Szórakozás kategória válaszai (255662 db)

az elsõ nekem látványosabbnak hatott és a történet is kerek volt... a második izgalmasabb igaz ez is nagyon jól meg van csinálva de a befejezés nekem nem tetszett... lehet azért mert még egy évet várnom kell a harmadik részre.. arra a kérdésre hogy melyik a jobb nem tudok válaszolni mert nekem a 3 film lesz egy egész... de kib*szott jó az biztos :D 3D-ben igen látványos.. Azog feje közelrõl ultra brutal.. mindenképpen ajánlom..
Mindkettõ nagyon jó! Az elsõ jobban követi a könyv eseményeit, a másodikban sokkal több a rendezõ által kitalált jelenet, de sokkal izgalmasabb, akciódúsabb. De egyetértek az elõzõvel, a három film lesz majd egy egész.
Ha a Steam-en beregisztrálod, felveszi a játékaid közé, sõt még frissíti is. Konkrét példa: az X3 Terran Conflict regisztrációja után a játékot a Steam-rõl szedte le, telepítette és patch-elte fel. Viszont a tulajdonságainál ott van, hogy "DOBOZOS VÁLTOZAT". Azt nem tudom ez mennyiben hátrány. Van egy pár kiegészítõ, ahol "a játék steames változata szükséges" kritérium fel van tüntetve. Lehet, hogy ezeknél nem lenne jó a dobozos változat.
Nem biztos, hogy minden játéknál mûködik. A Steam bal alsó sarkában van egy opció játékok hozzáadására, ott van az aktiválás. Bekéri a kódot, amit a játékhoz adtak. Ha jó, jó, ha nem, akkor meg nem.


League of Legends kérdés. Ha beírom a nevét referrer-nek, kijelzi neki?

Most regisztráltam LoL-ra, és nem ő hívott...Egyáltalán nem ő hívott, de van valaki, akit ismerek és nagyon szereti ezt a játékot már 3 éve.
ööö igen ki jelzi a summoner nevedet neki úgy tudom de ha olyat választasz névnek nem fog rá jönni hogy ki vagy amúgy lvl 10-et kell elérned azt hogy, hogy játszol sok reportot kapsz vagy valami az rá nem lesz kihatással de már csak puszta kíváncsiságból érdekel ha nem haragszol te egy lány vagy és egy fiú barátnak szánod? mert ez akkor olyan cuki :D
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok és fiúnak szánom. :) Köszi.
A kérdező hozzászólása: És az a nicknevem van, ami mindenhol, hagy tudják majd mekkora király vagyok OTT IS. (ha az leszek)

Tudtok mondani olyan oldalt amin az összes mlp fim szereplő rajta van?

Nem tom mindegyik nevét és szeretném hogy az összes rajta legyen... Előre is köszönöm!
A kérdező hozzászólása: SOS LENNE
Mi az a Mlp ?
A kérdező hozzászólása: My little pony friendship is magic/ én kicsi pónim varázslatos barátság
A kérdező hozzászólása: Nem mesét!!! ÖSSZES SZEREPLÕ
There you go, sir. [link]

Könyvet ajánlani?

Tudnátok olyan könyvet mondani ami középiskolában/gimiben játszódik és a főhős nem kitűnő és iszonyat okos mindenből, hanem pont ellenkezőleg. Bukásra áll, nem érti az anyagot, stb…:) Ha lehet legyen benne egy ki romantika is. :)
nos, a Tökéletes kémia gimiben játszódik, és a fiú bukik mindenbõl, szóval azt tudom ajánlani :)
Zabhegyezõ.
Egyszeregy Ebben a sztoriban a lány szakítás miatt nem megy be 2 hétig az elõadásokra és jócskán lemarad, ezért korrepetálástra kell járnia. Emellett még megpróbálják megerõszakolni jön a hõs megmentõ akirõl késöbb kiderülnek dolgok, van szerelem benne sírtam is rajta. Nagyon jó könyv

Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni, a Nők Lapja Psziché-t, vagy a HVG Extra Pszichológia magazint?

Szeretem az ilyen jellegű dolgokat, viszont mivel még egyik sem volt a kezemben, nem tudom, melyik érné meg jobban. 23 éves lány vagyok.
Neked a Nõk Lapja való
A kérdező hozzászólása: Miért, mert lány vagyok és a HVG olvasása túl megerõltetõ lenne a kis csökevényes agyamnak?
Szia! Én a HVG-t ajánlom inkább, több pszichológia van benne, mint a Nõk Lapjában. Egy pszichológushallgató lány

NCS kedvenc zene?

sziasztok!
ha nem hicap tár akkor csak azzal lehet, bár a hcap tárakat is lehet azzal tölteni, de sztem nem sok értelme van :D

Kimjött a Bábel Leiner Laura új könyve. Kinek mi a véleménye róla?

Minden féle válaszokat, élményeket szívesen olvasok és várok:)
Pocsék.
Szerintem nem pocsék. Igazi LL stílusú könyv, látszik, hogy õ írta, nekem nagyon tetszett, végig szórakoztató volt.:) És sokkal életszerûbb, mint az SZJG, mert egy fesztiválon tényleg megtörténhetnek azok a dolgok amik benne vannak. Szerintem olvasd el.:D 14L
Szerintem nagyon jó..Team Szasza!! :D
Nekem nagyon tetszett! Leiner Laura elég életszerûen írja le ezt a fesztivált. Addig nem aludtam el még ki nem olvastam, 1-ig voltam fent. :D I luv Bábel <3
Nagyon sokaig utaltam olvasni, sehogysem lehetett ravenni hogy legalabb egy negyed konyvet elolvassak.. hallottam errol a konyvrol.. es valahogy megfogott es elkezdtem olvasni, majd alig birtam abbahagyni.. nagyoon imadoom ezzel szerettem meg az olvasast
uramatyám. Bábel..? <3. tudni kell rólam azt, hogy nagy könyvmoly vagyok, mindent elolvasok, amit a kezembe adnak (és azt is, amit nem), de nincs kedvenc könyvem.. autokorrekt, eddig nem volt kedvenc könyvem :D, de tegnap megkaptam a Bábelt. egyszerûen.. bábelisztikus (erre nincs más szó). Egész éjjel fenntmaradtam, és elolvastam, mert nem tudtam letteni. Köszönöm, Laura! (: team Kolos & Szasza.
Legeslegjobb <3 Team Kolos és Szasza


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!