Találatok a következő kifejezésre: Olyan könnyűnek lenned, (10 db)

Mért van ez, hogy nem merem? Pedig olyan könnyű lenne!

Vn egy lány akit elakarok hívni,egy évvel fiatalabb nálam.Mindig úgy voltam vele,hogy könnyen lazán mint kézilabdázó oda megyek és elhívom.Igen ám,de a barátnőiről lekell választanom,hogy megkérdezzem.Ha meg egyedül van egyszerűen nem megy,pedig olyan könnyűnek tűnik,ja és alig ismerjük egymást.

Legjobb válasz: Azért mert kézizel még nem vagy sem több sem kevesebb ez innen tökéletesen látszik :D ( 7 éve játszom) a másik : ha ennyire nem mered akkor hívd el cseten/facebookon/msnen/skypon vagy tudomisén ha kellesz a leányzónak, ígyis úgyis örülni fog

Azért mert kézizel még nem vagy sem több sem kevesebb ez innen tökéletesen látszik :D ( 7 éve játszom) a másik : ha ennyire nem mered akkor hívd el cseten/facebookon/msnen/skypon vagy tudomisén ha kellesz a leányzónak, ígyis úgyis örülni fog
"próbálj meg "másra gondolni" mintha mondjuk a hugoddal vagy egy random barátnõddel beszélnél, vagy mintha 1000 éve ismernétek egymást" Ez így van. Nekem is így sikerült.
próbálj meg "másra gondolni" mintha mondjuk a hugoddal vagy egy random barátnõddel beszélnél, vagy mintha 1000 éve ismernétek egymást
A kérdező hozzászólása: De a probléma az, hogy ha csak 10 m-re van, és csak annyit kell mondani, hogy Hello!Akkor is néha inkább más merre megyek.
ez tud egyébként iszonyú aranyos is lenni. ha jól kezeled.
A kérdező hozzászólása: A baj az, hogy a koromhoz képest szerintem szégyenlõs vagyok.Szeretem ha dícsérnek, de ha már egy lányra kell néznem, legyen bárki, akkor csak pirulás van ezerrel!
ja am 19 L vagyok, és igen nyilván jobban bejön de ha nem megy nem kell erõltetni, de még mindig az elõzõ válaszomhoz tartom magam.
A kérdező hozzászólása: Nem az hogy tökös, ha nem jobban bejön a csajoknak, azt vettem észre.
tökös vagy hogy nem neten, de élõben meg nem mered :D a lényeg: hívd el. most jelenleg van egy "nem"-ed, ha megkérdezed, kaphatsz egy "igen"-t vagy egy "nem"-et, szóval mindenképp elõrébb tudsz csak lépni.
A kérdező hozzászólása: Annyira, hogy tudom mi a neve, és hogy õ az enyémet nem tudja(csak azért tudom, mert utána néztem).Igazából egy kis ismerkedésre hívnám el, és majd meglátjuk.Szerintem bejöhet, de egy szót nem szoltunk egy máshoz még.
Hát figyu, én ma hívtam el egy csajt, de abból a szempontból könyebb volt, hogy észrevettem az azonos érdeklõdési körre utaló jelet, és ez bátrabbá és lazábbá tett. Egyébként mennyire ismered, mik érdeklik?
A kérdező hozzászólása: Meg nyíltan akarom, nem vagyok én pisis hogy neten!
A kérdező hozzászólása: Nincs Féjszbúkja :D
A kérdező hozzászólása: Nincs hugom, és igazából ezzel már próbálkoztam, de az a baj, hogy bármilyen lány, mivel rokonságban sincs egy nehéz, de megpróbálom!Köszönöm a tippeket!

Ha én egy nagyon szexéhes srác vagyok és nem szeretném még lekötni magam, akkor szerintetek lehetséges olyan lányt talánom, aki állandó szexpartnerem lenne vagy ezt nem is olyan könnyű összehozni a mai világban?

Nem vagyok egy adonisz sem meg azoknak jövök be, akik a kisfiús srácokba buknak, így f?leg a tini csajoknak. Az a problémám, hogy most is több lány akarna velem járni, de én csak szexelni szeretnék így nem akarom ?ket kihasználni, ezt megmondtam és azt mondták, akkor hagyjuk, szóval vége lett mindennek. Nem értem miért nem akar egy lány sem velem csak szexkapcslatot, miért akar mindenki járni csak?

Legjobb válasz: Én is egyetértek a hármassal, a mai világ ilyen. Megérdemli a legtöbb. Én mondjuk ennek ellenére rendes kapcsolatot keresek. 20f

Én is egyetértek a hármassal, a mai világ ilyen. Megérdemli a legtöbb. Én mondjuk ennek ellenére rendes kapcsolatot keresek. 20f
Az emberi kapcsolatoknak csak egy része a szex. A legtöbb ember érzelem nélkül nem gyakorolja. Keresd meg a kivételeket. Van ilyen társkeresõ is.
Ha találsz olyat aki belemegy egy ilyenbe, az tök jó, vannak azért rendesen...csak számolj azzal, hogy nem csak veled fog lefeküdni még ha azt is mondja. :) Gumit mindenképp használnék ilyen helyzetben. De amúgy nem jó ez, rájöttem. Én is régóta így kalandozok. Amikor még barátnõim voltak, semmi bajom nem volt a szexxel, reggeltõl estig amikor csak akartuk...szóval még mindig a barátnõ a legjobb szexpartner. Sajnos. :D
Ha jól nézel ki, simán találsz. Ha átlagosan, akkor már nehezebben. Ha csúnya vagy, akkor pedig legfeljebb pénzért.
"Nem értem miért nem akar egy lány sem velem csak szexkapcslatot, miért akar mindenki járni csak?" Különben ebbe meg menj bele nyugodtan. Sok "tinicsaj" azért hazudja, hogy járni akar, mert ez a legegyszerûbb, hogy szexkapcsolatuk legyen anélkül, hogy leribizzék õket. Szóval, meg kell próbálni. Ne aggódj, nem igen fog az másról szólni.
Utolsó: akármilyen feltételbe nem, vagyis a csak szexet akaró csaj pont azt a feltételt fogja szabni, hogy jó legyen a szex, nem kell neki más. 3, 6 totál logikátlan. Most akkor vannak a szerintük "ribik" akik csak szexelni akarnak (legbelül) és ezért lefekszenek a helyes, babaarcú fiúkkal. Ezért megérdemlik, hogy a helyes, babaarcú fiúk csak lefeküdjenek velük és ne akarjanak tõlük komoly kapcsolatot. Hisz mekkora "ribik"! Bár igaz, megérdemlik. :D De, hogy ebben mi az a hatalmas büntetés akkor? Ezt nem értem. Ha meg komolyat akar egy lány, az épphogy nem ezt érdemli, de én ebbe a logikába 'má nem szólok bele! :)
ha ilyen marhaságokat beszélsz a nõknek, hogy nem akarom kihasználni, meg a szemébe mondod, hogy csak kúrás, akkor nem vagy te igazán szexéhes alapból, max végtelenül ostoba. pont ezért mondod a szemébe, hogy vissza tudjon utasítani és elkerüld a teljesítést. alap önbecsapó lúzer játszma. a helyes sorrend az-az amit a dílerek csinálnak, csak ebben a helyzetben a farkad a potenciád és technikád az árú. vagyis megdugod a nõt, megtapasztalja a bige, hogy milyen veled, utána elõállhatsz a feltételeiddel és ha jól teljesítettél, akkor bele fog menni a csaj akármilyen feltételbe. ilyen egyszerû.
"megérdemli hogy csak megdugják" Mintha a lánynak [email protected] lenne ha megdugják. :D
tudod amilyen lányra vágysz azt hivjak k*rvanak:) fogj ki valami olcsot es cso
Egyetértek # 3/4-es. Ha férfi lennék én is ezt tenném. 20L
Ha olyan lányra bukkansz aki merev, szigorú erkölcsi szabályok szerint él, az "irányítva" van, mert meg akar felelni a régi elvárásoknak, ezért az ösztöneit háttérbe szorítsa és nem megy bele futó kapcsolatba. Ilyen van férfiba is egyébként nem csak nõbe. A vallásos embereknél különösen érezhetõ ez a fajta felfogás, hogy ami élvezetes azt tilos. Próbálj értelmes, diplomás nõkkel ismerkedni, nekik magasabb intellektus lévén nem annyira befolyásoltak és "irányítottak" mint a falusi paraszt, vagy vallásos társaik.
Van sok tini ribanc bõven, és egyre több. A lényeg h nemond meg hogy mit akarsz tõlük, sok ribanc megérdemli hogy csak megdugják. Bocs ha nyers voltam de a mai világ ez.
Attól függ hogy nézel ki külsõre és mennyire vagy kedves. Ha mind a kettõ stimmel nálad, akkor vannak olyan -normális felfogású szabad egzisztenciájú értelmes- lányok, akik csak szexet akarnak. De ehhez kölcsönös szimpátia kell.
A csajoknak meg a vibrátor. :) )

Lécci mondtok olyan video szerkesztőt, , amit könnyű lenne letölteni/használni és nem fizetős?

Szeretnék Youtubon ''sminkes vidiket'' készíteni, de ehhez kéne egy jó szerkesztő, amitől lehetőleg ne legyen vírusos a gépem :33 előre is KÖSZI

Legjobb válasz: http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+P.. ....hivatalosan Pinnacle.Studio.16.Ultimate.16.0.0.75 direkt linkem nincs ,ha kell priv. :-)

http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/Products/Consumer+P.. ....hivatalosan Pinnacle.Studio.16.Ultimate.16.0.0.75 direkt linkem nincs , ha kell priv. :-)
Windows Movie Maker szoftverbazis.hu-ról letölthetõ ingyen, és nagyon egyszerû használni, mindent tud ami egy ilyen videóhoz kellhet

Miért hiszi mindenki, hogy magántanulónak lenni olyan könnyű?

2 éve vagyok magántanuló, pszichés problémák miatt. Többször voltam pszichológusnál, legközelebb február 15.-én megyek, mert egyre felt?n?bb, hogy (talán!!!) képtelen vagyok szocializálódni. Nincsenek barátaim sem, interneten van néhány ember, akikkel beszélgetek, mondhatni barátaim. Amikor még együtt voltam a barátommal, akkor ez a szocializálódási probléma enyhébb volt, mert miatta társaságba jártam. Valahogy biztonságban éreztem magam, ha mellettem volt. Most, hogy már szakítottunk, nem sokat járok az utcára, inkább a gép el?tt ülök, meg csinálom a tennivalóimat. Anyám egésznap dolgozik, nekem kell takarítanom, f?znöm, mosnom, ápolni a beteg nagyanyámat, bevásárolni. Többen azt hiszik, hogy ez nagyon jó dolog, csak ülök itthon egész nap, nem kell semmit sem csinálnom...stb. Ez miért van? Attól, hogy magántanuló vagyok, nekem is ugyanúgy tanulnom kell, számot kell adnom a tudásomról. Miért általánosítanak ennyire az emberek, és látnak meg bennem egy naplopó ingyenél? embert?

Legjobb válasz: Én is levelezõn csinálom a középsulit, de nekem pl. baromi könnyû, mert tényleg nincs más dolgom, semmi drámai okom nem volt arra hogy ezt válasszam. Takarítani szoktam, naponta mondjuk egy órát, ezen kívül pedig igen, egész nap itthon ülök és azt csinálok amit akarok. Szóval azért valahol megértem azokat is akik szerint könnyû dolog, mert nekem is az. De való igaz hogy nem kellene általánosítani, pláne ha fogalmuk sincs miért tanulsz otthon. Szerintem attól hogy valaki otthon tanul nem lesz automatikusan jó dolga..

Én is levelezõn csinálom a középsulit, de nekem pl. baromi könnyû, mert tényleg nincs más dolgom, semmi drámai okom nem volt arra hogy ezt válasszam. Takarítani szoktam, naponta mondjuk egy órát, ezen kívül pedig igen, egész nap itthon ülök és azt csinálok amit akarok. Szóval azért valahol megértem azokat is akik szerint könnyû dolog, mert nekem is az. De való igaz hogy nem kellene általánosítani, pláne ha fogalmuk sincs miért tanulsz otthon. Szerintem attól hogy valaki otthon tanul nem lesz automatikusan jó dolga..
Szerintem nem egyértelmû, hogy könnyû, vagy nehéz-e. Nagyrészt attól függ, hogy az ember miért magántanuló. A Te esetedben elég nehéz, hiszen otthon is egész nap le vagy foglalva, míg egy másik válaszlónak könnyû, ahogyan írta is. Szerintem nekem sem volt egyszerû, mert én a fiam születése miatt lettem az, így szintén le voltam foglalva éjjel-nappal. Viszonyt tény, hogy egy magántanuló akkor tanul, amikor akar, és általában nem kell hajnalban kelnie, nincs egész nap rákényszerítve, hogy óráról órára járjon, ez kész nyaralás egy átlagos tanulónak. L/19
9, 26 újra Ja, és NE pszichológushoz járkálj! Pszichiáter minél elõbb!!
én szinte egész életemben magántanuló voltam (általános, közép), mert kerekes-székes vagyok és akkoriban még nem voltak akadálymentesek a sulik. nagyon nehéz, sokkal nehezebb, mint amikor folyamatos a kontroll. amikor estin végeztem egy tanfolyamot és bejártam heti kétszer, mert oda betudtam, sokkal könnyebb volt felkészülni a vizsgákra! én megértelek! remélem sikerül a betegségedet legyõznöd! kitartás! :) üdv! 26/l
A többségnek az iskola=tanulás, magántanuló=lógás. Szerintem egy magántanulónak nehezebb, hiszen magának kell beosztania az idejét és egyedül felkészülnie. Az iskola sokkal kötöttebb, a gyakoribb számonkérés miatt nyilván feszültebbé teszi a tanulókat, viszont könnyebb nekik a tanári magyarázatok miatt megtanulni az anyagot. Ugyanazok a követelmények a vizsgáknál, szóval én nem irigylem õket, sõt...
Nem az a baj, hogy magántanuló vagy. Sõt, az dicséretes, hogy te végzed az otthoni munkákat. A baj viszont az, hogy a szocializálódási problémádat egyedül és csakis kizárólag TE tudod megoldani. A pszchodoki is max csak rávezet arra, hogy kimondj magadnak dolgokat. Továbbá, ha rendben lennél önmagaddal, az se zavarna, ha naplopónak tartanak a magántanulóság miatt. Így tehát én azt javaslom, ha megengeded, hogy szakíts idõt és energiát arra, hogy megvizsgáld, mit miért gondolsz, amit problémának tartasz. Merd átérezni és megnevezni az érzéseket, és merj változtatni annak érdekében, hogy megoldódjanak! Az életeddel Te rendelkezel. peace
Szerintem marha nehéz. Húgom az volt és mindegyik félévben voltak olyan tárgyak amiböl megbukott ezért évet kellett ismételnie. Aztán mondtam neki micsoda hülyeséget csinált amikor magántanuló lett. Én levelezön jártam ki a középsulit, mert nem volt kedvem rendszeresen bejárni. Ö is kedvet kapott így levelezön meg tudta csinálni. 2 hetente van suli szombat délelött. Ezt ki lehetett bírni és fél éves számonkérés helyett negyedévesek vannak, ami egyszerre mégsem akkora anyag. Szerintem ne törödj azokkal akik ilyet állítanak, azoknak fogalmuk sincs arról, hogy ez mivel jár. Egyébként dícséretes hogy ennyi mindent csinálsz otthon, én semmit nem voltam hajlandó csinálni amíg férjhez nem mentem. Aztán kedvet kaptam és szívesen csinálom. Nehéz feladatra vállalkoztál az biztos. Kitartást, fog az menni!:)
én megértelek én ugyanígy vagyok mint te csak én azért mert levelezõs vagyok ugyanugy nehéz ez is de sokan lenézik hogy semmit nem csinálok egész nap, nem kell bejárnom stb engem már nem érdekel, ne foglalkozz azokkal akik benne sincsenek a dologban és magyaráznak kivülrõl könnyebb [email protected] 20L
Én nem értek egyet! Elég 1-2 nappal a vizsgák elõtt tanulni, hogy ne bukjál meg, ha jobb jegyet akarsz, ahhoz elég 1 hét. Na jó, azért az érettségire felkészülök. :) Egy magántanuló...
Szerintem nehezebb magantanulokent, mert neked mindent egyedul kell megtanulnod, megertened. Vagy ha kerdesed van, nincs ott a tanar, hogy elmagyarazza. Viszont a mentalis problemaddal mihamarabb menj orvoshoz, mert a sulit meg lehet oldani magantanulokent, de tavmunkaban nem fogsz talalni munkahelyet. Mi az oka, hogy nem tudsz szocializalodni ??? Onbizalomhiany, onertekelesi zavar, ..? mit mond a pszhiologus ?
Én sok piszkálódást, beilleszkedési problémát és stresszt megspóroltam volna magamnak ha magántanulónak megyek (amit a pszichiáter javasolt). De anyu lebeszélt róla, mert a munkahelyemen nem tehetek majd ilyet. És áldom az eszéért, így mire dolgozni mentem, már túl voltam sok barátságon, szakításon, csalódáson és örömön, több fogalmam volt, hogy kezdjem a nagybetûs életet, mintha évekig otthon ültem volna a négy fal között mit sem tudva arról, hogy mûködnek a hús-vér kapcsolatok.
hát ne haragudjatok. A legtöbb ember azért elõítéletes, mert magántanuló az a sok roma fiatal is, aki állandóan megbukik az iskolában, és 18 évesen még mindig 7.-es és márn em tudnak vele mit kezdeni. Alig jár be, mindig az iskola mellé jár. Ezekután átrakják magántanulónak. Az illetõ soha nem csinál semmit, ami társadalmilag hasznos, és késõbb a segélyért jár. Elhiszem, hogy sok más magántanuló is van, de az elõítéletek ezek miatt vannak :(
Ugyanez a helyzet nálam is, bár én nem vagyok magántanuló, csak nem vettek fel arra a szakra, ahova menni akartam. Iszonyú magas pontszámok kellenek oda, így most újraismételem az érettségit, hogy több pontot vihessek. Volt osztálytársaimnak mindig magyarázkodnom kell :) Pedig én sem unom itthon magam, nyelviskolába is járok, megtanultam fõzni, internetes-regényt írok, szóval nemcsak nézem a tévét.
Épp ma vizsgáztattam iskolánk magántanulóit. Elv: Engedjük át, hadd menjen. Már a hány lába vab a tehénnek kérdésnél tartunk, ha tudja, hogy 4, hurrá, átment! Katasztófális, milyen tudású tanulókat engedünk át, ezzel szemben olyan diákok buktak, akik ezeknél a tanulóknál jóval többet tudtak, bejártak az órákra, de fõ a szigorúság! Mert õk rendesen járnak iskolába, tõlük követelünk. A magántanulók egyetlen, számukra írt , minimumszintû feladatlapot töltenek ki, néhány szóbeli kérdés kb. a mikor volt az 1848 márc. 15-i forradalom szintû, és megvan a bizonyítvány. Magam részérõl nem engedélyezném, vagy csak nagyon indokolt esetben (pl. a kerekesszékes hozzászóló esetében) ezt a státust, mert kb. 90 %-uk nem tanul, indokolatlan, és szerintem igazságtalan is ténylegesen tanuló társaikkal szemben,
Hát nem tom... 3.os gimnazista voltam, amikor magántanuló lettem. Van egy betegségem, ami miatt sûrûn jártam kórházba meg kezelésekre és nem akartam szaporítani a hiányzásaimat. DE! Az elsõ 2 évben is végig 4-es 5ös tanuló voltam, amint magántanuló lettem akkor is. És én úgy csináltam, hgy amikor tehettem, bementem a suliba és beültem az órákra. Ha úgy adódott, elõre megbeszéltem a tanárokkal, hogy TZ vagy felelés mikor lesz, melyik anyagból és bementem. Szóval velem nem kivételeztek, ugyanazt a nehézségû dolgokat kaptam. (ez a tanár hozzászólónak szólt). A kérdezõnek: engem sose néztek le, sose mondták, hogy nekem könnyebb. Igaz, én törekedtem rá, hogy normális embernek fogadjanak el.

"Olyan könnyűnek kell lenned, mint a madár, és nem pedig olyannak, mint a toll." (Paul Valéry) Ez mit jelent?

Én nem tudtam rájönni, tudja valaki?

Legjobb válasz: a madár repül arra amerre õ akar. a toll is repül, de csak arra amerre a szél fújja.

a madár repül arra amerre õ akar. a toll is repül, de csak arra amerre a szél fújja.

Mi a megoldása ennek a 4 KÖNNYŰ halmazos feladatnak? én nem értem. és ha valaki lenne olyan aranyos és el is magyarázná.

így kell megoldani pl.: D=[n^2-1 1<n<(vagy egyenl?) 4 nEZ]

Legjobb válasz: H=(10n+1 1<=n<=5 nEZ+) J=(n^2+2 1<=n<=4 nEZ+) D=(páratlan számok halmaza) G=(páros számok halmaza) Ha a H és J végtelen elemû halmaz, akkor az n-re adott kikötést el kell hagyni.

H=(10n+1 1<=n<=5 nEZ+) J=(n^2+2 1<=n<=4 nEZ+) D=(páratlan számok halmaza) G=(páros számok halmaza) Ha a H és J végtelen elemû halmaz, akkor az n-re adott kikötést el kell hagyni.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló nagyon szépen köszönöm :) 2. köszönöm megnézem az oldalt , de inkább az egyszerû(1. válaszoló) megoldást keresem:)
A kérdező hozzászólása: értem és köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: az utolsó kettõ= D= 3 5 7 9 11 ...végtelen G= 2 4 6 8 10 .... végtelen... ez jó?? de az elsõ kettõ nem megy
Utolsó kettô jó. A többi: H:=\{10x+1|1\leq x\leq5, x\in\mathbb{Z}\} J:=\{e^2+2|1\leq e\leq4, e\in\mathbb{Z}\} HTTP://texify.com segít értelmezni.
Elsõ válaszoló vagyok. Apróbb hibákat vétettem az utolsó 2-nél, szerintem erre utalt Tom Benko. D=(3-nál nagyobb vagy egyenlõ pozitív páratlan számok halmaza, kEZ+), mivel az 1 nem tartozik ide, mert ez k=0 esetén lehetne, de mivel kEZ+, ezért ez nem megoldás. G=(pozitív páros számok halmaza, kEZ+), mivel kEZ+. Remélem érted, hogy erre a korrigálásra miért volt szükség.

Német, angol, török, svéd és japán után milyen nagyon könnyü, de hasznos nyelvet ajánlotok? Bármilyen lehet igazából nem muszály annyira hasznosank lennie. Persze olyat amit simán eltudok sajátítani kb.3-4 hónap alatt.16/L

Legjobb válasz: Pl. a holland, dán, norvég elég könnyen menne az angol, német, svéd után. Viszont nem annyira hasznosak. A francia picit nehezebb, de hasznosabb, angol után nem nehéz. 3-4 hónap alatt, pláne ennyi nyelv után az eszperantó menne leginkább, sok németbõl átemelt szó van benne, és amúgy is könnyû, de nem hasznos. (A magyar is hasznos - muszáj pontos j, uszály ly)

Pl. a holland, dán, norvég elég könnyen menne az angol, német, svéd után. Viszont nem annyira hasznosak. A francia picit nehezebb, de hasznosabb, angol után nem nehéz. 3-4 hónap alatt, pláne ennyi nyelv után az eszperantó menne leginkább, sok németbõl átemelt szó van benne, és amúgy is könnyû, de nem hasznos. (A magyar is hasznos - muszáj pontos j, uszály ly)
mennyi kanji?
A kérdező hozzászólása: A kínai és az orosz is tetszik. De, fõleg az orosz.
Attól hogy le tudod írni a kanákat, tudsz sok szót és kanjit meg pár nyelvtani szabályt még nincs meg az alapfok. Én iskolában tanulok japánul, napi szinten. Az általad leírtakból többet tudok nálad japánból, de nem nem mondanám hogy akárcsak alapfokon tudnék. Tanuld a nyelvet mert nagyon gyönyörû, de amíg nincs meg az 5-ös fokú nyelvvizsga sem belõle, addig ne nagyon biztasd magad hogy ismered a nyelvet :) Ettõl függetlenül nagy respect neked hogy ilyen sokoldalú vagy, én is rendkívül érdeklõdöm a különbözõ nyelvek iránt ^^
A kérdező hozzászólása: kijavítom: hogy csak megint elgépeltem
mi az, hogy jól mennek? mondjuk egy fiatal felnõtteknek való hangoskönyvet megértesz? smalltalk megy?
Angolt mennyi idõ alatt tudtad folyékonyra megtanulni? Most álltam neki tanulni, mert suliba németet tanultam, de kíváncsi lennék, hogy kb mennyi idõ alatt sajátítható el normálisan. Tudom függ attól, hogy mennyit tanulok, stb.
De ha a többi nyelvet is csak ennyire tudja...
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom, hogy mennyit tudok, nem számolom, de tudok belõle sokat.
A sok kanji meg az, hogy tudja a számokat
Igen, azt hiszem, a nyelvtanulásról kicsit nagyobb alázattal kellene beszélni... Japán esetében a kanák, a kb. 300 szó, némi nyelvtan és kandzsi valóban még az 5 fokú nemzetközi nyelvvizsga legalsó, legkönnyebb szintjét sem nagyon éri el, pedig az még nem is az alapfokot jelenti, hanem az un. "minimum" szintet. Az egészséges önbizalom persze jó, ha megvan, de azért az sem árt, ha az ember pontosan tisztában van azzal, hogy mivel hol tart, és milyen út áll még elõtte. Azt hiszem, kissé kezdünk elkanyarodni az eredeti témától :)
A kérdező hozzászólása: Hát ugy nemtom milyen szintû. DE ahogy mondtam alapszinten megy. Megy a hiragana, katakana, kanji, néhány nyelvtani szabály és kb.300 szó.
Japánból a JLPT 5 fokú nemzetközi nyelvvizsgán mérve milyen szintû a tudásod? Azért érdekel, mert nem sokan mondják, hogy "nagyon könnyû" ;)
Orosz! Hasznos és szép. (Bár van aki szerint nem szép, mert "ropogó" a hangzása).
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem piszkálni akartál. Régebben a finn nyelvet is elkezdtem, de inkább a svéd melett döntöttem. A japán nyelv nem annyira nehéz amilyennek tünik legalábbis nekem. Ami nekem gondot okozott a hiragana, de már megy. Mellette meg van a kanji meg a katakana. A kanjit még tanulnom kell. Szerintem nagyon egyszerû nyelv. Fõleg akkor ha valakit érdekel a dolog, nem csak azért, hogy a jövõben hasznát tudja venni.
te gyerek, nem fikázni akartalak, csak érdekelt :) tényleg szép teljesítmény...de én azt javaslom, hogy most inkább egy évig arra helyezd a hangsúlyt, hogy a szókincsedet bõvítsd és a szövegértést javítsd... a finn nyelvet javaslom, bár tanár nem nagyon lesz hozzá, mert az szép a kínai meg az orosz viszont hasznos 3-4 hónap alatt simán elsajátítani nyelvet nem lehet, max nagyon jó lehetsz benne, ha abban a közegben vagy 24/7-ben amúgy a japán mennyire nehéz?
A kérdező hozzászólása: Mi az, hoyg jól megy?! Ezt ugy értem, hoyg ha pl: egy német, angol vagy ilyesmi megállítana akkor tudnák vele bármirõl beszélni. Igaz, hohy a japán csak alapszinten megy, de ahoz képest, hogy ennyi nyelven tanultam és tudom is õket használni és 16 éves vagyok ez nem semmi. Szerintem. Szoktam hangos könyveket is hallgatni és azokat is megértem, ritka ha nem értem meg a szövegeket.
A kérdező hozzászólása: Azért nem perfekten. DE mennek elég jól.
ezeken a nyelveken mind perfekt beszélsz?
A kérdező hozzászólása: Köszi Igen és is látom, hogy elírtam, mert siettem.
Szerintem elõször magyarul megtanulhatnál! MUSZÁJ!!!!!

Valaki mondana egy egyszerű, könnyen megtanulható zongora darabot? Mert kaptam egy szintetizátort, de persze tudom az alapokat, meg minden, de nem tudom, hogy melyik szám lenne a legkönnyebb. Valami olyan számot nem mondanátok, ami könnyű elsőre?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=UuofG8a7EEk én ezt nagyon imádom de ha nem hallod a zongorát benne vagy nincs kreativitás itt van a zongora verzió http://www.youtube.com/watch?v=lcUpd2trsa4

http://www.youtube.com/watch?v=UuofG8a7EEk én ezt nagyon imádom de ha nem hallod a zongorát benne vagy nincs kreativitás itt van a zongora verzió http://www.youtube.com/watch?v=lcUpd2trsa4
Én le akartam ugrani, de nem volt nyitva :( majd legközelebb:D
Veszélyesnek veszélyes, de nem sport, szerintem.
ez nem sport.
Azzal az energiával az is sport, hogy felülsz a hullámvasútra....
lehet, de azért ez még nem egy pozitív teszt....
nem, nekem a doki mutatta meg, hogy hol van a méhem az elsõ terhesgondozáson, akkor olyan volt tapintásra, mint egy teniszlabda, és olyan ruganyosan kemény- nem tudom érted-e amit mondok, de állítólag koraterhességben éppen puhának kell lenni a méhnek. szerintem ha érzed, hogy valami mozgás va az lehet a babóca ágyazódásának jele, nekem sajna mensi elõtt is van, hogy olyan mocorgós érzés, szóval nálam ez nem lenne tünet, de ha Te ilyet nem éreztél, akkor lehet, hogy nálad az. mikorra nem várod?
Nagyon sajnálom.. én is 24-ére nem vártam és drukkoltam magunknak, nekem vasárnap jött meg.. Jól átvert a testünk, mi? Mi a tanulság? Nem szabad ilyen görcsösen figyelni magunkat. Ha jönni akar a baba, úgyis jön :) Fel a fejjel! :) Remélem jövõ hónapban babások leszünk! ;)
A kérdező hozzászólása: :( megjött
A kérdező hozzászólása: :) Drukkolok nektek is meg magamnak!
Sziasztok! Én 25-re várom és nekem is szurkálnak a petefészkeim, meg puffadtnak érzem magam. A hõm mára megemelkedett két tizeddel, eddig 36, 8 volt most ma már 37 volt. Ha ez így marad, akkor azért talán reménykedhetem:)
Szia! Én is 24-ére nem várom, nekem folyamatos bizsergés van lent, meg állandó pisilhetnékem van és nekem is fent van a hõm 37-37, 2 körül. Meg néha van egy-két szurkálásom a petefészkeimnél. Érdekes dolog ez, mert mikor az elsõ babámmal voltam terhes, ezek fel sem tûntek, most meg, hogy várom, minden kicsi jelnek hatalmas jelentõsége van ;) Drukkolok magunknak! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
sajna ez még nagyon korai, még az is lehet, hogy csak most randiznak a sejtek benned, drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
A kérdező hozzászólása: Amúgy 24-ére nem várom. Köszi az eddigi infókat. Amúgy meg tanulni lehet mások tapasztalataiból! :)
A kérdező hozzászólása: Enyhén bizsergõ érzés van a hasamban, meg olyan érzés mintha valami lenne rajta.
A kérdező hozzászólása: Ez biztató!? Tesztet leghamarabb hétvégén csinálok. Majd megírom mi lett. Amúgy Te éreztél ilyet terhesség alatt?
A kérdező hozzászólása: :) Neked is fel a fejjel! Én is úgy vagyok vele, ha jönni akar akkor fog is. Szorítok azért Neked is és természetesen mindenkinek aki babát szeretne!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!