Találatok a következő kifejezésre: Rosszabb a hós oltás mint (2 db)

"Rosszabb" a 3 hós oltás mint a 2 hónapos, érdemes rögtön kúpot adni ha hazaértünk, jobb a nurofen / panadol mint a kúp?

Legjobb válasz: Nekünk se a 2, se a 4 hónapos oltásnál nem volt gond, de a 3 hónaposnál úgy bedagadt a lába, hogy órákig görcsösen sírt. Amint megkapta az oltást tegyél rá vizes zsepit és hagyd is rajta / nekünk harisnyás idõszak volt, amikor kapta, így könnyû volt rajtahagyni /, fél óránként cserélgesd. Kúpot ill. fajdalomcsillapítót csak akkor adj, ha lázas v. fáj neki.

Nekünk se a 2, se a 4 hónapos oltásnál nem volt gond, de a 3 hónaposnál úgy bedagadt a lába, hogy órákig görcsösen sírt. Amint megkapta az oltást tegyél rá vizes zsepit és hagyd is rajta / nekünk harisnyás idõszak volt, amikor kapta, így könnyû volt rajtahagyni /, fél óránként cserélgesd. Kúpot ill. fajdalomcsillapítót csak akkor adj, ha lázas v. fáj neki.
Az én kislányom tegnep kapta meg a 3hós oltást. Nem volt rosszab, csak hamarabb belázasodott. Már dél körül adtam neki panadolt és estére kúpot. A kúp gyorsabban hat de nem nagyon szereti a baba. A panadol finom csak sok a 3 mili neki egyszerre, nincs hozzászokva a kajához és nehezen nyelte le. Ma reggel nem volt lázas, csak hõemelkedése van de szerintem még ma nyomok neki egy kúpot estére ha rosszabbul lesz.
Nálunk a 2 hósnál nem volt láz, a 3 hósnál igen, de lehet hogy azért mert kettõt kapott egyszerre (kapott egy meningo ellenit is). Kúpot felesleges adni neki addig amíg nem lázasodik be, hisz lehet hogy megússzátok láz nélkül. Nekünk a kúp nagyon bevállt én még nem használtam mást, szerencsére nem kellett.

15 hós oltás miert rosszabb mint a többi? Jobban belázasodhat?

Legjobb válasz: Nálunk semmivel sem volt rosszabb, pedig együtt kapta a pneumo 3. adagjával. Nem lett sem lázas, sem kiütéses, csak egy kicsit nyûgösebb volt 1-2 napig.

Nálunk semmivel sem volt rosszabb, pedig együtt kapta a pneumo 3. adagjával. Nem lett sem lázas, sem kiütéses, csak egy kicsit nyûgösebb volt 1-2 napig.
A kérdező hozzászólása: nálunk is elvileg prevenáral egyutt kapja
Mert ezzel együtt jár láz, kiütés, nyûglõdés, esetleg hasmenés, szóval minden nyavaja. Szerencsére nekünk sem lett bajunk, mi is a prevennárral együt kaptuk, attól lett pici hõemelkedése, de a kötelezetõl semmi. A barátnõm kisfiának 39 fokos láza volt, a másik ismerõsöm gyereke, lázas és csupa pöttyös volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!