Szórakozás kategória válaszai (255662 db)

Hol lehet venni üdítős papírpoharat?

3 vagy 5 dl kellene. :) neten csak papírkávés poharat láttam. :(
Bemész a Mekibe azt kérsz valamilyen menüt.

Van ilyen film?

Olyan filmeket mondjatok, amiben szerelmesek vannak, akikből az egyik fél elutazik/utazna huzamosabb időre és a másik ezt nem akarja, de vagy nem meri felfedni érzéseit, vagy egyéb :D Lényeg, hogy az utazás-együtt maradás jelentse a fő dilemmát. Biztos vannak ilyen filmek :) Köszönöm, aki segít.
Pont tegnap néztem ehhez hasonlót:D Õrülten hiányzol Meg még ehhez hasonló: Hétmérföldes szerelem
Nekem csak a Holiday jutott eszembe.
A Segítség, apa lettem! is ezt a témát járja körül részben. Jó kis film.
Kedves John!
Ha maradnék...

Az melyik évadban van a Született Feleségekben, mikor Gabi visszamegy modellnek, de az anyuka szerepét osztják rá, valamint az, hogy Bree mindenféle pasikat visz haza bárokból?

Letöltöttem, elkezdtem nézni elölről és már volt az, hogy Gabrielle visszament modellnek, de konkrétan ez a jelenet nem volt benne, pedig emlékszem rá mikor még először néztem!
3 evead
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)
AZ utolsó évadban is ez van.


Lányok! Nektek mennyire jön be az elektromos gitár?

Az az igazság hogy hányingerem van az acoustic gitártól de még a hangjától is ezen az egyen kívül mindegyiket szeretem a cleant a nylont meg a steelt is. Azok is válaszoljanak akik nem annyira szeretik csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
ez úgy baromság ahogy van :D méghogy a hangjától :) sose lehet tudni én elektromosan kezdtem és most akustikus van :D és hát egy gyagyi sose halott márkájú gitárnak tényleg rossz a hangzása és a csengése, de viszont egy minõségi gitárnak annál inkább.
A kérdezõnek.
Ezt most a kérdezõnek írtad, vagy a 64%-osnak?
Elõször is: beszélj magyarul. Attól csak a hozzád hasonlóan félmûveltek közt lehetsz menõ, hogy fölöslegesen angol kifejezéseket használsz. Másodszor: minden gitár akusztikus, melynek a hang erõsítésére akusztikai rezonátorteste van. Tehát akusztikus a nejlonhúros és a fémhúros gitár is. Harmadszor: se füle, se farka annak, amit mondasz, csak játszod az eszed, menõzni akarsz csajok elõtt a teljesen gagyi dumáddal - láthatólag nem jött be. Fingod nincs az egészrõl. És ne válaszolj, mert csak tovább égeted magad. :)
jaja, máskor azt szokták mondani, hogy hülye kérdésre hülye válasz, most meg hülye kérdésre hülye válaszoló..:D a kéznyomkorászó mit jelent? az megint egy értelmetlen szó. hiába magyarázol jazz gitárokról, ha megpróbáljuk értelmezni a kérdést, a nylon jelentése tegyük fel, hogy nylon húros klasszikus gitár, a steel a fémhúros akusztikus gitár, akkor még mindkettõ beleillik az "acoustic" kategóriába. :)
Te még mindig értelmetlen dolgokról beszélsz... :S Nagyon nem vagy képben szakmailag. :D
Ennyien nem fogták fel, mit írtam? Vagy a szintiboyozás érinti érzékenyen a kéznyomkorászók kb. felét? Ennyi a felosztás az akusztikusokra, meg a jazz gitár, de az sose tisztán akusztikus, és erõsítés+eq nélkül nincs meg a jellegzetes karaktere, ezért nem ide tartozik. A többi lefedi az alaptípusokat, de az nem hasznos biztos.
Elõttem szólónak van igaza.. tényleg értelmetlen baromság volt ez a clean nylon steel szöveg...
Tehát, hogy Te is megértsd, mutass olyan akusztikus klasszikus gitárt, ami nem akusztikus, illetve ha a steel a fémhúros akusztikus (vagy ahogy írtad, western) gitárt jelenti, (egyébként énis arra gondoltam), akkor mutass egy fémhúros akusztikus gitárt, ami nem akusztikus. :)
De akkor van értelme ennek a mondatnak? :D Az acoustictól hányingere van, de a clean meg a nylon meg a steel tetszik neki. tehát? :D szakértõ úr válaszoljon! a klasszikus gitár hangját szereti, de csak ha nem akusztikus (????), és a fémhúros másnéven western gitár hangja is bejön neki, de ha az is akusztikus, akkor már hányingere van tõle? Várom a válaszát captain obvious!
Clean: effektek nélküli. Nylon: mûanyag húros, ami vagy klasszikus gitár, vagy spanyol (alakja elárulja), ezek az akusztikus két fajtája a háromból. Steel: acélhúros, vagyis western gitár, õ a harmadik. Talán nem a General Midi hangokon kéne mûvelõdni, szintiboy!
De nekem meg hozzád van kérdésem. Mi ez a sok hülye nemlétezõ kifejezés?
A kérdező hozzászólása: 1. köszönöm a majdnem választ :) az volt a kérdés mennyire jön be az elektromos gitár de adtál egy majdnem választ erre azért köszi
na akkor mesélj, mi a különbség az "acoustic gitár" és a "nylon" meg a "steel" között?
mondjuk a 66%os, 4es, 9es válaszolónak is mehetne, szintén hasonló szinten van. :d
ebbõl variálták át sajátra :) [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi, de az övék sokkal jobb és pörgõsebb.:D
evasion tok folosleges atk+crit kompozit kovek ha van penzed, tiszta atk maskepp cc godstonokat hasznalj, para, silence, stun, blind de az ilyensmit miert nem a legiodban kerdezed?
A kérdező hozzászólása: Mert mindenki mást mond:D 2 fegyver full crit legyen?
buffok nelkul legyen kb 800 crited, a tobbi full atk, mind1 hogy mibe rakod
A kérdező hozzászólása: KÖszike:D

Mi annak a filmenk a címe amiben szerepelt egy testvérpár akik kinyitnak egy könyvet és mesebeli lények jelennek meg a ház körül?

Mi annak a fulmnek a címe, ami hasonlít az Arthur és a Villangókhoz, amiben az a lényeg hogy van egy testvér pár egy fiú meg egy lány, és a nagyapjuk valami rejtett világot fedezett fel amit szabad szemmel nem lehet látni. Az a jelenet ragadt meg, hogy valami malac szerű lény szemen köpte a kis srácot, és elkezdte látni az a azt a csodavilágot. És a sztori lényege hogy valami könyvet nyitott ki a kis srác amivel egy régi ház köré vonzotta a mesebeli koboldokat akik meg el akarták kapni a gyerekeket...
Erre gondolsz? [link]
Szerintem is ez lesz az.
A kérdező hozzászólása: igen.. erre :) nagyon szépen köszönöm ! :D

Valaki leirná a Creed - hide c. dalnak a magyarra leforditott dalszövegét?

Ne linkeljetek..ha már megtaláltátok, akkor másoljátok be ide.Köszi. :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); nem biztos...hogy ez az.... Minek köszönhetem ezt az ajándékot a barátom? Az életem, szerelmem, lelkem? I "ve táncol az ördöggel túl hosszú És ez "s hogy nekem öregszik Hogy nekem öregszik Let "s hagyjuk ... oh hadd" s megúszni Fuss területeken az idõ Ahol "nem ok, hogy elrejtse Mit fogsz csinálni az ajándék drága gyermekem? Életet ad, hogy szeretem, hogy lélek? Divided az, aki táncol A klinikán megfelelõ szakértelemmel orvosolni annyira kitéve Így téve Let "s hagyjuk ... oh hadd" s megúszni Eltéved az idõben Ahol "nem ok, hogy elrejtse Let "s hagyjuk ... oh hadd" s megúszni Fuss területeken az idõ Ahol "nem ok, hogy elrejtse Nincs ok arra, hogy elrejtse Nincs ok, hogy elrejtse innen szedtem : [link]

Fiús, trendi zenéket keresek. Olyanokat, amiket a mai tizenéves srácok hallgatnak. Írnátok párat?

De megelégszem azokkal is, amiket most hallgatnak a középiskolások, nem kell konkrétan fiús zenének lennie :)
Abszolút személy- és stílusfüggõ, nem tudod lebontani így. Népszerû számokat könnyen láthatod pl. a Youtube-on, amiknek pl. szerintem a nagyon nagy része hulladék.
Az elsõnek nagyon igaza van. Jópár barátom/ismerõsöm és én is rockpaárti vagyok, vannak olyan hasonló korú ismerõseim is, akik jazz vagy klasszikus zenét hallgatnak, de a többség bármi hulladékot meghallgat, ha éppen divatos. Nem szeretnék senkit sem megbánatni, de nagyon gyakran azt veszem észre, hogy általában az értelmesebbeknek van valamilyen egyéni ízlése, legyen az bármilyen zenei stílus, és a hm... szellemileg kevésbé fényes emberek pedig bármit meghallgatnak, ha kellõen menõ és divatos. 17/f
A kérdező hozzászólása: Akkor írjatok valamit, amit ti hallgattok :) Már, ha belepasszoltok a feltételekbe.

Milyen youtube-os covereket ismertek? (zongora, gitár, hegedű)

Olyan videókat, tehetséges emberek videóit keresem, akik valami hihetetlent alkottak, és titeket leginkább megfogtak. Lehet filmzene, popzene, metál verzióra átírt komolyzene, akármi, amit a legjobbnak találtatok. Egyszerű, ismeretlen, vagy akár már híressé vált emberkék, zenészek, művészek...
ez a csajszi fõleg metalcore számokat ír át zongorára nagyon kellemesen :D http://www.youtube.com/watch?v=UFtvp_d-IYo
Én egy Karl Golden néven futó srác csatornáját szoktam rendszeresen nézni, fõleg rockszámokat játszik gitáron és basszusgitáron, nagyon profi szerintem. A Guns n Roses Appetite for Deestruction albumáról például az összes dalt megcsinálta úgy, hogy õ játszotta fel mindkét gitáros részét és a basszusgitárt is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!