Találatok a következő kifejezésre: Az igazság X-akták az idézetben az (1 db)

"Az igazság odaátvan" (X-akták) az idézetben az "odaát" mire utal?

Legjobb válasz: Az elsõ részben a nyomozás során eljutottak a hírhedt Area51 kerítéséig, ahol a fõnökök leállították õket! Ekkor hangzott el: "Az igazság odaát van!" Ti. a kerítésen túl!

Az elsõ részben a nyomozás során eljutottak a hírhedt Area51 kerítéséig, ahol a fõnökök leállították õket! Ekkor hangzott el: "Az igazság odaát van!" Ti. a kerítésen túl!
a kifejezés jelentése kettõs jelentésû. egyrészt jelenti a ténylege, fizikai határt (a kerítést), amelyen túl választ lehet kapni a kérdésekre, másrészt elvont és általános értelmû, amennyiben azt is jelenti, hogy "a jelenlegi ismereteinken túl", illetve "az érzékelésen és a tapasztaláson túl". ...... azért annyira nem kell komolyan venni Scally és Murdel (ha nem jól írtam a neveket, elnézést) ügynök történeteit :)
Szerintem azt is jelentheti, hogy az igazságot mindig keresni kell, magától nem derül ki, csak ha kutatnak utána.
Na akkor most elárulom a nagy titkot: Ez egy félrefordítás! The truth is out of there, nem azt jelenti , h az igazság odaát van, sõt pont az ellenkezõjét, azt, h az igazság az orrunk elõtt van, az igazság napvilágot lát, az igazság az utcán hever, stb. Vagyis pontosan arra akar vele célozni a sorozat, h sokszor olyan a dolgok mögött nagyobb jelentéstartalom van , mint hinnénk.
erre a választ odaát találod :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem veszem én komolyan :D csak kiváncsilettem mert nem értettem mire utal, azt hittem a halálra, de hát a halál után nem kapok váralszt semmire (vagy ki tudja).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudtok olyan filmet ami 15év körüli perverz lányról szól?

akár dráma is lehet,vagy olyan film amiben nem perverz a lány csak van szexuális élete.

4

Tudnátok írni a Clannadhoz hasonló animéket? Többi lent

Az ilyen romantikus,drámás,viccesre gondoltam..:D Ajánlottak sokat de azok már túl perverzek voltak

4

Mi ennek a vámpíros filmnek a címe? :D

Az volt a történet, hogy egy család mellé költözik új szomszédnak egy vámpír, aki később rátámad a családra. Ezekre a jelenetekre emlékszem: Tart egy ilyen kicsi börtönszerűséget a házába, nem lépheti át más házának a küszöbét, ezért olyat is csinál, hogy a gázvezetéket felgyújtja... 2011-2012-es lehet a film....

2

Csá tutok nekem mondani valamien jo kis vijátékot?

filmek

3

Mi az anime címe?

Pár hóbapja néztem és az volt a az 1 .részben hogy 3 palival beszélget a gyerek (középsuliban) hogy ha ő nyerne egy játékban hogy kéne megszivatni a lányokat , de mindig veszít :D:D

0

Mi volt tegnap a Szulejmánba?

1

A zero no tsukaimahoz nagyon hasonló animét keresek megnéztem mind a 4évadát és nagyon jó. Van valami hasonló?

2

Írok nem népszerű filmeket, ami nem vígjáték, nem horror és nem romantikus?

SÜRGÕS!!

4

One pieceben tudnátok írni top 10 erösségi sorrendet? Indoklással

1

Ismeritek ezt a filmet?

Ez egy viszonylag régi film. Egy moziban játszódik,aminek a neve metropolis. Ez egy horror film. van benne egy állarc, amit ha feltesznek ,aki felteszi azzal tötrénik valami.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!