Találatok a következő kifejezésre: Gyerekes dolog évesen (5 db)

ne aggódj emiatt.. hülye aki cikiz
Hát ez hihetetlen :D Mi is 13-14 évesek vagyunk, itt valahogy nem ez megy...Néha csodálkozom is, biztos "le vagyunk maradva" :D Figyelj, ne aggódj emiatt.Gondolj bele 21 éves korodig nõ, te meg még csak 13 vagy:) Bõõõõven van idõ:)
Jajj, annyira gyerekesek. Szólj vissza nekik, hogy neked legalább 40 éves korodban nem fogja a térdedet verdesni a melled. Ja és szard le õket.
Ne aggódj. 13 évesen még nekem is alig volt mellem. 32/F
azért érdekesek a hozzászólások, mert mégis a legtöbb férfi a nagymellû nõket bámulja meg és ájul el tõlük... úgyhogy nem véletlenül van a nõkben ilyen kérdés. Tudni kell, hogy a mell sok zsírszövetet tartalmaz, tehát akinek ebben a korban nagy a melle, az valószínûleg hozzá dagadt is vagy nagydarab, és valóban hamarabb kezdenek el lógni a nagy mellek, bár ez sem törvényszerû. Akik meg a te melleiddel foglalkoznak, kérdezd meg, hogy miért érdekli õket ennyire, hiszen te sem kérdezed meg, hogy hány centinél járnak, vagy szõrösödnek-e.
Mondhatod neki, hogy a tiéd legalább nem lóg már most :) Vagy kérdezd meg, hogy nem szokott-e fájni a dereka... Kicsi, kézrevaló cici a legjobb, és a legkényelmesebb.
ne foglalkozz ezzel. nekem is ez volt 11-15 évesen is, hogy a legtöbb csajnak kétszer akkora volt a melle mint az enyém és persze a fiúk is engem cikiztek meg a lányok is, és a lányoknak állandóan megakarták nézni :) de persze már akkor lógott nekik és kellemetlen is volt, mert nehezebben öltözködtek és tornáztak. és mára már felnõtten is ezt mondják, hogy oké hogy kirakják egy feltúrbózott melltartóval, mégis azt egyszer le kell majd venni. és akkor? nagyon csúnya is tud lenni és rámegy a gerinc problémákra is, mert nehezebben járnak vele. nehezebb a futás, az úszás, stb. úgyhogy örülj hogy neked nincs akkora. nekem is kicsi van, és elfogadtam. találtam egy olyan pasit, aki elfogad így, ahogy vagyok és kész. szólj be nyugodtan annak, aki piszkál ezért, de én elengedném a fülem mellett és jó mosolyognék magamban.... :) 23/L
A kérdező hozzászólása: no igen. de volt olyan, hogy az egyik osztálytársam, akinek akkora a melle mint egy felnõtt nõé. Az szól be nekem. Múltkor már vissza szóltam neki, azóta nem cikiz ilyenek miatt.
Nem kell velük foglalkozni, se kis mell se a nagy mell nem jó a közepes a legjobb :P, örülj neki hogy nem akkor melled van mint1 emberi fej.
de mondom ne aggódj a fiúk a kicsi mellet szeretik nem a nagy tehén tõgyet.. neked is még nõni fog :D tényleg. ne is gondolj rá.. ne bánkódj miatta 16/f
Jaajjj, ne foglalkozz már vele, a kis mell nagyon szép, nekem legalábbis tetszik :) Neked meg nõni is fog még ;)
a kis mell szerintem sokkal vonzóbb mint a nagy :) kicsi vagy közepes de ne nagy, mert az még lóg is akkor olyan mint egy tehén. A kicsi vagy közepes viszont jó feszes és a férfiak a feszes mellet szeretik :) 16f
Mondd azt, hogy a topmodelleknek is kis mellük van. Undorító dolog olyasmiért csesztetni valakit, amirõl õ nem tehet.
Nekem sincs nagy mellem, de nem is szeretnék nagyobbat. Most olyan tenyérbevaló, kis aranyos. :D Szép a formája, nem lóg. Egyik osztálytársamnak nagyon nagy mellei vannak, és lóg is neki. :S Próbálja takargatni, de nem nagyon megy neki. Pedig nagyon szép lány. :)

Holnap találkozok egy sráccal, aki nagyon tetszik. Tudom, hogy gyerekes dolog, de tartok attól, hogy nem fog neki tetszeni, hogy fogszabályzóm van 18 évesen. Mit gondoltok, zavarni fogja?

És a legidegesít?bb, hogy 1 hónap múlva leveszik. :D 24 éves a srác, emiatt is szerintem kicsit nagyobbak az elvárásai és egy fogszabályzós csaj olyan gyereknek t?nik, nem? Félek, hogy emiatt nem fogok tetszeni neki, pedig 1 hónap és leveszik.

Legjobb válasz: Ne aggódj emiatt! Nekem is fogszabályzóm van, ugyanannyi idõs vagyok, mint te, szintén egy hónap múlva veszik majd le, és a 21 éves barátom azóta sem kifogásolta a dolgot, sõt, közölte, hogy a fogszabályzós lányok milyen aranyosak. (Oké, volt benne célzás is, de azt mondta, függetlenül is így gondolja.) Ha tényleg érdeklõdik utánad a srác, nem valószínû, hogy fogja zavarni. No para és sok sikert!=)

Ne aggódj emiatt! Nekem is fogszabályzóm van, ugyanannyi idõs vagyok, mint te, szintén egy hónap múlva veszik majd le, és a 21 éves barátom azóta sem kifogásolta a dolgot, sõt, közölte, hogy a fogszabályzós lányok milyen aranyosak. (Oké, volt benne célzás is, de azt mondta, függetlenül is így gondolja.) Ha tényleg érdeklõdik utánad a srác, nem valószínû, hogy fogja zavarni. No para és sok sikert!=)
Egy 21 évestõl szerintem elvárható, hogy ne ilyen felszínesen és éretlenül kezeljen téged. :) És ha tudnád, hány pasi fantáziál tinikkel... xD Ha szóba kerül a dolog, mondd el neki nyugodtan, hogy már csak egy hónapig kell elviselnie. ;)
Szerintem neaggódj emiatt.....engem pl ez érdekelne a legkevésbé hogy fogszabályzós-e egy lány vagy nem, inkább minthogy kiálljon a fogsora :D Olyan kicsit fura dolog is még nemvolt fogszabályzós bnõm....de kitudja milesz még :D Szóval neaggódj tuti nemlesz maitta semmi :)
A kérdező hozzászólása: Számomra furcsa és nem szeretném, hogy "elítéljen" emiatt, hogy csúnya vagyok fogszabályzóval, miközben 1 hónap múlva már szép fogsorom lesz. :D
és a találkozót nem tudod még húzni tovább?monjduk akkor lehet elveszited:S Rossz ötlet.MOnd meg neki hogy 1 hónap mulva leveszik mindenképpen, ls ha igy nem tetszel neki, akkor....nem is igazán akar téged(nem feltétlenül szex miatt).De õ tudja hogy van?Miért nem mondtad el neki?
Szerintem tetszeni fogsz neki:) szerintem tök aranyos mikor egy csajszi fogszabályzóval mosolyog:) Sok sikert:)

Álmodozó vagyok túlságosan is, nem gyerekes dolog ez 18 évesen?

Gyerekkorom óta álmodozó típus vagyok, van, hogy hihetetlen dolgokon jár az eszem, szeretek könyvet olvasni, ha zenét hallgatok közben is álmodozom, órán is álmodozom, rajzolgatok a füzetembe, de nem vagyok debil vagy ilyesmi, érettnek tartom magam, sok barátom is van, eljárok bulizni, de az álmodozós oldalam kevesen ismerik, úgy érzem nem sok hozzám hasonló ember van a környezetemben.

Legjobb válasz: Miért kellene mindenkinek egyen kockarabszolgának lennie? Ez valami mánia, hogy mindenki egyforma akar lenni?

Miért kellene mindenkinek egyen kockarabszolgának lennie? Ez valami mánia, hogy mindenki egyforma akar lenni?
Én is sokat álmodozok, napi 3-4 óra buszozgatás közbe van rá idõ is, meg ha egyetemi elõadás unalmassá vaálik :D És én már 20 éves vagyok.
Egyáltalán nem baj, sõt... Egészen addig, amíg ez nem megy mondjuk a tanulás kárára. Nem lenne jó, ha azért buknál meg valamibõl, mert nem tudsz koncentrálni.


Gyerekes dolog Twilight sagat olvasni 19 évesen?

Legjobb válasz: dehogy! ez a könyv elsõsorban szerintem a 18-huszonegynéhány korúaknak írodott, az más kérdés, hogy egy pár tinilány elolvasta idejekorán és már ment is a barátnõkhöz, hogy olvassátok el ezt a könyvet, mert annyira szeretem edwardot...ennyi elég volt ahhoz hogy elterjedjen

dehogy! ez a könyv elsõsorban szerintem a 18-huszonegynéhány korúaknak írodott, az más kérdés, hogy egy pár tinilány elolvasta idejekorán és már ment is a barátnõkhöz, hogy olvassátok el ezt a könyvet, mert annyira szeretem edwardot...ennyi elég volt ahhoz hogy elterjedjen
Az! Bújj az ágy alá, és reszkess, hogy valaki gyerekesnek fog hívni!
Nem
16tól ajánlott !személy szerint én 12 vok de még az anyám is szereti
Én 20 vagyok de imádom, és az anyukám is (40) :) . Sõt szerintem is inkább a felnõtteknek való és nem a 14-15 éveseknek.
ugyanmár! ez a könyv felnõtt vagy majdnem felnõtt irodalmonak van besorolva! 18vagyok, most olvastam ki az eclipset könyvben, de tavaly már elolvastam mindet neten! A kis tiniknél Edward miatt elterjedt ez a könyv, pontosabban Robert Pattinson miatt! ha odaadtad vlna egynek is, h. olvassa el, minden infó nélkül, biztos, h.a sarokban porosodna, mert nem biztos, h.bele tudná élni magát a történetbe! De akkor jött a film és minden kicsi ezt olvassa, mert Edwrdnak de gyönyörû topáz szinû szeme van, meg minden! (tény, h.szépek a szemei, meg a mosolya is, de nem ezért olvasok el egy könyvet) szóval nyugi :D
Én most töltöttem a 27-t, van két lányom. Karácsonykor majdnem sírva fakadtam, a mikor megkaptam a 3. részt. Minden megjelent könyvet elolvastam neten kalózfordításban. Ha én nem vagyok gyerekes, akkor senki nem az!! Ja, és a 6 éves lányom kedvenc filmje! OrovaKata
eggyátalán nem az nekem meg a nagymamám is olvasta és teccett neki.
Keresztanyukámat is érdekli a könyv, tetszik neki(õ 35 éves) szóval 1általán nem gyerekes dolog.
Egyáltalán nem az!!! Igaz hogy én 16 vagyok, de nagyon imádom. És örülök hogy filmet csináltak belõle, mert ha nem csináltak volna lehet azt se tudnám mi az, mivel nem igazán szerettem olvasni. És nem azért olvastam el mert Edwardnak olyan szép szeme van, hanem azért mert megtetszett a történet.
NEM mivel maga a könyv 16 éves kortól ajánlott!
Én 32 vagyok, és nagyon tetszett. :) Szerintem sem való bakfisoknak, és egy felnõtt megtalálja benne a filozófiai mondanivalót is. Egyébként is, Edward csaknem 100. Úgyhogy...:)
igazatok van és szerintem kár volt filmet csinálni belõle a könyv hihetetlen jó bár néha unalmas de a film jó persze jól játszák a szerepet de olvasni és átélni sokkal jobb és ha igy folytatják ez a film sem lesz több mint a Hannah Montana vagy A szerelmes hangjegyek.....szánalmasak a tizenéves sikitózó lányok de am egyáltalán nem gyerekes én tanultam sokat belõle és ajánlom neked is
Nem. Sõt, pont neked és kortársaidnak való, nem pedig a kis pisis 13 éveseknek.
Én 23 évesen olvastam el, és most éppen az Újhold filmet vadászom...
25 leszek nyáron, van egy lányom és én is olvastam az összeset!
dehogy én is olvastam (18 vagyok) :)
Nem gyerekes, amíg kikapcsol, és nem viselkedsz sikítozó tinilányként, valamint nem Patiszon miatt bõgve alszol el esténként. Én is olvastam a könyveket, pedig 24 éves vagyok.
szerintem egyáltalán nem gyerekes! egyrészt azért nem mert a twilight saga nam (new moon)-nak a hátoldalára rá van írva hgoy 16 éven aluliaknak nem ajánlott és a másik ok amiért nem anyám is olvassa pedig õ mág 41 éves!
Anyum is kölcsönvette a könyveimet, õ is elolvasta õket! =) Õ 38... =D
Ja, eléggé
Nem, én 54 évesen olvastam el mind a 4 kötetet és ajánlottam a lényomnak !
Nincs korhoz kötve (: szerintem egyáltalán nem.

"Gyerekes" dolog 21 évesen is filmsztárokra gondolni maszturbálás közben?

21 éves vagyok, nincs pasim és ha maszturbálok, akkor mindig olyan pasikra gondolok, akiket a tévében látok és megtetszik. Ez ennyi id?sen nagyon hülye dolog? Vagy mások is vannak ezzel így? Nem tudom, nálam ez olyan, hogy megtetszik valami emberke, és akkor kb. egy hónapig ? van toppon, aztán megunom és akkor már másikra gondolok, stb.

Legjobb válasz: Ha épp nincs pasid, akkor természetes, hogy valaki olyat keresel, aki bejön neked. Mindenki arra gondol, akire/amire akar. Nincs ebben semmi.

Ha épp nincs pasid, akkor természetes, hogy valaki olyat keresel, aki bejön neked. Mindenki arra gondol, akire/amire akar. Nincs ebben semmi.
Szerintem maszturbálás közben semmi sem ciki amire gondolsz. Mivel azok a gondolatok csak rád tartoznak, ne egy külsõ mérce alapján ítéld meg õket szerintem. Akkor van gáz, ha valaki nagyon extrém/perverz dolgokhoz vonzódik nem csak gondolati szinten.
milyenek azok az extrém perverz dolgok ???pl??? am szerintem ez tök normális h ha nincs pasid és akkor másra pl sztárra gondolsz...
Nincs ebben semmi, milliók maszturbálnak Flipper a delfin, Lassie a skótjuhász vagy éppen Jumbó a kiselefánt nevét rebegve...
Egyáltalán nem ha nincs pasid.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!