Találatok a következő kifejezésre: Ádámnak, az embernek (252 db)

Mi adja az emberek kisugárzását?

Mitől van, hogy valaki ránézésre (nem a külsőségekre gondolok) szimpatikus vagy éppen antipatikus?

Legjobb válasz: Mivel az ezotéria részbe nyitottad, így olyan választ adok rá. Egy egészséges tiszta aura jobban bevonzza az embereket, és erõteljesebb kisugárzást ad nekik, mint egy mocskos, negatív energiákkal teli aura. Pl. tegyük fel, hogy van egy drogos ember, és egy átlagos ember. A drogos embernek teli van negatív energiával az aurája, szinte alig van energiamezõje. Egy átlagembernek az aurája átlagos, tehát félig-meddig tiszta aurája van. Melyik lesz a vonzóbb? Tehát az emberi kisugárzás függ attól, hogy milyen lelki állapotban vagy, és az kihat az aurára is. Pl. depressziós embereknek az aurájuk "elnyomott"...

Mivel az ezotéria részbe nyitottad, így olyan választ adok rá. Egy egészséges tiszta aura jobban bevonzza az embereket, és erõteljesebb kisugárzást ad nekik, mint egy mocskos, negatív energiákkal teli aura. Pl. tegyük fel, hogy van egy drogos ember, és egy átlagos ember. A drogos embernek teli van negatív energiával az aurája, szinte alig van energiamezõje. Egy átlagembernek az aurája átlagos, tehát félig-meddig tiszta aurája van. Melyik lesz a vonzóbb? Tehát az emberi kisugárzás függ attól, hogy milyen lelki állapotban vagy, és az kihat az aurára is. Pl. depressziós embereknek az aurájuk "elnyomott"...
Szerintem a mozdulatok, az arc, egy pillanat alatt fel lehet mérni egy emberrõl, milyen élete van..szerintem ez adja a kisugárzást, ezek az apró jelek..pl.ha valaki sokat mosolyog, annak lesz egy kis mosolyránca és ezek olyan apróságok, amik nem tûnnek fel, csak annyit érzünk, hogy jófej ez az ember..
Szerintem maga az ember. A gondolatai a kisugárzása. Mondjuk nem..ez nem minden esetben igaz. Nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is ez a megfelelõ magyarázat. Viselkedés mintákat el lehet tanulni, mentalitást és gondolkodás módot is át lehet venni, de ez akkor honnan jön? Ez egy képesség ami valakiben jobban megvan mint a másikban? Vagy mindenkiben egyformán van meg? Tudat alatt fejlesztjük ezt a képességet esetleg genetikailag hozzuk magunkkal? Ez lehet inkább pszichológiai kérdések közé kellett volna tenni?
Nem tudom, mi adja a kisugárzást, de abszolút igaz az elsõ benyomás dolog. Ha elsõre szimpatikus valaki, az az is marad, ha nem, és megpróbálom meggyõzni magam, hogy "de olyan rendes", az hosszú távon sose jön be. Tényleg létezik ez az aura, vagy kémia, vagy kisugárzás dolog, és ez a legerõsebb iránytû az életben.
Erre én is kíváncsi vagyok. Fõleg a "karizma" jelenségének tudományos magyarázatára. :) Üdv! Leftlegged Player :)
Szerintem ez nem így van, hogy aki pozitív, az máris szimpatikus, aki negatív, az meg nem. Általánosságban így van, persze, de volt már rá példa, hogy találkoztam egy pozitív emberrel, mégsem volt nekem szimpatikus. Talán azért mert én épp negatív voltam? Nem tudom. (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: 15:05 Ez az elsõ benyomás nálam is pont így van. Valaki nem szimpatikus elsõ látásra, de meggyõzöm magam, hogy nem szabad elítélni senkit ha nem ismerem. Rendes, megbízható stb, aztán jön a visszaigazolása a "megérzésemnek". Nagyon kevés eset volt, hogy nem jött be hosszú távon az elsõ benyomás dolog. Most nem tudom visszaidézni magam elé, de lehet nem is csapott be soha. Innentõl figyelem. :)
Én tudom ezt tanultam is. Az intuiciónk miatt tudjuk. Az intuiciónk hátterében pedig tudás áll és az a tudás ez esetben a következõ dolgokból tevõdik össze? 1. Feromonok: Ahogy az állatoknál is vannnak feromonok az embereknél is, ezek(is) felelõsek azért hogy egy emberrõl ránézésre megmondjuk hogy szimaptikus e vagy sem. Ugyanakkor ezek felelõsek a szexuális vonzódásért is. A feromonokat egyébként a vomeronazális szervünkkel érzékeljük, ami az orrunkban van. 2. Vizuális megítélés: ránézünk valakire, az öltözködése, viselkedése, gesztusai (tehát metakommunikációs jeleibõl)hozzájárulnak ahhoz hogy valakit milyennek ítélünk meg 3. Hang: beszédjébõl szavaiból sokminen kiderül, hangszín, hangsúlyozás szintén hozzájárul mindehhez.Még ha nem is hozzánk beszél, hanem valakivel beszélget mondjuk...
Szerintem is valamilyen tuddattalan metakommunikáció áll a háttérben. egy lelkileg roncs embert könnyü megkülönböztetni egy minden heppi emberkétõl, e kettõ között pedig rengeteg átmenet van, amit tudatalatt értelmezünk. Az érzelemke, gondolatok valamilyen szinten kivetülni a testre, fõleg az arcra, valamint mozgásuk között is van különbség, csak ezeket nem tudatosan érzékeljük.
Szerintem inkább tudat alatt elemezzük a jeleket..persze, az energiákat is lehet érezni, megfigyeltem, ha valaki ideges, vagy fél, a többiek is átveszik az érzéseit, de az is lehet tudat alatti, azt is észre lehet venni a jelekbõl, ha valaki ideges stb...
Az energiát könnyû érezni, sok erõ-meditációt kell csinálni, és a körülötted lévõ emberek energiáját is megérzed, de persze elõször a sajátodét kell érezni. Az energiát könnyebb érezni, mint látni .
A kérdező hozzászólása: Akkor mindez tudat alatt kell, hogy lefosson az agyunkon, mint ahogy a számítógép kiolvassa a kódolást. Gondolom... Esetleg érezhetjük az energiák rezgési szintjeit? Szerintetek melyik verzió valószínûbb?
Én általában látásból eltudom dönteni legtöbb embernél, hogy pozitív -e, vagy negatív -e. Ameddig nem ismered nem lehet eldönteni teljesen. Lehet, hogy egy magát pozitív embernek mutató ember a legaljasabb a világon. Találkoztam már nem egy ilyennel. Ahhoz, hogy eldöntsd és megismerd a másik ember gondolatait nyitva kell lennie a harmadik szemednek.
A kérdező hozzászólása: Ez így van, na de ha még nem beszéltem vele mibõl érezhetem, hogy pozitív vagy negatív ember e?
Most jobban belegondolva ugyanígy, talán ez határozza meg, hogy pozitív -e vagy negatív. A pozitív gondolkodású embereket mindig szeretik, a negatívokat meg nem.
A kérdező hozzászólása: Ha nem az ezotériába írtam volna, hogy hangzott volna a válaszod? :)
A kérdező hozzászólása: Elsõ! Szerintem is lehet szimpatikus egy negatív ember.

Túl sokat adok az emberek véleményére. Hogyan orvosoljam ezt?

Eddig azt vallottam, nem érdekel más véleménye, de az utóbbi időben kezdek rájönni, hogy ez abszolút nem igaz, csak bemeséltem magamnak. Mi több, olyan szinten foglalkoztat, mit gondolnak rólam, hogy egy névtelenül kiírt kérdésemre érkezett rosszindulatú válaszokért képes voltam hónapokon át magamat okolni. Hogyan tudnám letojni más véleményét? Akiknek már sikerült mindez, az milyen úton indult el?

Legjobb válasz: Szard le az embereket! na jó, nem... :) valahol a kettõ között. csak azoknak higgy, akik közel állnak hozzád, és tudod róluk, hogy segíteni akarnak! :) ha itt nyavalyogsz, görcsölsz, kombinálsz, akkor nem fog történni semmi változás! :/

Szard le az embereket! na jó, nem... :) valahol a kettõ között. csak azoknak higgy, akik közel állnak hozzád, és tudod róluk, hogy segíteni akarnak! :) ha itt nyavalyogsz, görcsölsz, kombinálsz, akkor nem fog történni semmi változás! :/
A kérdező hozzászólása: Az jó módszer, ha akarattal elterelem a figyelmemet, ha valaki beszól? Egy idõ után talán menni fog magától is. Köszi :)

Hova lehetne még vinni Ádámot az Ember tragédiájában?

A cél az, hogy Ádám végrehajtsa az öngyilkosságot.

Legjobb válasz: Etiópiába,ahol minden második ember aidses és éhezik.

Etiópiába, ahol minden második ember aidses és éhezik.
Plázába! meg kell várnia Évát, amíg végez a vásárlással.
A kibertérbe, ahol elõször nagyon örülne a szabad információáramlás által biztosított elõnyöknek, de aztán megjelennének a netes csalók, pedofilok, crackerek és ebbõl is nagy pofáraesés lenne.
Elõre bocsi, komolytalan, és szemét leszek: eresszük be szép hazánkba a jelenben, hogy meglássa, mi van a muskátlis ablak mögött; egy hét után garantált az öngyilkosság.
vagy esetleg egy cigányputriba
22:10 lelõtte az ötletem de van új: Magyar Parlamentbe
El lehetne vinni az ûrbe


Az Euro Truck Simu.2 ben hogyan adok az embereknek munkát?

Van saját kamionuk is, de azt mondják hogy automatikusan dolgozni fog. Nekem azt irja ki hogy állapot. Pihen.

Legjobb válasz: Automatikusan elkezdik a munkát! legalábbis nekem elkezték egy kis idõ után miután felvettem öket

Automatikusan elkezdik a munkát! legalábbis nekem elkezték egy kis idõ után miután felvettem öket

Milyen esetben adnak az ember fenekébe injekciót?

Legjobb válasz: Ha a testének a többi részét még nem találták meg a Rendõrök.

Ha a testének a többi részét még nem találták meg a Rendõrök.
Ha izomba kell adni az injekciót, nem pedig bõr alá.

A turizmus és az idegenforgalom ugyan azt jelenti? Annyi a kérésem hogy normális válaszokat adjanak az emberek mert ez fontos számomra!

Legjobb válasz: Idegenforgalom, ha ide jönnek külföldrõl. Turizmus is ezt jelenti, de ha mi megyünk ki az is bele tartozik.

Idegenforgalom, ha ide jönnek külföldrõl. Turizmus is ezt jelenti, de ha mi megyünk ki az is bele tartozik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:)
Nekünk úgy tanították hogy egy jó nap egyenlõség jel van a kettõ között. :D Gondolom azért, mert ha például Hajdúszoboszlóra megy valaki Budapestrõl az is "idegen", más városból érkezõ vendég. Érted.. :)

Olyan animét keresek ami önbizalmat ad az embernek (Most leszögezem h negatív kommentekből nem kérek, csak olyanoktól kérek segítséget akik segítenének rajtunk)?

Az öcsém picit önbizalom hiányos és mikor végig néztem vele pár animét(2-3) nagyon csillogott a szeme és látam rajta h tetszik neki, és én ilyet keresnék ha bele élné magát akkor az adna neki egy löketet és sikerülne elkezdeni vmi sportot , hangszert vmi ilyesmit (12-13 éves gyerekről van szó) Előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: dragon ball arra tanít, hogy soha ne hagyd abba az edzést akkor sem ha már te vagy a legerõsebb élõlény a galaxisban.

dragon ball arra tanít, hogy soha ne hagyd abba az edzést akkor sem ha már te vagy a legerõsebb élõlény a galaxisban.
Captain Tsubasa Bamboo Blade (kendó ha valami jpános kell) Sport animék: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?search=all&dataonly=..
A kérdező hozzászólása: Full Metal Panic+Fumoffu , ezt látta még õ de mást nem igazán mutattam neki
Akkor írd le légy olyan szíves hogy mit néztetek ami nem shounen, mert a tucat shounen én mondom nem tanít semmit..
A kérdező hozzászólása: De nem azokra gondolok amiiket én írtam :'D , hanem kaptam nem shounen-eket is :) , csak én szeretem a shounen-t és néha megnézett velem egy-egy részt :) Am nem kellett volna leírnod h mi-micsoda mert szerintem tisztában vagyok vele h mit nézek :D
SAO elmegy shounennek is, azon a szinten van, a többi pedig az.
A kérdező hozzászólása: Ez nem csak shounen :) , de azért kösz
Ja szóval tucat shounen kell? Ez nem negatív komment, de azokból nem fog semmit tanulni... De ha ez kell, akkor Bleach, Yu yu hakusho, Dragon ball.
Gintama, nekem hatalmas löketet adott:) (paródia-akció/kardok!!:D/-dráma-vígjáték, egyszóval minden:D) Úgy nagyjából az õ korához is illeszkedik, eredetileg ilyen korra van szabva, talán idõsebbre, de szerintem tetszene neki:D
Ragnarok The animation szerintem tetszene neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!!! :) AM eddig látta ezeket : Fairy Tail, Sword Art Online (imádja a kardokat XD), Naruto és Naruto SHippuuden-bõl részeket :D
én 13évesen imádtam a Narutot :D és a Naruto Shippuudent még most is nézem, a bleach is jó, ott is összetartanak a barátok stb
Eyeshield 21 --> sport téma, sztem nagyon évezné Soul Eater --> sulis, barátos, összetartós téma One Piece --> összetartás, barátság, kitartás fontossága (ez talán nem az õ korosztályának való) Sakamichi no Apollon --> tudni kell haladni a korral, és küzdeni a célért, és nem törõdni a sok megélt rosszal (ezt sztem nagyon élvezné) Samurai Champloo --> szintén célkitûzéses Great Teacher onizuka --> sulis téma, de nagyon jó
Többet segítene, ha leírnád mit látott eddig.
Naruto
A kérdező hozzászólása: De pont ezért kértem én itt segítséget mert nem tom h mit mutassak neki...

Szerintetek jó, ha ingyen adjuk az embereknek a kiskutyákat?

Mert már olyanról is hallottam, hogy egy ember visszahozta a kiskutyát, éhesen, lefogyva...

Legjobb válasz: B+ kérdezõ, mivel nem értesz egyet? Te vagy a szaporító! -.-

B+ kérdezõ, mivel nem értesz egyet? Te vagy a szaporító! -.-
Mivel az ilyen ember felelõtlen szaporító lehet csak, így NEM JÓ.
Milyen kiskutyákat?
A kérdező hozzászólása: Én sem értek vele egyet, de az egyik ismerõsömmel már megtörtént, hogy visszahozták a kutyust.
Nem jó ha ingyen adtok kiskutyákat, hanem az a jó ha ivartalanítjátok a sajátjaitokat!!!
A kérdező hozzászólása: Félreértettétek a kérdésemet. Nekem nincsenek kiskutyáim, akiket felelõtlenül tenyésztettem. Azzal nem értek egyet, hogy az emberek el akarják ajándékozni a kiskutyákat. Mert vannak ilyen emberek is.
Az ivartalanítás az elsõ, hogy ne kerülj olyan helyzetbe, hogy a végén már bárkinek odaadd, csak vigyék.Ha viszont ingyen adod is, a gazdikat akkor is meg lehet szûrni.Mondjuk el lehet kérni az oltás, vagy a chip árát.Ez olyan költség, ami miatt egy normális jelölt nem fog elriadni, mivel ez a minimum, ha kiskutyák viszünk haza.

A gyúrás tényleg sok önbizalmat ad az embernek? Ha pl valaki nagyon visszahúzódó változtathat rajta ha elkezd edzeni?

Legjobb válasz: A személyiségeden változtatni alapvetõen csak te tudsz, méghozzá akaraterõvel, tudatosan. Ne várj csodaszerû változást, csak mert gyúrsz.

A személyiségeden változtatni alapvetõen csak te tudsz, méghozzá akaraterõvel, tudatosan. Ne várj csodaszerû változást, csak mert gyúrsz.
17-es, butaságokat írsz.
Járjál el rendes sportra, olyanra mi férfinak való! Gyúrni a bájgúnárok gyúrnak, vagy az olyan eltévelyedettek akik a tv mágikus hatása alatt élnek. Thai Box, Box, Sanda Ezek közül tanulj valamit, legyél a közösség tagja és magabiztos férfivá leszel!
Ép testben ép lélek. Ha edzel rendesen akkor a táplálkozásod is változik meg az életritmusod is. A konditerem is egy megoldás de annyi mást is sportolhatsz. A végeredmény: Ha valóban rendesen csinálod helyre fog rakni fejben is kicsit. Ha végletesen csinálod ugyanúgy unalmas leszel. Keress valami sportot amit élvezel. Rendberak aztán meglátod hozzád fog csapódni hamarosan egy társ akinek bejön...
#13! A saját testsúlyos edzés nehezebb is mint a súlyzós, hiszen akkor mozgatni kell a 69 kilóját, míg kondiban ennek felével sem dolgozik. Én se tudtam húzódzkodni amikor elkezdtem, egy évvel késõbb már ment 10.Nyugodtan kondizz:)
A kérdező hozzászólása: Itthon szoktam edzeni fekvõ, felülés, tolodzkodás meg ilyenek remélem idõvel látszani fog :) ja és köszönöm a válaszokat :d
ha nagyon vékony vagy, akkor nem ajánlom a súlyokat! Elõbb erõsödj meg saját testsúlyos gyakorlatokkal, ez a az ízületeidet is felkészíti késõbbre... aztán ha megy rendesen a fekvõtámasz, húzódzkodás, guggolás, ... akkor már készen állsz a súlyokra, gyúrásra is... bár kérdéses, hogy ezután még mindig vékonynak éreznéd-e magadat... :/ amúgy sportolj valamit mindenképp, nem muszáj gyúrni, meg erõsíteni... bár kétségtelenül jó étrend mellett ezekkel nõ legjobban az izomtömeg :) viszont ahhoz, hogy jól érezd magad a bõrödben, és legyen egy kis önbizalmad bõven elég valami sport is, amit szeretsz csinálni! Tényleg bármi lehet! ;)
Az jó kevés:D A nõk számára taszító mennyiségû izmot, meg elég sok év munkája elérni.
A kérdező hozzászólása: hát én 190 magas és 69 kiló vagyok xD ezt rakd össze :)
Ezt én is megkapom mindig.. :) És mégis sokkal szebb barátnõim voltak mint bármelyik szétgyurmázott hulla szálkás srácnak... :) A lányok többsége undorítónak találja ha valaki olyan szinten kigyúrja magát.. Az egészséges testsúly a lényeg meg persze némi izom hogy legyen valami formád de szerinte ennyi... :)
A kérdező hozzászólása: Nincs baj a csajozással csak eléggé szégyellem hogy nem néz ki olyan jól a testem. Pl multkor is átölelt 1 csaj és elsõ amit mondott az volt h " hú de vékony vagy " :s
Nekem az egyetem meg a box adta a legnagyobb onbizalmat...
van egy ismerösöm (17/f), aki másfél év alatt úgy összeszedte magát testileg lelkileg, hogy alig ismertem meg: pici, dagi, hosszúhajú, ragyás gyerek volt, most meg megnyúlt, hozzáerösödött, levágatta a haját, pattik elmúltak, és tényleg jól néz ki...ennek megfelelöen nyilván nagyobb önbizalma is lett, nem jön zavarba, ha lánnyal kell beszélnie, de nincs nagy arca, mindenkivel kedves, és jóindulatú szóval a válaszom az, hogy attól, hogyönbizalmat ad, nem kell feltétlen bunkónak is lenni hozzá :)
*maximum jobban vonzod
Maximmom jobban vonzos a csajokat, de a természeden azzal fogsz tudni változtatni.Szóval ha hülye vagy és töketlena csajokhoz, akkor a gyúrás ezen nem fog segíteni.Én suttyó koromba elég vékony voltam, még minden hétvégén mást csaj dugtam meg.Ahogy õk mondták te aztán letudod beszélni az emberrõla bugyit:D Szóval gyúrjál csak, akkor lúzer és szerencsétlen, az szétgyúrva is az lesz.S személyíségedet nem azzal fogod tudni csiszolni...
NE a csajok, hanem magad miatt csináld. Nekem sokkal több önbizalmam van, mióta tudom, hogy nem kell szégyellnem a testem, és nem vagyok gyenge. 17/F
Azért egy két köcsögnek irtóra el tud szállni az agya attól hogy "õ máá' gyurmázik".... :)
EGy fiút ismerek, aki a csajozás miatt kezdett gyúrni.Most erõsebb, de csajozni nem mer... Úgyhogy nem érdemes csak a csajozás miatt csinálni...
embertársam, csak és kizárólag saját tapasztalatból adtam tanácsot! Magam is 65kg és 186 cm voltam, és igen jártam konditerbe évekig. miután elkeveredtem egy thay box edzésre, már az elsõ edzésen rájöttem, hogy ez nagyon más dolog. Ez nem gyúrás! Itt nem azt látod, hogy egymást próbálják legyûrni a dominanciájukkal a veled együtt edzõk. Mindenki kiegyensúlyozott és a saját fejlõdése mellett a másik embertársára koncentrál. Senki nem kérkedik az erejével , tudásával. Sem a testbeszédben sem kimondott szóban, sem cselekedetben. Aki egy olyan közösség tagja, ahol azt látja, hogy az erõt és tudást "jóra" használjuk és ezzel azonosul, garantált az egészséges jellem kialakulása! Egy gyúróteremben sajnos az erõsebb kutya eszik légkör a jellemzõ és ezzel azonosulni egyenlõ avval, hogy beálsz a sorba és mepróbálsz hasonlítani a többiekre. ez csak dióhéjban. Lehetne még mesélni, hogy rávilágítsak a külömbségekre. Nem azt mondom, hogy nem szabad gyúrni, mer kopasz kigyúrt bunkó leszel, csak azt mondom, hogy igazán férfias akkor vagy ha a tested ura vagy és nem a csodálója! béke

Mit képvisel Ádám az Ember tragédiája című műben?

Remélem tudtok segíteni :/ :)

Legjobb válasz: az emberiséget

az emberiséget
Az örökké bizakodó embert
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)
Az embert a történelemben
A küzdelmet felvállaló embert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!