Találatok a következő kifejezésre: Eltűnt a meghajtó, mi lehet a (7 db)

DVD meghajtó folyton eltünik ( nekem E: meghajtó ) ha berakok egy lemezt nem másol a vincseszterre csak áll egy helyben és pl a Total Commander nem válaszol miatta újra kell inditani a gépet. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Registry hiba. Inditsd a regedit paranccsal a szerkesztõt, navigálj a HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/control/Class/}4 D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318 kulcshoz Jelöld ki, hogy látni lehessen a hozzá tartozó bejegyzéseket a jobb oldali oszlopban . Ebbõl az oldalból töröld az Upperfilters... és Lowerfilters.. bejegyzéseket. OK - majd inditsd újra

Registry hiba. Inditsd a regedit paranccsal a szerkesztõt, navigálj a HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/control/Class/}4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318 kulcshoz Jelöld ki, hogy látni lehessen a hozzá tartozó bejegyzéseket a jobb oldali oszlopban . Ebbõl az oldalból töröld az Upperfilters... és Lowerfilters.. bejegyzéseket. OK - majd inditsd újra

Újra telepítés után eltűnt az egyik meghajtóm. Mi lehet a gond?

Ma újratelepítettem a Windows 7 Ultimate-t és a sajátgépnél csak azt a merevlemezt lehet látni amelyiken az OS van, a másikat amin az adatok azt nem jeleníti meg. Hogy tudnám helyrehozni? Nem akarom formázni a merevlemezt mert több mint 400GB adat van rajt.

Legjobb válasz: "Nem akarom formázni a merevlemezt mert több mint 400GB adat van rajt." Hogy formáznád, ha nem is látszik...? Sajátgép ikonon jobbegér - kezelés - lemezkezelõ Ha ott látszik a vinyó, csak nincs betûjele, akkor jobbegér rajta - betûjel megadása/módosítása, és hozzárendeled a sorban következõ betût.

"Nem akarom formázni a merevlemezt mert több mint 400GB adat van rajt." Hogy formáznád, ha nem is látszik...? Sajátgép ikonon jobbegér - kezelés - lemezkezelõ Ha ott látszik a vinyó, csak nincs betûjele, akkor jobbegér rajta - betûjel megadása/módosítása, és hozzárendeled a sorban következõ betût.

Eltűnt a D meghajtóm úgy ahogy van. Régen úgy volt írva hogy Data (D) (meghajtó) most pedig olyan van hogy DVD-meghajtó (D) mi lehet a probléma, eléggé zavar hogy eltűnt, hiszen tele volt fontos adattal, filmekkel, képekkel?

visszalehet állítani valahogy? Valakinek ötlete van hogy mi lehet a probléma, nagyon szépen kös zö nöm előre is!

Legjobb válasz: Gondolom Windows. Sajátgép jobb klikk - kezelés - lemezkezelés. Ott sem látni a meghajtót?

Gondolom Windows. Sajátgép jobb klikk - kezelés - lemezkezelés. Ott sem látni a meghajtót?
A kérdező hozzászólása: Ott olyan van hogy C és E az E meghajtón semmi nincs...
Na várjunk, akkor a D sem látszik, amirõl azt írtad, hogy most a DVD meghajtó?
A kérdező hozzászólása: így vAN.


HELP! Eltűnt a DVD meghajtó a sajátgépbe, pedig müködik rendesen. Amióta Nortont raktam fel, azóta eltűnt, mi lehet az a gond?

Belehet ezt állítani? Nemcsak a DVD,a daemon tools meghajtó is elt?nt,vagy nem a norton a hibás?

Legjobb válasz: Rendszer-visszaállítás, a Norton felrakása elõtti idõpontra esetleg segíthet...

Rendszer-visszaállítás, a Norton felrakása elõtti idõpontra esetleg segíthet...
A kérdező hozzászólása: Megnézem, de akkor nem fogja újra "letiltani"?:S (Amúgy kösz a választ)
A kérdező hozzászólása: Ja bocs, félrenéztem, értelek, szóval akkor már nem lesz Norton, bocs, oké:D Megnézem
A kérdező hozzászólása: Fene, még mindig rossz.. Ezt írja :Eszközállapot: A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a rendszerleíró adatbázisban) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19) Az eszköz hibaelhárításához kattintson a Hibaelhárítás lehetõségre.
Javító telepítés kell.
A kérdező hozzászólása: A probléma megoldodott! Köszönöm a válaszokat azért.:) Akinek elõfordul a probléma ezt a megoldást ajánlom: http://support.microsoft.com/kb/314060/hu (a kézi rész)

Eltünnek a meghajtóim! Nod magátol kitöröl két hülye trójait, és a legközelebbi inditásnál a c meghajtón kivül semmi se marad. Se dvd meghajtó, se virtuálisok. Mit lehet csinálni ezzel?

Legjobb válasz: Milyen NOD ez? Tört vagy valódi? Eset Smart Security (tûzfal, vírus és kémprogram irtó egyben), vagy ESET-NOD Antivirus? Naponta többször frissiti magát vagy mióta fent van, egyszer sem? Milyen színû az ikonja a Tálcán? Nem mindegy.

Milyen NOD ez? Tört vagy valódi? Eset Smart Security (tûzfal, vírus és kémprogram irtó egyben), vagy ESET-NOD Antivirus? Naponta többször frissiti magát vagy mióta fent van, egyszer sem? Milyen színû az ikonja a Tálcán? Nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: Nod, Eset Smart Security, mindig frissiti magát, és természetesen kék :)
Próbáld meg kikapcsolni a Rendszer-visszaállitást, inditsd újra a gépet, aztán Csökkentett módban (F8) futtasd le az ESS-t. Valszeg oda ültek bele a trójai maradványok.
Töltsd le és telepitsd ezt a kis programot: http://www.emsisoft.com/en/software/free/ Nem zavarja az állandó védelmet. Telepités után frissiteni kell és tud magyarul. Aztán PC vizsgálata, Mélyvizsgálat. Amit talál, mehet a karanténba és el lehet küldeni vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Közbe rájöttem, hogy pontosan kettö darab kis viruskáról van szó..visszaállitom a rendszert semmi baj, de az eset smart security magától kitörli rövid idön belül..ezt követö inditásnál pedig hopp, volt meghajtó, nincs meghajtó..:( Nem szeretnék xp-t ujrarakni, ugyanis 1 tb-nyi winyom van, és minden progit nem akarok ujrarakni :( Ha lenne még valakinek ötlete megköszönném.
Hát pedig ez újratelepités, belerágta magát az a két dög az operációs rendszerbe. Nekem csak egy trójai volt a régi gépemen, de annyira beleült az Office-ba, hogy csak azzal együtt lehetett megszabadulni tõle.

"Eltűnt" a D meghajtó, mi lehet a baj, mit tegyek?

Épp töredezés mentesítést csináltam a D-n, amikor a gép lefagyott, és újra indult. Mikor belépett a D nem volt ott. Nem lát semmit rajta. Olyan, mint, ha csak C meghajtó lenne.

Legjobb válasz: Hol találom az Administrative Tools/Computer Management/Disk Management? Én nem értem az ilyen bonyolult szakkifejezéseket.

A kérdező hozzászólása: Hol találom az Administrative Tools/Computer Management/Disk Management? Én nem értem az ilyen bonyolult szakkifejezéseket.
A probléma nem ilyen bonyolult. Indítsd újra a gépet, a multkor nekem is ez volt, a vindóz hülyül meg.
Start/Control Panel/(Switch to Classic View) és ott lesz az ikonok között. De az újraindítás is megoldhatja a problémádat abban az esetben, ha a Windows valami furcsa okból nem csatlakoztatta a meghajtót.
Nekem is ez volt! Mi újatt vettünk. Ha nem engedheted meg maadnak, akkor garanciában csere!
A kérdező hozzászólása: köszi, csak nem volt jól összecsatlakoztatva. :)
uccsó vagyok, én kb. 3-4 naponta szereltém szét a gépet, és raktam össze, mert vhol nem csatlakozott normálisan. Aztán újat vettünk XD

A lemezkezelőmből eltűnt minden meghajtó, írni sem tudok. Sajátgépben az írót duplán látja két ellenkező betűjellel. Mi lehet a hiba? Most telepítettem újra.

Legjobb válasz: Menj bele:start menü vezérlõ pult -teljesítmény és karb. felügyeleti eszközök-számítógép kezelés lemezkezelés -ott látnia kell.Ha nem próbáld egy másik lemezzel újrarakni a gépet de elõtte néz át hogy minden jól érintkezik (kábelek stb.aztán a bios-t is nézd át hogy ott meg van -e minden nincs e letiltva Több most nem jut eszembe ,remélem valamelyik bejön ....

Menj bele:start menü vezérlõ pult -teljesítmény és karb. felügyeleti eszközök-számítógép kezelés lemezkezelés -ott látnia kell.Ha nem próbáld egy másik lemezzel újrarakni a gépet de elõtte néz át hogy minden jól érintkezik (kábelek stb.aztán a bios-t is nézd át hogy ott meg van -e minden nincs e letiltva Több most nem jut eszembe , remélem valamelyik bejön ....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!