátok az anyatejen kívül és milyen sürün etetitek? Mit szoktatok főzni neki? Álltalában mennyit eszik?

Legjobb válasz: 8 hónaposan naponta 5-6-szor evett. Már szinte mindent. Nem fõztem neki külön,csak nagyon ritkán,ha a mi ebédünk pl. bab volt,amit nem adtam neki. Most 14 hónaposa,és mindent megeszik.

8 hónaposan naponta 5-6-szor evett. Már szinte mindent. Nem fõztem neki külön, csak nagyon ritkán, ha a mi ebédünk pl. bab volt, amit nem adtam neki. Most 14 hónaposa, és mindent megeszik.
5x eszik. Babaételt: fõzelék hússal és gyümölcsöt, tejpépet. Még nem fõzök neki.
Szia! Kb 5-ször eszik. Reggel-vacsi (néha délben is) szopi. Amúgy gyümölcs, fõzelék, tejpép. néha tápszeres kiegészítés a szopi után. A gyümölcs friss, a fõzelék általában nem jön be neki, amit csinálok, ezért legtöbbször husis babakaja.
Enyém 7, 5 hónapos.Rengeteg tejem van, szopi után kínálom naponta 2x, egyszer gyümölccsel, egyszer zöldséggel.Fél adagot sem eszik még meg, de legalább eljutottunk már oda, hogy nem kifelé tolja a kaját, hanem befelé.:) Nem is akarom sürgetni, mert sokáig szeretném szoptatni.Elsõ fiam 1 évesen elválasztotta magát egyik napról a másikra, szerintem azért, mert túl nagy tempóban váltottam ki neki a szopikat.Õ ennyi idõsen, már 2x csak szilárdat evett, szopi nélkül.
8, 5 hós babám napi 6x szopizik, ebbõl a 9-10 órai szopi után kap gyümölcsöt/zabkását, a 12-1órai szopi után meg fõzeléket (ezekbõl kombinálva: sütõtök, krumpli, brokkoli, cukkini, cékla, spenót, répa, karalábé, zeller, csirke, gesztenye). ezen kívül csak rágcsálni adunk neki kölesgolyót, kenyeret, vizeskiflit amikor mi vacsizunk.

Álltalában mennyit alszik 8 hónapos baba nappal ha éjszaka 11óra?

Legjobb válasz: Szia. Húúú´...De irigelek érte.Nekem a lányom 6 hónaposnappal 2 órát alszik,éjjel pedig 5x felkel. Szerintem ha ilyen jól alszik éjjel,attól még nappal 2-3 orát aludhat összesen,de ha nem az sem baj,mert kialussza maga´t éjjel.

Szia. Húúú´...De irigelek érte.Nekem a lányom 6 hónaposnappal 2 órát alszik, éjjel pedig 5x felkel. Szerintem ha ilyen jól alszik éjjel, attól még nappal 2-3 orát aludhat összesen, de ha nem az sem baj, mert kialussza maga´t éjjel.
Szerintem azért a kis délutáni 2-3 órás alvás mindenképpen kell neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!