Találatok a következő kifejezésre: Álláskeresési járadék hétvégére (3 db)

Álláskeresési járadék jár-e hétvégére? Úgy értem hogy hétvégét is fizetik-e vagy csak a munkanapokat?

Legjobb válasz: Az álláskeresási járadékot naptári napra fizetik. Az egy napra járó álláskeresési járadék alapja az álláskeresõ havi átlagkeresetének harmincad része. Az elmúlt 4 naptári negyedév átlagos havi jövedelmét veszik figyelembe. Ebbõl fogják számolni az elsõ 3 hónapra és a második három hónapra járó juttatást.

Az álláskeresási járadékot naptári napra fizetik. Az egy napra járó álláskeresési járadék alapja az álláskeresõ havi átlagkeresetének harmincad része. Az elmúlt 4 naptári negyedév átlagos havi jövedelmét veszik figyelembe. Ebbõl fogják számolni az elsõ 3 hónapra és a második három hónapra járó juttatást.
Igen. Az adott hónap minden napjára megállapítják.

Mikor utalják az álláskeresési járadékot? A munkügyiközpontban azt mondták, hogy 8-án utalják. Mivel hétvégére esik gondoltam 7-én átautalják. De tévedtem.

Legjobb válasz: Hello!Neked utalták már a járadékot? A mai napig nem kaptam meg. Azt hittem 10-ig megkapom...Nekem postán hozzák, de azt sem tudta megmondani a postás sem, hogy mikor.

Hello!Neked utalták már a járadékot? A mai napig nem kaptam meg. Azt hittem 10-ig megkapom...Nekem postán hozzák, de azt sem tudta megmondani a postás sem, hogy mikor.
A kérdező hozzászólása: Igen. 10-én hétfõn a számlán volt.

Álláskeresési járadékot csak a hétköznapokra kapok, vagy hétvégére is jár?

Legjobb válasz: Már hogy kapnál hétvégére, az egyik pihenõnap a másik szünnap, csak a munkaszüneti napokra kapsz és a hétköznapokra. Hogy jutott ez eszedbe? A napok száma kapcsán ez nem releváns egyébként.

Már hogy kapnál hétvégére, az egyik pihenõnap a másik szünnap, csak a munkaszüneti napokra kapsz és a hétköznapokra. Hogy jutott ez eszedbe? A napok száma kapcsán ez nem releváns egyébként.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!