Találatok a következő kifejezésre: Ádámnak, az embernek volt (16 db)

EZ MINDENKINÉL ÍGY VAN? 18 hetesen volt ultrahang, azt mondta a doki hogy a következő 32 hetesen van. Az olyan sokára van, most vagyok 22 hetes. Addig az ember szét izgulja magát hogy a baba jól van-e.

Legjobb válasz: Igen,normális! Nekem 17 hetesen volt genetikai ultrahang,a következõ most volt 30-31 hetesen. Mi a 22. héten elmentünk 4d-re:-)) Elvileg 4 ultrahang van egy terhesség alatt.

Igen a 18. het UH után van a 28-32. heti következõ UH. De ne izgulj! De, ha szántok rá egy kis pénzt, akkor addig el lehet menni 4D ultrahangra is.
Igen, normális! Nekem 17 hetesen volt genetikai ultrahang, a következõ most volt 30-31 hetesen. Mi a 22. héten elmentünk 4d-re:-)) Elvileg 4 ultrahang van egy terhesség alatt.
Ha a baba nem lesz jól, az ki fog derülni. Csigavér, és ne idegeskedj, mert azzal viszont biztos, hogy ártasz a babának.
18:38-as vagyok. Szerintem minden kismama szétizgulja magát, köztük én is! Már minden elképzelhetõ szakirodalmat elolvastam a terhességrõl és annak "hibáiról" de muszáj nem odafigyelni erre és pozitivan gondolni!!!! 32 hetes kismama
én voltam 28.-dik heti Uh-n bent a kórházban és a doki küldött rendes vizsgálatra szoval nem azert mert gond lett volna.sztem szolj neki h te szeretnél vagy sztem magadtól is bemehetsz a korházba egy vizsgálatra.boldog babavárást
Szia!Miskolcon a 18 hetes után van 24 hetes uh!
Igen......Miskolc szerencsés e tekintetben. Én még csak most nemrég fogadtam fel a dokim, de engem mindig pont 4 hetenként berendelt egy ultrahangra. Egyszer elcsúsztam, egyszer pedig kórházba kerültem más okból......így rendelkezem még két potya ultrahanggal, na meg ugye a többi. Kb. 9-nél járok most :-) 34. hetes kismami
19:11essel egyetértek, Miskolcon a 18. hetes után van egy a 24. héten is, utána a 32. héten, a megyeiben pedig kérnek még a 36.on is. Utána dokifüggõ, hogy NST alkalmával küld-e UHra, engem mindig küldtek, pedig nem volt fogadott dokim. Mindig csináltak flowmetriát, meg akkor már megmérték a babát is.
én 14 hónapja szültem, akkor még így volt, de én azt hallottam hogy most már 28 hetesen is van.de lehet hogy félre informáltak.fogadott orvosom volt és kikönyörögtem egy potya uh-t.
Én 4-5 hetente járok uh-ra, csak ennyit tudok mondani...
Én havonta egyszer elmentem..magándoki volt és réóta ismertem...saját megnyugtatásomra is jó volt :)
4 hetente amikor tanácsadás van mindíg csinál uh-ot is.pedig sztk-s doki.+a genetikai uh-ok:12 hetesen, 18 hetesen, 32 hetesen, meg még van egy de nem tudom pontosan mikor.

Ha Ádám és Éva volt az első ember a földön akkor mondjuk a született egy fiuk meg egy lányuk azok . és akkor mi most egy vérfertőzésből született nagy család vagyunk?

Ha Ádám és Éva volt az els? ember a földön akkor mondjuk a született egy fiuk meg egy lányuk azok ... és akkor mi most egy vérfert?zésböl született nagy család vagyunk?

Legjobb válasz: Ezen már én is, és sok más ember is gondolkozott már. Csak épp ha lenne egy csöpp eszed, akkor tudnád, hogy Ádámnak és Évának két fiú gyermeke született!

Ezen már én is, és sok más ember is gondolkozott már. Csak épp ha lenne egy csöpp eszed, akkor tudnád, hogy Ádámnak és Évának két fiú gyermeke született!
Na, az elsõ mondatomba nem kell az a "már".:D
Ha már Ádámmal és Évával tisztában vagy, akkor tudhatnád, hogy két fiuk született: Káin és Ábel. Káin megölte Ábelt, onnan tovább nem tudom mi volt, lehet hogy Éva szült még gyereket.. de tény hogy lehetséges a vérfertõzés.
Az Ádám és Éva nem úgy Ádám és Éva, mint két darab ember, csak egy jelkép.Jelkép, mint elsõ emberek.
Elméletileg õk voltak az elsõ emberek szóval nem voltak genetikai hibáik. Szóval simán lehetett gyerekük anélkül, hogy az vérfertõzés lett volna.
elõször is: alapban már a Biblia is HÁROM fiúgyermeket nevesít. Káin, Ábel, és Szeth, aki azután született, hogy Káin megölte Ábelt. de ezeken kívül még volt egy csomó fiúk, meg lányuk, csak nem nevesíti õket a Biblia. de a Káinos sztori után ott van pár sorral. kettõ: Káint ezek után megjelölte az Úr, (hogy ne bántsák), és õ elment Nód földjére. Ádám és Éva nem az elsõ, hanem az elsõ tudattal rendelkezõ emberpár volt.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok vallásos és igazából nem ismerem pontosan a történetüket. A helyesírási tanárok rossz oldalra kattintottak!

Ma néztem egy kis Hofi Gézát, lenyűgöző volt ennek az embernek a humora, vajon lesz e még ilyen humorista Magyarországon, vagy marad nekünk Kiss Ádám?

Legjobb válasz: Bödõcs Tibor az aki a legközelebb van hozzá de nemhinném hogy a közeljövõben lesz egy olyan humoristánk mint Hofi. Akkor nem volt annyi humorista mint most, meg Hofi is nagy kivétel volt akit megtûrt a rendszer ma már nincsenek ilyen korlátozások meg régen õ beszélt mindenrõl ami történt az országban most meg bárki kiállhat és dumál amirõl csak akar és vagy jó lesz vagy nem ha nem akkor megy máshova fellépni mert esetleg van állása vagy egy cége és nem ebbõl él.

Bödõcs Tibor az aki a legközelebb van hozzá de nemhinném hogy a közeljövõben lesz egy olyan humoristánk mint Hofi. Akkor nem volt annyi humorista mint most, meg Hofi is nagy kivétel volt akit megtûrt a rendszer ma már nincsenek ilyen korlátozások meg régen õ beszélt mindenrõl ami történt az országban most meg bárki kiállhat és dumál amirõl csak akar és vagy jó lesz vagy nem ha nem akkor megy máshova fellépni mert esetleg van állása vagy egy cége és nem ebbõl él.
Minden elfogultság nélkül állítom (ha egyáltalán lehet elfogulatlannak lenni Hofival kapcsolatban), hogy õ egyszeri, és megismerhetetlen. Lényegében azt mûvelte amit most Magyarországon Stand-up néven fut, csak akkor még a hírét sem hallottuk ennek a mûfajnak.
Nem valószínû, ahogy nézem, itthon minden elõadó színvonala egyre inkább csökken. Bödõcs tényleg a jelenlegi talán legjobb, de õ sem egy Hofi.
Nem sok esély van rá. Az új világ nem szül olyan nagy egyéniségeket, mint régen.

Ti hisztek Istenben? Honnan tudjuk mi emberek hogy Ádám és Éva volt az első 2-ember? Akkor hogy lettek feketék, cigányok, kínaiak és még sorolhatnám. Hol van a meny?

Ti hisztek Istenben? Honnan tudjuk mi emberek hogy Ádám és Éva volt az első 2-ember? Akkor hogy lettek feketék, cigányok, kínaiak és még sorolhatnám. Hol van a meny? Mert a felhők fölött biztos nem mert a repülőgépek akkor már rég felfedezték volna, nem? Az univerzumban? Biztos nem mert nem találtunk más életet a földön . Nem értem . Szerintetek? Csak normális válaszokat !

Legjobb válasz: Részemrõl ez a kérdés nyitott. Nem hiszek Istenben, de abban sem hiszek, hogy nem létezik. Ha van Mennyország, akkor valószínûleg nem fizikai hely, hanem egy tudatállapot - kérdezhetném, hogy az álmok világát merre kellene keresni - nyilván semerre, mert az is egyfajta tudatállapot.

Részemrõl ez a kérdés nyitott. Nem hiszek Istenben, de abban sem hiszek, hogy nem létezik. Ha van Mennyország, akkor valószínûleg nem fizikai hely, hanem egy tudatállapot - kérdezhetném, hogy az álmok világát merre kellene keresni - nyilván semerre, mert az is egyfajta tudatállapot.
Nagyon jó kérdés! Végre valaki megkérdezi. Ez az amire az egyház sem gondolt, és nem tudja megmagyarázni. Csak akkor tudná ha a saját elképzelésébe beleillesztené az evolúciót és egyéb tényeket... Igazából a Biblia szerintem egy gyönyörû szép mese, egy ókori remekmû, minden irodalom és sok vallás alapköve(fõleg az Ószövetség). A "tényeket" amiket a Biblia leír nem kell feltétlenül komolyan venni, elhinni. Azok a történetek csak (részben) tükrözik az akkori emberek tudását, gondolkodását a világról, erkölcsrõl stb.
Hiszek abban, amit leír a Biblia, mert valóságos dolgokról ír. A kérdésed természetesen megválaszolható, és semmi köze az evolúcióhoz. Én, mint hívõ ember, elhiszem, hogy van természetes kiválasztódás. De nem hiszem el, hogy a fajok átalakulnának egyikbõl a másikba. Kutyából is van ezerféle, mégis mind egy fajhoz tartoznak, mindegyik kutya. Egy 5 éves gyerek sem keverne össze egy kutyát egy macskával, pedig nyilvánvalóan nem ismerheti az összes kutyafajtát. Tehát, a fehér, a fekete, sárga, stb. rasszok ugyanahhoz a fajhoz tartoznak. Nem is értem, hogy miért égeti magát valaki azzal, hogy egy ennyire- tudományos értelemben is!- egyértelmû kérdésbe belekeveri az evolúciót. A menny és a pokol valóságos, létezõ hely. De nem fizikai hely, hanem szellemi valóság. Ez látszólagos ellentmondás sokak szemében. De gondold végig: egy vaknak hogyan meséled el a színeket? Attól, hogy nem látja, még nem valóságos? A szellemvilág láthatatlan, de valóságos. Megtapasztalható, de nem szellem látható. Isten ugyanilyen valóságos, és Jézus Krisztus is. Az apostolok és az elsõ tanítványok a saját szemeikkel láthatták, de mi látjuk. Mégis tudom, hogy él, mert tapasztalom azt a munkát, amit az életemben elvégez. Ha megkérdezel egy hívõt, hogyan kezdett el hinni, nem fogja tudni megmondani. De meg tudja mondani világosan, hogy mikor kezdett el hinni. Az életnek egy új dimenziója nyílt meg a számára, egy olyan valóság, amit addig lehet, hogy el sem hitt. Istennel pedig lehet valóságosan találkozni, de ehhez nem kell látni. Van, aki látta Jézust, vagy álmában megjelent neki. Mások a "bõrükön" érezték Isten valóságát. Én magam azt éltem át, mintha leesett volna a szememrõl egy kötés, ami addig nem engedte, hogy lássak. Rögtön értettem, hogy Isten gyermeke vagyok és óriási békesség töltött be. Az addigi üresség helyett annyira megtelt a szívem ettõl az élménytõl, hogy hetekig a föld felett jártam. Addig bûntudatom volt sok mindenért, amitõl nem tudtam szabadulni, de mintha egy hurrikán kifújta volna az életembõl, könnyûnek éreztem a szívemet. Azóta is sokak életében láttam már Istennek a munkáját. Többek fizikailag is majd összeestek - bár ez ritka. Maga az újjászületés- a Biblia így hívja- eltérõ élményt ad, az eredmény viszont minden esetben látható! Ismerek olyan cigány asszonyt, aki részegeskedett, cigizett és volt több abortusza is. Összetört asszony volt. A Jézussal való találkozása óta nem iszik, nem dohányzik, és boldog, békés. Dolgozik, rendesen bejelentett állása van. Bár lehet, hogy sokak szerint ez nem létezik, mégiscsak az eredmény bizonyítja, hogy Istennel találkozott és ez megváltoztatta! Nekem, hívõnek, aki tudja, hogy Isten él, nem esik nehezemre elfogadni a mennyet és poklot. Hiszen tudom, hogy ezek éppolyan valóságosak, mint a tapasztalataim. Bár nem szemmel láthatóak.
Szia. Igen, hiszek Istenben. Ádám és Éva története jelképes az egész emberiség által elkövetett bûnrõl szól. Sok keresztény elfogadja az evolúciót, a pápa is, de nem csak katolikusok, hanem a keresztény tudósok is. De mi ezt intelligens tervezésnek hívjuk. A menny nem hely hanem lelki állapot, ahogyan a pokol is az. A test nélkül való léleknek nincs szüksége fizikai helyre. Sem Isten, sem a menny nem a felhõk fölött van, hanem itt van bennünk, vagy nincs bennünk, attól függõen, hogy megnyitjuk-e magunkat neki vagy sem.
Remélem nem vagy 10 évnél idõsebb... Ugye nem? Keress rá google-n, hogy evolúció.
[email protected] *facepalm*
"Ti hisztek Istenben?" Én igen de a többiek közül sajnos sokan nem :) "Honnan tudjuk mi emberek hogy Ádám és Éva volt az elsõ 2-ember?" Onnan hogy le van írva a Bibliában, amirõl pedig tudjuk hogy Isten kinyilatkoztatása az embereknek. "Akkor hogy lettek feketék, cigányok, kínaiak és még sorolhatnám." Én az evolúcióban nem hiszek, de az emberekkel valóban valami hasonló történt, az évek során a génkészlet megváltozott és ez lett az eredmény. "Hol van a meny?" Az hogy mi hol van az csak itt a földön fontos. A mennyben az idõ és a tér már nem fog számítani. Ha Istennek úgy tetszik akkor akár sok új világot is tud teremteni az üdvözültek kedvéért. De jelenleg Isten és a menny el van rejtve. Ez azért is szükséges mert az eredendõ bûn miatt az emberek már nem bírják elviselni Isten mennyei jelenlétét. Olvasd el a Bibliát ott ez le van írva a teremtéstörténetben. "Mert a felhõk fölött biztos nem mert a repülõgépek akkor már rég felfedezték volna, nem?" Isten mindenható, ha úgy akarja akkor a legszuperebb repülõvel se találják meg soha az emberek a mennyet. "Az univerzumban? Biztos nem mert nem találtunk más életet a földön ." Azért tegyük hozzá hogy az emberiség által feltérképezett rész a világmindenség egészéhez képest szinte semmi. De a Földön kívül máshol nincs élet. Az a sok élettelen csillag és bolygó csak azért van hogy ráébressze az embert hogy milyen jelentéktelen kis pont õ maga a világban. Nézd meg ezt: http://scaleofuniverse.com/
Hiszek Istenben. Azt nem tudom a szo szoros ertelmeben, hogy adam es ega volt az elso ember, de elhiszem Istennek. A Menny pedig nem dizikai valosag, nem lathato, muszerekkel nem mutathato ki.
Ez csak a bibliában van leírva. A biblia=hazugság. Nem kell mindent elhinni ami ott van. Mert a bibliát hazug csuhások írták.Ha igaz a biblia akkor miért van rengeteg dolog benne amire képtelenség válaszolni . Pl. Noé bárkája is egy idióta történet ? Mibõl esett a rengeteg esõ ? És hogy tûnt el ?:) Na látod erre te se tud senki adni választ. Azt kell elhinni amit látsz. Mert nincs bizonyíték arra , hogy biblia igaz :)
Ha van isten és õ teremtett minket, ki teremtette a dinókat?
A bizonyítékok alapján tudjuk, hogy a Biblia az igaz, mivel egyértelmûen Isten Szava
De honnan tudjuk, hogy a Biblia igaz?
A kérdező hozzászólása: Hmm... Érdekes Válaszok ! Látom mindenkinek más az elképzelése ezzel kapcsolatban Aki kérdezte hogy hány éves vagyok ( annak elárulóm 24 ) Remélem örülsz ! Hát mit is mondjak köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
Igen hiszek Istenben. Onnan tudjuk, hogy a Biblia azt írja, hogy õk voltak az elsõ emberek. Nagy valószínûséggel a génjeinkbe volt táplálva az, hogy ilyen változásokra legyünk képesek. A Bibliából is kiderül, hogy Noé egyik fia Sém már valószínûleg sötétebb borszínû volt, mint az akkor megszokott. A mennyország nem tudhatjuk, hogy hol van, akár közel is lehet a Földhöz, de akár a világegyetem egy nagyon messzi pontján, ha közel is van, mi nem láthatjuk, mivel az nem fizikai.
Szerintem amit a vallás istennek tart, az egy másik dimenzió, ami nem fizikai, hanem szellemi.És mindenkiben ott lakozik.
"Onnan hogy le van írva a Bibliában, amirõl pedig tudjuk hogy Isten kinyilatkoztatása az embereknek" Azért az a "tudjuk" valójában csak "hisszük", bevallhatnátok már végre.
Hát elõszöris régen az ókorban az emberek valszeg nem full extrás házakban éltek és a gyerekek várható életkora sem volt több 40 évnél. szóval szerintem az egész arról szól hogy az embereket valami osszefogja és lelki erõt adjon nekik és ha sanyarú is a sorsuk amire régen nagy valószínûség volt despotikus önkényuralmi rendszerek alatt akkor is élje az életét és remélje a jobba. és amint láthatod régen több vallásos ember volt és radikálisabbak is voltak. de ahogy szerintem javult a közjólét világszerte egyre elhalványultabb. pl ma a fiataloknak sokkal kisebb része vallásos és nem is követ semmi ilyen önmegtartóztató életmódot amit gondolom te is tudsz. szóval szerintem a biblia egy nyelvi emlék amit valami okos ember írt vagy több ember vagy idõrõl idõre hozzátoldottak. a vallás világ szerte sem azonos vannak több isten hívõk egyistenhívõk. a világ szinte minden részén amik egymástól el is voltak zárva kialakult valami isteni dolog. ez szerintem az ember az elmúlás utáni kíváncsiságával magyarázható. egy idõ után mindenki lát halottat vagy szembesül valami formán a halállal és tudni szeretné milyen. ugye az ismeretlentõl mindig tartunk
szard le, mondj nemet.
Aki potenciálisan nem megbízható, attól tagadd meg. Akinél van esély arra, hogy úgy lesz ahogy ígéri, abban bízz meg. Egy jó világ a bizalomra épül.

Amíg Magyarországon egypárt rendszer volt, addig összetartóbbak voltak az emberek?

Manapság már nagyon megoszlanak az emberek, és a pártok közti vélemények. Mást sem hallok, mint Orbán így, Gyurcsány úgy, Bajnai így, Mesterházi úgy... Amíg Magyarországon egypárt rendszer volt, és egy vezető(Kádár János) addig az emberek jobban egyet értettek? Ha szidtak is valakit, csak egy valakit tudtak, Kádár Jánost, vagy egy pártot (MSZMP) vagy egy vezetőséget(Szovjet Unió). Jobban egyetértettek akkor az emberek? Nem volt ennyire széthúzás?

Legjobb válasz: Õsszétártóbbak voltak, bár a Szovjetunió szemben voltak ellenérzések, de Kádár János megítélése közel sem volt (sõt) olyan negatív, mint jelenleg sugallják.

Õsszétártóbbak voltak, bár a Szovjetunió szemben voltak ellenérzések, de Kádár János megítélése közel sem volt (sõt) olyan negatív, mint jelenleg sugallják.
Francokat voltak összetartóak. Politikában nem volt választás, vagy KISZ-es volt valaki vagy KISZ-es. Aztán MSZMP-s. Nem volt választás. Amúgy meg ugyanúgy fúrták egymást az emberek, ugyanúgy feljelentette a szomszédját valaki, ha nem úgy állt rajta a kalap. Ebben semmi sem változott.
Miért most nincs 1 párt rendszer? Ha valami nem tetszik nekik rögtön ott a 2/3-d!
Röviden igen. Akkor lightos nyílt diktatúra volt. De az emberek kölcsönökbõl jól elvoltak. Mindenkinek kb ugyanannyi jutott így nem irigykedtek. Nem is tudták mennyi van a gazdagnak. Minek panaszkodtak volna? Másrészt ott volt a fekete autó ami nem tûrte a "hangos" panaszt. Ezért félnek ma is sokan felszólalni. Igazábol ma a tv ugyanerre van leül az átlag parszt és nézi hogy ki hogy énekel fõz nevet és lefekszik aztán másnap dolgozik, nem gondolkozik.
Rengeteg hamis információ kering az "átkosról". Fekete autó? Esetleg az 50-években.Filmek, színdarabok, hivatalosan kiadott könyvek (nem szólva Hofiról) kritizálták a fennálló rendszer visszásságait. Ha nem politikáról beszélünk, akkor ma elképzelhetetlen mértékben volt meg az emberekben az egymás iránti segítõkészség. Házak, hétvégi telkek épültek "kalákában". A mai rossz közérzetnek (sõt félelemnek) nyoma sem volt. Természetesen voltak ellenérzések különbözõ vezetõkkel szemben, aminek hangot is adtak a lehetõségekhez képest. Ellenben az igazság kedvéért ki kell mondani, hogy Kádár tabu volt.Ma már elképzelhetetlen népszerûségnek örvendett. A ma iránta tanúsított nosztalgia csak halvány lenyomata az akkori szeretetnek.
Abból kifolyólag, hogy egypárt rendszer volt, vagy párttag voltál, vagy nem. Ez semmiképp nem befolyásolta, hogy a kocsmában egy asztalnál igyunk, mint említettem, ha segítséget kértél, akkor mérlegeltünk volna, hogy te párttag vagy, én nem. A baráti társaságokban nagyon jól megfértek egymással a pártagok, és párton kívüliek. Irigység az valóban volt akkor is, lényegében ez magyar sajátosság (benne lehetne a címerünkben a "dögöljön meg a szomszéd tehene is"), de a feljelentgetésnek különösebb értelme nem volt (pedig a kocsmában az alkohol hatására igencsak elszabadultak idõnként a politikai indulatok). Röviden: nem volt ez a mérhetetlen gyûlölet.
Fekete autótól való félelem? Az a ávh idejében volt s nem a kádár rendszerben. 1965 után és a 70-es években nem mondták hogy hol cigizhetsz, kinek mész el segíteni házat csinálni, ott ittál a közért elõtt és visszavitted az üveget oszt jó napot. Kertet ástam, fát fûrészeltem össze aki megkért rá és nem kérdezték hogy adok e számlát meg ilyen baromságokat. Vittem a heg.trafót és ketten csináltuk a kerítést úgy hogy még ma is kerítés. Ma teleragasszák még a faszodot is választáskor plakátokkal és azon egymást elküldik a búsba és tudod hogy az egyik 19 a másik 20. Kénytelen vagy olvasni a sok marhaságot hiszen aki írta az is tudja hogy kamu.

Amíg nem volt gyakorikérdések.hu addig hogyan fogytak az emberek?

Vagy azel?tt mindenki túlsúlyos volt? :D

Legjobb válasz: igen ,és az internet elõtt élet sem volt....

igen , és az internet elõtt élet sem volt....
Na igen, hogy aznap mit ettek, jó-e vagy sem. Ha már megette, akkor nem tök mindegy??? :D
Én amióta itt válaszolgatok azóta a hasznos válaszom is súlyfeleslege is csökkent! 86kg% volt és 66kg% csökkent, szóval bejön!:P
xDDDDDD
Nõk lapja Café pl. :) Vagy index fórum. De én fórumozás, divat diéták nélkül fogytam le 14kg-t (53-ra). :)
A kérdező hozzászólása: hát igen... elhatározás és kitartás... ennyi. Én 17 évesen 24 kilót adtam le...7 éve volt és azóta is tartom a 80at ami a 182es magasságomhoz tökéletes.
igen, tulsulyos, és nem tudtak lefogyni, és ezek az emberek kérdezgetik most itt h jo-e amit aznap ettek...XD
A kérdező hozzászólása: :DD nekem még az tetszik hogy "nem tudok lefogyni mert otthon nem úgy fõznek" xD
A kérdező hozzászólása: 13:21-nek: elég fostalicska gyerekkorom volt a szüleim egymással való kapcsolata megnyomorította az életemet aztán mindenfélét összezabáltam ennek eredményeképpen lettem túlsúlyos...nem koplalással fogytam le hanem próbáltam a lehetõségekhez képest egészségesen és mértékkel táplálkozni és szinte minden szabadidõmet futással, kerékpározással, erõsítõ gyakorlatokkal végzésével töltöttem. Hát valahogy így.
1
1...:/
Ha vonzalom és "valami van köztünk, ami nem feltétlenül kapcsolat" dologra gondolsz, akkor 40-50, vagy több is volt. N
0.
#3 szeksz?
Az mondjuk úgy 20-30 között... De nem vagyok mai csirke :)
3
nálam sokkal gyakoribb, hogy fokozatosan kedvelek meg valakit. sõt vannak olyan barátaim, akik elõször rossz benyomást tettek rám, majd idõvel jóban lettünk, és most a hozzám legközelebb álló személyek
SOK.SOK Akihez mai napig vonzodom de nem lehet velem.az 2.De nem szerelem

Ha Ádám és Éva volt az első ember a földön és nekik 2 fiuk lett (Káin és Ábel) akkor hogy lett az emberiség?

Legjobb válasz: káin megölte ábelt akkor szerinted ki maradt? Éva. na látod :D

káin megölte ábelt akkor szerinted ki maradt? Éva. na látod :D
A nyuszi kitojta a piros tojást , akkor lehet , hogy a kinder-tojást nem a kindermagos tyúk tojja ? És , ha a nyuszit pároztatjuk a kindermagos tyúkkal , akkor narancssárga tojást fog tojni valamelyik ?
A Télapót a nyuszi ette meg majd kitojta igy lett a piros tojás. Tudatlan gyökerek XDDDD
Muszáj volt gójokkal szaporodni, mert a vérfertõzéstõl elég durva orrformák alakultak ki.
Nincs Télapó????? :'( :'( :(
Várjatok.... Akkor most nem a gólya hozza? ::$
utána van ám az is a bibliába h éva szült még gyerekeket lányokat fiúkat vegyesen szal olyan beltenyészet lett mint állat :D
A jézuska lelõte.
elözö. Gáz mi? Amugy télapó sincs csak hogy tudd :D
Nem csak kettö gyerekük volt. Egyébként nem ök voltak az elsö emberek a földön.
Azt írta valaki:"Nem csak kettö gyerekük volt." A többirõl miért nem ír a biblia?
Néha a tudományt és a bibliát össze kéne zárni egy üvegbe, jjól felrázni, és végre meglenne, hogy kapcsolatot tudnánk teremteni eme két fontos dolog között.
Ez egy rohadt nagy véletlen, hogy pont a megfelelõ hõfok, pont a megfelelõ gázösszetétel jött létre, meg még egy-két ilyesmi?... És szerinted sejtjeiknek ez a piszkosul bonyolult szerkezete is véletlenül jött létre? Gondolkozzál már egy kicsit, mielõtt írsz ide, kérlek, kedves elõzõ válaszoló.
Ádám és Éva soha a büdös életbe nem létezett.Csak hogy tudjátok a bolygó születése az univerzum születése nem fogható istenre!!mibõl lett a bolygó? Nap és bolygói por- és gázfelhõbõl alakult ki. és mibõl lett az univerzum? õsrobbanásból, és az mibõl keletkezett? én teljesen szkeptikus vagyok Ádám és Éva téren, az emberi génállomány egy üstökösbõl vagy meteoritból került a földre majd több millió év múlva jöttek a dinoszauroszok jött az a nagy aszteroida és arról kerültünk ide.!
.:((( Olyan gonosz vagy! Ezt most miért? :( De legalább akkor Hókuszpók létezik, meg a törpök. %-^
Az Hókuszpók volt , csak az anyja összemosta a ruháit a piros fürdõköntösével.
de én láttam a mikulást!!!!! Hazugok vagytok. :(
Durva yaoi során.

Amig nem volt Europában paradicsom, paprika, addig milyen zöldségeket ettek az emberek?

Legjobb válasz: tök, bab, káposzta, hagyma, gomba, répa, zeller stb.

tök, bab, káposzta, hagyma, gomba, répa, zeller stb.
A kérdező hozzászólása: és akkor ma miért a paprika és a paradicsom a menö?
magas c vitamin tartalmúak. amúgy meg viszonylag gyorsan és könnyen termeszthetõek. ezért. de a gomba nem növény, legfõképpen nem zöldség.. :D
A kérdező hozzászólása: a paradicsom pedig nem zöldség, vagyis a világ legtöbb részen gyömölcsként tartják számon.
igaz, a gomba kakukktojás, párdon :) (17:20)
gyümölcshús sem hús, vagy mégis? :O
Nem menõ, de finom és jól esik szinte bármihez. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!