Találatok a következő kifejezésre: Álltalában a szokták a (10 db)

A ruterekhez álltalábba mien kodot használnak mert telorol szoktam vifizni és van egy oan nevü internet kapcsolat hogy Borbely de a kódót nem tudom valaki nem tud hogy álltalába mit szoktak alkalmazni?

Legjobb válasz: Ilyesmiket: 7FJ59SKFGF J54KM5KFB5 V94HFP39CFJ3 4398FK3HBFJH4BR943 De lehet akár az is, hogy Gézuka1997. A lényeg: soha az életben nem fogod kitalálni.

Ilyesmiket: 7FJ59SKFGF J54KM5KFB5 V94HFP39CFJ3 4398FK3HBFJH4BR943 De lehet akár az is, hogy Gézuka1997. A lényeg: soha az életben nem fogod kitalálni.
kezdesz már unalmas lenni kocsis barátom !

Ha a volt párom nem igen ir, mivel nem igazán van ideje, és ha én irok neki akkor válaszol! Az nem tünik tolakodásnak? De álltalába hétvégén szoktam irni neki! Mindig visszair! Érezhet még irántam?

Legjobb válasz: nem tûnik tolakodásnak, és ha meg sosem ír, meg kell kérdezned tõle hogy érez-e még valamit! Ha nem ír sokáig akkor nincs esélyed.

nem tûnik tolakodásnak, és ha meg sosem ír, meg kell kérdezned tõle hogy érez-e még valamit! Ha nem ír sokáig akkor nincs esélyed.
Tolakodásnak nem tolakodás, de én a helyedben nem írnék neki egy kis ideig, hogy ír e magától neked.
Szerintem nagyon azért nem lehet oda, ha neki soha nem jut eszébe. Várd meg mire veszi észre hogy te nem írsz.
de ha nincs ideje tényleg, akkor meg semmi gáz!
A kérdező hozzászólása: Külföldön melozik!De ezmatt van pihi a kapcsiban!


Biztos szembe szél volt! :)
4 sebességes, mit vársz tõle? Szerintem napkitörés volt, eltérítette a kilométerórádat
Ha szõkék, akkor hagyd õket!
Egyébként a helyesírásod förtelmes. Remélem max. nyolc éves vagy, de akkor meg fõleg ne szõrteleníts.
A kérdező hozzászólása: amugy 15

Középazsiai kutyám kel szuljön! álltalában hányat szoktak vilagra hozni ezek a fajta kutyák? Mekkora letrecet csináljak neki?

Legjobb válasz: Jézus, még egy idióta. Ezeket tenyésztik valahol? Amíg azt mondod,"kel szuljön", amíg azt kérdezed, mekkora ketrecet csinálj nekik, addig mindenki jobban jár, ha ivartalanítod a kutyád. Legfõképpen a kutya. Ha ennyi fölös energiád és pénzed van, hordd inkább kutyaiskolába, esetleg sétálni.

Jézus, még egy idióta. Ezeket tenyésztik valahol? Amíg azt mondod, "kel szuljön", amíg azt kérdezed, mekkora ketrecet csinálj nekik, addig mindenki jobban jár, ha ivartalanítod a kutyád. Legfõképpen a kutya. Ha ennyi fölös energiád és pénzed van, hordd inkább kutyaiskolába, esetleg sétálni.
Miért kellene ellenie? Az alomszám akár 3 kutyától 12-15 kutyáig is terjedhet.Ultrahangon kellett volna vele járnotok legalább 2-3 alkalommal. És elletõ ládát kell csinálni, nem ketrecet. De áruld már el, miért kell szülnie? Ivartalanítani ellés nélkül is lehet, sõt ajánlott is!
És miért fedeztetted be, ha semmit nem tudsz a tenyésztésrõl? Még mielõtt nekiállsz hõbörögni, hogy de te tudsz, akkor áruld el, miért ide jöttél kérdezõsködni? És miben olyan jó az a kutya, hogy neki feltétlen kell, hogy kölykei legyenek? Hány Közép ázsiai kidobott kutyát mutassak, akik garantáltan vannak olyan jók, mint a tied? Vagy még jobbak is?
Még annyit sem tudsz, hogy a kutya ellik és nem szül, mi a rákért szaporítasz?Sõt még azt sem tudod, hogy bármilyen fajtánál egyedfüggõ az alomszám.Hiába írja le valaki, hogy 1-12 közötti számú kölyök várható, okosabb nem leszel tõle.Attól, hogy külföldrõl hoztad, még bõven lehet gyenge minõségû is a kutya.Kiállítás, tenyésszemle, fajtára jellemzõ betegségekre eü.szûrések?
A kérdező hozzászólása: szerinted miert? azert mert befedeztetteem! nagyon jo kutya!ukrajnabol volt behozva

Álltalában a pasik, szokták a barátnöjüket probára tenni? Mondjuk menyire kitarto valaki, hüséges? De van ilyen forditva is?

Legjobb válasz: Hát én jól pofánvágnám, ha ezzel játszogatna. Higgye el, hogy hûséges vagyok, abból, hogy mondom, és ahogy viselkedem, szóval a tetteimbõl. Ha próbatéletesdit akar játsznai, arrébcuccolhat egy házzal. De egyébként nekem még nem volt szerencsém ilyen pasihoz hála istennek, és nekem sem jutna eszembe ilyen hülyeséggel próbálkozni.

Hát én jól pofánvágnám, ha ezzel játszogatna. Higgye el, hogy hûséges vagyok, abból, hogy mondom, és ahogy viselkedem, szóval a tetteimbõl. Ha próbatéletesdit akar játsznai, arrébcuccolhat egy házzal. De egyébként nekem még nem volt szerencsém ilyen pasihoz hála istennek, és nekem sem jutna eszembe ilyen hülyeséggel próbálkozni.
Egyetértek. Ha nincs bizalom, minek együtt járni?
Szerintem, ha valaki szeret valakit, együtt van vele akkor bízzon meg a másikban.A kapcsolat alapja a bizalom, ha ez nincs meg semmit sem ér az egész.Ha már "próbatétel"van, ott szerinted van bizalom?
pontosan... az már régen rossz ha egy kapcsolatban nincs bizalom vagy így kell próbára tenni valakit
Hát egyszer az én pasim nagyon gyanus volt mert éreztem hogy más lányokkal beszélget.Amikor álnéven írtam neki hát eléggé iakadtam mert letagadott.Na ennyit a hûségrõl.
Ha a pasi okot ad, akkor szerintem jogos a próbatétel. És fordítva is. Megbeszélni meg nem érdemes, mert ha meg akar csalni, meg is fog..
"Mondjuk mennyire hûséges valaki?" Ennél hülyébb kérdést még életemben nem hallottam, ne haragudj! Mennyire hûséges valaki általába.. ahhoz kicsit sokan vagyunk ezen a bolygón, hogy még ezt is lehessen átlagolni. Hál' istennek.
A kérdező hozzászólása: Csak kérdés volt!!!!!

Miért zöld a 6 hetes babám kakija? Nem ettem semmi mást, csak amit álltalában szoktam. Volt már ilyen és azt vettem észre hogy ilyenkor nyügibb is. Csak anyatejes.

Legjobb válasz: Kicsit felfáztak a belei.Normaflor és már tul is van rajta.Én mindig ezt adom,nem minõsül gyogyszernek,ésjo megfázás,hasmenés stb.0 honapos kortol adhato.De lehet elmulik magátol is,bár nálam mindig kell.

Kicsit felfáztak a belei.Normaflor és már tul is van rajta.Én mindig ezt adom, nem minõsül gyogyszernek, ésjo megfázás, hasmenés stb.0 honapos kortol adhato.De lehet elmulik magátol is, bár nálam mindig kell.
Nekem azt mondták, túletetés miatt lehet, vagy hogy túl gyorsan átmegy rajta. Igaz az én babám tápszeres sajnso, de hogy túl lenne etetve, az nem igaz, hisz alig akar enni szegénykém.
Nálunk is akkor fordult elõ, ha többet evett.
aha. sztem bejössz neki :) de lehet h csaj játszadozni szeretne veled..
Biztos, hogy nem véletlenül csinálja;) De a barátja mit szokott ehez szólni?:S
úristen!! ráadásul úgy h ott áll a barátja mellette!! elképesztõ! nem mondom hogy úgy csinálja hogy nincs ott a barátja, hanem sehogy, ha már van barátja a csajnak. Remélem érthetõ. tuti direkt csinálja, lehet csak a barátját akarja féltékennyé tenni. Bár én biztos nem játszanék ilyenekkel. 20 évesen már lehetne ennyi sütnivalója.
lehet hogy szélsõbaloldali beállítottságú és neki teljesen természetes hogy így köszön, a barátja is az és azért nem zavarja. elég valószínûtlen de azér én el tudnám képzelni mer hülyék mindig mindenhol vannak. ha más jelét nem mutatja hogy bejösz neki akkor sztem ne reménykedj.
A kérdező hozzászólása: A Barátja ezt nem tudja (20 éves a csaj)
Hát, grat, ezt a kérdést aztán jól megfogalmaztad... ;) Am szerintem is direkt csinálta...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!