Találatok a következő kifejezésre: Csak szex más semmi Működhet (4 db)

"Csak szex és más semmi? " Működhet ilyen?

Volt egy fiú, akivel évekkel ez el?tt jártam, de még fiatal voltam és nem feküdtünk le annó, viszont most, így évekkel a szakítás után nála töltöttem az éjszakát és megtörtént, végre!és imádtam, de oka volt annak, h mi szakítottunk és mára a szerelem is elmúlt, de vonz..és én el tudnék képzelni egy laza kapcsolatot, viszont ? nem. Egyszer hagynám az életbe, h kihasználjanak és erre ? azt mondja, h ne, mert "nem tudná végignézni mégegyszer, h kitudja mennyi id?re kisétálok az ajtaján".. sose volt ennyi érzelme.. akk most miért?

Legjobb válasz: Nem azzal van a gond hogy csak szex és más semmi. Hanem azzal hogy õ ezt nem akarja. Valószinüleg, mert szeret és többet akar. Ha te nem akarod, akkor hagyd inkább hadd felejtsen el.

Nem azzal van a gond hogy csak szex és más semmi. Hanem azzal hogy õ ezt nem akarja. Valószinüleg, mert szeret és többet akar. Ha te nem akarod, akkor hagyd inkább hadd felejtsen el.
A kérdező hozzászólása: Ez van folyamatban, de engem meg a vágyaim emésztenek föl.. és vele szeretném.. és nem tudom elfogadni, h nem kellek neki..
Muszáj elfogadnod, ha te nem akarsz komolyabb kapcsolatot, akkor muszáj uralkodni a vágyaidon. Fogadd el, hogy õ nem tudja elképzelni veled a "csak szex" kapcsolatot.
26 eves ferfi ondolom van annyi esze h komolyabbra vagyik. Es te meg komolytalansagra..kepzelheted h ez igy nem fog menni. s haigen is..egy pici ideig, amig megkapja azt akivel komolyat alakithat ki. S ha te addigra tobbet fogsz erezni anelkul h akard..mert amig mnelletted van azt ugysem veszed eszre. S mikor massal latod, lehet mar nem is lesz olyan lezser az egesz, s lehet akkor mar o nem akarna, sot biztos. Annnyi srac csak szexet akar, menj azokhoz ha mar ugysincs erzelem. Hagyd ezt a srcaot szabadon, h csinaljon egy boldog eletet maganak, ne kinozd ha ugysem tudod v akarod megadni ami neki kell.
Szerintem a legtöbb férfinek ilyen korban már nem csak szexre lenne szüksége, hanem normális kapcsolatra! Az én barátom is 26 volt mikor megismerkedtünk, én meg 20! Megkérdeztem tõle, hogy tényleg komolyan gondolja-e, mert hogy én 20 éves koromra azért már elég sok dolgon keresztül mentem és nem hülyéskedésre van szükségem, hanem normális kapcsolatra! Õ is mondta, hogy dettó ez a véleménye, hogy már kiélte magát, ilyen idõsen már nem kalandokra van szüksége! Szerintem ez így normális! Ha nem tudod neki viszonozni a komoly szándékot, akkor inkább ne kínozd! Neki sem könnyû, hogy nem lehetsz az övé, de neki több esze is van, hisz nem is megy bele, annak ellenére, hogy szeret, mert hát nagyon úgy néz ki! Gondold végig, hogy neked megéri-e a játék, meg a mindenfelé csatangolás! Az is lehet, hogy az ilyesmik után nem fognak komolyan venni!
A kérdező hozzászólása: Én sem erre vágyom, de egyszerûen olyan régen nem jön össze már semmi..:( 2éve vagyok egyedül..voltak azóta próbálkozások, de semmi normális..testi kapcsolat egyáltalán nem. és asszem megõrültem! Nekem is komoly kapcsolat kellene, de ha nincs.. és nem bírom már tovább egyedül.. és õ épp "jóljött", de tudom, h nekem sem ment volna hosszútávon.. mert tuti, h nem bírtam volna, h valaki mással lássam.. akkor jó ötletnek tûnt!mert annyira szép volt az az éjszaka.. Az a baj velem, h olyan vagyok, mint egy ovodás királylány, aki mé mindig hiszi, h eljön a herceg..és most is épp õt várom!
azzal van a baj, h egy ido utan, ha o nem is sokan k**vanak neznenek....erre negyon vigyazz, mert, ha egyszer elvesztetted a becsuletedet akkor azt mar nagyon, de nagyon nehez visszaszerezni...ezt halistennek nem magamon tapasztaltam, de ismerek olyat, es hidd el szar...
A kérdező hozzászólása: senki mással nem akarnék ilyen kapcsolatba kezdeni.. és errõl a dologról sem tud senki kettõnkön kívül.. tehát attól nem félek, h bárki "ribancnak" néze, mert õ nem fog, mással meg nem akarnék ilyet! De átértékelõdik bennem a dolog..és tudom, h el kell õt engednem, csak nehéz.. de csak találok vhol egy fiút, akit mindenestõl akarok..és viszont.. (csak olyan régen nem találok ilyet:(

Szakítás után a csak szex és más semmi működhet?

Tapasztalatokat várnék

Legjobb válasz: tapasztalatból tudom , hogy NEM , nem müködik, és utolag csak szarul érzed magad :/

tapasztalatból tudom , hogy NEM , nem müködik, és utolag csak szarul érzed magad :/
gõzöm sincs, de kipróbálnám :D fogadjunk pasi vagy.
vagyis kivanod a volt baratodat de nem akarsz mar semmit erezni vele kapcsolatban?! vagy tan csak o akarja a szexet es te meg erzel valamit? es ki szakitott es miert?
A kérdező hozzászólása: fù kedves linkelõ de ismerõs a helyzet...:/ csak én a másik oldalon állok...
Jah, figyeltél volna Lepsénynél...
Ingyenrabszolga akarsz lenni? Legalább kérd meg az árát...
A kérdező hozzászólása: :/ esetleg kifejtenéd hogy miért konkrétabban mielõtt baromságot csinálnék ? :/
A kérdező hozzászólása: nem talált, nõ vagyok és kiváncsi...
a sex se fog túl sokáig müködni , csak egy darabig esetleg
Szerintem csak és kizárólag abban az esetben mûködhet, ha egyik fél sem érez a testi vágyon kívül a világon semmit a másik iránt. Ha valamelyik fél egy picit is többet érez, akkor az szenvedni fog, ez garantált.
Igen
A kérdező hozzászólása: légyszi írjatok kort is :) köszi
szerintem nem, mármint vakon úgy érted semmi képcsere? Így max akkor ha mindkét fél szégyelli magát és ki van éhezve. Ha meg ilyen szupermodell mindkettõ, képet is küldenek egymásnak, akkor is lehet szerintem. De biztos macerás, mert ilyenkor is kell, hogy legyen valami extra a felekben. És ha ez megvan akkor nem biztos, hogy szükség van online keresni, lehet az utcán és a bárokban is, ott sokkal nagyobb az esély.
én nem. érzelem nélkül nem. velem is megtörtént, hogy egy sráccal ..., akit alig ismertem, de egy kicsit mégis azért... nem terveztem semmit, de persze pár hét múlva rájöttem, hogy lehet nekem több lenne, de õ nem akar. szóval sírás lett a vége... 20/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. sajnálom, és hát több sikert kívánok :)

Csak szex, semmi más működhet?

Legjobb válasz: Még szép, ha még ez sem müködne akkor jól néznénk ki.

Még szép, ha még ez sem müködne akkor jól néznénk ki.
Szemei fényesen ragyognak mint a hold fénye az esti hullámzó tengeren. :P :D
A kérdező hozzászólása: de mégis?
Meg fogod tudni különböztetni, ezt nehéz így jellemezni :D
A kérdező hozzászólása: olyankor milyen az emebr szeme? :) bocsi, de nem sok tapasztalatom van e téren!
Kicsit részegesebben viselkedik. Néha elveszti a fonalat, csodálattal néz egy egy tulajdonságodra. De a szemén is meglátszik ha mondjuk szerelmes.
A kérdező hozzászólása: zavartabb?hogy érted?
Ez picit egyén függõ. De érezheted ahogy fokozatosan nyit feléd. Hogy zavartabb, érdeklõdik, keres téged, stb
A kérdező hozzászólása: ez ezek mikben mutatkoznak meg egy férfi részérõl?
Az extrás dologban elõjöhetnek. Mélyebbek a kötöttségek.
A kérdező hozzászólása: mind 2
Barátság extrákkal? Vagy folytonos egy éjszakások?
A kérdező hozzászólása: a férfi részérõl is jönnek elõb utobb az érzelmek, vagy csak a nõ részérõl?
Szerintem sem.. A szexben nem csak testiseg hanem lelki dolgok is vannak. Alapbol csak azzalfekszel le akit kedvelsz, csak idö kerdese hogy jobban megkedveld
...egyre több szexet:-)
Ideig óráig igen, aztán az egyik fél mindig többet akar...
Am szerintem arckifejezéssel is társul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!