Találatok a következő kifejezésre: Állandóan ideges ingerült (2 db)

Állandóan ideges vagyok, ingerült és feszült. Mit tehetnék, hogy elviselhetőbb legyek? 14 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Sajna ezt a hormonok okozzák.pár he´t és jobb lessz.Legalább is nálam elmúlt.

Sajna ezt a hormonok okozzák.pár he´t és jobb lessz.Legalább is nálam elmúlt.
Ja ez lemaradt.A lényeg:Sétálj nagyokat, próba´lj jókat beszélgetni.
Igen, mindenképpen jobb lesz, most a hormonok szórakoznak velünk... Próbálj meg kellemes zenét hallgatni, barátnõkkel sétálni, cseverészni, nekem ezek jönnek be. Idõnként, ha már nem bírom, bekapok egy-egy HOVÁt, ez növényi alapanyagú nyugtató, így semmi bajod nem lesz tõle sem neked, sem a babának. Fel a fejjel, csak pozitívan:) Boldog babavárást!
En is sokszor voltam igy, minden idegesitett, meg a baratnoim is, a ferjem is. Ilyenkor nekem az volt a legjobb, ha elvonultam, pihentem kicsit, olvastam vagy zenet hallgattam. Egy ido utan mar hianyozni fog a tarsasag es elojossz. Csak szerintem tudasd a kornyezeteddel, hogy hogy erzel, biztosan nem fognak rad haragudni. Nezz meg egyet-egyet kedvenc filmjeid kozul, vagy csinalj olyat, ami tudod, hogy megnevettet. Fel a fejjel, hamarosan jobb lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hála Istennek a családom megértõ, a párom már néha kivan tõlem, de õ is nagyon aranyos, sokat tûr szegénykém.
Nekem ebben az idõszakban az segített, ha elvonultam bõgni. Ezen kívül nem nagyon van gyógymód, sajnos...:( A férjem remek ember, nagyon jó természete van, ha nem ilyen lenne, nem is tudom hol tartanánk. Tudta, hogy az egész a hormonok furcsa összjátéka, és angyali türelemmel várta, mikor lesz vége. Utólag visszagondolva idegtépõ voltam, én nem is bírtam volna más helyében elviselni magamat... Pár hét alatt vége lett - szerencsére! Fel a fejjel, a gödörbõl nem lehet mélyebbre esni, csak felfelé van út!
Próbád meg a Hova nyugtatót.Nekem nagyon bevált!
Alkalmazható-e terhesség és szoptatás ideje alatt? Kérdéseivel bármely gyógyszer szedése elõtt forduljon orvosához, vagy gyógyszerészéhez. Terhesség és szoptatás idõszakában alkalmazva semmiféle károsító hatást nem észleltek. Elõvigyázatosságból azonban a terhesség elsõ három hónapjában nem ajánlatos szedni. ezt találtam a gyógyszerrõl szóval télleg tuti h nem árt mivel már 14 hetes vagy. ^^

Párom 2napja nem dohányzik azota nagyon ingerült, ideges. Nem találkuzunk csak neten beszélunk minden nap, mert külföldön dolgozik. Azota állandoan veszekszünk. Az idegesség az vele jár?

Legjobb válasz: Nyugi, elvonási tünet. Esetenként extrém mértéket is ölthet. Elmúlik kb 2-3 héten belül, feltéve hogy egyáltalán nem gyújt rá.

Nyugi, elvonási tünet. Esetenként extrém mértéket is ölthet. Elmúlik kb 2-3 héten belül, feltéve hogy egyáltalán nem gyújt rá.
Szia, igen, vele jár, megvonási tünet..ki kell bírni, pár hét és jobb lesz..ha kibírja ha nem visszaszokik..én olyan idegbajos voltam, hogy a családom nagy ívben került..
Igen, vele jár. Legyél vele türelmes és ne vedd magadra, ez nem neked szól, elvonási tünet. Erõsítsd meg, hogy nagyon jó úton jár, büszke vagy rá, szereted, stb. stb. Kitartás mindkettõtöknek! :) 26/N
Ja vele jár, mert nem pótolja semmi a szervezet nikotin szintjét. Csináljon valami testedzést, ami levezeti a feszültségét.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, majd valahogy vissza fogom magam:)
Az én párom is így volt, õ is egyik pillanatról a másikra tette le a cigit, és ingerlékeny volt kb. egy hétig. Egyszer véletlenül megláttam, amint a hátsó udvarban egy roncsot rugdal dühösen, így adta le a feszültséget. Felszedett néhány kilót is, de aztán leadta, és most már a cigi szagától is irtózik. Büszke vagyok rá. :) Bezzeg én nem tudtam leszokni a körömrágásról... :( Sok sikert és kitartást mindkettõtöknek! :)
én is hülye voltam, mikor leszoktam. legyél vele türelmes. egyébként õ is érzi, hogy hülye ebben biztos vok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!