Szórakozás kategória válaszai (255662 db)

Csak szerintem nem illeszkededtek a könyvek a HP filmhez?

pédául a könyvben világosan leírja,hogy egy 100 tornyú épület volt a Roxfort,ellenben a filmben jó,ha 20-25 tornyos épületet látni kívülről. A folyosókon a mozgó képek oké,de a mozgólépcsős megoldás megintcsak nincs benne a könyvben,de az szerintem a filmben nagyon jól el lett alálva,bárki ötlete is volt. A könyvben csak az áll,hogy néhány lépcső Péntekenként máshová vezetett,és nem az van benne,hogy folyamatosan mozognak. A nagyterem jól el lett találva,a könyv is ugyanúgy írja le,ahogy a filmben ábrázolják. Ugyanakkor Hagrid kunyhója se fából van a filmben,ahogy a könyvben van... Az,hogy másképp csinálták meg picit a történéseket,az oké,mégse legyen az egész film a könyv másolata,nah de legalább az épületre figyelhettek volna.. azért már 10 éve is volt olyan grafika,amivel az épület külsejére 40-50 toronnyal többet odavarázsolhattak volna,úgy,hogy nem tűnik annyira úgy,hogy csak oda van rakva,élethűre meglehetett volna csinálni. A Griffendél klubhelysége se úgy van ahogy a filmbeli változatba,a kviddicspálya se, számomra a könyvben ezek sokkal szimpibbek, bizonyos részleteket mondjuk a film segítsége nélkül elképzelni se tudtam volna,ennyiből jobb,hogy előbb a filmeket láttam,de könyvben sokkal jobb. :)
Miért a könyvnek kéne illeszkednie a filmhez? Nem fordítva? Miért olyan nagy dolog, hogy mennyi tornya van az épületnek? A vásznon így nézett ki jól és kész, ennyi.
A kérdező hozzászólása: rosszul írtam, a filmnek kellett volna illeszkednie a könyvhöz, bocsi
Nem, vannak eltérések a könyv és a film között, de amiket te felhoztál azok csak megjelenítések. És ha belegondolsz, az elsõ filmhez biztos közel sem volt akkora költségvetés, mint a késõbbiekhez, így nem figyelhettek rá, hogy minden pont ugyanolyan legyen. Ennek ellenére számomra tökéletesen visszaadta a film a könyv hangulatát- bár mindig is a könyvez fogom preferálni. Szerintem a történési eltérések sokkal fontosabbak, vagy a kimaradt szereplõk - pl. Hóborc nem igazán mozgatta a történetet, de õ egy jópofa szereplõ volt.
A kérdező hozzászólása: igen, a filmbe is beletehették volna. Ugyanakkor persze, ha mindent ugyanolyanra csinálnak meg, minek megnézni a filmet? :D bár azért kicsit jobban figyelhettek volna. A könyvek számomra is favoritok ;)
Érzésbõl születnek és szívbõl.
A kérdező hozzászólása: azt tudom de ez a lényege?? tehát ha g dúr megy csak nem játszhat mit tom én f moll pentaton skálát vagy hogy megy ez?
Többnyire úgy megy-tisztelet a haccázezer kivételnek-hogy a nóta kísérete egy hangnemen belül mozog. Erre kerül a szóló, felhasználva az aktuális hangnem hangkészletét...kicsit kerékbe törve ennyi:) Persze a kérdésben elõvezetett gondolatodnak is van jogosultsága.
nem, nem KELL váltáskor más skálát játszanod, akármikor játszhatsz akármilyen skálát játszhatsz, persze ha jól hangzik hozzá. de ez nem csak az akkordhoz tartozó skála lehet..
A beszédközpont megtanul a zene nyelvén hadarni, és intézi. Közben arcokat vágsz és nyünnyögsz, mert jól esik. Tényleg.
A kérdező hozzászólása: utolsó választ nem igazán értem kifejtenéd hogy mit akartál ezzel mondani?
Arra célzott pontosan, hogy igazából nekem speciel halvány lila fingom nincs, hogy épp milyen akkord megy, és hogy milyen hangra épülõ skálát játszok épp hozzá, amikor improvizálok. (illetve valószínûleg tudom.. de egyáltalán nem figyelem, nem az alapján szólózok) Egyszerûen hallod hogy mi megy, és ahhoz mi passzol.. Ez nem matek, hogy követni kell, hogy erre ilyen skálát kell játszani, arra meg azt. Mire mi a helyes. Az ami éppen oda jól hangzik.

Hogy hívják ezt (kép lent) a zöld gyíkot amelyik egy képen van és fura kérdéseket tesz fel?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link] pl itt egy kép róla
Zöld gyík? Nehogy már egy dinót ne ismerjünk fel. Egyébként Philosoraptor: [link]


Melyik filmből van?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
Harcosok Klubja.
Az updatehez lehet köze. Az SK lett most a frostvitus mode miatt valami speckó hero. Valószinüleg ha lejár az event akk visszakerül rendesen.
Nem kerül sajnos vissza rendesen, Wraith King váltja föl véglegesen elvileg. Õ Skeleton King "emberi" alakja, tehát akkor, mikor még élt.

Melyik film lehet ez?

Egy mexikói drogbáró egy egész droghálózatot épített ki és a drogokat átcsempészik az Egyesült Államokba is... Az amerikai rendőrök pedig lecsapnak rájuk. Az egyik rendőr barátnőjét megölték. A film végén a rendőr elkapta a drogbárót. Segítsetek nekem :D remélem valaki ismeri. Előre is köszi :)
[link]
A kérdező hozzászólása: Ezaaaz :D nagyon köszönöm :)

Ingyenes a szállítás?

Ebay-el kapcsolatban érdeklődöm, hogy a free shipping az Magyarországra is kiterjed? pl ha rendelnék mondjuk az USA-ból valami 1-2 ezer FT-os dolgot az Magyarországra is ingyenes szállítás, vagy csak az USA-n belül? Hol lehet azt megnézni?? pl: <[link]
FREE Economy Int'l Shipping = Ingyenes nemzetközi szállítás Viszont nem pár napba fog telni, hanem várhatóan 2-3 hétbe.
A kérdező hozzászólása: Kösz :) ) és ezt a postára küldik, vagy házhoz?? Emellett ha Nyíregyházán lakom és postára, akkor Pestre vagy Nyíregyházára??
Arra a címre küldik, amit megadsz Shipping Adress-nek.
Hogy mikor szeret bele azt õ maga sem tudja, amikor Jane kérdezi tõle... De azután kezdett megváltozni az érzelmei iránta, mikor elolvasta a Darcy által írt levelet arról, hogy mi történt a húgával... majd szép lassan beleszeretett... de szerintem akkor, mikor pemberleybe ment a nagynénjével és bátyjával és Darcy viselkedése elragadó volt vele szemben, pedig nem kellett volna.
Szerintem már az elejétõl kezdve táplált iránta gyengédebb érzelmeket, csak magának se vallotta be. Pl. amikor visszautasította a lánykérést, akkor is rosszul érezte magát miatta.

Mi a címe/szerzője ennek a könyvnek? (mondat van meg idézetként, valamint foszlányok a történetből)

Előirat: A gyakorikérdések elmehet a fenébe, hogy nem tudok miatta megfogalmazni egy normális kérdést. Mintha az, hogy "Segítenétek megtalálni ezt a könyvet?", nem lenne érvényes kérdés.
sajnos ezekbõl az adatokból nem nagyon lehet kideríteni, viszont ha a google-ba beírod az idézetet, akkor kiad egy pár könyvet...nézd meg, hátha az egyik közte van..:)
Egyetlen egy könyv jut eszembe, ami nem használ írásjeleket: Jack Kerouc: Úton - Az eredeti tekercs ([link] Sajnos a többi ismertetõhöz nem tudok hozzászólni, de gondoltam, hátha ez az :)

Írnátok magyar tört 1.2.5 tekkit szervereket?

A livecraftot ne mert azt ismerem!Aki ír szervert ami kűködik annak megy a zöld kéz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!