Találatok a következő kifejezésre: Gyerekes dolog évesen is (3 db)

ne aggódj emiatt.. hülye aki cikiz
Hát ez hihetetlen :D Mi is 13-14 évesek vagyunk, itt valahogy nem ez megy...Néha csodálkozom is, biztos "le vagyunk maradva" :D Figyelj, ne aggódj emiatt.Gondolj bele 21 éves korodig nõ, te meg még csak 13 vagy:) Bõõõõven van idõ:)
Jajj, annyira gyerekesek. Szólj vissza nekik, hogy neked legalább 40 éves korodban nem fogja a térdedet verdesni a melled. Ja és szard le õket.
Ne aggódj. 13 évesen még nekem is alig volt mellem. 32/F
azért érdekesek a hozzászólások, mert mégis a legtöbb férfi a nagymellû nõket bámulja meg és ájul el tõlük... úgyhogy nem véletlenül van a nõkben ilyen kérdés. Tudni kell, hogy a mell sok zsírszövetet tartalmaz, tehát akinek ebben a korban nagy a melle, az valószínûleg hozzá dagadt is vagy nagydarab, és valóban hamarabb kezdenek el lógni a nagy mellek, bár ez sem törvényszerû. Akik meg a te melleiddel foglalkoznak, kérdezd meg, hogy miért érdekli õket ennyire, hiszen te sem kérdezed meg, hogy hány centinél járnak, vagy szõrösödnek-e.
Mondhatod neki, hogy a tiéd legalább nem lóg már most :) Vagy kérdezd meg, hogy nem szokott-e fájni a dereka... Kicsi, kézrevaló cici a legjobb, és a legkényelmesebb.
ne foglalkozz ezzel. nekem is ez volt 11-15 évesen is, hogy a legtöbb csajnak kétszer akkora volt a melle mint az enyém és persze a fiúk is engem cikiztek meg a lányok is, és a lányoknak állandóan megakarták nézni :) de persze már akkor lógott nekik és kellemetlen is volt, mert nehezebben öltözködtek és tornáztak. és mára már felnõtten is ezt mondják, hogy oké hogy kirakják egy feltúrbózott melltartóval, mégis azt egyszer le kell majd venni. és akkor? nagyon csúnya is tud lenni és rámegy a gerinc problémákra is, mert nehezebben járnak vele. nehezebb a futás, az úszás, stb. úgyhogy örülj hogy neked nincs akkora. nekem is kicsi van, és elfogadtam. találtam egy olyan pasit, aki elfogad így, ahogy vagyok és kész. szólj be nyugodtan annak, aki piszkál ezért, de én elengedném a fülem mellett és jó mosolyognék magamban.... :) 23/L
A kérdező hozzászólása: no igen. de volt olyan, hogy az egyik osztálytársam, akinek akkora a melle mint egy felnõtt nõé. Az szól be nekem. Múltkor már vissza szóltam neki, azóta nem cikiz ilyenek miatt.
Nem kell velük foglalkozni, se kis mell se a nagy mell nem jó a közepes a legjobb :P, örülj neki hogy nem akkor melled van mint1 emberi fej.
de mondom ne aggódj a fiúk a kicsi mellet szeretik nem a nagy tehén tõgyet.. neked is még nõni fog :D tényleg. ne is gondolj rá.. ne bánkódj miatta 16/f
Jaajjj, ne foglalkozz már vele, a kis mell nagyon szép, nekem legalábbis tetszik :) Neked meg nõni is fog még ;)
a kis mell szerintem sokkal vonzóbb mint a nagy :) kicsi vagy közepes de ne nagy, mert az még lóg is akkor olyan mint egy tehén. A kicsi vagy közepes viszont jó feszes és a férfiak a feszes mellet szeretik :) 16f
Mondd azt, hogy a topmodelleknek is kis mellük van. Undorító dolog olyasmiért csesztetni valakit, amirõl õ nem tehet.
Nekem sincs nagy mellem, de nem is szeretnék nagyobbat. Most olyan tenyérbevaló, kis aranyos. :D Szép a formája, nem lóg. Egyik osztálytársamnak nagyon nagy mellei vannak, és lóg is neki. :S Próbálja takargatni, de nem nagyon megy neki. Pedig nagyon szép lány. :)

Álmodozó vagyok túlságosan is, nem gyerekes dolog ez 18 évesen?

Gyerekkorom óta álmodozó típus vagyok, van, hogy hihetetlen dolgokon jár az eszem, szeretek könyvet olvasni, ha zenét hallgatok közben is álmodozom, órán is álmodozom, rajzolgatok a füzetembe, de nem vagyok debil vagy ilyesmi, érettnek tartom magam, sok barátom is van, eljárok bulizni, de az álmodozós oldalam kevesen ismerik, úgy érzem nem sok hozzám hasonló ember van a környezetemben.

Legjobb válasz: Miért kellene mindenkinek egyen kockarabszolgának lennie? Ez valami mánia, hogy mindenki egyforma akar lenni?

Miért kellene mindenkinek egyen kockarabszolgának lennie? Ez valami mánia, hogy mindenki egyforma akar lenni?
Én is sokat álmodozok, napi 3-4 óra buszozgatás közbe van rá idõ is, meg ha egyetemi elõadás unalmassá vaálik :D És én már 20 éves vagyok.
Egyáltalán nem baj, sõt... Egészen addig, amíg ez nem megy mondjuk a tanulás kárára. Nem lenne jó, ha azért buknál meg valamibõl, mert nem tudsz koncentrálni.

"Gyerekes" dolog 21 évesen is filmsztárokra gondolni maszturbálás közben?

21 éves vagyok, nincs pasim és ha maszturbálok, akkor mindig olyan pasikra gondolok, akiket a tévében látok és megtetszik. Ez ennyi id?sen nagyon hülye dolog? Vagy mások is vannak ezzel így? Nem tudom, nálam ez olyan, hogy megtetszik valami emberke, és akkor kb. egy hónapig ? van toppon, aztán megunom és akkor már másikra gondolok, stb.

Legjobb válasz: Ha épp nincs pasid, akkor természetes, hogy valaki olyat keresel, aki bejön neked. Mindenki arra gondol, akire/amire akar. Nincs ebben semmi.

Ha épp nincs pasid, akkor természetes, hogy valaki olyat keresel, aki bejön neked. Mindenki arra gondol, akire/amire akar. Nincs ebben semmi.
Szerintem maszturbálás közben semmi sem ciki amire gondolsz. Mivel azok a gondolatok csak rád tartoznak, ne egy külsõ mérce alapján ítéld meg õket szerintem. Akkor van gáz, ha valaki nagyon extrém/perverz dolgokhoz vonzódik nem csak gondolati szinten.
milyenek azok az extrém perverz dolgok ???pl??? am szerintem ez tök normális h ha nincs pasid és akkor másra pl sztárra gondolsz...
Nincs ebben semmi, milliók maszturbálnak Flipper a delfin, Lassie a skótjuhász vagy éppen Jumbó a kiselefánt nevét rebegve...
Egyáltalán nem ha nincs pasid.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!