Találatok a következő kifejezésre: Állítólag az még (150 db)

Állítólag orosz tudósok lefényképezték az aurát. Állítólag aurája még a macskáknak is van. MIT FÉNYKÉPEZTEK LE TUDÓSOK VALÓJÁBAN?

Legjobb válasz: Igen, az aura fényképezhetõ, láttam ilyen fotót én is. Hogy mit fényképeznek le? Hát az aurát. PL. ha ége egy gyerty, a láng körül van egy halványabb és aztán még halványabb és még halvámyabb, aztán meg már csak a hõ, szóval nincs határozott szále, mint nekünk a bõrrel. Viszont mi is égünk.(lassú égés, meg ilyenek) És körülöttünk is van egy ilyen akármi. Ez az aura.

Igen, az aura fényképezhetõ, láttam ilyen fotót én is. Hogy mit fényképeznek le? Hát az aurát. PL. ha ége egy gyerty, a láng körül van egy halványabb és aztán még halványabb és még halvámyabb, aztán meg már csak a hõ, szóval nincs határozott szále, mint nekünk a bõrrel. Viszont mi is égünk.(lassú égés, meg ilyenek) És körülöttünk is van egy ilyen akármi. Ez az aura.
Én úgy gondolom, hogy az aura a test természetes radioaktivitása, vagy válasza a háttérsugárzásra...
Az "aura" mérhetõ jelenség, egyszerû elektromágneses szugárzás, amit minden élõ (a növények is) kibocsátanak magukból. Megfelelõ mûszerekkel már évtizedek óta mérhetõ, "fotózható" (megjeleníthetõ)
elektromágneses sugárzást, infra sugárzást
Az az aura és kész! Minden élõlénynek van, ez egy elektromágneses sugárzás amit mindanyian kibocsátunk és azt is tudjuk hogy több állatnak is van direkt szerve amivel látja, pl. a cápa órrán van ilyen, vagy a méhek is érzékelik, ezért van hogy az afrikai méhek akik nagyon agresszív természetüek nagyon gyakran támadnak meg elektromos berendezéseket vagy transzformátorokat...
Azért kéne leugranod, mert hülye vagy, nagyon súlyosan. Ez a komoly fizika amit mondasz, hogy a gyertya ég, és mi is égünk, csak lassú égéssel... és a fejedben ez összeáll, hogy hû, olyanok vagyunk, mint a gyertya lángja, csak kisebb intenzitással, és jajjdejóaura. Ez nekem fáj. Fingod nincs róla, mi az a lassú égés, különben nem írnál ilyen tudományosnak hangzó baromságokat.
Ha több válaszoló szerint is létezik ilyen "aura" akkor tudnának egy képet és egy leírást küldeni arról, hogy ez hogyan mûködik? Engem nagyon érdekelne.
Az aura nincs bebizonyítva, nincs valódi, hiteles tudományos cikk errõl sehol a világon egyetlen komolyabb tudományos napilapban sem. Ez a hír kb. a Yetivel vagy a loch-nessi szörnnyel egyenértékû..(ezeket is lefotózták már az ilyen tudósok) és a Blikkben meg az ufo-magazinban "van hely" egy ilyen cikknek.
És miért kellene leugranom? Mert nem akadtam el a hetedikes fizikánál?
Az elõttem szólónak igaza van, viszont azért egy linket adhatnál, hogy mi is lássuk azt a tudományos cikket, amirõl beszélsz, mert egy másik kérdésnél lehet, hogy a nélkül nem lehetne megállapítani, hogy mirõl van szó.
Aki elektromágnesességrõl hadovál, definiálná azt kérem, saját szavaival? Ezzel valamennyire alátámaszthatná, hogy a válasza nem betanult üres urbanlegend. Na? Rajta, csak rajta, tessék. Szabad a pálya.

Egy hete szültem meg a kisfiamat. Van egy két éves uszkár kutyám, akit elvittünk itthonról. Mikortól kezdhetem meg a kutya és a gyerek összeszoktatását? Félek, hog yallergiás lesz a gyerek. Bár állítólag az uszkár szőrére nem lehet.

Legjobb válasz: Nekem is van gyerekem. És egy yorkim a lakásban. Én nem raktam ki a kutya szûrét. Megtanítottam neki, hogy a gyerekszoba tabu. Amúgy meg totál teljesen nem 6hóm egy év mire minden kutya dolog szõr egyebek teljesen eltûnik a lakásból...Én csak arra gondolok, hogy alap higiéniai dolgok legyenek meg, nem kell a kutyát elzárni a családtól félõ, hogy utána rossz szemmel nézzen a kis jövevényre. Allergiától nem tartottam (takarítás), yorki szõre sem hullik jobban, mint a mi hajunk. Kutya rendszeres ápolása, fürdetése fontos dolog. Ha van egyéb kérdésed nyugodtan írj e-mailt. Kócos Barby egy 9 hónapos kisfiú édesannya

Nekem is van gyerekem. És egy yorkim a lakásban. Én nem raktam ki a kutya szûrét. Megtanítottam neki, hogy a gyerekszoba tabu. Amúgy meg totál teljesen nem 6hóm egy év mire minden kutya dolog szõr egyebek teljesen eltûnik a lakásból...Én csak arra gondolok, hogy alap higiéniai dolgok legyenek meg, nem kell a kutyát elzárni a családtól félõ, hogy utána rossz szemmel nézzen a kis jövevényre. Allergiától nem tartottam (takarítás), yorki szõre sem hullik jobban, mint a mi hajunk. Kutya rendszeres ápolása, fürdetése fontos dolog. Ha van egyéb kérdésed nyugodtan írj e-mailt. Kócos Barby egy 9 hónapos kisfiú édesannya
A kérdező hozzászólása: öszönöm a hozzászólásokat. AZ uszit azért vittük el, mert az egyik dolog, hgoy császáros voltam, így mozogni is nehezen ment. A másik, hog yapa éjjel nappal dolgozik, s ha nincs otthon az elsõ két hétben nem tudom levinni, merthogy a babát is azután lehet lakásból kivinni sétálni. Tehát amint mehetünk utcára, jön a kutyus:)
Szerintem az nem olyan tragédia, hogy a kutya most nincs otthon. A kutyák is szoktak nyaralni menni, de - érzésem szerint - nemcsak vissza lehet, sürgösen haza is kell vinni a kutyát a fent taglalt összeszokás miatt. Ami pedig a betegséget és az allergiát illeti. Nem erõsítem meg az utolsó hozzászólást, mert "tudományosan" nem értek hozzá, de elfogadom a választ, s engem meg is nyugtatna. Ennek igazolására álljon itt egy "rémtörténet": Volt egy nagy, öreg (13 éves) cicánk. (Neki aztán hullott a szõre, igaz naponta volt porszívózás is. Másfél-kétéves kisfiam csúszott mászott, magával cipelte a cumis üvegét, és idõnként meg is dörzsölte a szõnyegben. A doktor bácsi azt mondta, hogy ennyi fertõzésre szükséges is van egy kisgyereknek, mert attól lesz immunius. Azóta 28 év eltelt, és a doktor bácsinak igaza volt.
A legújabb kutatások szerint az a gyermek, amelyik állatok között nõ fel(kutya-macska van a csládban, stb), sokkal kisebb eséllyel lesz felnõttkorára allergiás beteg! Úgyhogy hajrá, hadd barátkozzanak.
A legutolsó kedves hozzászóló tolsó mondatában lehet valami!! Nem szabad az allergiára gondolni. Fontosabb az, hogy kedveljék meg egymást.
Kar volt a kutyat eltavolitani, igy 1 helyett 3 sokk eri a kutyat: elvittetek otthonrol, aztan visszaviszitek, majd meg egy uj jovevennyel is meg kell osztania a szereteteket. Szerintem vigyetek haza, es mutassatok be oket egymasnak. Ha allergias lesz a gyerek, az nem azert van, mert tul hamar engedted ossze ot a kutyaval, hanem amugy is allergias lett volna. Amugy meg szerintem az allergia ellenszere a legtobb esetben az, ami kivaltja.
Gratulálok a csöppséghez! Remélem, teljesen egészséges! Az allergiától nem kell félni. Véleményem szerint kérj tanácsod a védõnõtõl vagy a gyermekorvostól. Szerintem attól az idõpnttól lehet õket "összeereszteni", amikor már családon kívüliek látogatását sem ellenzi a védõnõ vagy az orvos. Az uszi van annyira értelmes, hogy megtanulja, hogy hol van az új helye a családban. Kíváncsisággal fogja fogadni a jövevényt, de nem lesz féltékeny, s nagyon meg fogják szeretni egymást.
télleg az uszkár szõrre nem lehet allergiás!Fontos hogy fokozatosan szoktassátok össze õket és ne legyen féltékeny a kutya a gyerekre mert az akk nagy baj azt h mikor kezdjétek háát ez jó kérdés de a kutyának az lenne a jobb ha minél elõbb sztem elkezdhetitek a szoktatást csak FOKOZATOSAN ÉS FÉLTÉKENYSÉG NÉLKÜL!az is fontos h legyen meg a rangsor4sok sikert és gratuálok a kisgyerkõchöz!
Baromi nagy hátránnyal indulsz neki ennek az egésznek mivel a kutya az elsõ pillanattól tudni fogja hogy az egyetlen lényeges változás miatt nem lehetett otthon! Attól függõen hogy mennyi ideig nem volt veletek egyre nehezebb dolgod lesz. A legjobb az lenne ha szakember segítségét kérnéd!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves hozzászólásokat:) Várok még egy jó párat:) Azt hiszem, akkor mi is elkezdjük a fokozatos hozzászoktatást:)
Az uszkár szõre nem okoz bajt, minnél elöbb mutasd be öket egymásnak.Egy uszkáros anyúka 2 gyerekkel

Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy az apátok börtönviselt? Még a szülõk házassága elõtt történt, 3 évet ült. (állítólag ártatlanul még a 70'-es években)

Nem tudom, hogyan dolgozzam fel. Nem tõle tudom, (sõt, soha nem volt ez téma)egy "kedves" rokon avatott be. Én már külön élek a párommal, 24 vagyok.

Legjobb válasz: Hát nem hiszem hogy ártatlanul, de szerintem mindenki ismer olyat aki ült börtönben, viszont soha nem folytatott bûnözõ életmódot. Lehetett az egy súlyos testi sértés, vagy akár gazdasági ügy is. Meg mivel nem írtad hogy visszaesõ lenne akkor ne törõdj vele. Nem tudom milyen a kapcsolatod apáddal, de ennyi év után, nem hiszem hogy számít az a kis csücsülés.

Hát nem hiszem hogy ártatlanul, de szerintem mindenki ismer olyat aki ült börtönben, viszont soha nem folytatott bûnözõ életmódot. Lehetett az egy súlyos testi sértés, vagy akár gazdasági ügy is. Meg mivel nem írtad hogy visszaesõ lenne akkor ne törõdj vele. Nem tudom milyen a kapcsolatod apáddal, de ennyi év után, nem hiszem hogy számít az a kis csücsülés.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek zold kezecsket adtam, mert mindenki valasza hasznos volt. Amugy semlegesen erzek, es az eddigi valaszokban is ezt latom. Egyebkent minden kerdesnel van egy elegedetlen valaszolo, aki felhaborodik azon, ha lepontozzak. Harom eset van: 1. ok nelkul pontozta le a kerdezo 2. ok nelkul pontozta le egy ismeretlen 3. valoban haszontalan valaszt adott. En ismetlem, mindenkinek zold kezet adtam! Csak azt nem ertem, hogy megis mit szamit ez????? Minek vered itt a nyalad?
"Csak azt nem ertem, hogy megis mit szamit ez????? Minek vered itt a nyalad?" Teljesen igazad van. Viszont látásra.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Megbeszélném vele a dolgot. Megkérdezném, mi történt, miért történt, hogy viszonyul hozzá, kik tudnak róla, õk hogy viszonyulnak hozzá, milyen következményei lettek stb. Esetleg másokkal, akikkel erõs bizalmi kapcsolatban vagyok illetve tudnak róla is beszélnék. Kialakítanám a saját véleményem, majd lezártnak tekinteném az ügyet. Apámról való személyes véleményem úgyis az alapján dõlne el, ami a saját életemben történt, de ha volt egy ilyen dolog a múltjában, arról jó, ha tudok. Kifelé, ha emiatt támadnák, én megvédeném. Ha helytelen is volt, régvolt, a büntetését megkapta, most meg 2013 karácsonya van. A te élethelyzetedbe nehezebben élem bele magam. Ha valamilyen szinten fontos apádhoz való viszonyod, talán érdemes neked is hasonlóan megbeszélned vele. Ha nem fontos - nincs meg az a kötelék, ami titeket mint családtagokat összekötne - akkor legjobb nem tulajdonítanod ennek különösebb jelentõséget. A 3 év börtön nem volt apád ivarsejtjébe bekódolva. Te nem vagy ettõl semmivel sem értéktelenebb ember.
El sem tudom képzelni, mivel anyám szoba sem állt volna egy börtönviselt emberrel az biztos.
Hát attól is függ, miért ült, mert ha tényleg ártatlanul, vagy ha mondjuk ittas gázolás vagy hasonló, akkor nem zavarna. (jó, gázolni se szép, de akkor tanult belõle.)
Ha ennyire érdekel, kérdezd meg, de majd 40 éve történt, mit számít már?
Az én apám is ilyen, szerencsére nem ismerem csak tudom. Ez a te életedre nincs hatással.
Nem hiszem, hogy bármit is változtatna. Attól még az édesapám és olyan gyerekkort és családi hátteret kaptam tõle ami keveseknek adatik meg (legalább is ha körbenézek akkor nem igazán láttam hasonlót), arról nem beszélve, hogy fiatalon könnyen csinál az ember hülyeséget, ráadásul a '70-es években nem volt nehéz börtönbe kerülni, szóval szerintem ezzel ne foglalkozz.
Azért fura, hogy majdnem minden válaszoló le van pontozva, attól függetlenül, hogy mit írt. Vagy mit kéne írni, hogy az apád egy mocskos emberi hulladék és megszakítanék vele minden kapcsolatot és folyamodnék a pápához, hogy átkozzák ki? Mit szeretne hallani a titokzatos lepontozó - feltéve, hogy nem a kérdezõ az? Vagy ez csak ilyen karácsonyi lepontozási virtus, mindegy mit írnak a válaszolók, csak menjen az a piros kéz?
nekem is ült a faterom, de õ nem ártatlanul. még születésem és anyám megismerése elõtt pár évvel. nem vagyok rá büszke, de igazából nem érdekel különösebben, lévén hogy nem vett részt az életemben érdemlegesen. ha politikai okokból vagy ittas vezetés miatt hûsölt, akkor könnyebb neki megbocsájtani, mintha köztörvényes lett volna.
Ha jól számolom, még jóval a születésed elõtt történt. Mit akarsz ebben feldolgozni? A te életedet ugyan mennyiben érinti ez?
A kérdező hozzászólása: Nem visszaesõ, én nem tudok róla, hogy bármilyen bûnt követett el, sõt, még túlságosan is jószívû, így már sokan átverték (többek között családtagok :-( ) ezért is hajlok rá, hogy elhiggyem, ártatlan volt, ráverték a balhét, bár elég durvát, nem is merem leírni, hogy mit követtek el a haverok, és õ (is?) ült. De ismétlem, nem tõle tudom, õszintén szólva nem mertem megkérdezni tõle. Nem túl jó a viszonyunk.
Semmit, mit szólnék? és nem csak az ártatlanul leült 3 évrõl lennék ugyanezen véleménnyel, ha embert is ölt volna, egyáltalán nem foglalkoztatna, mivel nem vagyok elõítéletes senkivel szemben. Aki valamit tett, és pechjére elkapták, leülte a részét, innentõl kezdve miért kéne még kirekeszteni is? 21/F
Talán édesanyád többet tudna errõl mondani neked.
Hát ha a haverokkal követték el..... Nem tudom mi az a 3 év, de amiket az elõbb írtam és egyszeri eset az még az elmegy, de gondolom te nõ vagy és van egy sejtésem hogy talán nemi erõszak volt a vád. Az már szerintem kicsit másabb mint az elõzõek.
Ez azért sokban függ attól, milyen a viszonyotok... Hiába kérdezed hogy mi mit szólnánk. Èn pl pont telibe szarnám mert a 21 évembõl, egy kezemen megtudom számolni hány évet tartottam a kapcsolatot apámmal..
régen nagyon sokmindenkit ítéltek el koholt vádak alapján.. a jó embereket is.. attól h ült börtönbe még nem biztos h rossz ember .. :) ha nekem apáról kiderülne rákérdeznék (mert vagyunk olyan jóban) és elfogadnám :D
Nézd. Te ismered 24 éve, te tudod, hogy milyen ember. Szerintem az alapján ítéld meg, ne pedig egyéb információk alapján.
Semmit. Nem is értem, mit kell ezen 24 évesen "feldolgozni".
Amikor megtudtam h apám ült börtönben is kétszer is nem gondoltam semi különöset. Mára már én is börtönviselt vagyok xD :D Sztem ne foglalkoz vele atól h volt vki bent nem rosz ember még föltétlenül. Én is csak ilyen kis szabálysértések véget ültem nem csak tömeggyilkosok vanak ám bent.

29eves az illeto ferfi es csak hazassag utan aka lefekudni allitolag szuz meg szerintetek?

Legjobb válasz: Vagy szûz vagy nem szûz.:) Ha szûz, akkor vagy nagyon vallásos, vagy a külleme, esetleg a félénksége, vagy túlzott érzékenysége miatt nem volt még dolga nõvel. És nem feltétlenül azért, mert nem akart volna nõvel lenni. Lehet inkább módja nem volt nõvel lenni. Csak ez a jó indok arra, hogy miért is szûz ennyi idõsen. Én amúgy nem tartom jó ötletnek a csak a házasság utáni szexet, mert ha problémák adódnak a szexualitásból, abból nagyon könnyen válás lesz. Mert mindenki szexuális téren valamilyen. És az nem igazán változik. És ha ez nem derül ki rögtön az elején, az számomra utána gondot jelent. Mert emberileg bárkit ki tudsz ismerni, hisz vele vagy, beszélgettek, keresztül mentek dolgokon, de a testiséget nem tudjátok, hogy milyen. Számomra nem ideális egy ilyen férfi. De nekem fontos a szexualitás. Nem a legfontosabb, vannak sokkal fontosabbak is, de alapvetõen fontos az életemben. De minden ember más, ez az én véleményem csak.

Vagy szûz vagy nem szûz.:) Ha szûz, akkor vagy nagyon vallásos, vagy a külleme, esetleg a félénksége, vagy túlzott érzékenysége miatt nem volt még dolga nõvel. És nem feltétlenül azért, mert nem akart volna nõvel lenni. Lehet inkább módja nem volt nõvel lenni. Csak ez a jó indok arra, hogy miért is szûz ennyi idõsen. Én amúgy nem tartom jó ötletnek a csak a házasság utáni szexet, mert ha problémák adódnak a szexualitásból, abból nagyon könnyen válás lesz. Mert mindenki szexuális téren valamilyen. És az nem igazán változik. És ha ez nem derül ki rögtön az elején, az számomra utána gondot jelent. Mert emberileg bárkit ki tudsz ismerni, hisz vele vagy, beszélgettek, keresztül mentek dolgokon, de a testiséget nem tudjátok, hogy milyen. Számomra nem ideális egy ilyen férfi. De nekem fontos a szexualitás. Nem a legfontosabb, vannak sokkal fontosabbak is, de alapvetõen fontos az életemben. De minden ember más, ez az én véleményem csak.
igen
Akkor az nem is férfi, egy igazi férfi mindig akar dugni.
vallás sérült a csóka? Az ilyen komolyan vallásos emberek meggyõzõdése már a fanatizmus egy enyhébb formája. Nem nagyon érdemes velük foglalkozni, nagyon be vannak fordulva a saját világukba, ritka ha észre lehet tériteni õket. Szerintem próbáld meg, de ez minden. Ha nagyon nem mûködik a dolog, akkor köztetek a különbség ég és föld (szó szerint), szóval nem sok értelme van erõltetni.
Õ ilyen. Én tiszteletben tartanám. Ha vannak igazi értékei megéri vele lenni. De ez megint csak embere válogatja.
A kérdező hozzászólása: 4es korod nemed?
20L
Tanulj meg írni õstulok kérdezõ! Te valami szõrös vidéki némber lehetsz. :D
A kérdésedbõl ugyan nem derül ki, hogy van-e köztetek valami, de nyugodt szívvel mondhatom, hogy a srác nagy bajban van. Gratula a szülõknek, akik valószínûleg kiskora óta járatják gyülekezetbe és az önzésüknek köszönhetõen lelki nyomorékot neveltek belõle. Ha vele kötöd össze a jövõd, a poklok pokla vár Rád. Nem egy ilyen esetet láttam már. Ha szimpatikus a srâc, legyetek barátok, de minden mást gyorsan felejts el, ha egy kicsit is becsülöd önmagad.
Szerintem ha nem érzi azt a bizonyos pluszt, akkor már fújhatod.
Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: Barátok vagyunk, évek óta ismerjük egymást és egy fél éve másképpen nézek rá meg talán õ is de pozitívan indult el a dolog kettõnk között és hirtelen egyik napról a másikra meg közölte ezt velem.
Jobb ha nem erõlteted, ennyi ismeretség után ezek a dolgok már nem változnak sajnos.
eeehhmm, neem, ne erõltesd. Ez bonyolut, ha nincs meg akkor nincs meg, ez így van, talán még változnotok kell, tapasztalatokat szerezni, stb. de akármiért is, kettötök közt ez nem fog müködni

2hónap múlva lesz a barátom testvérének az esküvője, és szeretnék fogyni. Lenne valami tippetek hogy mik a jó módszerek? . Mert sajnos mindig csak ennék, és ennék. :/ . és még egy kérdés, valaki próbálta már a szenna-teát? állítólag az is hatásos.

Ha tudtok valami jó módszert segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: Próbálj meg egészséges kajákat enni, sok fehérjét és gyümölcsöket! Ha éhes vagy, menj el egyet sétálni vagy bicajozni, amugy nagyon fontos hogy sokat mozogj! Illetve, ha neten rákeresel nagyon sok személyi edzéses videót találsz. Az én kedvencem a Tatarek Rezsõ féle, a honlapján le is tudod tölteni az óráit!

Próbálj meg egészséges kajákat enni, sok fehérjét és gyümölcsöket! Ha éhes vagy, menj el egyet sétálni vagy bicajozni, amugy nagyon fontos hogy sokat mozogj! Illetve, ha neten rákeresel nagyon sok személyi edzéses videót találsz. Az én kedvencem a Tatarek Rezsõ féle, a honlapján le is tudod tölteni az óráit!
Egyél több zöldséget , gyümölcsöt és mozogj többet. Egy személyi edzõ sem kell ahhoz , hogy fel kelj a székbõl és sétálj vagy fuss egy keveset naponta.
Egy kép többet mond minden szónál: http://9gag.com/gag/5398109?ref=fb.s

A volt barátommal nagyon szerettük egymást, de ő nemrég megvert, állítólag az összes szemétsgégem miatt kaptam. Még ezek után is szeretem. MIT CSINÁLJAK?

Legjobb válasz: Jól értem,hogy az exed? Akkor azt már nem tudom javasolni,hogy szakítsatok,de én a helyedben feljelenteném.Az pedig,hogy még ezek után is szereted téged minõsít és ha valaki hülye azon segíteni nem lehet.

Jól értem, hogy az exed? Akkor azt már nem tudom javasolni, hogy szakítsatok, de én a helyedben feljelenteném.Az pedig, hogy még ezek után is szereted téged minõsít és ha valaki hülye azon segíteni nem lehet.
Hagyd a fenébe...gyáva egy féreg az aki megver egy nõt még akkor is ha valamit tettél ami neki nem tetszett... Nem érdemel meg téged...keress egy rendes pasit. 20F
Felejtsd el..aki egyszer megteszi az többször is megfogja...ha visszamész hozzá akkor csak magadnak ártasz..próbáld meg elfelejteni..ennél többet nem tudunk segíteni. 22:44 voltam
A kérdező hozzászólása: a cím és telefonszám miért kell?
Én is csatlakozom a görényirtáshoz!! 21/F Már leirták amit gondolok..
Az elõttem szólóhoz csatlakozok, ide is küld a címet és a telefonszámot! Az ilyen férget tarkón kellene, lõni vagy az túl könnyû, inkább kínozni egy kicsit! Ha van egy kis eszed elfelejted nem érdemel meg, ha megvert!
Cím, telefonszám?
Küld rá a La Maffiát
Az összes szemétségedért kaptál, hát nem te voltál a szemét, hanem õ, mégpedig egy nagyrakás szemét. Megverni egy nõt, felejtsd el!
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, és én is ezt szeretném, de 2 és fél évig jártunk és a szüzességemet is õ vette el, és ezt nagyon nem vártam tõle.
A görényirtáshoz kell a száma, , , mert aki kérte, egy véleményen van velem is... VESSZEN A FÉRGESE!! Az ilyet fel kell kötni.. Szoval kiakadt és ugy gondolta, h megkeresi az illetõt és , , elbeszélget vele" h ha olyan vagány h lányokat képes megverni, akkor elbánik e vele/ünk is...

Szeretnék venni a páromnak egy inget, de nemtudom hogy ingbe hanyas a mérete. Poloja meg a pulcsija L-es. De állitolag az ing máshogy van számozva. Vagy nélküle inkább ne vegyek inget?

Legjobb válasz: Hívd fel anyukáját. :) vagy lesd meg te a méretet szex után, akkor úgyis ledobtok mindent. :D Vagy vedd fel az ingeit és magadhoz viszonyítva próbálod az inget. :) én az utóbbit csináltam (imádom felvenni párom ingét :$), jó méret lett és párom imádja azt az inget. :)

Hívd fel anyukáját. :) vagy lesd meg te a méretet szex után, akkor úgyis ledobtok mindent. :D Vagy vedd fel az ingeit és magadhoz viszonyítva próbálod az inget. :) én az utóbbit csináltam (imádom felvenni párom ingét :$), jó méret lett és párom imádja azt az inget. :)
Az ingnél a számozás 38-47-ig van ha jól tudom. De ha bemész egy ilyen üzletben akkor ott az eladó tud segíteni a megfelelõ mért kiválasztásánál. Tippem, hogy olyan 40/42 es az ingméret. De ha nem bocsi érte.
A 40/42-es ing tökéletes. A párom is ilyen paraméterekkel rendelkezik (184/68) és én is ekkora inget szoktam neki venni.
de úgy árulják, hogy 39-40 41-42 43-44, szóval a 41-42-t ajánlom
40-41 szerintem a mérete
Amekkora a párod láb mérete, akkora legyen az ing nyak körmérete is.Akkor biztos nem lesz gond a vásárlásnál!
A kérdező hozzászólása: az a gond, hogy nem igazán hord mostanság inget mert régiek már nem tetszenek neki, és azért szeretné egyett neki. 183 centi és olyan 70 kilo körül van
Vállszélességben jó legyen, az a lényeg.Hasonlítsd össze az üzletben egy L-es póló válszélességével, én is úgy vettem és jó lett.Jah és az eladó tuti segíteni tud már annyiból, ha tudod, h hány kg, milyen magas a párod.
milyen magas, hány kg?
"Lopj" el egy inget a szekrényébõl, vagy kérd el az anyukájától, és vidd magaddal az üzletbe, mérd hozzá az újat. Én is így vettem pólót a barátomnak, és ptnt jó lett rá.

A fokhagyma befolyásolhatja a fogamzásgátló hatását? Mert ugye az antibiotikumok igen, és állítólag a fokhagyma is rendelkezik ilyen tulajdonsággal, vagy az még nem minősül annak?

tehát pirítóssal mehet? Nem lesz baj? Nincs olyan nagy "antibiotikum hatása mint a tablettás antibiotikumnak?

Legjobb válasz: Párom imádja, és még nem lett terhes. :)

Párom imádja, és még nem lett terhes. :)
a fokhagyma növény, az antibiotikum pedig gombák és/vagy baktériumokból van elõállítva..-.-
11. eltér a témától, de a valóban ajánlott C vitamin mennyiség (nem a meghatározott) az 6-7 ezer mg körül mozog. Rengeteg tudományos tény alátámasztotta már a jótékony hatását ekkora mennyiségnek. Egyébként ha csökkentené a hatását, akkor rá lenne írva a papírra, amit mellékelnek.
:DDD Nyugi, nem lesz semmi bajod, edd csak meg. Ami a gyógyszer papírján nincs, az nem számít (ha megnézed, sokszor az orvosok sem tartják esélyesnek azt, ami a gyógyszer papírján mégis szerepel). Nekik érdekük, hogy minden légyfingot ráírjanak, hogy ne lehessen beperelni õket érte, hogy nem szóltak róla. Eleve 2 gerezd fokhagyma nem minõsül ipari mennyiségnek, szóval szerintem nyugodtan. A c vitamin is csökkentheti a hatását, de valami 1000mg fölött, és egy jobb képességû c vitamin általában 500mgos. Az 1000mg amúgy sem szükséges minden nap emlékeim szerint. Úgyhogy edd meg nyugodtan, nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: annyit tudok h hivatalos oldal volt nem ilyen forum, de nem fogok neked magyarázkodni, aki tud normálisan válaszolni válaszoljon, vagy ha már halott ilyesmit, aki nem az kussoljon!!!!!!4
Hu??? Tényleg? Nekem meg kiirta, hogy a szellem elengedéssel meg lehet gyógyítani a cukorbetegséget. Hivatalos forrás fogalma? Pl. egy orvos?
A kérdező hozzászólása: nem tudom mert beütöttem a google ba és több oldalt kidobott és az egyiken...
Hol olvastad? A velveten? :D
A kérdező hozzászólása: hát ja amúgy, de az kis mennyiségben van, én pirítóssal enném de úgy hogy egy két darabot, az még nem sok...egyébként most olvastam a neten hogy ha sokat eszünk (gondolom itt nem egy két gerezdre gondol) az már megzavarhatja a gyógyszer hatását...de köszi!
Még jó, hogy a fokhagyma csak erõsíti az immunrendszert, semmi egyéb. Meg gondolkodj már egy kicsit, ha nem lehetne mellette fokhagymát enni, ki a fene szedné? A magyar fõtt ételek 80%-ban van...
A kérdező hozzászólása: bocs *tudod*
A kérdező hozzászólása: elsõ köszi...második ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor inkább ne írj semmit, nem vagyok rá kíváncsi!!!!!! tudom én szeretek alaposan utána járni, h mit ehetek mit nem....
Pfuj, nehogy megedd, még a vöröshagymát se, sõt babot se. Istenem...
A kérdező hozzászólása: köszi azoknak akiknek:D akik meg csak okoskodnak......:D
Persze, csak egyszer történt meg és mit ad isten teherbe is esett! Lapátra kell tenned a pasit!
Az az alkalom is elég.... A férj mit mond? Legfeljebb 2 gyerek után fizet gyerektartást, mert a pici a nevére kerül, hiszen házasságban született.
Sajnálom, téged átvertek. Lépj ki ebbõl a "valamibõl".
Ja, szegény pasi biztos megbotlott a küszöbben és pont rá esett anyukára ... Hülye vagy ha egy ilyen alakkal kezdesz.
Ezek szerint a nagy fia elõtt készült a kisfia. Mert ugye csak havonta egyszer jár haza a nagy fiához. Aha. Értem. És gondolom õ szeretne mindenképp elválni, csak az a fránya feleség... Nos gondolom õ meg azt hallgatja, hogy apuka készül visszatérni a családjához, csak az élettársa zsarolja valamivel. Én egy nagyon buta nõ vagyok, mert soha nem értettem hogyan lehet összejönni egy olyan pasival aki nem zárta még le a múltját. Nem ismerem az érzéseidet, de mindenképp azt javasolnám, rúgd ki a francba ezt a palit. (Nagyon rövid ideig lesz magányos.)
ma 19:41 Nem nagyon értetted amit a kérdezõ írt.ugye?? A kérdezõ élettársa az apuka és férj aki felcsinálta a feleségét egy alkalommal.. Én a kérdezõ helyében szakítanék az élettárssal, és nem csak azért mert az asszony terhes lett.Hanem azért mert ha velem él, és az én élettársam akkor gyakorlatilag megcsalt.Ha erre képes volt, akkor nincs miért együtt maradni-
19-41 vagyok, a 2. Ha nekem szólt, akkor tökéletesen értem, nem is értem, mibõl gondolod, hogy nem. A kérdezõ pasija férj is egyben, igaz másnak, de attól még hívhatom férjnek.
lehet h vidéki vagy(én is) de ne legyél már naiv. Megcsalt, házasságban él nem elég? ne alázzad már ennyire porig magad kapsz te jobbat is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, annyit hozzáfûznék, hogy ez az ember éjjel-nappal dolgozik, a pénzzel leszámol(én munkanélküli vagyok jelenleg sajnos)és nagyon szerelmes belém.
Leegyszerüsitem: Ha mást dug, akkor nem szeret! A szeretetet nem pénzzel és nem szavakkal, lehet kifejezni hanem tettekkel.
A kérdező hozzászólása: De nem dug mást mert velem él, õk nem taliznak csak amikor viszi a pénzt!1 hón. 1*és ez csak pár óra az oda-vissza úttal együtt.
De akkor hogy jött össze a gyerek, ha nem dug félre?????? Ha a nõ megtartja, akkor még az elsõ 3 hónapban van. Szóval félredugott.
Ezek szerint nemcsak taliznak.... Nem szoktál arra gondolni, hogy ha a feleségéhez megy, mit csinálhat....
Kedves kérdezõ! Döntsd el hogy ezek után meg tudsz-e bízni benne? De úgy, hogy száz százalékosan.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ha a neje kellene neki akkor azzal élne meg a fiával és nem velem.
Te most magadnak bizonygatod hogy mennyire szeret téged, holott nagyon is bizonytalan vagy.
Én annyiban megértem a kérdezõt, hogy õ nagyon szereti ezt a férfit, így nehéz lehet neki, hogy az eszére, vagy a szívére hallgasson. Én azt mondom döntse el õ maga, hogy túl tud-e lépni ezen, és továbbra is tud-e bízni ebben az emberben, vagy sem. Ez az õ élete, és egy szerelemtõl elvakult ember nem igazán tud racionális döntést hozni.
igen.....ez nagyon durva!!!!!! .....egy percet se áldozz többet egy ilyen emberre, menekülj mielõtt tönkre vágja az életed......
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Mikor megtörtént a dolog akkor még nem laktunk együtt.
A kérdező hozzászólása: És gyorsan összeakart velem költözni, mert bizonyítani akart, hogy engem szeret.
A kérdező hozzászólása: És én soha nem tudtam volna meg hogy megint gyereke lesz mivel én egy vidéki lány vagyok.De õ mégis bevallotta.
Gyorsan össze akart költözni, mert nem volt aki mosson rá pedig az asszony mellett megszokta. A picit meg muszáj volt bevallania, hiszen hamarosan 2 gyerek után fizet. Ha szereted az ilyen típusú izgalmakat, akkor higgy neki. Ha nyugodt, kiegyensúlyozott életre vágysz egy megbízható társ mellett, akkor lapát.
És azt mivel magyarázza, hogy még mindig nem vált el?
azért, mert vidéki vagy, ne legyél ennyire naív, könyörgöm! ez alap klisé, teljesen egyértelmû, még mindig együtt vannak. a pasi odahaza is ígér fût-fát meg neked is, ennyi. valószínûleg soha nem fog elválni. ez a "nem élünk együtt" blabla is tipikus, mg a "soha nem szexelünk is", ez mind csak annyit jelent, hogy normális családi életet élnek, te meg csak a szeretõ vagy, és az is maradsz. ébredj fel!!!
Te, hát még ha tényleg szakít azonnal a feleséggel, elválik, akkor is! Egy ilyen ember kell neked?! A nagyfiát meg havi 1x megnézi?!Mi ez, állatkert? Azt csináltmég 1-et?Mi a francot akarsz egy ilyentõl?! Atyaisten, térj észhez, vagy megérdemled!
Ezt fogja veled is tenni. Ne is haragudj meg de nagyon hiszékeny lehetsz. Tök egál, hogy hol lakott. Megcsalt, és még gyereket is csinált ez egy görény.
A kérdező hozzászólása: Ennyire durvának látja mindenki a helyzetet?
nekem a legdurvább az, hogy a fiát havi 1x látogatja! Na én itt fordítanék hátat. lehet elfogult vagyok mert nekem is van egy fiam, de ha az apja havonta egyszer látogatná a gyerkõcöt akkor nem tartanám embernek...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!