Ünnepek kategória válaszai (6329 db)

A jó öreg szeretkezés.... azt nem übereli semmi a világon.
én most egy új rotációs kapának örülnék, mert a régi már kezd tönkremenni, de azt, hogy a Te barátod mit szeret, azt sajnos nem tudom
Egy igazi foursome-ban úgyis igen kevés férfitársunknak van része életében. Garantáltan feledhetetlen ajándék lenne.
Vagy inkább kettõvel.
Még egy 23/N személlyel a hálószobában. :)
XD
pl ezzel:[link]
A kérdező hozzászólása: Miért csak a szexen jár az agyatok?
[link] Akkor ennek hasznát veszitek majd, jó ajándék lesz.
A kérdező hozzászólása: Az egyébként is van, nem kell ahhoz karácsonynak lennie.:) Valami tárgyi ajándékra gondoltam.:)
Csak egyszer mondaná meg valaki mit jelent az hogy:XD mint válasz.
Páros masszázs társasjáték fondükészlet
Színház/koncert jegy vagy bérlet.
kettes vibrátor
Könyv...mesés, verses, mondókás, játékos, interaktív, könyv:)
Nekem ez volt meg: [link]
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Könyv: [link] vagy [link] Társasjáték: [link] vagy [link] Kreatív: [link] vagy [link] Baba: [link] vagy [link] Puzzle: [link] Remélem találsz valami jót köztük, ezek csak példák, nyílván attól is függ, mennyit szánnál rá. Lányaim ezeket szerették.

Miért kérdezik itt ezt meg ennyien?

Kis túlzással kb minden 5. kérdés ebben a kategóriában arról szól hogy mit vegyen ajánékba a barátjának/barátnőjének az illető szülinapra/karácsonyra/félévre/x. évfordulóra. Nem akarok megsérteni senkit, de csak szerintem hiányzik a kreativitás azoktól akik idegenektől várják a választ ilyesmire? Nekem az lenne az alap hogy nálam jobban nem tudhatja senki minek örülne a szerelmem. Amikor volt barátom sose okozott ez problémát hogy mivel lepjem meg. Engem ez picit elszomorít, és hogy a csúnya irigy dög szóljon egyet belőlem, azt sem értem akikben ennyi nincs hogy az ajándék kérdést megoldják maguktól, hogyhogy szerető párjuk van meg kapcsolatuk, míg mások meg van hogy a lelküket is odaadnák a másiknak mégis eldobják őket (nem csak a kézzelfogható ajándékokra gondolok, mielőtt valaki azzal jönne hogy azért mert ajándékkal nem lehet megvenni a szerelmet. csak erre meg itt ez a sok tehetetlen ember akik még azt is idegenektől kérdezik mit vegyenek karácsonyra a párjuknak, vagy hogyan kérje meg a barátnője kezét)
és akkor most komolyan elhitted hogy okos vagy?:D
A kérdező hozzászólása: Nem várok semmit : D Igazából ha lehetek nagyon õszinte, jól esett trollkodni egyet, néha rámjön az ötperc és szeretem szívatni a szemet szúróan együgyû embereket, ez már legyen az én jellemhibám, az unalom sok mindenre képes.
#17 remekül kiragadtad a lényeget.
Olyan dolgokat is megkérdeznek itt, amire a választ a google keresõvel gyorsabban megtalálni. Ezek után mit vársz?
# 13/15 vannak olyan dolgok, amiket az ember szeretne, nem drága, de mégse veszi meg magának mert nem elsõ számú prioritás.. pl anyumnak a v gyalúja már kis korom óta elvolt törve, volt hogy megvágta a kezét vele.. mégse vett újat mert még jó címmel... karácsonyra kapott tölem egyet, ugyanolyan készletbe, nem mûanyag, hanem fém borítással.. nagyon örült neki én hasonló képpen vagyok egy köteg könyvfélével, amit olcsón is be lehetne szerezni, de pl jelenleg annak is örülnék ha valaki meglepne azzal hogy eljön velem moziba a Jégvarázsra vagy a Hobbitra. Két éve mindig kiírom elõre facebookra, hogy akinek nagyon nincs ötlete, azoknak tipp, hogy mi az aminek biztos örülnék, kb egy 10-15 db-os lista.. és semmi :D (pedig volt olyan rajta ami csak 1500ft volt, csak éppen egy kicsit keresni kellett volna neten, hogy megtalálja...)
Na ja, van hogy nekem sem jut rögtön eszembe semmi jó, de nem fogom vadigenektõl megkérdezni hogy mit adjak XY-nak, akit még életében nem is látott. Sok ember ilyen egyszerû mint a faék...
én se tudom soha hogy kinek mit vegyek. amit szeretne azt úgyis megveszi magának, vagy olyan drága hogy én sem fogom... és én úgy vagyok ezzel az ajándékozósdival hogy engem nem érdekel mit kapok és örülnék ha nem kéne senkinek semmit venni. mert igen kell, mert különben megsértõdik az illetõ, azt viszont nem akarom mert szeretem de ezt eltudom vele hitetni ajándék nélkül is, viszont mégis mindig mindenki elvárja h kapjon vmit, már csak megszokásból is.
A kérdező hozzászólása: Az hogy az oldal célja a kérdezés, hol zárja ki azt hogy sokan hülyeségeket kérdeznek ? Vagy olyasmit amit illene maguktól tudni? Értem én hogy manapság az a divat hogy az embereknek a szájába kell rágni még a saját párjuk születésnapi ajándékát is mert maguktól tanácstalanok (akkor minek jártok fél-1-2-3-4 éve? ha ennyit nem tudtok egymásról lol)
A kérdező hozzászólása: Hát ha már ennyire nem tudnak maguktól kitalálni semmit, forduljanak a közelebbi barátokhoz/barátnõkhöz... õk talán véletlenül még ismerik is azt akivel együtt járnak, hogy valami értelmes ötlettel álljanak elõ : D Ebben sokkal több logikát látok mint ide kiírni, ez még csak nem is olyan téma szerintem ahol pl fontos lenne hogy névtelenül kérdezzenek idegenektõl mert annyira szégyellik a kérdés tárgyát. Ez sztem egyszerûen kreativitáshiány és lustaság.
Elvileg azért van ez az oldal, hogy kérdezni lehessen, nem?
A kérdező hozzászólása: Azokkal a típusú kérdésekkel is Dunát lehetne ereszteni az igaz, kedves utolsó, de nem tehetek róla hogy belelapoztam az elsõ 2-3 oldalba és nekem most épp ez szúrt szemet : D Az unalom kérdéseket szül, akkor már miért ne tegyem fel, szórakoztató olvasni hogy kinek milyen okfejtései vannak a témáról, már ha néhány odaböfögött szóban kifejezett nemtetszésnél többet is ki tudnak hozni magukból
ha nem itt akkor hol kérdezzék meg?
A kérdező hozzászólása: Idézd a szövegembõl azt a részt ahol olyat írok hogy okos vagyok : D Nem állítottam semmi ilyesmit, az viszont tény hogy sokkal kreatívabb és találékonyabb aggyal rendelkezem mint akik ilyen kérdéseket tesznek fel. Ha nagyon drasztikus és erõltetett akarnék lenni azt mondanám aki ennyit nem tud magától tenni a másikért, meg sem érdemli hogy legyen párja
Minden 5. kérdés inkább a "miért ilyen bunkók a csajok/miért ilyen bunkók a pasik/ kövér vagyok/ sovány vagyok/ szerelmes vagyok a szomszéd macskába" stb. Igen, egyébként síkhülye, ötlettelen zombik vagyunk. Egyébként mit vegyek karácsonyra a szomszéd Cirminek?
mert mért ne ?
Az emberi faj megérett a pusztulásra. Zod A döglött Kryptonról
Mert az emberek hülyék, és nincs kivétel. Még szerencse, hogy nem errõl a bolygóról származom.
Mert életképtelen invazív fajok.
Azért kérdezik meg ennyien mert sajnos manapság egy kész világban élünk...készen kapunk mindent, szinte semmit sem teszünk érte (gondolok itt pl a gyorséttermekre, bemész, fizetsz, eszel, eljössz - nem te vásárolsz, nem te fõzöl, nem te mosogatsz) ezekbõl a dolgokból adódik az is h minden kérdésünkre másoktól várjuk a választ mert nem akarunk gondolkodni. A könnyebbik utat akarjuk választani, nem figyelünk oda a másikra. Nekem is mondta a barátom h ötlete nincs mit vegyen nekem karácsonyra, pedig ha odafigyelt volna rám, többször hallotta volna h minek örülnék, ezalatt apróbb dolgokat értek, nem több 10 ezer forintosat, tehát meg tudná venni, de nem tudja mit szeretnék mert nem figyel oda. Csak éljük az életünket nap mint nap és egyre kevesebbet figyelünk oda más emberekre. Szerintem ez az oka.

Bunkóság volt ezt így megmondani?

kérdezték, hogy milyen boltokba kérek utalványt. én meg mondtam, hogy inkább adjanak annyi pénzt amennyit szánnak, és veszek belőle valamit olyan boltba, ahol éppen van olyan cucc, ami tetszik
Ezt csak én nem értem?
attól függ, ki kérdezte!
jah, nem mindegy hogy a szüleidnek vagy a fõnöködnek mondtad bár az utóbbit kétlem, abban az esetben szerintem nem
Szerintem nem.
neem

Mit vegyek a párom családjának karácsonyra?

Ez lesz a harmadik karácsonyunk együtt. Az elsőn nem ajándékoztunk a másik családjának. Tavaly egy teacsomagot vettem nekik, mert tudom, hogy szeretik mind. Volt a csomagban vagy négy féle tea meg egy szép kancsó. Valami hasonlót szeretnék idén is ami mindenkinek jó lenne, de egyszerűen nincs ötletem.
Vegyél nekik egy fél disznót, biztos szeretik azt is és jól mutat a fa alatt átkötve egy arany masnival..
A kérdező hozzászólása: Neked meg majd küldök a karácsonyfa alá némi agyat meg humorérzéket, mert úgy látom egyikkel sem áldott meg a jóisten!
süss nekik mézeskalács házat:)
En is ebben a cipoben jartam tavaly, es en sutemenyt sutottem. Persze nem a szokvanyos karacsonyi sutiket mert azokkal tele van a padlas, hanem kineztem valami nem szokványosat, ami azert kezdokent is elkeszitheto. Meg egyebkent sem szeretem a kommersz bolti ajandekokat, inkabb a kreativ es szemelyesebb dolgokra szavazok. Plusz ha jo pontot akarsz szerezni, ez tuti bevalik :) Remelem segitettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat!
Földet, hogy szokja!!!
mi edényt veszünk idén, meg szokott kapni libri utalványt régen amig gyöngyöt füzött gyöngy boltba utalványt.
Mi befizettük egy masszázsra, amihez van szauna meg hammam is.
Pisztolyt
Jajj kérdezõ, nincs egy csepp humorérzéked, komolyan :D
Ugyanazt, amit egy anyának. Gondolom a házastársaddal közösen adtok neki ajándékot, neki meg az anyja.
A kérdező hozzászólása: Köszi de én normális válaszokat várnék
Az elsõnél a pont, de én pizsamát vettem neki :-)
Seprût, hogy tanuljon repülni :) )
Vattát, fülbevalónak.
Inkább megtanítlak németül...:) ))
Jetzt kommt die stillste Zeit im Jahr. Most jön az év legcsendesebb ideje. Doch Mutter stöhnt, das ist nicht wahr! De anyu felnyög, ez nem lehet igaz! Sie putz und schmückt das ganze Haus, Tisztítja és díszíti az egész házat, doch morgen siehts schon wieder aus. de holnapra úgyanúgy néz ki már megint (az egész). Backt mit der ganzen Kinderschar, Süt a gyerekhadakkal együtt, Weihnachtsplätzchen, das ist doch klar. karácsonyi pogácsákat, ez pedig világos. Doch putzen muss die Küche fein, De mégis a konyhát tisztítani, sie dann wieder ganz allein. ö fogja megint teljesen egyedül.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Dann packt sie die Geschenke ein, Azután becsomagolja az ajándékokat, der Weihnachtsmann, schaffts nicht allein. a télapó nem gyözi egyedül. Wieso er das nicht schaffen kann, Miért nem gyözi egyedül, naja, er ist wie schon der Name sagt, ein Mann, na ja, ahogy a neve is mondja, ö egy apó. Der braucht Hilfe von einer Frau, Rászorul a nöi segítségre, das weiß die Mutter ganz genau! ezt tudja anyu nagyon jól! Und kommt dann endlich die Heilige Nacht, És végre eljön a Szenteste, und wird die Gans in den Herd gebracht. és a lúdat beteszik a sütöbe. Weil zum Weihnachtsfeiertage dann, Mert a karácsonyi ünnepekkor, kommen viele Gäste an. sok vendég érkezik. Es kommen die Kinder aus der Ferne, Jönnek a gyerekek a messzi távolból, dies hat die Mutter ja so gerne. ez az amit anyu annyira szeret. Die Kerzen leuchten mit hellem Schein, A gyertyák égnek fényes fénnyel, auch so schön kann Weihnachten sein. olyan szép is lehet a karácsony. So singt sie dann Lieder spielt dazu Klavier, Úgy énekelget és zongorázik hozzá, die stillste Zeit kommt auch zu ihr! a legcsendesebb idö hozzá is elér. ------ Nem szószerinti fordítás, csak hogy a lényeget értsed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Mit tegyek? Osztálykarácsony. (többi lent)

Amikor mondtam anyumnak hogy lesz,és 1000-1200 ft-ért(tudom nem egy hú,de nagy összeg)kell ajándékot venni,azt mondta még nem tudja hogy tud-e adni.Aztán annyiszor kérdeztem hogy azt mondta ad rá pénzt,de láttam hogy nem szivesen,mert 20.000 ft-unk van fizetésig.Most akkor ennek ellenére is kérjem el anyumtól a pénzt hogy nem szivesen adná vagy ne menjek be aznap,de akkor utána valószinü piszkál majd az osztály hogy direkt nem mentem...
Nincs egy kis zsebpénzed? Vagy készíts valami ajándékot az otthon lévõ dolgokból: pl. gyertyatartót pohárból
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs zsebpénzem, és ez volt az osztályfõnök kikötése, hogy ennyibe kerüljön mert ha valaki drágábbat/értékesebbet ad, a másik meg olcsóbbat, akkor vita lesz belõle, és sajnos ahogy az osztályomat ismerem, igaza van az ofõnek.
20.000 van fizetésig, és mikor van fizu, mert nálunk pl holnap? Kérj kölcsön akkor valakitõl egy ezrest.
A kérdező hozzászólása: Január elején lesz fizetés.Oké, akkor megpróbálok kölcsönkérni valakitõl...
Ahogy én visszaemlékszem az osztálykarácsonyomra, nekünk csak maximumot adtak meg, nem volt minimalizálva. Ha nincs pénz, akkor nincs, nem lehet elvárni senkitõl, hogy a saját családja helyett az osztálytársára költse a kevés pénzét. Szerintem csináljatok egy nagyobb kartondobozt, vonjátok be szép csomagolóval és a belsejét töltsétek meg otthon sütött, szép színes linzerrel. És nyugodtam beszélj az osztályfõnököddel (kettesben), hogy sajnos neked gondot jelent ennyit költeni, inkább helyette te csinálnál valamit, mi a véleménye róla. Én személy szerint jobban örülnék egy társam által készített ajándéknak, mint egy 28. vicces bögrének...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!