Találatok a következő kifejezésre: Állandóan fáj hasam, (62 db)

Femibion mellett is még elfér a Magne B6. ;)
Nekem is ugyanilyen tüneteim vannak.(7hetes vagyok én is)szerintem ne aggódj.
szia nekem a hasam meg a derekem fájt! a hasam még mindig néha olyan megjön érzés. de a boka meg a láb szerintem nem lehet még a babótól! szerintem menj el orvoshoz! ilyen korán ez még nem normális szerintem:) 6+5 hetes kismami
A terhesség hajlamosít a visszeresedésre, úgyhogy mindenképp említsd meg dokinak, hogy fáj a lábad. 5 liter vér helyett 7 liter kering bennünk most. A hasad még fog fájni egy darabig, de már nem sokáig. :) Arra jó a Magnézium.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi szépen. Jártál már orvosnál? Az enyém azt mondta, hogy szedjem a Femibiont, de csak egy hét múlva menjek vizygálatra, vagy a háziorvost kellene megkérdezni.
Görcsökre, fájásra stb. nagyon jó a megnézium. Emelt adagot szedj elöszõr, mert úgy hatásos. A Femibion mellé meg nyugodtan szedheted! Nekem bevállt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. A magneB6-ról megfeledkeztem.

A cicám 4 hónaposan még nagyon játékos volt! Most meg állandóan fáj a bordája és a hasa is igen megnőtt. Miért lehet ez?

Szijasztok!A cicám 4 hónaposan még nagyon játékos volt!

Legjobb válasz: Attól függ. Ha nõstény és ivarérett, akkor: -"bekandúrozott" vagy -"be fog kandúrozni" vagy valami komoly, hasi baja van. Vidd el ÁLLATKLINIKÁRA, ott pontosabban meg tudják vizsgálni, nem olyan drága egy ilyen vizsgálat. Vidd el, fõ a biztonság! Ha kandúr, akkor nem hiszem, hogy vemhes lenne (picit vicces lenne :D), szerintem feltétlenül vidd el mindenféleképpen állatorvoshoz. De egy másikhoz, nem ahhoz, ahova elõször vitted. De ezt a borda fájós dolgot nem igazán értem. Honnét veszed, hogy fáj a bordája?

Attól függ. Ha nõstény és ivarérett, akkor: -"bekandúrozott" vagy -"be fog kandúrozni" vagy valami komoly, hasi baja van. Vidd el ÁLLATKLINIKÁRA, ott pontosabban meg tudják vizsgálni, nem olyan drága egy ilyen vizsgálat. Vidd el, fõ a biztonság! Ha kandúr, akkor nem hiszem, hogy vemhes lenne (picit vicces lenne :D), szerintem feltétlenül vidd el mindenféleképpen állatorvoshoz. De egy másikhoz, nem ahhoz, ahova elõször vitted. De ezt a borda fájós dolgot nem igazán értem. Honnét veszed, hogy fáj a bordája?
nem értem mit jelent, h fáj a bordája? ha fáj neki hogy dorombol?mindenesetre nálunk is hasonló a helyzet leszámítva h nem fáj a bordája, vagyis nincs panasz. de úgy másfél hónapja még naon játékos volt éjszaka is randalírozott. most meg bújik, ha a párom a széken ül akkor felugrik az ölébe, simogattatja magát és dorombol.és õ most 5 hónapos, lehet h kinõtte, vagyis nyugisabb korszaka van
Mit mondott az állatorvos? Neki kellene tudni hogy mi baj. Lehet hashártyagyulladás, vagy valami emésztõrendszeri baj, meg sok minden más is, én így látatlanba többet nem tudok mondani, ha a doki semmit nem mondott, vidd el egy másikhoz mert akár halálos is lehet.
Kandúr? Mert ha nem, akkor lesz még agresszív is... :D
A kérdező hozzászólása: Hogy az állatorvos mondta amugy köszönöm! Nem tudom!Az állatorvos átjött és azt mondta még mindig fáj a bordája vagyis fáj neki még de nem annyira! És amugy nõstény!
De most hány honapos? A nöstényeknél elöfordul, hogy dörgölöznek, mikor már érettek a dologra, igy hivják fel a figyelmet a kani cicákra, többekköz, de ez kb 7 honap után van! Az hogy nagy a hasa azt nem tudom több féle dolog lehet, honaptol függ mert lehet ha kb 8-9 honapos hogy kiscicák lesznek, és akkor is szokott dörgölözni :D
Mindenképp vidd el egy állatkórházba, ott többen dolgoznak -nem annyira elfogultan ítélnek! Korszerû mûszereik vannak (röntgen, CT stb.) Azonnal megállapítják a mûszerekkel, hogy van-e komolyabb belsõ baja v. nincs.

Ha mélyen tapad a méhlepény akkor összevarrnak? A hasam is állandoan fáj nem birok sétálni se

Legjobb válasz: Miért varrnának össze? Ha mélyen tapad, akkor csak császár jöhet szóba. Erre gondoltál? Nem írtad hanyadik hétben vagy. Bizonyos szintig teljesen normális, hogy fáj a hasad, hisz a méh tartószalagjai nyúlnak. De ha heves görcseid lennének, akkor szólj a dokidnak. Sétállni pedig én is egyre nehezebbe tudok, pedig még csak 23 hetes vagyok. :)

Miért varrnának össze? Ha mélyen tapad, akkor csak császár jöhet szóba. Erre gondoltál? Nem írtad hanyadik hétben vagy. Bizonyos szintig teljesen normális, hogy fáj a hasad, hisz a méh tartószalagjai nyúlnak. De ha heves görcseid lennének, akkor szólj a dokidnak. Sétállni pedig én is egyre nehezebbe tudok, pedig még csak 23 hetes vagyok. :)
Szia! Nekem is mélyen tapad a lepényem, ez azt jelenti, hogy közel van a méhszájhoz. De igazából az elölfekvõ (vagyis méhszájon tapadó lepény), ami súlyosabb problémát okozhat. Ilyenkor kell császár! Összevarni fõként az ikerterheseket szokták, ha nyílik a méhszáj. Én még sima terhességnél nem nagyon hallottam ilyet. Mennyire vagy nyitva, Csak erre tudok gondolni, hogy kinyílt a méhszájad.
A kérdező hozzászólása: 21hetes vagyok és a doki mondta ma hogy összevarr érre gondoltam hogy ezért mert a lepény mélyen tapad, ha ezért nem akkor miért?
Szia! Nekem is mélyen tapadt a lepényem, még a 26 hatodik heti uh-on is.Múlt héten voltam megint(32 héten), akkor már jó helyen tapadt a mellsõ falon. Ahogy növekszik a méhed úgy húzódhat feljebb, nekem legalább is ezt mondta a dokim.Összevarrásról nekem nem is beszélt, csak arról, hogy ha nem változik a helyzet akkor császár!

19hetesen normális hogy állandoan fáj a hasam alja?

Nem birok menni se mert rögtön fáj nagyon, ez a 13ik hétöl van igy doki azt mondja nem tudja mitöl van.

Legjobb válasz: Es a doki ennyivel elintezte a dolgot? Nem lehet, hogy valamilyen fertozesed van? Nekem csak neha szokott fajni, feltetelezem, hogy a baba fekszik ugy, hogy valamiet nyomja. De az nem normalis, hogy neked folyamatosan faj. Kerj egy vizeletvizsgalatot, hogy kiszurjek a fertozeseket.

Es a doki ennyivel elintezte a dolgot? Nem lehet, hogy valamilyen fertozesed van? Nekem csak neha szokott fajni, feltetelezem, hogy a baba fekszik ugy, hogy valamiet nyomja. De az nem normalis, hogy neked folyamatosan faj. Kerj egy vizeletvizsgalatot, hogy kiszurjek a fertozeseket.
A kérdező hozzászólása: volt vizelet volt huvelykenet mintavétel minden negativ,
Nekem is fájt a hasam alja, és néha még most is. Szotam a dokimnak, aki megvizsgálta a méhszájat, ami fontos. Hál istennek nem volt nyitva. LEhet hogy csak a baba jelez hogy itt vagyok :) MIndenesetre, rákéne konkrétabban kérdezni, hogy mitõl lehet. És addig is sok pihi és kicsit ovatosabbnak kell lenni, nem emelgetni nehezet max 1-2 kg. és nem sokat dolgozni. Magneb6 esetleg, de ha csak a doki felírja inkább csak akkor szedd. Nekem a 16. héttõl volt kb. Akkor mozdul meg elõször. Most a 22-23 -hétben vagyok és már enyhült kicsit. bár lehet a magne b-6-tól. MInden jót. Boldog babavárást.:)

17+1 napos vagyok. Állandoan fáj a hasam, az egész meg a hasam oldalt de az rendesen, mitöl van ez normális dolog?

Legjobb válasz: Nõ a méhed, feszül a bõröd, ilyesmik. Ne aggódj, biztos nincs gond, lesz még rosszabb is. A terhesség bizony jár némi kellemetlenséggel. De ha úgy érzed keményedik, görcsöl, akkor nem ártana egy kis MagneB6. 39 hetes kismama

Nõ a méhed, feszül a bõröd, ilyesmik. Ne aggódj, biztos nincs gond, lesz még rosszabb is. A terhesség bizony jár némi kellemetlenséggel. De ha úgy érzed keményedik, görcsöl, akkor nem ártana egy kis MagneB6. 39 hetes kismama
Én 13 hetes 3 napos vagyok és ugyanígy fájdogál a hasam oldalt és mindenhol. Még a hüvelyemben is érzek nyillalásokat. Gyakorlatilag egész nap ez van. Ülésnél sokkal rosszabb, de hát ugye 8 órán át asztalnál ülök az irodában. Én is aggódok picit, de mindenki nyugtatgat, hogy ez ezzel jár, ez normális, nõ a baba, a lakhelye, nyúlik minden.
Mennyire fáj? Görcsök? Ha igen, akkor napi max. 3 MagneB6-ot nyugodtan bevehetsz. De a méhed növését is érezheted. Én már 19 hetes terhes vagyok, néha enyhe görcseim szoktak lenni, 1 MagneB6 és el is múlik.
Menj orvoshoz!
Ejj, de szépen tudod megfogalmazni, hogy mi is bánt téged! :) Nos én mint nem nõgyógyász... sõt mint aki abszolút nem is orvos, mondom neked: kérjük e tekintetbe keresse fel háziorvosát vagy a sürgõsségit!

Nagyon kemény a hasfalam és fáj állandóan a hasam. Baj lehet?

nem élek nemi életet, nem vagyok terhes stb!

Legjobb válasz: lehet hogy sérved van!

lehet hogy sérved van!
Mindenképpen menj orvoshoz! Lehet egy krónikus bélgyulladásod is.

2 hónapja nem jött meg, ráadásul állandóan fáj a hasam. Elég nagy, és "dobog" is. Egyfolytában éhes vagyok, és sokat eszem. Mi lehet?

És csak azért nem terhestesztezem, mert még csak 12 éves vagyok, és nem voltam senkivel! Mi lehet a baj? Elmenjek nõgyógyászhoz? Elképzelhetõ hogy terhes lennék? Állítólag a sok röplabdaedzéstõl kilyukadt a szûzhártyám... (normális választ várok, nem hülyeségeket ://) Mi lehet?

Legjobb válasz: Jó az utolsó mondat fura volt. Egyébként szerintem, ha tényleg nem voltál senkivel, esetleg tehetsz egy látogatást a dokinál. De nem hiszem, hogy komoly lenne. Talán.

Jó az utolsó mondat fura volt. Egyébként szerintem, ha tényleg nem voltál senkivel, esetleg tehetsz egy látogatást a dokinál. De nem hiszem, hogy komoly lenne. Talán.
Irány a nõdoki Valószínüleg adni fog fogamzás gátló tablettát Nem a szex miatt, hanem a hormonjaidra Attíl szépen beáll minden. Bár picit lehet hízlalni fog! 37F
Ha csak nem úgy vagy mint Szûz Mária Isten-nel csinálta!!!
Mégis mitõl lennél terhes? :D:D Szerintem csak a szimbiótád éhes.
Kiderült már a rák?
Elõzõ vagyok. Akár 2-3 év is lehet, mire beáll a menstruáció. Addig többször is kimaradhat hónapokra, de fél év kimaradásnál már orvoshoz kell menni. Boldog karácsonyt! :)
Ha csak 12 éves vagy, akkor az sem baj, ha maximum 6 hónapig nem menstruálsz.
basszus gyorsan mûtesd meg magad!!! ott dobog a szived alatt az Alien királynõ!!! amúgy fogalmam sincs
basszus hyorsan mûtesd meg magad!!! ott dobog a szid alatt az Alien királynõ!!! amúgy fogalmam sincs
A kérdező hozzászólása: A sportorvos... de amúgy lovagolok is, és a kettõ együtt... szóval díjugratom, és azt, mondta, tuti kilyukadt :) Biztosan... miért pont a "fókabajszú ganalytúró"? XD nem, nem az eszemért szeretnek :DD Igazából egy dilinyós vagyok, ezért bírnak... ;)
"Állítólag a sok röplabdaedzéstõl kilyukadt a szûzhártyám..." Naháát cicáám, hogy te milyen okos vagy biztos mindenki az eszedért szeret *.* iróniát félretéve, mégis ki mondta ezt neked édesem? :D biztos teherbe ejtett a fókabajszú ganalytúró :$
A kérdező hozzászólása: Aha... ömm, oké -.- Én csak egy kicsit próbáltam jófej lenni! 12 éves vagyok -.-
Drága kislányom, a Szentlelkes dologgal nem illik viccelõdni és fõleg olyanokat beszélni, h te szülöd meg Jézust! Ebbõl látszik, h nem nõtt még be a fejed lágya...
próbáljál meg fingani és megoldódik a problémád
A kérdező hozzászólása: Hm. A szentlélekesen én is gondolkoztam, de nem hinném. :) Talán én szülöm meg Jézust? Na, jön a megváltó! Viccet félretéve, nem tudom mi van. Állandóan fáj. Holnap elmegyek dokihoz...
keresd fel a nõdokidat az állandó hasfájás nem jó jel
"12 éves vagyok és nem voltam senkivel" "Elképzelhetõ hogy terhes lennék?" - Ha csak nem szállt meg a szentlélek, vagy mitõl gondoltad h terhes lehetsz?!
"(normális választ várok, nem hülyeségeket ://) Mi lehet?" Mondok neked normális választ. Ha nem voltál senkivel, akkor a büdös életben nem tudott senki teherbe ejteni, azt ugye tudod? Ja, és ilyenekrõl apáddal és anyáddal beszélgess, hogy hogyan fog ez majd egyszer megtörténni veled, ne pedig itt toszd az idõdet mások szórakozására vagy idegesítésére.

Miért fáj állandóan a hasam, miért van ez velem? Mit tehetnék ellene még, már 2 orvosnál is voltam, de az eredmények ugyanazok.

Ha eszek azért fáj, ha nem akkor azért. Evés,ivás után meg állandóan "morog" ami fájó érzés, meg így mintha bizseregne, utána meg hirtelen "morog" egy nagyoot és összerándulok annyira fáj. Voltam már orvosnál azt mondta hogy nincs semmi baj, de ez így számomra nem élet.

Legjobb válasz: Miket szoktál enni?

Miket szoktál enni?

3nappal a menstruációm előtt szeretkeztünk és védekeztünk gumival. Meg is jött rendesen, de azóta állandóan fáj a fejem, sokat eszek és ugylátom dagad a hasam kicsit?

Szóval. VÉDEKEZTÜNK gumival ami nem szakadt ki, de az, hogy kifolyt az lehetséges! Megjött a menszeszem időbe. Együttlét után 3.napra. Rendes volt. Lehet, hogy csak én aggódom túl..de rengeteget eszek..és kicsit félek, hogy terhes lehetek..(ez történt 2 hete) Szerintetek?

Legjobb válasz: Túlaggódsz. Tavaszodik, éhesebb vagy, frontok, fejfájás. Ha sokat eszel,pocakosodsz- ez a fogyókúra kérdésekhez.

Túlaggódsz. Tavaszodik, éhesebb vagy, frontok, fejfájás. Ha sokat eszel, pocakosodsz- ez a fogyókúra kérdésekhez.
Hát nem is tudom, a gumi se véd meg mindentõl, a barátomnál is volt mégis elütötte az autó.
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak reggel amikor kelek, akkor általában lapos a hasam..és most meg lehet csak én képzelembe, de olyan mintha nagyobb lenne:D
védekeztetek és menetrend szerint megjött a menzeszed. nem vagy terhes! annak, h sokat eszel, ezer oka lehet. az evéstõl meg gömbölyödsz. elõbb, mint a babától, egyébként, mert egy baba gyakran csak a 10-12 hét környékén kezd szabad szemmel is láthatóvá válni, de a hízás miatt akár egy hét alatt is ki lehet kerekedni :)
amúgy vegyél egy tesztet, facelle 500ft a rossmannbanm ennyit megér a nyugalmad szerintem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!