Találatok a következő kifejezésre: Jártunk de volt (84 db)

Szerintem dugni akar, kancás! De ha neked is ez kell hajrá!:)
ennyi elég ha úgy érzed próbáld meg mit veszthetsz??
Fél év szünet az sok idõ. Felmelegítve csak a káposzta jó, de ezt neked kell érezned!
Szerintem ha annyira bizonytalan vagy, hogy itt feltetted a kérdést, akkor inkább hagyd ...csak rosszat tenne nektek. Viszont ha úgy érzed, hogy a szakítás okai megoldható dolgok, akkor próbáljátok újra, de felejtsétek el a régi kapcsolatotokat, olyan szinten, hogy azt már ne folytassátok. Ez már egy teljesen új kapcsolat, ami jobban mûködhet mint a régi, ha ügyesek vagytok :)

Van e valakinek vulvodynia nevű betegsége? Nálam kb 5 éve kezdődöt el ez a betegség. A hüvely bemenet felett égő érzés gyakori vizelési inger. Rengeteg nőgyógyászt végig jártam de volt aki nem is ismerte vagy nem akart segíteni.

A legutobbi góckutatást ajánlott és utánna kezeléseket ami rengeteg pénzbe kerülne.Nem tudom hogy menjek hozzá vissza vagy nézzek másikat?

Legjobb válasz: Találtam számodra egy cikket errõl a ritka betegségrõl, ez alapján a dokid helyesen jár el, itt is azt írják nagyon körülményes nehéz a kór diagnosztizálása. Olvasd el, már csak a tájékozódás végett is. Az oldalon van orvos válaszol rovat, hátha egy jól feltett kérdésedre kapott válasz segít eldönteni, megbízhatsz-e a jelenlegi dokidban. http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/7206/vulvodynia--..

Találtam számodra egy cikket errõl a ritka betegségrõl, ez alapján a dokid helyesen jár el, itt is azt írják nagyon körülményes nehéz a kór diagnosztizálása. Olvasd el, már csak a tájékozódás végett is. Az oldalon van orvos válaszol rovat, hátha egy jól feltett kérdésedre kapott válasz segít eldönteni, megbízhatsz-e a jelenlegi dokidban. http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/7206/vulvodynia--..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Igen ezt már olvastam és más külföldi oldalakat is.Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot más beteggel is aki ettõl szenved.Az a baj hogy ez a betegsg nagyon sokszínû és nem mindenkinek ugyabból az okból alakul ki.Még egyszer köszönöm.Ugy gondolom hogy csak olyan orvosnál kell próbálkoznom aki ért hozzá.

51 éves vagyok, a második nőm akim van. Ez most komoly, együtt élünk.6 évig győzködtem szeretem, de semmit nem tettem hogy érezze, addig örömlányokhpz jártam. Egszerübb volt mint udvarolni. ő mpst fontos, de nem tudom kimutatni. Mit tegyek?

2 éve együtt élünk,ő kezdeményezett.de elege van,azt mondta segitett elindulni,viszont nem lrzi szeretem.mit tennétek?

Legjobb válasz: "Mit tegyek?" Tegyük fel, hogy nem fake kérdés. :) Benne van a kérdésedben a válasz: Mutasd ki a szereteted. Ha meg olyan környezetben nõttél fel, ahol a szeretet kimutatásának nem volt értéke, és így szocializálódtál, akkor itt nem fogsz tudni egyszerû választ kapni. A személyiségeden elég nehéz lesz változtatni, de ha nagyon akarsz, akkor egy pszichológus talán tud segíteni. De õ is csak segíteni tud, akarni neked kell.

"Mit tegyek?" Tegyük fel, hogy nem fake kérdés. :) Benne van a kérdésedben a válasz: Mutasd ki a szereteted. Ha meg olyan környezetben nõttél fel, ahol a szeretet kimutatásának nem volt értéke, és így szocializálódtál, akkor itt nem fogsz tudni egyszerû választ kapni. A személyiségeden elég nehéz lesz változtatni, de ha nagyon akarsz, akkor egy pszichológus talán tud segíteni. De õ is csak segíteni tud, akarni neked kell.
tibor... te már rengeteg fake kérdést írtál ki... kicsit húzd ki a netkábelt, és pihengessél inkább!!
Udvarolj neki. Mondd el neki, hogy szereted. Menj el vele nyaralni. Mutasd ki, hogy fontos neked. Lepd meg virággal, csokival. Fõzz neki egy vacsorát. Ha nem tudsz fõzni, akkor vegyél valami kaját, és teríts meg. Vidd el hétvégén állatkertbe, vagy hajókázzatok a Dunán.
Mondjuk tegyél neki házassági ajánlatot. Megérdemelné. Ennyi idõs korban ilyen elõzmények után örülj, ha hozzád megy. Becsüld meg és legyél szeretõ, hû társa. Segíts neki mindenben, mint egy normális férj.
Biztos megvan rá az okod, hogy ilyen szeretetre képtelen vagy! Ha tényleg szereted, hagyd most elmenni, ne tedd tönkre több évét! Aztán próbálj változtatni magadon, kérd szakember segítségét. Az örömlányok látogatása még többet ront az érzelemmentességeden! Ezzel hagyj fel. Sok munka lesz, mire megváltozol, de sikerülhet. Aztán ha úgy érzed, adni is képes vagy, képes vagy szeretni a társadat, és azt ki is tudod mutatni, akkor kezdj csak kapcsolatba. Mert a párodat nem szereted! Ez nem szeretet, ahogy vele vagy, ez csak azt mutatja, hogy önmagadat szereted, de nem õt!
Öleld át, puszild vagy csókold meg. Dicsérd a ruháját, vagy a fõztjét, ha épp olyan készít, amit nagyon szeretsz. Néha elmehetsz helyette bevásárolni, megveszed a tejet meg a kenyeret. Meg mindkettõtöknek egy-egy sört ha mindketten szeretitek. Kérdezd meg, milyen napja volt a munkahelyén.
minek neked nõ basszus???
Egy ilyen embertõl én nem akarnék szeretetet kapni. Így jártál.
Hát dolgozz a lelki képességeiden, kérj segítséget, mert van ez a problémád, hogy nem tudod kimutatni a szeretetedet. És mondd is meg neki, hogy ez Neked probléma, és most dolgozol ezen.


Hol kapok még ilyen nadrágot? Már az összes pesti New Yorkert végig jártam, de sehol nem volt.

http://www.cosmopolitan.hu/rw_termek/ruhak/szabadidoruhazat/..

Legjobb válasz: Lehet sehol, a new yorker ilyen, volt már velem is nem egyszer, hogy kerestem ruhát, amit netrõl kinéztem, de az országba sem hoztak belõle.

Lehet sehol, a new yorker ilyen, volt már velem is nem egyszer, hogy kerestem ruhát, amit netrõl kinéztem, de az országba sem hoztak belõle.

"Jártunk" de nem volt semmi, szóval se csók, semmi (nem miattam hanem ő nem akarta vagy nemtom) merjek még remélni?

már 2 hete jártunk de nem volt semmi és akkor egyszer azt kezde kérdezni hogy hagyjuk az egészet meg hogy még várjunk mert neki szar honapja volt ...azel?tt sokszor mondta hogy szeret ha megkérdezem nem mond semmi konkrét választ azt mondja hogy várjunk mégis egyedüllétre vágyik "hogy kitisztulhasson a feje"..nekem ennyi id? elég volt ahoz hogy tulságosan is megkedveljem..és merjek még remélni? (legutóbb mondta hogy hiányozni fogok ..mert ment el 5 napra )

Legjobb válasz: Talán még õ maga sem tudja, hogy mit akar. Lehet, hogy fél egy kapcsolattól, vagy ilyesmi. Szerintem egyébként csak kifogásoka keres: mi az, hogy "rossz hónapja volt"? Ha tényleg így van, akkor pont ebben a helyzetben kellene vágynia a társaságodra, hogy ellazuljon és megnyugodjon, nem? Ha nem vágyik rád, akkor hagy maradjon egyedül, Te pedig légy boldog valaki más mellett! :) Ha tényleg "szeret" akkor úgyis rájön, ha magára hagyod- de nem értem ezt a "szerelmet": hogyhogy még meg se csókolt? Ez fura...

Talán még õ maga sem tudja, hogy mit akar. Lehet, hogy fél egy kapcsolattól, vagy ilyesmi. Szerintem egyébként csak kifogásoka keres: mi az, hogy "rossz hónapja volt"? Ha tényleg így van, akkor pont ebben a helyzetben kellene vágynia a társaságodra, hogy ellazuljon és megnyugodjon, nem? Ha nem vágyik rád, akkor hagy maradjon egyedül, Te pedig légy boldog valaki más mellett! :) Ha tényleg "szeret" akkor úgyis rájön, ha magára hagyod- de nem értem ezt a "szerelmet": hogyhogy még meg se csókolt? Ez fura...
szerintem hagyd a sracot a fenebe!!! maga sem tudja h mit akar! szerintem nincs felkeszulve egy ujabb kapcsolatra, lehet h tetszel neki, meg bejossz neki de nem mer belevagni... es fel bevallani neked es meg talan sajat maganak is!!! ezert keres kifogasokat!!! az ilyen palival csak megegeted magad!!! nem oszinte nem meri sajat magat es erzesit felvallani szerintem keress magadnak vki mast!!!!

Van egy lány akit szeretek jártunk de ő szakított, és túl is lépet rajtam nem tudtam vissza szerezni, van még esély hogy ebben az életben újra össsze jövűnk nekem ő volt a nagy ő?

Legjobb válasz: Figyelj, ha tényleg egymásnak vagytok teremtve, akkor a sors össze fog titeket hozni újra. De ha nem, akkor ez van. De semmiképp se várj rá. Ez csak egy eshetõség. Lépj túl te is, és nézelõdj. Vannak még azért rajta kívül páran.:)

Figyelj, ha tényleg egymásnak vagytok teremtve, akkor a sors össze fog titeket hozni újra. De ha nem, akkor ez van. De semmiképp se várj rá. Ez csak egy eshetõség. Lépj túl te is, és nézelõdj. Vannak még azért rajta kívül páran.:)

Volt egy barátom 1 hónapot jártunk de szakítottam vele mert nem tudtam hogy szeretem e vagy nem? De kiderült hogy szeretem kiakartam vele békülni.

De ?? már nem! Most volt egy buli aztmondta hogy szeret és hogy hiányzom neki de nem tudja hogy mit akar. és akkor ugy mentünk el egymástól az iskolába hogy nem bocsi. Este beszéltünk de akkor sem tudta hogy mit akar! Szerintetek?! Ez mi?! Van még esély? Vag nem?! :S

Legjobb válasz: Fogadjunk, hogy nem vagy még 16 éves se!

Fogadjunk, hogy nem vagy még 16 éves se!
A kérdező hozzászólása: Én választ kértem... nem azt hogy hány éves vagyok!
Választ??? Mire??? Te sem tudod hogy szereted-e, egyik héten nem aztán meg igen. Õ sem tudja szeret-e... Mit lehet erre válaszolni? Óvodások komolytalan valamije...
korod?13?:D
Tégy amit jónak látsz, ne itt kérdezgesd. Nem dönthetünk helyetted.
A kérdező hozzászólása: 14/l 15/f
A kérdező hozzászólása: Nem nem tudom, hogy tényleg jól döntök-e majd?
Milyen egy jó és milyen egy rossz döntés? Ezen a téren nincsen jó és rossz döntés csak döntés van.
Hívd fel nyugodtan, ne parázz!!!
A kérdező hozzászólása: Egyébként most jutott eszembe, asszem 1 fontos dolog. Hogy vagy 4-szer próbáltam bejelölni facebook-on, de õ nem jelöl vissza. Nah ennyi.
A kérdező hozzászólása: Egyébként mindenkinek köszy a gyors válaszért.

Tisztelt Főorvos Úr! 29 éves nő vagyok. Babát szeretnénk a férjemmel, de sajnos eddig nem jártunk sikerrel. Volt 2 spontán vetélésem és már csak a bal oldalon van meg a petefészkem (másikat egy műtét során eltávolították). A meglévő bal oldali petefészkem

Tisztelt Főorvos Úr! 29 éves nő vagyok. Babát szeretnénk a férjemmel, de sajnos eddig nem jártunk sikerrel. Volt 2 spontán vetélésem és már csak a bal oldalon van meg a petefészkem (másikat egy műtét során eltávolították). A meglévő bal oldali petefészkemben egy kb. 4 cm-es, vélhetően csokoládé ciszta van, ami az endometriózis kiújulására utal a nőgyógyászok szerint. Jelenleg 7 hónapja próbálkozunk ismét a babával, de eredménytelenül. Több nőgyógyásznál is voltam, akik többsége újra megműtene az endometriózis kiújulása miatt. Egyelőre próbálnám ezt elkerülni, ugyanis az már a 11. műtétem lenne (lymphangioma, endometriózis, petefészek cysta, vetélés, stb), továbbá hálistennek most különösebben nem érzem, hogy lenne tünete. Úgy hallottam, hogy a PreMens szedése pozitívan hathat azoknál, akik nehezen esnek teherbe. Ez valóban így van? Ha igen, javasolná-e Doktor Úr nekem is a PreMens szedését? Továbbá úgy értesültem, hogy a Femibion szedését ajánlják mellé. Főorvos Úr is jónak tartja a párosítást? Ha igen, akkor hányas Femibiont szedjek mellé? Segítségét előre is nagyon szépen köszönöm! Szép napot Önnek! Üdvözlettel, M.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Hormonális egyensúlyzavar esetén valóban kedvező hatású lehet a Premens szedése. A másik készítménnyel nincsenek tapasztalataim, arról nem tudok nyilatkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Hormonális egyensúlyzavar esetén valóban kedvező hatású lehet a Premens szedése. A másik készítménnyel nincsenek tapasztalataim, arról nem tudok nyilatkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! 29 éves nő vagyok. Babát szeretnénk a férjemmel, de sajnos eddig nem jártunk sikerrel. Volt 2 spontán vetélésem és már csak a bal oldalon van meg a petefészkem (másikat egy műtét során eltávolították). A meglévő bal oldali petefészkem

Tisztelt Főorvos Úr! 29 éves nő vagyok. Babát szeretnénk a férjemmel, de sajnos eddig nem jártunk sikerrel. Volt 2 spontán vetélésem és már csak a bal oldalon van meg a petefészkem (másikat egy műtét során eltávolították). A meglévő bal oldali petefészkemben egy kb. 4 cm-es, vélhetően csokoládé ciszta van, ami az endometriózis kiújulására utal a nőgyógyászok szerint. Jelenleg 7 hónapja próbálkozunk ismét a babával, de eredménytelenül. Több nőgyógyásznál is voltam, akik többsége újra megműtene az endometriózis kiújulása miatt. Egyelőre próbálnám ezt elkerülni, ugyanis az már a 11. műtétem lenne (lymphangioma, endometriózis, petefészek cysta, vetélés, stb), továbbá hálistennek most különösebben nem érzem, hogy lenne tünete. Úgy hallottam, hogy a PreMens szedése pozitívan hathat azoknál, akik nehezen esnek teherbe. Ez valóban így van? Ha igen, javasolná-e Doktor Úr nekem is a PreMens szedését? Továbbá úgy értesültem, hogy a Femibion szedését ajánlják mellé. Főorvos Úr is jónak tartja a párosítást? Ha igen, akkor hányas Femibiont szedjek mellé? Segítségét előre is nagyon szépen köszönöm! Szép napot Önnek! Üdvözlettel, M.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Hormonális egyensúlyzavar esetén valóban kedvező hatású lehet a Premens szedése. A másik készítménnyel nincsenek tapasztalataim, arról nem tudok nyilatkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Hormonális egyensúlyzavar esetén valóban kedvező hatású lehet a Premens szedése. A másik készítménnyel nincsenek tapasztalataim, arról nem tudok nyilatkozni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!