Üzlet és pénzügyek kategória válaszai (68272 db)

http://www.privatbankar.hu-n mindig az aktuális kamatokkal tudsz lekérdezéseket csinálni, felhoz egy listát, abból lehet válogatni: http://www.privatbankar.hu/html/bank/3_5.php
Nagyon változó! Attól is függ, hogy épp akcióznak-e a bankok, ált. akkor az új pénzre adnak magas kamatot, ezt érdemes kihasználni, összegfüggõ is, hogy érdemes-e kamatvadásznak lenni és ugrálni lejáratok után bankról bankra, viszont ez idõ, az idõ pénz és mindig a lejáratok után már "csak" meglévõ ügyfélnek, pénznek számít. De vannak akciók a meglévõ ügyfeleknek is, pl. a K&H-bank van lehetõség egy évben kétszer köszönet betétet választani, kifejezetten a hûséges ügyfeknek, akik nem mozgatják a pénzüket bankról bankra. Szóval érdemes körbenézni és a kamaton kívül megnézni a költségeket is, mert az sem mindegy, hogy ha kivesszük a pénzt 5 e vagy 50 e forint a díja!
Érdemes felkeresni egy BANKBROKER-es munkatársat és õ naprakészen megtalálja a legjobbat.
A banki kamatokat a bankokban, vagy a weblapjukon meg lehet találni szerintem. A kamatok persze attõl is függenek, milyen számlán van a pénz, milyen idõre van lekötve, milyen portfolióra van betéve.
Bankot nem szeretnék reklámozni, de nemrég indult egy blog, ahol napi szinten frissítve vannak a bankok akciós kamatkínálatai: lekotes.blog.hu
Ügyvéd, közjegyzõ, földhivatal (tulajdon lap, térképmásolat), illeték, értékbecslés


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!