Találatok a következő kifejezésre: A orvos Ut-ban (3 db)

"A" orvos mondja: Ut-ban 7 hétnek megfelelő embrio, fejkörfogat kirajzolódik, jó magzati szívhangok, lehetséges ez?

8 nappal kés?bb görcsölök, vérzek.

Legjobb válasz: Ilyet mindíg sajnálatos hallani,olvasni.a görcs e´s a vérzés azt jelentette,hogy az embrió valamie´rt elhalt,és elvetéltél.Ne keseredj el,legközelebb sikerülni fog.

Ilyet mindíg sajnálatos hallani, olvasni.a görcs e´s a vérzés azt jelentette, hogy az embrió valamie´rt elhalt, és elvetéltél.Ne keseredj el, legközelebb sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató szavakat, aranyos vagy! Nagyon beleéltem magam, mert két évig abban a tudatban éltem, hogy meddõ vagyok...
ezek szerint nem vagy az! ez jó hír! tehát képes vagy teherbe esni! szerintem örülj ennek! legközelebb összejön.
sajnos nincs mit szépiteni de levetéltél..de laglább tudod hogy lehet babád:) ennek örülj!!! és probálkozzatok amjd!!sok sikert

Ha valaki nincs bejelentve a munkahelyén saját maga után hol fizessen az sztk-ban, vagy az apeh-nál, hogy jogosult legyen az orvosi ellátásra? Havonta kell befizetni x összeget? Mi XVIII. ker-i lakosok vagyunk, hová forduljunk ezügyben?

Legjobb válasz: Ha egyéb jogon sem vagytok jogosultak az egészségügyi ellátásra, akkor az APEHhoz kell bejelentkezni a 10T1011es nyomtatványon. A honlapjukról letölthetõ. 2 példányban beküldöd az állandó lakcímed szerint illetékes APEHhoz (ezt is a honlapjukon tudod megnézni, hogy melyik az és mi a címe). Az egyik példányt visszaküldik, majd küldik a fizetési határozatot és a csekkeket. Havi 4950 forintot kell fizetni. Ha szociális és vagyoni helyzetetek alapján rászorultak vagytok, akkor kérelemre a helyi önkorányzat fizeti ezt az összeget utánnatok.

Ha egyéb jogon sem vagytok jogosultak az egészségügyi ellátásra, akkor az APEHhoz kell bejelentkezni a 10T1011es nyomtatványon. A honlapjukról letölthetõ. 2 példányban beküldöd az állandó lakcímed szerint illetékes APEHhoz (ezt is a honlapjukon tudod megnézni, hogy melyik az és mi a címe). Az egyik példányt visszaküldik, majd küldik a fizetési határozatot és a csekkeket. Havi 4950 forintot kell fizetni. Ha szociális és vagyoni helyzetetek alapján rászorultak vagytok, akkor kérelemre a helyi önkorányzat fizeti ezt az összeget utánnatok.
kb 5000 ft-ot kell fizetni havonta és az apehnál kell intézni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!