Találatok a következő kifejezésre: A Te olyan mint (59 db)

Palástfű teát és a cickafark teát meddig lehet inni? Milyen változásokat hoz a szervezetre? Olyan mint a fogamzásgátló?

Legjobb válasz: Cickafark teát peteérésig, onnantól a palástfû teát. A cickafark rendbehozza a ciklust, ha pl. szabálytalan. A palástfû a méhet erõsíti, segíti a beágyazódást. Ha fennáll a gyanúja, h terhes vagy, a cickafark teát nem szabad tovább inni. Úgy tudom, 3 hónapig lehet folyamatosan inni ezeket, így ciklikusan, utána célszerû szünetet hagyni, mert megterhelheti a májat.

Cickafark teát peteérésig, onnantól a palástfû teát. A cickafark rendbehozza a ciklust, ha pl. szabálytalan. A palástfû a méhet erõsíti, segíti a beágyazódást. Ha fennáll a gyanúja, h terhes vagy, a cickafark teát nem szabad tovább inni. Úgy tudom, 3 hónapig lehet folyamatosan inni ezeket, így ciklikusan, utána célszerû szünetet hagyni, mert megterhelheti a májat.
a legtobb normalis mmorpg kilelolgetos, szerintem jobb is igy
Lineage, Aion.

Mi ezeknek a mondatoknak az elemzése? Vagyok olyan jó tanácsadó, mint a te híres barátod! Az a könyv olyan volt, hogy nem tudtam letenni. Alany, állítmány, ilyesmi. Nem vagyok ám hülye, de olyan régen tanultam már, szeretném átismételni.

Legjobb válasz: Vagyok olyan jó tanácsadó,mint a te híres barátod! (át kell alakítani)Õ olyan jó tanács adó,mint a te híres barátod!Átalakított mondat : Mit állítunk?jó Ki jó? Õ Eredeti mondat : Vagyok jó,=>állítmány ki vagyok jó? én => alany Állítmány fajtája : átalakítottban névszói áll. eredeti mondatban : névszói-igei áll. Az a könyv olyan volt,hogy nem tudtam letenni. (Átalakítás)Az a könyv olyan,hogy nem tudta letenni. Mit állítunk ?(átalakított) nem tudta Ki nem tudta? Õ Eredeti : Volt,illetve nem tudtam Ki nem tudtam? Én

Vagyok olyan jó tanácsadó, mint a te híres barátod! (át kell alakítani)Õ olyan jó tanács adó, mint a te híres barátod!Átalakított mondat : Mit állítunk?jó Ki jó? Õ Eredeti mondat : Vagyok jó, =>állítmány ki vagyok jó? én => alany Állítmány fajtája : átalakítottban névszói áll. eredeti mondatban : névszói-igei áll. Az a könyv olyan volt, hogy nem tudtam letenni. (Átalakítás)Az a könyv olyan, hogy nem tudta letenni. Mit állítunk ?(átalakított) nem tudta Ki nem tudta? Õ Eredeti : Volt, illetve nem tudtam Ki nem tudtam? Én
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Tudtok olyan játékokat mint az Aion vagy a Tera?

Legjobb válasz: Hmmm talán az Aion vagy a Tera? :D

Hmmm talán az Aion vagy a Tera? :D
A kérdező hozzászólása: Óó tényleg hogy ez nem jutott eszembe. xD

A nyilt utcan egy cukraszda teraszan, minden elözmeny nelkül, ismerös ferfi azt mondta nekem: te olyan köver vagy hogy te mar csak sz. Ni tudod a f. szt. Bolond?

Szerintetek normalis ez az ember?

Legjobb válasz: Nem. Ilyet épp eszû férfi még egy 200 kilós nõnek sem mond, nem sértegetünk másokat. Primitív bunkó.

Nem. Ilyet épp eszû férfi még egy 200 kilós nõnek sem mond, nem sértegetünk másokat. Primitív bunkó.
Engem a múltkor a buszon spontán lezsidókur.vázott egy vadidegen pasi. Szerintem te még olcsón megúsztad. Nem kell ezeket felvenni. Ha nem tetszik, nem kell rámnézni, ennyi.
szimplán bunkó.
Gondolom te is a cukrászdába mentél malackodni a napi sütiadagodért.
Szerintem marha vicces :D:D:D:D:D:D
Így van, bunkó. Egyszerûen kerüld a társaságát, és ne dühöngj rajta. Ez õt jellemzi, nem téged.
inkább te vagy dagadt
Áhh, ehte paraszt! Tojd le.
Kedves, mûvelt, mély érzésû, tapintatos, õszinte ismerõseid vannak:) )))))
Ne vedd magadra..undormányos ember, sok tahó paréj van.....fuj..ez a megnyilvánulás gáz..meg amúgy vicces is...de nekem sem esett volna jól ha iylet beszólnak...engem a hajléktalanok tallnak minig be...attól félek hogy egyszer leköpnek..a villamoson meg egy szefós belemarkolt a karomba, mert nem akartam pénzt adni neki, és tök igénytelen volt, de arra volt esze hogy bántalmazzon..undoritó sok büdös, elmeháborodott ember. 25 n
Hát, ha ilyen kövér vagy tényleg, akkor fogyni kéne, nem kiakadni az õszinte megnyilvánulásokon...
Ennyi, igen. Le kell tojni.
Bolond.
A kérdező hozzászólása: Az ugy jo, hogy nem ällok vele szoba, a köszönest se fogadom? Ti mit tennetek? Jol csinälom igy?
ez elég bunkó viselkedés volt részérõl, ne foglalkozzál vele, N
A másik két nõnek játszotta az eszét. A másik kettõnek meg ha esze van, akkor az ilyeneket elkerülik.
Ne dumálj, csináljad.
A kérdező hozzászólása: Amugy nem nagyon ismerem, nem tartozik a baräti körömbe. 100 kilo vagyok. Azota nem beszelek vele, köszönest se fogadom. Le akarok fogyni, tenyleg dagadt vagyok, de ez akkor is "tul sok" volt nekem... Szerintem a pasi bolond.
A kérdező hozzászólása: Nem, en csak ätmentem a cukräszda teraszän, mert elfoglalja az egesz järdät. A postära mentem csekket feladni. Ö ott ült 2 mäsik növel es alkoholt ivott, delutän 2 orakor.
bocsi *ép és nem épp
Elmefogyatékos.

Van olyan ismerősöd, barátod akivel csak azért nem tartod a kapcsolatot, mert úgy voltál vele, ha kíváncsi Rád akkor felhív, nem pedig Te hívod mindig és érdeklődsz felőle?

Én így vagyok vele és azért nincs sok barátom, barátn?m mert ha én hívom vagy e-mail, bármi akkor beszélgetünk de ha nem akkor meg nem kíváncsi rám hogy mi van velem élek-e?!

Legjobb válasz: ne törõdj velük, válassz más barátokat. nyisd ki jobban a szemed, vedd észre, ki az, akit komolyan érdekelsz. ilyen velem még nem volt, szerencsére. akivel barátok lettünk, mindig is kölcsönös volt a másik keresése, olyan után meg nem mentem sosem, akinél éreztem, hogy nem tartós az ismeretség.

ne törõdj velük, válassz más barátokat. nyisd ki jobban a szemed, vedd észre, ki az, akit komolyan érdekelsz. ilyen velem még nem volt, szerencsére. akivel barátok lettünk, mindig is kölcsönös volt a másik keresése, olyan után meg nem mentem sosem, akinél éreztem, hogy nem tartós az ismeretség.
ÉN egyik barátomat sem keresem. Mégis, mindig megtalálnak. (Hozzáteszem, ha hívnak, mindig tudok idõt szakítani egy hosszabb beszélgetésre is, úgy is, hogy visszahívom, szóval én fizetem a hívást) Nincs igazi megoldás, mit tegyél.
ezek nem barátok csak haverok, ha már te se nézed õket annyiba h felhívd és õk se téged h hívjanak. keress más barátokat akiket megbecsülsz és õk is téged

Itt olvastam hogy sokan adnak ababájuknak hippes teákat, de abban van hozzáadott cukor ez nem árt a babának? Én gondoltam adnék inkább saját készitésü teát rakhatok e bele szölöcukrot vagy az ugyan olyan mint a másik cukor?

Legjobb válasz: Terhességem alatt cukorbeteg voltam és a szõlõcukor abszolút tiltott volt, mert az emeli meg leggyorsabban a vércukorszintet. Ha ebbõl indulok ki, akkor az sem jobb. Szerintem ha mindenképpen akarsz bele cukrot tenni, akkor mindegy, hogy melyiket teszed. Én is saját készítésû teát (lipton gyümölcs) adok az 5 hónapos lányomnak, de semmit nem teszek bele, így is megissza. Lehet, hogy a tiéd is meginná simán is.

Terhességem alatt cukorbeteg voltam és a szõlõcukor abszolút tiltott volt, mert az emeli meg leggyorsabban a vércukorszintet. Ha ebbõl indulok ki, akkor az sem jobb. Szerintem ha mindenképpen akarsz bele cukrot tenni, akkor mindegy, hogy melyiket teszed. Én is saját készítésû teát (lipton gyümölcs) adok az 5 hónapos lányomnak, de semmit nem teszek bele, így is megissza. Lehet, hogy a tiéd is meginná simán is.
Én úgy tudom, hogy azokban a teákban is fruktóz(szõlõcukor) van.Mondjuk én semmilyen cukrot nem adok neki.Hálisten imádja a kamillateát üresen.:)
Én sem adok semmit neki, amiben van hozzáadott cukor. Van a hippesben igen, és szerintem sem jó a babának. Felnõtt embernek is méreg nemhogy neki. Hálistennek megeszik mindent, natúr joghurto + gyümölcs, üres tea.. Nem tudom mit csinálnék, ha nem kéne neki cukor nélkül...
Nekem azt mondta a doki, lényegében minden roncsolja a fogat ami nem víz, erre én:-de hát nem teszek a teájába cukrot és erre azt mondta a gyümölcsteának is van sav tartalma.
Én elcsesztem adtam neki "teát"mertr nem itta meg a vizet, na azóta még csak bele sem kortyol a vízbe.
Minden teának van savtartalma. A vizet nem issza meg a babád? Én csak azt adok az enyémnek.
Amennyi a tea´ban van nem lessz baja.Amit eszik ételt is van cukortartalma. Az én 1 éves lányom a tejbegrízt is pici cukorral kapja. a meg eszik joghurtot, pudingot, túrórudit......
14:08-as vagyok. Én meg kamillát nem adok neki, mert azt mondta az orvos, és a védõnõ is, h gyógyszernek minõsül a gyerek számára. Csak akkor adok kamillateát (1 dl víz + 2 kk CUKOR), ha nem tud kakilni! Mindig segít.
A kérdező hozzászólása: Hát pont az a baj hogy nem issza meg sehogy és gondoltam édessen talán inna kicsit mert kén neki!!

Ha megkérdezitek a párotoktól, akivel több éve együtt vagytok, hogy milyen számára az igazi? ! Mit várnátok el? Azt, hogy azt mondja, hogy olyan mint te?

Páromat megkérdeztem,hogy milyen számára az igazi.Azt mondta,hogy nem tudja,elképzelése sincs. Kérdeztem,hogy ha megtalálná akkor tudná? Azt felelte,hogy igen.Persze ez nekem borzalmasan esett,hiszen ezzel ki is jelentette,hogy nem én vagyok. Így mi értelme,hogy együtt legyünk tovább??????

Legjobb válasz: Nekem meg se kellett kérdeznem. A férjem magától mondta, hogy én vagyok neki az igazi amikor megkérte a kezem. Az már a te döntésed, hogy ezek után vele maradsz e. Én nem tenném. 27/N

Nekem meg se kellett kérdeznem. A férjem magától mondta, hogy én vagyok neki az igazi amikor megkérte a kezem. Az már a te döntésed, hogy ezek után vele maradsz e. Én nem tenném. 27/N
A férfiak nem szeretik az ilyen kérdéseket! Ha én feltenném a barátomnak ezt a kérdést, nekem is jól esne, ha azt válaszolná, hogy én vagyok számára az igazi. Ha nem így válaszol.. annak sok oka lehet :\ Miért nem kérdezted meg tõle, hogy "én nem vagyok igazi a számodra? Akkor miért vagy velem?" (bár ez is abba a kategóriába tartozik, amit nem szeretnek) Még annyit hozzátennék, hogy a nõk maguknak generálják a gondokat. Nem kéne most ezen agyalnod és nem esett volna semmi sem borzalmasan, ha nem teszed fel neki ezt a kérdést. Tetteiben mi nyilvánul meg? Hogy nem szeret? Mióta vagytok együtt?
Éppen ezért én meg sem merem kérdezni. A viselkedésébõl sejtem, hogy nem-et válaszolna. Pedig minden nap mondja, hogy szeret. De az egy dolog. Lehet szeretni sokféleképpen én is szerettem minden barátomat azt is aki esélytelen volt az "Igazi" szerepére.
A kérdező hozzászólása: Errõl eszembe jut egy idézet: "Lehet, hogy késõbb kiábrándulunk, és rájövünk, hogy mégsem õ az igazi - de amíg szeretünk, addig a pár napig vagy hónapig, bizonyosak vagyunk benne, hogy "Õ az!" A szerelem élménye ezt az érzést szabadítja föl mindannyiunk lelke mélyérõl: Nem vagyok többé félbetépve! Megtaláltam a lelkem másik felét!"-Müller Péter Ha nem érzi most azt, hogy én vagyok számára az igazi, akkor miért húzzuk egymás idejét? Ezek szerint akkor nem szeret eléggé, mert ha szeretne, akkor kapásból azt mondta volna, hogy én vagyok számára az igazi. DE nem ezt felelte. Sajnos nem is azt mutatja, hogy valaha is ez változna. 3 év után igaz nehéz is lenne bármit is elvárni ilyen téren...

Létezik olyan teafű, ami picikét segít a szülés megindulásában is, vagy csak ilyen szülést könnyítő teák ismertek, mint pl málnalevél?

Úgy értem a mélénalevél segíti a megindult szülésnél a méhnyak felpuhulását, meg a palástfű is hasonlókra jó, de nem indítja meg a szülést. Olyan teafű nem létezik, ami legalább picit segít a megindulásban?

Legjobb válasz: Létezik egy ún. fahéjas bábatea, ami állítólag eléggé nagy százalékban segít, viszont csak akkor szabad vele próbálkozni, ha már biztosan elég érett a kisbaba, tehát tutira itt lenne az ideje a kibújásának. 1 darab fahéjat, 10 szem szegfûszeget és egy kis gyömbérgyökeret 10 percig fõzöl, majd forró vízzel leöntöd a vasfûteát (verbéna officialis). Végül a kettõt összeöntöd. (1 liter legyen az egész). Langyosra hûtve kell kortyolgatni a nap folyamán (szóval nem egyszerre meginni).

Létezik egy ún. fahéjas bábatea, ami állítólag eléggé nagy százalékban segít, viszont csak akkor szabad vele próbálkozni, ha már biztosan elég érett a kisbaba, tehát tutira itt lenne az ideje a kibújásának. 1 darab fahéjat, 10 szem szegfûszeget és egy kis gyömbérgyökeret 10 percig fõzöl, majd forró vízzel leöntöd a vasfûteát (verbéna officialis). Végül a kettõt összeöntöd. (1 liter legyen az egész). Langyosra hûtve kell kortyolgatni a nap folyamán (szóval nem egyszerre meginni).

MilumilHA1 tápszertől zöldes hígabb (olyan mint a sóska) kakija van 5 hetes babámnak. Naponta max.1x kakil, előtte tele van levegővel, sokat sír. Édeskömény, Mecsek tea nem segít, Espumisant minden nap nem merek adni. Hasonló tapasztalat, ötletek?

Ez a 3. HA tápszer, amit kapott, mert a másik kett?t?l székrekedése volt a hasfájás mellett.

Legjobb válasz: szia! hippes gyerektea. Mi most ezt használjuk, a granulátumosat. Keveset tegyél bele, és több vizet, de ez az egyetlen folyadék, amit hajlandó elfogadni az én babám, és a víz ugye mindig is jótékony hatással volt a belekre...Stleg ezt is kipróbálhatod.

szia! hippes gyerektea. Mi most ezt használjuk, a granulátumosat. Keveset tegyél bele, és több vizet, de ez az egyetlen folyadék, amit hajlandó elfogadni az én babám, és a víz ugye mindig is jótékony hatással volt a belekre...Stleg ezt is kipróbálhatod.
Az nem gond hogy csak napi 1x van és az sem hogy zöld, ez a tápszer miatt van. Az Espumisant nyugodtan adhatod neki minden nap.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!