Találatok a következő kifejezésre: Állítólag a egy (294 db)

A családunkban fellépett egy zöld hályog probléma. Állítólag van egy orvos itthon aki ezt tudja műteni. Ki ez az orvos és hogy lehet vele kapcsolatba lépni?

Legjobb válasz: Apukámnak is ez a baja. A zöldhályog másnéven glaucóma azt jelenti, hogy a szemtestben tartósan nagy a szemnyomást. "Állítólag van egy orvos itthon aki ezt tudja mûteni." Ne hülyéskedj már, minden szemészeti klinikán tudják kezelni a zöldhályogot, nagyon gyakori szemprobléma, jól néznénk ki, ha egy orvos lenne az országban. :) Bármelyik szemészeti klinikára mehettek nyugodtan, bármelyik megyei kórházba. De ahol megállapították, gondolom mondtak valamit,hogy mi lesz a kezelés, nem?

Apukámnak is ez a baja. A zöldhályog másnéven glaucóma azt jelenti, hogy a szemtestben tartósan nagy a szemnyomást. "Állítólag van egy orvos itthon aki ezt tudja mûteni." Ne hülyéskedj már, minden szemészeti klinikán tudják kezelni a zöldhályogot, nagyon gyakori szemprobléma, jól néznénk ki, ha egy orvos lenne az országban. :) Bármelyik szemészeti klinikára mehettek nyugodtan, bármelyik megyei kórházba. De ahol megállapították, gondolom mondtak valamit, hogy mi lesz a kezelés, nem?

A netbookomat hogy tudom újratelepíteni? Állítólag van egy gyári recovery partíció, abból visszaállít mindent gyári állapotúra, ha a bekapcsoláskor megnyomok egy billentyűt. Állítólag az F8 az. De arra nem reagál. Akkor hogy is kéne?

Legjobb válasz: Felmész a gyártó honlapjára, kikeresed az adott típust, és a letöltések között ott lesz a használati útmutató. Abban részletesen leírják, hogy mit és hogy kell csinálni.

Felmész a gyártó honlapjára, kikeresed az adott típust, és a letöltések között ott lesz a használati útmutató. Abban részletesen leírják, hogy mit és hogy kell csinálni.

Élesztőt eszek mert az jó a pattanásokra állítólag. Mivel egyem meg egyszerre hogy ne legyen ilyen undorító íze?

Legjobb válasz: Egy idõ után megszokod az ízt, szerintem igyál rá egy kis vizet vagy teát. Ha nagyon undorít, akkor egyél élesztõtablettát, nincs íze, de ugyanúgy hat.

Egy idõ után megszokod az ízt, szerintem igyál rá egy kis vizet vagy teát. Ha nagyon undorít, akkor egyél élesztõtablettát, nincs íze, de ugyanúgy hat.
Vagy pedig használd külsõleg, pakolásként.
A kérdező hozzászólása: és pakolást hoyg kell? amúgy köszi:)
A pakolás egyszerû.Összetöröd az élesztõt, egy kis langyos vizet teszel hozzá hogy krém állaga legyen, és felkened.15-20perc után dörzsöld le, a maradékot pedig mosd le.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) csak hallottam hogy valaki citromlevet is rak bele meg tejfölt...
Szerintem meg ne edd meg az élesztõt!Inkább kendd az arcodra!Keverj össze tejfölt+élesztõt, ne vízzel keverd, hanem tejföllel.
Én sem birom megenni magában, mert undorító, és nem is tudom megszokni :S Viszont élesztõpástétom formájában finom. Májra emlékeztetõ az íze. Recept pl.: http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=8183 http://www.hazipatika.com/services/recipe/listrec?rid=1321
Csinálj élesztõ pástétomot..ha érdekel a recept akkor írj nekem üzit, mert én most nem tom leírni, mert nekem anyu szokta csinálni, és nagyon fincsi;P
Szokták még simán mézzel, vagy valami erõs lekvárral édesíteni...vagy joghurt és mondjuk mûzli...:)


Az hogy lehet hogy a kiskutyám meghalt "állítólag" most egy hónap múlva látok az ebtelepen egy színben testben korban tökéletesen megegyező lesoványodott kutyát?

Egy kerülettel arrébb van ahol alkunk, korban nagyjából megegyezik, színei mintája ugyan az testfelépítései is, a tekintete is, minden! Hát amikor megláttam azt hittem dobok egy hátast! Még mindig kiráz a hideg tőle. :S Majdnem sírok. Mikor jobban szemügyre veszem, látom hogy hol más egy kicsit, de akkor is mintha ő lenne... ha nem is ő, lehet hogy a tesója. Amúgy is szeretnék hazahozni egy kutyát, nagyon rossz döntés lenne pont őt elhozni, amelyik annyira hasonlít az egy hónapja meghalt kutyámra?

Legjobb válasz: Hozd el nyugodtan, sokat segítesz vele :)

Hozd el nyugodtan, sokat segítesz vele :)
Lehet, hogy nem is halt meg, hanem a szüleid kicsapták, aztán bekerült az ebtelepre. Nem kérdezted meg õket, hogy mióta van ott és hogyan került oda?
Ha "állítólag" halt meg a kutyád, nem reszkíroznék újra még egyet.
tudod, csak azért mondom, mert a kérdezõ hetente kiír valami fura kérdést a kutyája halálával kapcsolatban, szóval ismerem már a sztorit.
mi történt az elõzõ kutyáddal?
most írtam le.
mi történt az elõzõ kutyáddal?
ment a hasa meg hányt, aztán mikor a kérdezõ nem volt otthon, meghalt. állítólag. õ meg ki akarta ásni, hogy tényleg ott van-e.
Mi az, hogy állítólag ?
Tényleg miért állítólag? Nem tudod biztosan? Akkor lehet, hogy mégiscsak a kutyádat láttad az ebtelepen.
Hogy érted, hogy állítólag halt meg? Szerintem is nyugodtan hozd el, lehet hogy tényleg a tesója.
Én tuti elhoznám, szerintem jó ötlet. De ne feljtsd el hogy ez nem ugyanaz a kutya, hanem másik.
A mi kutyánk eltûnt sajnos...a menhelyen egy pontosan ugyan olyan kutyát szúrt ki nagyapám, csak kicsit más a színe és ellenkezõ nemû. Ez a kutya szerintem ránk várt, mikor megérkeztünk már a kennelje elején ült, aztán megnèztük, továbbmentünk és mikor visszamentünk ugyan úgy ült és várt ránk. Több se kellett nekünk, két napra rá elhoztuk és már több mint egy éve a családunk tagja. Szerintem egyáltalán nem rossz ötlet, csak nem szabad elfelejteni hogy az nem az a kutya. Egyébként engem is érdekelne, mi az hogy állítólag meghalt?
Csodaszer sajnos nem létezik ergo kamu.

Szép napot. Létezik olyan, hogy terhesség után eltűnik egy hölgy erogén zónája? Állítólag a szoptatás után érzéketlenek lettek neki.

Én 13 évnyi kapcsolat után kaptam a kedves páromtól, hogy nem lehet felizgatni mellről, mert véleménye szerint....érzéketlen lett mindkettő a terhesség után. Létezhet ilyen? Köszönöm.

Legjobb válasz: szívesen.

szívesen.
Hát ha megkapod abból már nem igazán lesznek szerintem szép növények.....
Azt még valószínûleg fel sem adták, vagy elkallódott, mert a "normál" posta Angliából max. 5 munkanap alatt kézbesítette az onnan feladott csomagjaimat, a GLS-nek pedig még náluk is gyorsabbnak kellene lennie. Az egyik ismerõsöm hamarabb kapta meg a Németországból netrõl rendelt kütyüjét, mint a nagymamája belföldi levelét. :-)
Én Belgában élek és otthonról amit küldtek asszem 4-5 nap alatt ért ide.

Párom tegnap jelentkezett Norvégiai munkára.Állítólag ez egy megbízható közvetítő cég és akiket kiközvetítettek azok a mai napig dolgoznak. Ezzel kapcsolatos tapasztalatok?

14 ezer forintba kerül a közvetít?i díj.Kíváncsi vagyok,hogy valakinek bejött e az ilyen fajta kiközvetítés.

Legjobb válasz: úgy látszik nem...még senki nem jött vissza onnan:D am mizus vele? mostmár biztos tudod, több mint 1 éve írtál. engem is érdekel norvégia, azért kérdem:)

úgy látszik nem...még senki nem jött vissza onnan:D am mizus vele? mostmár biztos tudod, több mint 1 éve írtál. engem is érdekel norvégia, azért kérdem:)
A kérdező hozzászólása: Nem ment ki.Most egy ismerõsömnek írok aki ott él, hátha õ többet tud segíteni.Nézelõdük még külföldi munka után, de ez elég nehéz dolog.
A kérdező hozzászólása: Most egy másik céghez jelenktkezett, itt nincs közvetítõi díj.Csak a repülõjegyet kellett fizetni.Majd meglátjuk vak is azt mondta. :)
Szia! Látom, h több, mint 2 éve írtál utoljára, de összejött párodnak a norvégiai/külföldi munka? Mik a tapasztalatok? Köszi szépen elõre is!

Van egy TFT monitorom ami már hónapok óta nehezen kapcsolt be állítólag a tápja haldoklott. Mostmár még a controll lámpa sem világít. De az adapterje még jó. Szerintetek javítható vagy, van e még értelme foglalkozni vele?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy 2-3 kondit ki kell benne cserélni, és olyan lesz, mint újkorában. Ha magad csinálod, és nem szerelõ, akkor egy 500-asból simán meg lehet úszni.

Valószínû, hogy 2-3 kondit ki kell benne cserélni, és olyan lesz, mint újkorában. Ha magad csinálod, és nem szerelõ, akkor egy 500-asból simán meg lehet úszni.
A kérdező hozzászólása: magában a tápegységében? és az hol helyezkedik el?
Monitorfüggõ. Szét kell szedni, kivenni belõle a nyomtatott áramköröket, és átvizsgálni. Ha hibásat találsz, akkor csere.
a nõk sem pasiznak be egy csettintésre...ezt csak a csúnya fiúk gondolják
Attól függ...:D jó szexre se könnyû....nekem volt részem párszor olyan pocsék szexben hogy bár inkább bele se mentem volna....meglepett mennyire béna a pasik nagy része. Engem speciel csak egy pasi tudott kielégíteni. Az aki a férjem lett. Az elõtte lévõ 6 nem. Pedig volt akivel majd 1 évig együtt jártam.
Mert velem még nem találkoztál, 12-es.:)
valahogy sejtettem hogy kapok majd ilyen reakciót arra amit írtam. Amúgy meg szerintem nálam azzal függ össze a dolog hogy másba nem voltam szerelmes...csak abba voltam és vagyok, akivel a mai napig élek és csak õ tudott kielégíteni. Szóval szerintem nálam érzelmi alapja van az orgazmusnak. Vagy a férjem õstehetség...ki tudja:D
Ha a férjed szex õstehetség volna nem érné be egy nõvel.:)
miért ne? nem minden pasi olyan idióta hogy nõrõl nõre jár. ha egy pasi jó az ágyban akkor megmarad mellette 1 nõ és nem kell újabbat és újabbat keresnie:) ennyi. Amúgy pasifüggõ. 1 éjszakás kalandja se volt soha. õ érzelembõl tud csak szexelni. ennyi.
Én nem vagyok olyan idióta hogy egy nõt tömök egész életemben :)
Te más beállítottságú vagy. Ennyi. És akkor szerinted ez dicséretes vagy mi? Hogy nem vagy képes 1 nõhöz hûséges maradni? Mert szerintem nem. De a te életed. Öregkorodra majd egyedül maradsz mert ha el is veszel valakit, az elhagy mert megcsalod...
Nem leszek egyedül, csak ha akarok.:)
A nõknek csak alkalmi szexre könnyû pasit találni.
Elég nehéz mindenkinek, hány és hány ember csalódott már a "tökéletesnek hitt" partnerében is. A többiben meg aztán fõleg.. szóval még ha valaki úgy is érzi, hogy megtalálta a megfelelõt akkor sem biztos, hogy nem fog benne csalódni és ásó kapa nagyharang. Csak sokakban még él az a tévhit, hogy majd õ megváltoztatja, meg saját ízlésére formálja és akkor minden happy lesz. De sajna ez a legritkább esetben szokott összejönni.
Dehogy könnyû egy nõnek normális pasit találni.
Fõleg ha az a nõ nem feltûnõen szép.
Nagyon nehéz normális férfit találni. Mármint vannak olyanok, csak foglaltak, nem érdeklõdnek, satöbbi.
Jajj ezt azok a férfiak találták ki, akik nem szerencsések a lanyok körében. Egyik ismerõs srác álandóan ezt fejtette ki, hogy a lanyoknak könnyû.. Hogy nem tudja én mit vagyok oda(az esetrõl amikor beszélek éppen nem volt párkapcsolaom, sok kudarc ért) Akarmerre nézek csak kettõs mosolyognom kell, és lenne pasim.. Ai egyrészt szerintem nem igaz, másrészt ha mégis elõfordulnailyen, akkor az milyen lehet, mármint õ magábõl indult ki, emrt anynira nem volt szerencséje, és õ udta, hogy akármelyik lany kezdeményezne, akkor õ belemenne..
Az ezt hiszi totális tévedésben van. De mivel különbözõek vagyunk a pártalálás sem megy mindenkinek egyformán. Ezekbe a különbségekbe most nem is mennék bele. Megfelelõt viszont nagyon nehéz találni. Még annak is akinek aki készség szinten tud ismerkedni, vagyis a kisujjában van. Megfelelõt õ sem talál minden sarkon. Ebbõl aztán mindjárt megvan az egyik válsz a második kérdésedre is. Amúgy is lerágott csont már "miért maradnak rossz kapcsolatban" kérdés. Azért mert sokan kapcsolatfüggõk, félnek kilépni, túl gyengék erõsebb a megszokás hogy járt utat az járatlanért nem hagynak el mert egyáltalán nem biztos, hogy következõre milyet találnak ha találnak-e maguknak egyáltalán.
Santorini Nem mindig szoktam veled egyetérteni, de most nagyon igazad van ;-) 5.
A nõknek sem könnyebb normális párt találni. Ezt csak azok a pasik mondják, akik kifogásokat keresnek arra hogy nem találnak rendes nõt maguknak...ezért azzal vigasztalják magukat hogy a nõknek könnyebb.
Oohh, de megtisztelõ :D Máris jobban érzem magam! xD
19es, tipikus szûzkisfiús a stílusod :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!