Találatok a következő kifejezésre: Az igazság X-akták az idézetben az (1 db)

"Az igazság odaátvan" (X-akták) az idézetben az "odaát" mire utal?

Legjobb válasz: Az elsõ részben a nyomozás során eljutottak a hírhedt Area51 kerítéséig, ahol a fõnökök leállították õket! Ekkor hangzott el: "Az igazság odaát van!" Ti. a kerítésen túl!

Az elsõ részben a nyomozás során eljutottak a hírhedt Area51 kerítéséig, ahol a fõnökök leállították õket! Ekkor hangzott el: "Az igazság odaát van!" Ti. a kerítésen túl!
a kifejezés jelentése kettõs jelentésû. egyrészt jelenti a ténylege, fizikai határt (a kerítést), amelyen túl választ lehet kapni a kérdésekre, másrészt elvont és általános értelmû, amennyiben azt is jelenti, hogy "a jelenlegi ismereteinken túl", illetve "az érzékelésen és a tapasztaláson túl". ...... azért annyira nem kell komolyan venni Scally és Murdel (ha nem jól írtam a neveket, elnézést) ügynök történeteit :)
Szerintem azt is jelentheti, hogy az igazságot mindig keresni kell, magától nem derül ki, csak ha kutatnak utána.
Na akkor most elárulom a nagy titkot: Ez egy félrefordítás! The truth is out of there, nem azt jelenti , h az igazság odaát van, sõt pont az ellenkezõjét, azt, h az igazság az orrunk elõtt van, az igazság napvilágot lát, az igazság az utcán hever, stb. Vagyis pontosan arra akar vele célozni a sorozat, h sokszor olyan a dolgok mögött nagyobb jelentéstartalom van , mint hinnénk.
erre a választ odaát találod :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem veszem én komolyan :D csak kiváncsilettem mert nem értettem mire utal, azt hittem a halálra, de hát a halál után nem kapok váralszt semmire (vagy ki tudja).


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Olyan filmek ami valamilyen walosagshowrol szól? Vagy ami börtönben játszódik?

A valóságshow-t úgy értem hogy a filmben egy walosagshow szereplőivel történik valami mint pl az éhezők viadala. A börtönös közül mar láttam sokat beleértve a remény rabjait, szökést , az elítéltet, a halalsoront, életfogytigot, és meg van egy pár ,remelem azért tud valaki meg valami jót !?

3

Néztetek már valami nagyon brutális filmet?

Nagyon sok filmet megnéztem,de egyik se volt annyira félelmetes pl. Mártírok.

8

Az egyszer volt, hol nem volt c. sorozatnak hányadik évada megy az m1-en? Az új évad?

1

Szerintetek is egy undormány ez az Éjjel Nappal Budapest?

Tegnap néztem bele először 5 percig mert csomóan erről beszélnek, de ez nem szól másról mint hogy flegma idiótaák b*sznak egymással

16

Valaki Breaking Bad 3. évadához használható feliratot linkeljen?

már kb 1 órája keresem de egyszerűen nem találok megfelelőt, egyébként verzió: xvid-aaf. első epizódhoz sehol nem találok működő képest

2

Tudtok mondani olyan aminét, amin szétsírom a fejem?

pl: Angel Beats...
lehetőleg, azért 26 rész alattit^^

6

Tudtok mondani olyan filmet, ami nagyobb részben dráma, de kicsit akciófilm is?

Olyan filmet keresek, aminek az előterében a dráma áll, de kicsit akciófilm is, de nem olyan depressziós, hogy pl az egész filmnek esőbe és füstbe kell játszódnia..

Ha tudtok ilyet légyszi írjatok komit! Köszi :)

4

Ez melyik animéből van?

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/13774..

3

A Bazi Nagy Pizzában 40:35-nél mi a címe a zenének?

0

Az RTL Klub miért nem fojtatja a Revolution-t?

Már rég készül a 2. évad.
Nálunk nem fogják vetíteni? :(

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!