Találatok a következő kifejezésre: Állítólag a egy (310 db)

A családunkban fellépett egy zöld hályog probléma. Állítólag van egy orvos itthon aki ezt tudja műteni. Ki ez az orvos és hogy lehet vele kapcsolatba lépni?

Legjobb válasz: Apukámnak is ez a baja. A zöldhályog másnéven glaucóma azt jelenti, hogy a szemtestben tartósan nagy a szemnyomást. "Állítólag van egy orvos itthon aki ezt tudja mûteni." Ne hülyéskedj már, minden szemészeti klinikán tudják kezelni a zöldhályogot, nagyon gyakori szemprobléma, jól néznénk ki, ha egy orvos lenne az országban. :) Bármelyik szemészeti klinikára mehettek nyugodtan, bármelyik megyei kórházba. De ahol megállapították, gondolom mondtak valamit,hogy mi lesz a kezelés, nem?

Apukámnak is ez a baja. A zöldhályog másnéven glaucóma azt jelenti, hogy a szemtestben tartósan nagy a szemnyomást. "Állítólag van egy orvos itthon aki ezt tudja mûteni." Ne hülyéskedj már, minden szemészeti klinikán tudják kezelni a zöldhályogot, nagyon gyakori szemprobléma, jól néznénk ki, ha egy orvos lenne az országban. :) Bármelyik szemészeti klinikára mehettek nyugodtan, bármelyik megyei kórházba. De ahol megállapították, gondolom mondtak valamit, hogy mi lesz a kezelés, nem?

A netbookomat hogy tudom újratelepíteni? Állítólag van egy gyári recovery partíció, abból visszaállít mindent gyári állapotúra, ha a bekapcsoláskor megnyomok egy billentyűt. Állítólag az F8 az. De arra nem reagál. Akkor hogy is kéne?

Legjobb válasz: Felmész a gyártó honlapjára, kikeresed az adott típust, és a letöltések között ott lesz a használati útmutató. Abban részletesen leírják, hogy mit és hogy kell csinálni.

Felmész a gyártó honlapjára, kikeresed az adott típust, és a letöltések között ott lesz a használati útmutató. Abban részletesen leírják, hogy mit és hogy kell csinálni.

Az hogy lehet hogy a kiskutyám meghalt "állítólag" most egy hónap múlva látok az ebtelepen egy színben testben korban tökéletesen megegyező lesoványodott kutyát?

Egy kerülettel arrébb van ahol alkunk, korban nagyjából megegyezik, színei mintája ugyan az testfelépítései is, a tekintete is, minden! Hát amikor megláttam azt hittem dobok egy hátast! Még mindig kiráz a hideg tőle. :S Majdnem sírok. Mikor jobban szemügyre veszem, látom hogy hol más egy kicsit, de akkor is mintha ő lenne... ha nem is ő, lehet hogy a tesója. Amúgy is szeretnék hazahozni egy kutyát, nagyon rossz döntés lenne pont őt elhozni, amelyik annyira hasonlít az egy hónapja meghalt kutyámra?

Legjobb válasz: Hozd el nyugodtan, sokat segítesz vele :)

Hozd el nyugodtan, sokat segítesz vele :)
Lehet, hogy nem is halt meg, hanem a szüleid kicsapták, aztán bekerült az ebtelepre. Nem kérdezted meg õket, hogy mióta van ott és hogyan került oda?
Ha "állítólag" halt meg a kutyád, nem reszkíroznék újra még egyet.
tudod, csak azért mondom, mert a kérdezõ hetente kiír valami fura kérdést a kutyája halálával kapcsolatban, szóval ismerem már a sztorit.
mi történt az elõzõ kutyáddal?
most írtam le.
mi történt az elõzõ kutyáddal?
ment a hasa meg hányt, aztán mikor a kérdezõ nem volt otthon, meghalt. állítólag. õ meg ki akarta ásni, hogy tényleg ott van-e.
Mi az, hogy állítólag ?
Tényleg miért állítólag? Nem tudod biztosan? Akkor lehet, hogy mégiscsak a kutyádat láttad az ebtelepen.
Hogy érted, hogy állítólag halt meg? Szerintem is nyugodtan hozd el, lehet hogy tényleg a tesója.
Én tuti elhoznám, szerintem jó ötlet. De ne feljtsd el hogy ez nem ugyanaz a kutya, hanem másik.
A mi kutyánk eltûnt sajnos...a menhelyen egy pontosan ugyan olyan kutyát szúrt ki nagyapám, csak kicsit más a színe és ellenkezõ nemû. Ez a kutya szerintem ránk várt, mikor megérkeztünk már a kennelje elején ült, aztán megnèztük, továbbmentünk és mikor visszamentünk ugyan úgy ült és várt ránk. Több se kellett nekünk, két napra rá elhoztuk és már több mint egy éve a családunk tagja. Szerintem egyáltalán nem rossz ötlet, csak nem szabad elfelejteni hogy az nem az a kutya. Egyébként engem is érdekelne, mi az hogy állítólag meghalt?


Élesztőt eszek mert az jó a pattanásokra állítólag. Mivel egyem meg egyszerre hogy ne legyen ilyen undorító íze?

Legjobb válasz: Egy idõ után megszokod az ízt, szerintem igyál rá egy kis vizet vagy teát. Ha nagyon undorít, akkor egyél élesztõtablettát, nincs íze, de ugyanúgy hat.

Egy idõ után megszokod az ízt, szerintem igyál rá egy kis vizet vagy teát. Ha nagyon undorít, akkor egyél élesztõtablettát, nincs íze, de ugyanúgy hat.
Vagy pedig használd külsõleg, pakolásként.
A kérdező hozzászólása: és pakolást hoyg kell? amúgy köszi:)
A pakolás egyszerû.Összetöröd az élesztõt, egy kis langyos vizet teszel hozzá hogy krém állaga legyen, és felkened.15-20perc után dörzsöld le, a maradékot pedig mosd le.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) csak hallottam hogy valaki citromlevet is rak bele meg tejfölt...
Szerintem meg ne edd meg az élesztõt!Inkább kendd az arcodra!Keverj össze tejfölt+élesztõt, ne vízzel keverd, hanem tejföllel.
Én sem birom megenni magában, mert undorító, és nem is tudom megszokni :S Viszont élesztõpástétom formájában finom. Májra emlékeztetõ az íze. Recept pl.: http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=8183 http://www.hazipatika.com/services/recipe/listrec?rid=1321
Csinálj élesztõ pástétomot..ha érdekel a recept akkor írj nekem üzit, mert én most nem tom leírni, mert nekem anyu szokta csinálni, és nagyon fincsi;P
Szokták még simán mézzel, vagy valami erõs lekvárral édesíteni...vagy joghurt és mondjuk mûzli...:)
Csodaszer sajnos nem létezik ergo kamu.

Szép napot. Létezik olyan, hogy terhesség után eltűnik egy hölgy erogén zónája? Állítólag a szoptatás után érzéketlenek lettek neki.

Én 13 évnyi kapcsolat után kaptam a kedves páromtól, hogy nem lehet felizgatni mellről, mert véleménye szerint....érzéketlen lett mindkettő a terhesség után. Létezhet ilyen? Köszönöm.

Legjobb válasz: szívesen.

szívesen.
Hát ha megkapod abból már nem igazán lesznek szerintem szép növények.....
Azt még valószínûleg fel sem adták, vagy elkallódott, mert a "normál" posta Angliából max. 5 munkanap alatt kézbesítette az onnan feladott csomagjaimat, a GLS-nek pedig még náluk is gyorsabbnak kellene lennie. Az egyik ismerõsöm hamarabb kapta meg a Németországból netrõl rendelt kütyüjét, mint a nagymamája belföldi levelét. :-)
Én Belgában élek és otthonról amit küldtek asszem 4-5 nap alatt ért ide.

Párom tegnap jelentkezett Norvégiai munkára.Állítólag ez egy megbízható közvetítő cég és akiket kiközvetítettek azok a mai napig dolgoznak. Ezzel kapcsolatos tapasztalatok?

14 ezer forintba kerül a közvetít?i díj.Kíváncsi vagyok,hogy valakinek bejött e az ilyen fajta kiközvetítés.

Legjobb válasz: úgy látszik nem...még senki nem jött vissza onnan:D am mizus vele? mostmár biztos tudod, több mint 1 éve írtál. engem is érdekel norvégia, azért kérdem:)

úgy látszik nem...még senki nem jött vissza onnan:D am mizus vele? mostmár biztos tudod, több mint 1 éve írtál. engem is érdekel norvégia, azért kérdem:)
A kérdező hozzászólása: Nem ment ki.Most egy ismerõsömnek írok aki ott él, hátha õ többet tud segíteni.Nézelõdük még külföldi munka után, de ez elég nehéz dolog.
A kérdező hozzászólása: Most egy másik céghez jelenktkezett, itt nincs közvetítõi díj.Csak a repülõjegyet kellett fizetni.Majd meglátjuk vak is azt mondta. :)
Szia! Látom, h több, mint 2 éve írtál utoljára, de összejött párodnak a norvégiai/külföldi munka? Mik a tapasztalatok? Köszi szépen elõre is!

A Youtube-on hogyan tudod azt megcsinálni hogy egy másik felhasználó felrakhassa a videómat? Állítólag van egy ilyen Whitelist.

Hol van ez a Whitelist vagy mia túró? Egy pontoss útvonalat szeretnék! Köszönöm a válaszoloknak!
Sokkal jobb egy diszkrét alig érezhetõ illat, mint egy illatfelhõ. Szerintem.
Ha õ se érzi a tiédet akkor kémiailag passzoltok. Ez olyan mint a tökéletes parfüm. Ha kémiailag passzol hozzád, akkor te magadon nem érzed de mindenki más igen. Egyébként én sem érzem a mostani barátom "testszagát". Még akkor se ha megizzadt, de õ se az enyémet, pedig én érzem magamon, hogy büdös vagyok mondjuk. Elõzõ barátomtól néha már-már rosszul voltam mikor erõsen megizzadt, ezért is pánikoltam az elején én is, hogy az új pasival mi a gond, miért nem érzek semmit.
Szerintem az inkább jót jelent, elõzõ barátnõmön én éreztem a természetes test illatot (félreértések elkerülése végett nem volt büdös, de én még sem szerettem igazán), nem is voltam belé szerelmes soha.
Azért ellenpéldával is tudok szolgálni:) Én érzem és imádom a barátom illatát:) Legszivesebben felfalnám, pedig 3 éve együtt vagyunk. Úgy érzem ö az igazi, és forditva is ugyanez van...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!