Ünnepek kategória válaszai (6329 db)

Mit vehetnék a horror és játékimádó páromnak karácsonyra?

Tudom, hogy elegetek van ebből a kérdésből és, hogy csak az a válasz, hogy nem ismeri az ember elég jól a párját de bebizonyitom nektek, hogy igenis tudom mi után érdeklődik csak ötleket várok ti ebből mit tudnátok kihozni. 18éves nagyon szereti a zenét, ha tehetnék énekes és vagy zenész lenne de nincs hozzá tehetsége, viszont folyton zenét hallgat így vettem neki egy márkás füllhallgatót ami pedig nem jön ide, egy 2darabos boxer csomagot de ez karácsonyra elég kevéske. Nagyon szereti a LEAGUE OF LEGENDS nevű játékot, Michael Jacksont, Dr houset ha tehetné orvosi pályára menne tovább, a reggae zenét, Bob Marleyt, Kurt Cobaint (van egy hatalmas poszter a szobájában) Garfieldot Tom és Jerryt mint gyerekkori meseszereplők, a horror filmeket de öltözködni is szeret csak nincs rá pénze esetleg vegyek neki egy inget? Alapjáraton elég melankolis a személyisége nem egy életvidám ember, inkább magának való gondolkodó típus. Arra is gondoltam veszek neki valami érdekes könyvet de olvasni nem szeret. Tanácstalan vagyok pedig annyi mindent tudok róla. Valakinek esetleg ha van valami jó kis ötlete azt nagyon szívesen meghallgatnám:)

Miskolcon mondanátok valami klubbot vagy más helyet, ahol lesz szórakozásra lehetőség?

Néztem ilyeneket hogy Rockwell meg East Side, de ezek egyikében sem lesz szilveszterkor semmi. :/ ötlet?
Kocsmabuli

Milyen olcsó, de jó minőségű babzsákfotelt kérjek?

Kérlek linkeljetek nekem ilyeneket. A szín mindegy a lényeg az, hogy jó minőségű és megfizethető legyen. És bocsi, hogy ebbe a kategóriába írtam, csak karácsonyra kérem és nem találtam jobbat :) Kellemes ünnepeket előre!
Szia! Nekünk van fotel és kanapé is babzsák...ha van egy varró ismerõsöd, sokkal olcsóbban megúszod! :)

Nagymamának karácsonyra mit vesztek?

Ez milyen lenne, ha a baba fotóival teleraknám? <[link]
Mi 2014-es fali naptárt készíttettünk a nagyszülõknek, a kislányunk fényképeivel. 12 fénykép + borítókép, nagyon szép lett. Az általad linkelt fotóalbum is szép ajándék szerintem.
Amikor gyerekek voltunk és saját készitésü cuccokat adtunk, kis idö elteltével mindig -eltüntek- azok, porfogonak tartotta öket. :D Most kerekperec megmondja mit szeretne, - jo minöségü, finom arckrémet, minöségi kávét, finom öblitöt, finom mososzert, csillogos bluzt, olyan illatos bizbaszokat, amiket hirdetnek a tévében :D olyannak örül, amire ö sajnálja kiadni a pénzt.
#8-as vagyok, 14/L
én eddig a legtöbb évben kézzel készített ajándékot adtam, de igazából nem kezdett velük semmit... volt, hogy egyszer egy teatartódobozt csináltam, azóta nem is láttam...szerintem valahol a szekrény mélyén lehet. Tavaly valamikor egy papír zsebkendõtartót adtam neki, amit szintét én díszítettem. Hát...nem volt elájulva. volt, hogy koszorút csináltam neki. most tudta meg, hogy az nem adventi. idén pedig szinte nem akarta elfogadni tõlem az adventi koszorút. mondtam neki, hogy csinálok neki egy szépet, erre õ azt mondja, majd vesz... de amiket vettem ajándékok, azokkal is így 'viselkedik'. pl. egyszer ajándékba kapott tõlem két gyertyát, és meg se gyújtotta õket. receptkönyvet is kapott, de nem süt belõle soha semmit... idén pedig inkább veszek neki csokit, meg vettem egy fürdõszettet, amiben van testápoló meg szappan. hátha kibontja:DD
meg a fotóalbum is nagyszerû ötlet.:)
készíts ajándékot saját kezûleg! Sokkal szívhez szólóbb és pénztárca kímélõbb. Tippeket itt találsz.: [link] [link]
A kérdező hozzászólása: köszi eddig, zöld kéz ment! :)
Elsõ vagyok. Még annyit, hogy az én lányom 1 éves múlt. Ha nagyobbacska lesz, saját kezûleg fogunk készíteni valamit ajándékba, az olyan személyes és biztosan nagyon örülnek neki a nagyszülõk. Annyi kreatív ajándékötlet van, és olyan szép (és hasznos) dolgokat lehet készíteni egy kis fantáziával.
Ja, az is nagyon jó, amit linkeltél. 1x mi is rendeltünk fotós naptárt, annak is nagyon örültek a nagyik.
Én ilyet rendeltem: [link] Vasalható textilfilccel fogják kiszínezni a gyerekek. Mindkét nagymama szereti az ilyen vászontáskákat és büszkén hordják a gyerekek által készített dolgokat, szóval remélem örülni fognak neki :)
A kifesthetõ textiltáska nagyon jó ajándék. Mi Anyák napjára adtuk a nagyiknak. Bevallom, én még irigykedtem is, hogy õk kapják, olyan jól sikerültek a rajzok. :-) Azóta is büszkén hordják a mamák. :-) [link]

Szerintetek jó ajándék ez apának?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
Nagyon, esetleg még készíthetnél mellé egy kis könyvjelzõt vagy karácsonyi lapot, hogy személyesebb legyen :) Boldog karácsonyt elõre!
A kérdező hozzászólása: Köszi :) üdvözlõlap lesz mellé, olyan amit én csináltam :)

Valaki tud mindani olyan oldalt ahol a Jojo bújócskázó nyuszi nevű játékot meg lehet venni olcsóbban mint az üzletekben? Lehetőleg Győrben?

a lányomnak kéne karácsonyra,és az üzletekben 16000ft körül mozog,már néztem neten is de sajnos csak 1000ft-ért találtam. habár az már egész jó akció,de ha esetleg valaki tudna ajánlani valamit hol vehetem meg olcsóbban,vagy eladná,azt szívesen meghallgatom. nagyon tetszik neki és nagyon vágyik rá a lányom,de ha nem találunk olcsóbbat beszállnak a keresztszülők és megvesszük 10000 vagy ha már nem lesz rá lehetőség 16-15000ft-ért. aki eladná 7-8-9000ft-ért az írjon nyugodtan privátot. nagyon szeretné megkapni szegényem már felajánlotta hogy beszáll a zsebpénzéből,de hát milyen lenne már hogy saját maga veszi az ajándékát.
A miénk éppen most érkezett meg, a jateknet.hu oldalról rendeltem egy távirányítós villám mcqeen-el együtt. 15 890 Ft volt a nyuszi, te hol láttál 10 000 Ft-ért? Mert én is nézegettem, honnan érné meg a legjobban megrendelni, de 10 ezer Ft-ért nem láttam sehol. (ja, teszveszen egyet, de az angol nyelvû volt) A boltban 18 ezertõl kezdõdött, azért választottam a honlapot.
Minden kézimunkaboltban.
Gyorsmasnit papírboltba. Selyemszalagból láttam egy videót. Kb így készült : 5 cm széles kartonra rátelekrte egymásra a szalagot. Legalább 5 ször. Leszedte a papírról, és átkötötte középen. Valószínû egy jó hosszú selyemszalag szállal hogy az aktuális csomagot átérje. Utána ezeket a hajtásokat kibontotta, vagy szétszedte. És kis hurkok lettek így. Mint egy margaréta. Bocs de másképp nem tudom leírni... Naggyából remélem érthetõ azért... Yutubon írd be csomagoló masni, vagy valami hasonló. Gyanítom már sikerült megoldani. De még jól jöhet az infó másnak is.

Fel szoktátok díszíteni az ablakokat és a lakást, és ügyelni szoktatok, hogy a karácsonyfa szép legyen?

Azt veszem észre évről évre, hogy 90 százalékban még egy nyamvadt díszt sem raknak ki az ablakba. Ismerősömék is csak karácsonyfát állítanak, arra is feldobálják a díszeket, azt majd kinéz ahogy.
Lehet, nekik így tetszik. Lehet, nincs pénzük díszítésre, ez nem feltétlen igényesség kérdése, de ha mégis van rá pénz akkor meg nem ez nekik a fontos. Én sosem díszítem az ablakokat, mert szerintem az giccses és erõltetett is. Nem attól lesz a karácsony ünnepi, hogy mit és hogyan díszítünk. Számomra az az igazi ékesség, ha 24-25-26-án esik a hó, vagy elõtte, és megmarad.
Szoktam díszíteni és a szépségre figyelni, igen. Nyilván mindenkinek más a szép persze, én a szolidabb, de mégis ünnepi hangulatú dolgokat szeretem. Amit te írsz, az - ne haragudj - nekem már nem a szép, hanem a giccses kategória lenne valószínûleg, ha látnám...
Igen figyelünk rá és ki is van világitva a tersz világitós ablak disz stb. Mi Bp melletti kertvárosi környezetben élünk itt szinte mindne házon van kivilágitás. Olyasmi mint az amerikai filmekben, persze nem olyan sok de mindnehol van valami vagy a kerti fán világitás stb. Nagyon jól néz ki a akörnyék iylenkor:)
Az egész házat díszbe öltöztetjük, úgy tesszük fel az izzósorokat, hogy sötétben a ház sziluettje rajzolódik ki. Nem szeretünk áthajlani giccsparádéba, tehát kizárólag apró fehér izzókat használunk kint, belül pedig minden helyiségben az oda illõ színekbõl dekorálunk. Persze ettõl még nem ítélem el, aki nem díszít, sajnos nagyon sokan vannak, akiknek valamilyen oknál fogva a Karácsony rossz emléket jelent, de az is meglehet, hogy egyszerûen nem érdekli. Nem vagyunk egyformák.
Nem.mert ez régen sem volt szokás. Csak újabban lett divat. Elég az asztalon az adventi koszorú. Feleslegesnek tartom, hogy pénzt költsek erre a díszitgetésre. A karácsonyfa az, amit szépen díszitünk fel. Attól nem lesznek szebbek a lakások, ha úgy néznek ki, mint egy karácsonyfa.
Igen, minden évben :) Gyerekkoromban hatalmas élmény volt, amikor december elején apukám feltette a szobám ablakára a színes égõkbõl álló izzósort, fenyõfa formában. Minden este annak a fényénél aludtam el. Azóta is minden évben felteszem. Meg kis díszek a lakásban, hogy legyen egy kis hangulat. A karácsonyfát is imádom díszíteni, igén is vettem néhány új díszt. Idén még szebb lesz, mint tavaly :)
A kérdező hozzászólása: Kollégám szerint is totál hülyeség díszíteni. Pedig díszítés nélkül akkor semmivel sem különbözik a többi családi összejövetelektõl, pláne hó hiányában. No de hát tényleg különbözõek vagyunk. Nekem valahogy hozzá tartozik a karácsonyhoz a díszítés. Ha nem lenne, olyan volna mint a húsvét piros tojás, nyuszi és pia nélkül:)
Sok a támpont... Ha te nem tudod akkor mi ennyi alapján szerinted?
szerintem a plüssöket nem lehet kinõni :) 20 éves létemre még mindig azzal a plüssel alszom, amit apukámtól kaptam 2 hónaposan
8-asnak üzenném, hogy én 22 évesen mai napig imádom a plüssöket és szülinapomra egy hatalmas plüss kutyát kaptam a páromtól, szóval nem hiszem, hogy minden hasonló korú nõ utálja a plüssöket :)
parfümöt meg ruhát
Én plüssállatot nem javaslok, én is 23 éves nõ vagyok, de úgy érzem, hogy kinõttem ebbõl. Könyv szerintem jó ötlet, ha szeret olvasni, és ki tudod deríteni, hogy milyen témájú könyvek érdeklik. Ha nagyon nem tudsz kitalálni semmit, akkor vannak összeállított tusfürdõ csomagok, mindenféle krémek. Én az ilyeneket is nagyon szeretem, lehet hogy nem kreatív, de minden nap használatos dolgok.
Szerintem az aktus után tegyél le egy 10 est az asztalra, majd szó nélkül hagyd ott. Utánna fogyeld a reakciót. Nagy élmény lesz, felejthetetlen.
Na, a neves törülközõknél meg bögréknél kevés elcsépeltebb ajándék van. Szerintem menj be a szobájába, nézd meg milyen témájú könyvei vannak, és nézz egy hasonlót, pl ugyanattól az írótól olyat ami még nincs meg neki. Vagy mit csinál a szabadidejében? Ha pl futni szeret, vehetsz neki valami ari edzõruhás plüssállatot, ha fõzni szeret akkor fõzõs kötényeset. Ha van valami háziállata akkor olyan plüsst is vehetsz. Vagy pl kutyájához fésût vagy vmi csajos nyakörvet, cicájához cicajátékot, lézeres tollat, kaparófát mittudoménmit. Nézd meg milyen fülbevalókat hord és vegyél egy hasonló stílusút. Annyi mindent ki lehet találni legyél kreatív:)
Juj bocsánat nem néztem, hogy testvéri kapcsolat :D szexi fehérnemû kilõve, helyette legyen inkább bögre, nevével ellátott törölközõ.4-es voltam
Ha olvas akkor valami könyvet esetleg szakácskönyvet, sminkcuccot, szexi fehérnemût, ékszer(olcsóbb fülbevaló, nyaklánc, karkötõ stb..)képkeretet benne egy közös képpel, esetleg neten (pnlinepolo.hu) csináltatsz egyedi pólót/felsõt/bugyit neki, plüss, porcelán figura.Hirtelen ennyi jutott eszembe, de így nehéz ha azt sem tudjuk mi a hobbija, hord-e ékszert, mennyi pénzt szánnál rá stb.. 22L
Ha ennyire kreatív vagy és így elárasztasz minket infóval, adj neki egy 10ezrest és kész.
elsõ, úgy olvastam, sok tampont :D
én vennék neki egy vibrátort!

Holnaputan 31. f31?

elek a parommal mar 4 eve.ket honappal ezelott hozzank koltozott a baratnoje aki ket evig kint elt afrikaban. sajnos ott elvesztette ferjet es ezert lakik nallunk. anyagi gondok. holnaputn SZNAP . ugydontottem hogy hogy holnap tartom veluk de ez is koran van. o meg holnaputan dolgozik. a kovetkezo alkalom meg csak a kovetkezo hetfon lenne. ha meg ha holnap tartanam mit is keszitsek vagy rendeljek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!