Találatok a következő kifejezésre: Ádám és már a (464 db)

Pelenkát újra? 3 éves 8 hónapos fiam éjjel és már a délutáni alváskor is újra bepisil. Éjjelre visszaadtam rá a pelust, kb.2 hétig. Most kérte, hogy ne adjuk rá, mert nem fog bepisilni. Ennek ellenére minden reggelre csurom víz az ágya. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez nálunk is elõfordul.Mi azt csináltuk hogy mikor azt mondta nem kell pelus akoor hagytuk és megmondtuk neki hogy ha reggel pisisen kelsz megint kapod.Reggel csurom viz volt minden és este kapott pelust ez kb. 3 hete volt most rájött hogy ha bepisil este akkor jön a pelus.Ma már nem kell neki mert felkel és elvégzi a dolgát.

Ez nálunk is elõfordul.Mi azt csináltuk hogy mikor azt mondta nem kell pelus akoor hagytuk és megmondtuk neki hogy ha reggel pisisen kelsz megint kapod.Reggel csurom viz volt minden és este kapott pelust ez kb. 3 hete volt most rájött hogy ha bepisil este akkor jön a pelus.Ma már nem kell neki mert felkel és elvégzi a dolgát.
ja ha a pelusnál hisztizik akkor is ráadtuk mert mi elöre szoltunk.a lényeg hogy ne engedd hogy levegy magárol.Hamar megtanulja hogy egyszer felkellni pisilni mint a pelusban szenvedni egész este.
Nálunk is volt ilyen a lányomnál, mikor elkezdett oviba járni. Az oviba bepisilt, otthon soha. Szólt az óvónõ, hogy szobatiszta gyerek mehet csak oviba, de az én lányom egy héten háromszor is bepisilt az oviba. Én mondtam, hogy nyáron már teljesen szobatiszta volt, úgyhogy nem tudom mi a gond. Egyik nap már üvöltés is volt ovi menés elõtt, mire a gyerek kibökte, hogy fél az oviba, mert az óvónõ ráütött, mert nem tudott aludni. Na én közöltem az óvónõvel, hogy ha még egyszer elõfordul, még a diplomájától is elbúcsúzhat. Én is pedagógusnak tanultam.
Elõzõ vagyok. Csak arra akarok kilyukadni, hogy lehet, hogy a tied is szorong valamitõl. Ha kideríted az okát, a bepisilés is el fog múlni.

Férfiak miért olyan kényesek? Másnak is a férje/barátja ilyen? Beteg lettem 3 napig magas lázam volt stb. meg sem szólaltam, sőt még mentem is dolgozni. A férjemnek pedig hőemelkedése van meg náthás és már a hattyú halálát adja elő.

Már nagyon elegem van ebből.. mindig csak jaj de fáj a torkom hozzak gyógyszert stb.. Aztán szóvá tettem neki és ő sértődött meg:))) Köszönöm a válaszokat 27N

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni de a férfiak többsége ilyen! Figyelj hiába mondják hogy a nõk hisztisek stb. Kiváncsi lennék õk hogy szülnének meg egy 3-4 kg-os gyereket, amikor egy kis láztól már rosszul vannak. De az hogy elmenjenek orvoshoz? Ááá soha! Majd mennek ha viszed õket. Nálunk is így van, mint nálatok. Ha én vagyok beteg, az nem számít attól én még ugráljak mindenki körül. De ha õ beteg? Még a kávét is ágyba kéri... Párszor már megkérdeztem õ mikor ugrál engem körbe... a válasz inkább vicc volt...

Nem akarlak elkeseríteni de a férfiak többsége ilyen! Figyelj hiába mondják hogy a nõk hisztisek stb. Kiváncsi lennék õk hogy szülnének meg egy 3-4 kg-os gyereket, amikor egy kis láztól már rosszul vannak. De az hogy elmenjenek orvoshoz? Ááá soha! Majd mennek ha viszed õket. Nálunk is így van, mint nálatok. Ha én vagyok beteg, az nem számít attól én még ugráljak mindenki körül. De ha õ beteg? Még a kávét is ágyba kéri... Párszor már megkérdeztem õ mikor ugrál engem körbe... a válasz inkább vicc volt...
Ilyenek..és? Jót nevetek rajta, és indulás elõtt odapakolom a fél hûtõt és négy féle kaját. Ennyi
Ilyenek vagyunk... (am kényesek a nõk szoktak lenni...) Ha nem tetszik akkor tessék a nõi társadalomból választani párt.
Nagyon sok nõ nem tudja milyen a szülés... Ezt csak úgy megsúgom.
Hát figyelj, nálunk is úgy van, hogy nem panaszkodok meg attól, hogy beteg vagyok megcsinálok mindent ugyanúgy, ha õ beteg, õ is kicsit elhagyja magát, elanyátlanodik eléggé... :D De engem ez nem zavar, ha ennyire törõdésre vágyik ilyenkor, hát istenem, nem fogok belehalni, ha foglalkozok vele. :) Mellesleg ha nekem bármi bajom van, mindent megtesz, hogy jobban legyek, kiszolgál mindennel, gondoskodik rólam...stb, úgyhogy nem mondanám, hogy kényes semmiképp, bár tény, hogy mindig túlreagálja az ilyen betegséges dolgokat.
Teljesen normálisan viseli a betegségeket. Külföldön ezért is ijedtem meg nagyon, mert jellemzõen meg se nyikkan, ha beteg (max elmegy orvoshoz és irat fel gyógyszert), de ott valami emésztõszervi cuccot szedett össze és összegörnyedve üvöltött a fájdalomtól. Megnézte egy helyi orvos, mondta, hogy arrafelé jellemzõ betegség, de mivel az õ szervezete elõször találkozott vele, erõsebben reagál. Egy gyulladás haladt végig a belein, õ meg azt érezte, hogy kutyák marcangolják belülrõl. Baromi magas láza is volt, majdnem kórház lett belõle. Szóval ha õ panaszkodik vagy nyafog, akkor már nagy baj van. Mondjuk engem letorkollt egyszer, amikor sírva ébredtem (nem vagyok sírós típus), hogy vigyen be kórházba, vesegörcsöm van. Amikor meglett a diagnózis, gyõzött elnézést kérni, hogy nem gondolta, hogy ez tényleg ilyen komoly.
Ezt el kell fogadni. A férfiak nagy része ilyen. Azért ez annyira nem nagy horderejû probléma, amit ne lehetne tolerálni. Azt a pár napot kibírod.
inkább beszéljünk arról, hogy milyen önzõ dolog lázasan, betegen emberek közé menni.
A kérdező hozzászólása: Nem önzõ dolog, hanem kell a pénz az utolsó hitel vissza fizetésére...
az lehet, hogy kell a pénz, ezt az oldalt is megértem, de én pl. átkozottul utálom ha betegen bejön az egyetemre csoporttársam vagy a munkahelyre valamelyik kolléga és másnap szépen én is elkapom én ráadásul rosszabbul is viselem a betegséget mert asztmás vagyok és egybõl rámegy a tüdõmre, szóval tudom ám gyûlölni azokat akik szépen behozzák a bacijukat...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló.. Bárhol elkaphatod a bacikat.. Nem biztos hogy a csoport társadtól kapod el...
Szerintem a gyengeség jelének tekintik a betegséget. És azért túlozzák el, mert nem mernek gyengének látszani, mert az nem férfias. Amúgy az én párom is ilyen, mindig elmondja, amikor elválunk egymástól, hogy vigyázz magadra. Aztán ha mégis esik valami bajom, akkor meg van sértõdve, hogy miért nem vigyáztam. Nem tudom, egy nátha ellen hogy tudnék vigyázni, na mindegy. De ha én kérem, hogy vigyázzon magára, akkor azt mondja, hogy majd megpróbálja. Bár szerintem õ sokkal érzékenyebb az átlagnál, mert úgy kétheti rendszerességgel kap huzatot, havonta megfájdul valamije, pedig nem fizikai munkát végez. Néha 1 hétig is rohangál a vécére. De hát ez van, nem tudok sokat tenni.
A legtöbb férfi ilyen. Én jókat kuncogok magamban ilyenkor, ha a férjem játssza, hogy halálán van :D
Az én párom is ilyen, de nem zavar, szívesen babusgatom, ha "beteg" :) Nem idegesítõen nyavalyog, csak olyan kis aranyosan, de ha én vagyok beteg, õ is maximálisan ellát, úgyhogy nincs okom panaszra. 23/N
Párom is folyton letromfol. Ha nekem fáj a torkam neki jobban fáj. Ha nem ettem egész nap (mert nem volt idõm) tuti, hogy õ sem evett. Ha van egy vizsgám amire éjjel nappal tanulok egy hétig, az övé is olyan volt:D de én szeretem:D
Szerintem ezt így nem lehet általánosítani, mert nem minden férfi viseli nehezebben a betegséget, viszont ha egy férfi kényes típus, akkor borzalmasabb tud lenni, mint a nõ.
nekem ritka egy barátom van, ha én vagyok beteg akkor körbeugrál, teát fõz, borogatást hoz, simogat, éjjel ezerszer felkel. Bezzeg ha õ beteg akkor semmi gyógyszert nem vesz be, aztán mégis mindig meggyógyul valahogy. Van h napokig nem találkozunk és tök véletlenül derül ki h már napok óta fáj vmilye. Apukám is ilyen, de sok hisztis pasiról hallottam már. Mondjuk nem mondok rájuk semmit, mert mi nõk rosszabbak is tudunk lenni:) 21L
A kérdező hozzászólása: Hát én is nevetek rajta:-DD csak néha rosszul esik hogy jaj te nem vagy ennyire beteg mint én...
Hát igen ez nálunk is többnyire így van. Mondjuk mi ápolgatjuk egymást, szóval odafigyel ha valami bajom van. Hálisten õ nem beteges típus, elég ritkán beteg, de olyankor inkább aranyos. Amúgy is gondoskodó típus vagyok, szeretem ápolgatni én is:)
A kérdező hozzászólása: Hát férfibe is szokott lenni.. Most nem támadni akartam a férfiakat.. Csak nagyon meglepõdtem hogy még a körülöttem lévõk is mondják ha az õ férjük/barátjuk beteg akkor..
Ezt én sem szeretem. Nálunk egyértelmû a dolog munkahelyen. Elõször végigment mindenkin az "A" influenza (fõnököm hozta be, majd elkaptam én - én otthon maradtam -, majd a másik kollegám is). Fõnököm jött végig dolgozni, 3 hete beteg, az A-ból már kigyógyult, most a "B" támadta meg, ketten benne vannak már a kollegámmal, de egyikõjük sem piheni ki, remélem kimaradok belõle. Egyrészt utálok beteg lenni, másrészt nem szívesen költök gyógyszerre.
HDD kondíció?? http://www.hdsentinel.hu/ PC. Tápegység??? (? idõs, milyen márka )
Elsõ és a legfontosabb: Soha ne kezdj el javítani bármit is, ha nem értesz hozzá! Második: Ha elõbb kérdezel, megpórolhattál volna egy felesleges újratelepítést. Hardveres hiba lehet, amit neten keresztül nem tudok megvizsgálni, merevlemez, tápegység, alaplap ami így elsõ körben eszembejut. A netre meg felhasználónév/jelszó párossal csatlakozol, ha wifin keresztül netezel ott is van egy név/jelszó páros a routerhez, ezek nincsenek benne az új telepítésû rendszerbe= nem tudsz netezni.
Erõs gép esetén általában hdd hibára utal ez. A tápegységet is érdemes megmérni, elsõ körben hiteles lehet a bios, de ha kételkedsz mért ki mûszerrel. Érdemes feltenni a hard disk sentinelt, felület tesztre pedig a hd tune-t szoktam használni. Sok sikert. írd meg mi volt a baja. ha nem megy keress meg priviben.
#3! Az újratelepítéssel pont kizárta a szoftveres gondot, másrészt meg ne tiltasd már le vele a Windows Update-t.
A kérdező hozzászólása: Èn a winchesterre tippelek hogy gyengélkedik mûködik még de már nem az igazi szerintem. Azt még elfelejtettem irni hogy a windows uptate szolgáltatást se tudom elérni manuálissan csak keres és keres... Holnap letöltöm a progikat és le ellenörzöm a vinyot am Samsung 200G.
#5! Csak a saját tapasztalataimat irtam le, két XP-s gépem is ugyanigy járt, és én is többször újra telepitettem õket (mivel én is virusra tippeltem, SVCHOST.EXE és 99 %-os processzorhasználat az álltalában virust jelent) a hiba mindig ugyan az volt, a gépek lassúak voltak, nem lehetett velük internetezni. (A telpitõt is lecseréltem, mert már azt hittem, hogy alabból benne van a virus). Mig a win update letiltása óta érdekes módon nincs semmi problémájuk a gépeknek. Mert mi van ha a microsoft "kiiktatta" a windows xp-be beépitett "update" linket (jövõre úgy is megszûnnek az XP-hez a frissitélsek). Az SVCHOST meg csak keres és keres és természetesen semmit sem talál. Nem azt mondom, hogy ez a problémája a kérdezõnek, de nézze meg, hátha, és ahogyan letiltotta a win updatét, ugyanugy vissza is álltihatja. Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: megnéztem a havasolt programmal a winchestert nem irt ki hibàt azt jo. Letiltottam a windows uptade szolgáltatást mert a 80-90% ba foglalta a processzort de remélem nem lessz gond hogy letiltottam?

Ha egy lány elhív találkozni, és már a legelején ad egy ölelést, végig nevet a vicceimen miközben beszélünk, de nem flörtöl velem és nem ér hozzám, nem utalgat kétértelműen, akkor csak barátnak tekint?

Legjobb válasz: Talán vinned kellett volna a töködet is és aztán flörtölgetni vele, hozzáérni, és kétértelmûen utalgatni. Ha elutasítóan viszonyul ezekhez, még mindig lehettek barátok.

Talán vinned kellett volna a töködet is és aztán flörtölgetni vele, hozzáérni, és kétértelmûen utalgatni. Ha elutasítóan viszonyul ezekhez, még mindig lehettek barátok.
nem, motoszkál azért neki valami a puncijában :)
Te flörtölj vele, te érj hozzá, te utalgass kétértelmûen. Ha nem barátkozol, hanem flörtölsz vele, akkor nem fog csak barátként tekinteni.
Nálad mi meríti ki a flört fogalmát?
neked kell hozzáérned, neked kell kétértelmûen beszélned. Ha nem teszed, csakbarát maradsz.
A kérdező hozzászólása: De eddig minden nõ akivel végül összejöttem, õk értek hozzám, simogattak, utalgattak. Most volt elõször ilyen, hogy nem volt se flört se jel. Ezért is vagyok most összezavart. Annyit viszont még a csajról, hogy nem volt még pasija, így azon gondolkodtam, talán ezért volt ilyen.
Mert visszafogott és gátlásos. Te meg vicceket mesélsz a randijaidon??? :S Elég gáz lehet. :D
Nem ertem miert kene mar eleinte ketertelmuen utalgatni, s tapiznia teged. Lehet hogy o egy tiszteletre melto lany aki magat is becsuli, es igy szeretne teged is megismerni mindenekelott, mint embert.
A kérdező hozzászólása: 20:22 Ez esetben el kell hívnom egy randira, és ott rástartolnom... nem? Hisz már végigbeszélgettük a múltkori találkát, most meg nekem kell elbûvölnöm, elcsábítanom és megcsókolnom, igaz?????? o.O
méne utalnának?
Nekem utaltak úgy, hogy nem jött meg a határozat. Fogalmam sincs mi lehetett (elkeveredett, vagy nem is postázták), kb. fél év múlva kértem másolatot személyesen, mert kellett valamihez.
A kérdező hozzászólása: Mért jobb az elsõkerék hajtás és mi akadályozta korábban az alkalmazását?
A hátsókerék hajtás sokkal egyszerûbb és strapabíróbb, viszont könnyebben is válik irányíthatatlanná az autó (driftnél persze kell a hátsó). Elsõkerékhajtásnál az elsõ kerék kanyarodását és hajtását is meg kell oldani. Hátsókerékhajtásnál meg elõre kanyarodás, hátra hajtás (szerkezetileg sokkal egyszerûbb). Ezért voltak régen inkább hátsókerekesek. Az elsõ elõnye: megcsúszás esetén az elsõvel kormányozol és adod a gázt, akkor könnyebben visszahúzza az autót. Hátsónál ez nagyon nehéz (fõleg télen). Emellett a súly is elöl van, a húzó kerekeken nagyobb a súly, jobban tapad télen (de nyáron sem mindegy, hogy egy erõs autóval autópályára felhajtás során a 40es kanyarban melyiknek nyomod a gázt jobban) Hátsó elõnye összesen: egyszerûbb (nehezebben hibásodik), driftnél jól dobja a hátulját, jobban tud gyorsulni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a részletes és hasznos válaszokat!

Zoely fogamzásgátlót szedek, a 2. levélnél tartok. Az 1-nél nem volt semmi gondom, az utolsó 4 bogyónál menstruáltam, aztán jött a 2. levél és addig is tartott. A 2. levél 7. bogyója óta kis vérzésem van, és már a 15. bogyónál tartok. Miért van ez?

Annyira vérzek, hogy tisztaságit használok csak, de éjszakára semmit nem is kell használnom! Vajon mit?l lehet ez, hogy szokik hozzá a szervezetem, vagy miért?! 17/L

Legjobb válasz: szerintem vissza kéne menned dokihoz. Amikor én kezdtem el semmi ilyen vérzés nem volt, csak a normális

szerintem vissza kéne menned dokihoz. Amikor én kezdtem el semmi ilyen vérzés nem volt, csak a normális
Hát, elvileg benne van a tájékoztatóban is, hogy lehet egy kis pecsételõ vérzésed tõle, 1-2 napig nekem is volt. De ha tényleg ennyi ideje tart, akkor kérdezd meg az orvosodtól, hogy neki mi a véleménye..ha nem is mész el hozzá, legalább telefonon érdeklõdj...:)

Tényleg nem szokás már céklát adni babáknak? Megnézitek, miket adok, és leírjátok a véleményeteket?

7 hós a kisfiam.

Legjobb válasz: ez így szuper!!!!!! Mi az hogy nem szoktak céklát adni a babáknak??? Mondjuk én azért nem adtam csak, mert fájt tõle a hasa, de adtam volna... Baromi egészséges! Én is mindíg a zöldséget+krumplit kevertem husival ahogy te!

ez így szuper!!!!!! Mi az hogy nem szoktak céklát adni a babáknak??? Mondjuk én azért nem adtam csak, mert fájt tõle a hasa, de adtam volna... Baromi egészséges! Én is mindíg a zöldséget+krumplit kevertem husival ahogy te!
én cékla-alma fõzeléket csinálok a lányomnak husival. megfõzöm õket, rántást készítek, majd turmixolok. nagyon finom az alma és a cékla együtt.
Szia! Én sütõtökkel, almával együtt teszem a sütõbe, már az illat is isteni!
Bocs, hogy belekérdezek, de engem is érdekelne, hogy mennyi ideig kell sütni a céklát, hogy biztosan átsüljön? Mi is nagyon szeretjük, nem csak a Babának szoktam turmixolni krumplival, hanem magamnak is, annyira imádom :-)
Szerintem tök jó!Add neki nyugodtan ha szereti!Mi is tegnap ezt ettük:cékla-alma-husi!Esetleg ha egy jó tanácsot elfogadsz:inkább fóliába sütõbe süsd meg úgy több vitamin marad benne!Én egyszerre megsütök vagy 2-3-at leturmixolom és kisadagokba lefagyasztom!
Õszintén? Ki nem ejti le, hogy mi a szokás? A babád szereti, neked olcsón ott a kiskertedben, akkor meg hol érdekelne a "szokás". :) Tele van a-b-c-vitaminnal, káliummal, nyomelemekkel, könnyen emészthetõ, ideális a babáknak. Én ezen nem akadnék fenn, fõzném továbbra is a megszokott módon.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! mivel tejfehérje érzékenységre csak 5 hósan tudtak rájönni, így már 4 hósan javasolta a doki, hogy kezdjük el a hozzátáplálást, mert a tápszerek egy részét meg sem ette, amit megevett vagy kibukta egy az egyben vagy olyan hasgörcsei voltak, hogy az ügyeleten rendszeres vendégek voltunk. hasonlóképp a tejpépekkel. így már egy hónapja állt a súlya, majd esni kezdett, fogyott. akkor kezdtem el etetni gyümivel. semmitõl sem fáj a hasa, tud kakilni azóta rendesen és 5 hósan tejmentes tápszerrel végre megoldódott minden gondunk. most kontrolon voltunk. így 4, 5 hós volt, mikor nekiálltunk. azért kap már ennyi fajta dolgot. mi gyakran eszünk céklát, nekünk terem a kis kertemben sok más zöldséggel gyümivel együtt. azokból adok neki.
Nekem ugy tunik nagyon is szokas adni :D Senki nem irta azt amit Neked a gyerek osztalyon mondtak.....lehet a gyerek osztalyon le vannak maradva :D Szerintem tok mazlista a gyereked, hogy otthon a kertbol adod neki a finomabbnal finomabb gyumiket zoldsegeket. Ha meg szereti is akkor plane szerencses :D
A kérdező hozzászólása: ezt az alma-cékla kombinációt még nem próbáltam! na majd holnap! :) tényleg nagyon köszönöm, hirtelen elbizonytalanodtam ma. de nem foglalkozom azzal akkor hogy ma már nem szokás céklát adni a gyereknek.
Ezekkel az ételekkel szerintem semmi baj, bár a kislányom ennyi idõsen nem evett még ennyi félét. Én szoktam neki céklát adni, krumplival, szereti. Nem tudom, hogy miért mondták neked, hogy "nem szokás"..... Furcsa.
Utolsó, neked is köszi!
Én is sûrûn adok a babámnak céklát.Pucolom, felkockázom, majd sütõzacskóba teszem.Nem kell hozzá még víz sem.Nagyon hamar kész.Sütés közben tûvel nézem meg, hogy jó-e.Ha könnyen a céklába csúszik (zacsin keresztül), akkor kész.Arról nem is szólva, hogy így benne marad minden vitamin, és isssteni az íze.
Én is köszönöm szépen!:-)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönjük!
Én is úgy csinálom, ahogy már írták elõttem: megmosom, megszurkálom, és egyenként becsomagolom alufóliába, és berakom a sütõbe. Kb. 1 óra kell neki, 180 fokos sütõben. De menet közben kiveszel egyet, és beleszúrod a villát vagy hústût, és ha belemegy könnyen, akkor kész is. Utána csak le kell húzni a héját, így tényleg minden vitamin benne marad, a fóliában szinte átpárolódik. Utána felkockázom, leturmixolom, felöntöm pici vízzel, biovegetát rakok bele, picike cukrot, és átrotyogtatom. Natúr joghurtot vagy tejfölt kikeverek liszttel, és így behabarom. Ha sûrûbbre csinálom, kevés vízzel, akkor fõzelék, ha bõ lére eresztem, akkor leves lesz belõle. A levest még kevés citromlével szoktam ízesíteni.
Nézd, ha jó neki, miért ne fõzhetnél neki, csak azért mert nem szokás? Amúgy nem is értem õket sem, nem az, hogy kutattak és kiderült, hogy nem jó, csak nem szoktak manapság. Most ilyet egyáltalán minek mond? Ha nincs vele baj, ki nem szarja le, hogy szokás-e? Manapság eleve nem is szokás céklát enni, szinte csak a menzán adnak olyat, nagyon ritkán eszik az emberek én úgy veszem észre, de attól még nem rossz, sõt!
A cékla nagyon egészséges. Ha a babád szereti akkor bátran fõzd neki.
A kérdező hozzászólása: húú, ez jó. és meddig kell sütni a sütõben? akkor én is így csinálnám. mert most csak megfõzök egyet, ha nagyobb, két adag lesz, ha kisebb, akkor egy.
En szoktam ceklat adni. Imadom amikor befogja a szajat es olyan mint ha ki lenne ruzsozva....ugy meg tudnam puszilgatni olyankor a kis csokos szajat :D En is szeretem a ceklat...ez szerintem nem divat kerdese.
a cékla nagyon egészséges, jól teszed, ha adsz neki!
hát te tuti félsz:D, ha már megkérdezed... ez lehet a baj, add át magadat.
nekem is ez van, egyszerûen nem megy... pedig énsem félek hidd el. Gondolom van akinek nehezebben jön el az a bizonyos elsõ, van akinek könnyebben... különbözõek vagyunk. Reméelm azért egy nap bekövetkezik :-)
Nem vagy messze tõle de az tuti, hogy félsz! És ez nem valami jó a lényeg hogy kikapcsold a külvilágot! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Igazatok van valóban félek tõle, de csak akkor ha eddig az érzésig eljutok.Pedig a párom is mondta, hogy ne féljek, mert csak jobb lesz, de nem megy attól a bizonyos ponttól tovább.köszia a válaszokat
Nagyon közel jársz, azt mondod gyorsabban mozogsz, akkor a lényeg hogy ne állj le:) Mondhatni úgyis, hogy átesel a ló túlsó oldalára:) Ne félj tõle, engedd át magad az érzésnek:) Lehet elkésett válasz, és már rég átélted:P Remélem, de jelezd ha sikerült:) ) Sok szerencsét!

Aki nem ad tehéntejet az év feletti gyerekének és nem is szopik már a pici, milyen tejitalt vagy tápszert ad neki?

14 hónapos a lányom, már nem szopik, tápszert kap,tehéntejet NEM szeretnék adni neki még.Azon gondolkodtam, hogy már ihatná a tejitalokat, érdemes-e váltani, vagy maradjon-e tápszer?Illetve milyet, melyiket adjam neki?Most vettem 1 üveg literes folyékony tápszert (hipp-est), de szerintem azt anyagilag em igazán éri meg, mert elég húzósnak néztem árban.Amúgy nem finnyás, mindent megeszik, megiszik, amit lehet, szerencsére

Legjobb válasz: Az én gyerekeim Milumil Sinemil-t szeretik inni. Ezt fel lehet íratni,így olcsóbb,de mégse tápszer. Finom tejberizs ízû.

Az én gyerekeim Milumil Sinemil-t szeretik inni. Ezt fel lehet íratni, így olcsóbb, de mégse tápszer. Finom tejberizs ízû.
Jó sok pénzetek lehet, ha hagytad, hogy bedõlj a tápszeripar reklámfogásának ami azt a hamis téveszmét sugallja, hogy a tehéntej árt.
Én is ebben a kérdésben vagyok, és már több oldalról meg közelítettem. Tapasztalataim:A tejitalok nagyon drágák, hosszútávon rámegy a gatyánk is és mû az egész.Vannak különféle tápszerek, natúr és ízesítettek amit a doki felír és nem kerûl sokba, érdeklõdj a gyógyszertárban, majd csak pislogsz, hogy valyon melyik.Van a tej ami megfizethetõ és "természetes" a bólti dobozosról nem tudom, hogy ez elmondható-e.Én hiszek az ismerõs álltal tartott tehén tejében, hígítva, forralva és tuti nincs gyógyszerezve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 1. és 3. a normális válaszokat. 2. neked ahhoz semmi közöd, hogy nekünk sok pénzünk van-e vagy sem.Én nem gondolom, hogy árt a tehéntej, én is iszom napi szinten, egyszerûen csak úgy gondolom, hogy még ráér a gyerekem tehéntejet inni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!