Találatok a következő kifejezésre: Koptassam le, kezdjek (2 db)

Mihez kezdjek ilyen idiótákkal? Koptassam le?

Az a gondom, hogy alapból elég magányos vagyok(többször is írtam ki emiatt kérdéseket), ami sokszor nem is lenne nagy gond, túlzottan nem is vágyom társaságra, inkább egy barátra. ha akadna is ilyen, általában félek, nem bizom eléggé. Na, de a kérdés lényege, hogy mit kezdjek olyan pasikkal, akiket (irántam nagyobb lelkesedésüknek köszönhetően) megkedvelek, de rendszerint úgy érzem, hogy hátsószándékaik vannak. Bár tartottam hozzájuk, de ilyenkor megutálom őket, főként a fura viszonyulásaikat, amiket nem értek, kissé rossz érzés is, amikor valami könnyelműkis nyálasbókot bevetnek, amiről nem tudom eldönteni, hogy ennyire "könnyűkiscafkának" néznek, vagy tényleg vannak ilyen "nemtörödöm" emberek? ilyenkor elég zavarbaejtő, amikor olyan természetes módon felvetik az ilyesmit, máskor meg barátiak, de ilyenkor kissé mindha megis lennének lepődve a közömbömön.

Legjobb válasz: Ezt neked kell tudnod :) Mi nem nagyon ismerjük a körülményeket, de szerintem érdemes nekik adni egy esélyt... ha pedig ezt eljátsszák akkor ki velük!

Ezt neked kell tudnod :) Mi nem nagyon ismerjük a körülményeket, de szerintem érdemes nekik adni egy esélyt... ha pedig ezt eljátsszák akkor ki velük!
A kérdező hozzászólása: tudom, nemis vártam, hogy most valaki döntsön helyettem:) . Nem tudom, az, hogy eddig beszéltem velük az elég esély volt, és kiakasztó, amikor felhoznak nyomulos témákat, még ha tapintatosan is:) ) Bár kissé félre is fogalmaztam azt hiszem, lényegében azt nem értem, hogy ennyire normális ez egy pasitól?:) ) ha nem is létezik ilyen pasi-lány barátság, ilyenformában, nem értem:) ). és meg is sértõdöm ilyenkor, így a barátságnak is löttek, amit bánnék, bár nem tudom azt sem, hogy normális, hogy igy kezelem az ilyen helyzeteket, és megsértõdöm, gondolva hogy valami "r*bancnak néz"? talán más jobban fogadja az ilyesmit, és több barátja van:) ).
Attól, hogy valaki bókol neked, még nem gondol cafkának. Gondolj bele, ha jól nézel ki, jófej vagy és nincs pasid az azt jelenti, hogy tökéletes barátnõjelölt vagy. Próbál puhatolózni, megnézi, hogy reagálsz a bókokra és ha van valami pozitív visszajelzés akkor lép valamit.(a te esetedben nincs ilyen visszajelzés)
Pasi-lány barátság nem létezik :)
A kérdező hozzászólása: #3 igazad van, eddig nem így láttam, de mostmár értem:) ) #4 létezik, fõleg annak aki igényeli:) ) az illetõvel is sikerült finoman kitisztáznom a helyzetet, igy okés egy barátság.

"Koptassam le", vagy kezdjek el komolyan gondolkodni vele kapcsolatban?

Én 15éves lány vagyok és a neten megismerkedtem(augusztusban) egy 22éves fiuval.Semmi "olyanról" nem beszéltünk,és ha azt irta, h "kicsim", akk nem vettem komolyan.Néha reggel ébresztett telón és felhívott szilveszterkor meg amikor nem volt telómon pénz.Viszont karácsonyra vett nekem (és elküldte postán)egy hatalmas plüss állatot.Most komolyan gondolja?

Legjobb válasz: hát ha láttál rola képet( még ha nem is az alapján itéled meg akkor jo tudni h néz ki) és szimpatikusnak tartod szerintem elgondolkodhatnál rajta bár ezt neked kell eldönteni. meg a távolság is fontos. ebben én se senki más nem dönthet helyeted ezt neked kell tudnod

hát ha láttál rola képet( még ha nem is az alapján itéled meg akkor jo tudni h néz ki) és szimpatikusnak tartod szerintem elgondolkodhatnál rajta bár ezt neked kell eldönteni. meg a távolság is fontos. ebben én se senki más nem dönthet helyeted ezt neked kell tudnod
Ezt neked kell eldöntened. Sokminden szól mindkettõ lehetõség mellett és ellene egyaránt. És ugye a te életed, neked kell tudni mit is akarsz kezdeni vele. Csak minél hamarabb juss döntésre, mert úgy néz ki, ennek a fiúnak szándékai vanak veled. Ne 1 év után tudja meg szegény, hogy közben te már férjhez is mentél, máshoz.
a legfontosabb, hogy milyen messze laktok egymától, ha a heti többszöri találkozás kizárva, mert mondjuk te pesten õ meg sopronban lakik akkor felejtsd el a közvetlen kapcsolatot. Ha esetleg lehetséges a személyes heti többszöri találkozás, akkor legelõször is találkozz vele, mondjuk mc-ben vagy valami semleges helyen. Ha tetszik meg jól érzed magad vele akkor nincs min gondolkodnod tovább.
Én nem koptatnám le.Nagyon cukinak tûnik :) Talizzatok és ismerkedjetek.Lehet hogy nem õ álmaid hercege külsõre, de szerintem ez nem is számit.Azt nem írtad mekkora a távolság, de ha nem nagy, és neked bejön a beszélgetéseitek alapján akor hajrá! Lekoptatni akor is ráérsz, ha kicsit jobban megismerted és nem jön be! Sok sikert nektek!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!