Találatok a következő kifejezésre: Áldás vagy ha (4 db)

Áldás vagy átok, ha a párodnak az a keresztneve, mint az exednek?

Legjobb válasz: Abból a szempontból biztos, hogy áldás, hogy nem fogod véletlenül az ex nevén szólítani az új párodat. :DDD Amúgy szerintem se nem áldás, se nem átok.

Abból a szempontból biztos, hogy áldás, hogy nem fogod véletlenül az ex nevén szólítani az új párodat. :DDD Amúgy szerintem se nem áldás, se nem átok.
Részemrõl tök mindegy. Nem a nevébe szeretek bele. Viszont nem lesz belõle balhé, ha szex közben az ex nevét említed... :D
Áldás szerintem semmiképp. Abból lehet átok, ha az exed rossz tulajdonsága jut eszedbe róla, tehát beképzeled a neve alapján azokat a dolgokat, amiket nem szerettél benne. Pl. Van egy ismerõsöm akit nagyon nem kedvelek. A gyerekemnek biztos nem adnám az õ nevét, mert félnék hogy õ is ilyen lenne, meg nem lenne szimpatikus a név, mert az irritáló személy jutna eszembe :D De azért ne ez alapján utasítsd el a lányokat/fiúkat :)
Van aki csak a Bélákra esküszik.
Ha már túl vagy az exeden, akkor tökmindegy. Ha a jelenlegi barátodról az elõzõ jut eszedbe, az elég gáz!
"Van aki csak a Bélákra esküszik." Köszönöm ezt a kommentet, akkorát röhögtem rajta, hogy zengett bele a ház :D :D :D
Én pont ebben a helyzetben vagyok. Kicsit zavaró, de el lehet viselni :)
Nekem az elsõ négy barátomat Dávidnak hívták. Engem nagyon idegesített. És egy fél éve megint egy Dávidom van. :D Örökké kísért ez a név..
Nekem egymás után két Danim volt. És megy szakmájuk is egyezett :-D

Szerintetek áldás vagy csapás, ha valakire azt mondják, hogy nagyon szeret beszélni, beszélgetni?

Legjobb válasz: Ez egy szimpla megjegyzés. Attól függ a jelentése, milyen szituációban, milyen hanglejtéssel mondta az illetõ. Lehet egy baráti megjegyzés, egy negatív megjegyzés vagy célzás.

Ez egy szimpla megjegyzés. Attól függ a jelentése, milyen szituációban, milyen hanglejtéssel mondta az illetõ. Lehet egy baráti megjegyzés, egy negatív megjegyzés vagy célzás.
A kérdező hozzászólása: Ezt a szót semmiképpen nem mondanám annak, akik a szeretteim közzé tartoznak, mert szerintem ez sértõ.
Az, hogy milyen értelmet nyer ez a jellemzés attól függ, hogy milyen jellegû a beszédstílus. Egy beszédes személy lehet szimpatikus, de ellenszenves is. Attól függ, hogy az adott személy milyen stílusban szokott beszélni, mennyire értelmes, milyen mértékben tudja megtalálni az összhangot másokkal, stb.
kedves kérdezõ, mit tartasz rajta sértõnek? számodra mit sugall ez a kifejezés? egyébként a kommunikativitás alapvetõen jó tulajdonság, az ember könnyedén szót ért másokkal, szeret beszélgetni. de ha túlzásba viszi, és állandóan beszél, és nem lehet befogni a száját, na az már negatív. de ha így van, és az illetõ ilyen, akkor sem tartom sértõnek, ha valaki ezt közli vele, mert hát ez az igazság, és nem is sértõ jelleggel van mondva ez a hétköznapi kifejezés.
A kérdező hozzászólása: Arra gondolok, hogy egy kedves, figyelmes érdeklõdés, jókívánság, dicséret vagy egy öröm vagy bánat megosztása családon belül, mondattá formált szó, nem egy odadobott kérdés, válasz, az miért nem természetes a mostani fiatalok /tisztelet a kivétel/ szemében? Pl. nem szoktam "CSAK ÚGY" a nagyvilágba beszélni, hogy ne legyen csend.Egyszeûen társaslények vagyunk és szükségünk van az emberekre, a véleményükre, a figyelmességükre.Lehet a nézetemmel sokan osztoznak, de azért vannak a sok közömbös és magányos emberek, mert nem tanították meg õket a kommunikációra.A mai világban a magának való embereket elnyomják, nem veszik semmibe!!!
Igazad van, kedves kérdezõ, de vannak azért szélsõséges esetek is, amikor valaki annyit locsog, hogy idegesítõvé válik a környezete számára.Szerintem senki sem szeret olyan emberrel "társalogni", aki mellett nem lehet szóhoz jutni.Ilyen esetben a beszédesség, már negatív tulajdonság.Viszont ha valki normális határok között marad és kellemes beszélgetõpartner, az nagyon is pozitív. A kérdésedre válaszolva, valóban a megjegyzés stílusa, hanglejtése határozza meg, hogy dicséret, vagy kritika jellegû inkább.

Áldás vagy átok ha gyorsan nedvesedek?

ha már a barátom kicsit intimebben hozzámér rögtön nedves vagyok. ez jó vagy rossz?

Legjobb válasz: Szerintem teljesen jó!A szexben nem lesz gondod a nedvesedéssel...sajna sok nõnek(nekem is)nem megy annyira gyorsan :'(

Szerintem teljesen jó!A szexben nem lesz gondod a nedvesedéssel...sajna sok nõnek(nekem is)nem megy annyira gyorsan :'(
Szia. Átérzem a problémád. Én is így vok. Engem nagyon sokáig zavart, aztán belenyugodtam, meg olyan párom van aki ezt meg se szólja nekem. Hála istennek.
Szerintem ez csak pozitív, semmi rossz nincs benne. A pasikat baromira felizgatja, ha egy nõ nedves, fõleg ha kevés ingerléstõl is nedves lesz. ezt sose szégyelld, ez áldás:-)
Jajj ne aggódj, semmi gond nincs azzal, hogy hamar nedves leszel.Sõt...én is így vagyok vele és a barátom nagyon is örül neki, így nem is sokat kell csinálnia, hogy orgazmusom legyen.Szerintem semmi okod az aggodalomra!Inkább örülj, hogy ilyen vagy!!!:)
Áldás is meg átok is! Áldás: a behatolás könnyen megy Átok: ha nagyon nagyon nedves vagy nem igazán érzed a párod (voltam már így)
Egyértelmûen áldás! Csak a párodat kell egy kicsit tanítanod: az, hogy gyorsan nedvesedsz, nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonnal be is hatolhat. Az izgalom nem biztos, hogy olyan gyorsan jön. Persze, az elõfordulhat, hogy fölöslegesen áztatnád el a bugyidat, mert éppen nincs lehetõség többre :-( olyankor valami vékonyabb betét segíthet.
persze, h áldás! milyen rossz lenne, ha száraz lennél, mint a sivatag


Elég mellbevágó élmény mikor kiderül hogy a férfi agyilag gyerek.
az tényleg gáz. ismerek egy ilyen fiút, de õ nemhogy külsõre, belsõre sem okés.
A kérdező hozzászólása: Ha egy felnõttet 15 évesnek néznek külseje alapján, az eléggé gyerek szerintem. Képet nem linkelnék, elég megalázó ez így is nekem.
Galfand te vagy az?
Linkelj képet, mert ilyet még nem láttam.
Aki ILYEN kérdést feltesz, az nem lehet agyilag felnött!!!!
Csakhogy itt pont a fordítottjáról van szó, elsõ válaszoló! Agyilag felnõtt, de kinézetre fiú... jól értem, kérdezõ?
Gyerek testében? 120 magas, 40 kg, recskázni sem tudsz (mert nincs mit kilõni), cicogi hangon? Menj gyerekszínésznek. A lóvéval lesz csajod. De minek?
ez valami ezoterika?
az anyáskodó nõket, vagy azokat, akik nem szeretik a szõrt. Pl párom 25, és kb 15-nek nézne ki a szakálla nélkül. Nem ez számít! évek óta együtt vagyunk, és soha nem volt probléma ebbõl. Ha valaki tényleg szeret, nem érdekli hogy kisfiús-e a tested, vagy hogy mekkora a farkad, vagy hogy áll a hajad... Nõj fel pszichésen, és lesz esélyed -.-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!