Számítástechnika kategória válaszai (310910 db)

Ha kimenetet kimenettel kötsz össze, akkor nem fog mûködni. Ehhez már eleve úgy érdemes monitort választani, hogy több bemenetet is tudjon kezelni. Ahhoz külön hardver is kell, ami nem olcsó mulatság. Pláne, ha nem akarsz olyan késleltetést, hogy játszani ne lehessen.
#1 jól írta, ehhez sajnos olyan hardver kéne. VGA-n HDMI kimenet van, ezt nem lehet bemenetként használni.

Elég lenne egy Asrock 980de3/u3s3 egy amd fx8320+Radeon R9 280x-hez?

Mert, valami olyasmit mondtak nekem, hogy amikor a vga el kezd dolgozni a proci nem alapórajelen fog pörögni (3.5Ghz) hanem emelkedik...s hogy ezt, az én alaplapom bírná? :)
Jobb lenne egy Asus M5A97 EVO R2.0 lap a 8320 alá.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm. Az jobban bírja a proci órajelét feltornászni? Mennyibe kerül az a alaplap?
Aha, sokkal jobb felszereltségben is és a tápellátása is komolyabb = jobban lehet rajta tuningolni. Hát olyan 24k körül van. Linkelek egyet. [link]
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen! :)

Action! Videófelvevővel ntm tudom felvenni a videót. Valami ötlet? (többi lent)

Elvileg minden beállítás faja, de a felvehető dolgok közül(videó, audio, screenshot, benchmarking) csak az audio felvevésénél aktív a felvételt indító gomb.
Gondolom, valami elavult verziót használsz, vagy a rendszered van brutálisan sz*****r állapotban.
A kérdező hozzászólása: a rendszeremmel semmi gond nincs, 1 hónapja raktam újra. a verziót még megnézem.


Facebookon hogy tudom megnézni, hogy kit követek?

Szinte az összes barátnőmnél az van kiírva, hogy követem. De én nem kattintottam rá, akkor ez hogy is van??
A kérdező hozzászólása: Minden egyes ismerõsömet követem! Hát ez mi???
Nekem is van egy pár darab IDE merevlemezem , én ezt a Multifunkciós HDD dokkolót használom. Sokkal jobb mint a SATA ATA PATA adapter. Kicsit drágább, de jobban megéri. [link]
Én nem mondom, hogy nem jó az a dokkoló, és mégiscsak háromszor annyiba kerül, majdnem kapni már belõle egy 500-as új winyót. Egyébként nemhinném hogy lassulna az átalakítóval a sebesség, talán egy kicsit, de elhanyagolható, hisz itt sem az átviteli eszköz a szûk keresztmetszet, hanem maga a winyó

Megéri ezt a laptopot venni, igaziból csak játszanék rajta bf3-at elviszi?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
Szia, Simán menne rajta a bf3 de szerintem vegyél ennyiért gépet ha csak játékra kell. Ugyan enyiért 3x jobbat kapsz.
Pontosabban, a processzor és a vga egyformán fontos egy notebook esetében játékokhoz. BF3-hoz kell legalább egy i5, 3ghz körüli turbo-val vagy egy A8/A10 és egy GT640M/740M/8750M/7750M
Laptopnál a VGA erõsségét inkább a processzor, meg annak az órajele befolyásolja... :P
Vagy ez. [link]
Esetleg ez. [link]
Ennek még az elõzõektõl is gyengébb a videókártyája, játékra pedig elsõdleges a VGA erõssége.
A kérdező hozzászólása: Most egy újabbat talaltam: [link] vélemény, megéri megvenni?
A második még gyengébb, mint az elõzõ.
Csapj hozzá még egyí 10-est, és akkor 8 giga RAM-od lesz, asszem 1066 MHz-en.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:3, direkt laptopot írtam, de kerestem egy egész jót:) link: [link] megéri?
Mert BF3-azni szeretne rajta, amire ez gép csak erõs kompromisszumokkal alkalmas. Játékra sok notebook alkalmas, de nagyon kevés ténylegesen jó.
Nem értem, hogy miért akarjátok lebeszélni róla, hogy lapost vegyen. Kényelmesebb, mint egy asztali PC, legalábbis szállítás tekintetében....nyiért már Kérdezõ: Ennyiért már i7-es procival is kapsz laptopot. (pl. az egyik linkben megtalálható G500-ast.)
nem kifejezetten BM-Striker-t akarom védeni, (a gépösszeállításai viszont kifejezetten jók szoktak lenni) de egy asztali és notebook között tényleg nem lehet párhuzamot vonni. Az én régi Celeron D-m radeon 9600-al jobban vitte a játékokat mint az 5 évvel késõbbi kétmagos notim.
Itt meg, hogy kb milyen asztalival ér fel egy 180k laptop. [link]
Itt van mit tud a 740m a linkelt gépnél egy erõsebb processzorral: [link] Az, hogy a te asztali gépeden hogyan futott, az irreleváns.
Jaja. Játékra jobban jársz egy asztali PC-vel ugyanebben az árban.
Low-on játszható, de még ott s lenne meg 40 fps. Ha BF-ezni akarsz notebook-kal, akkor minimum egy Lenovo y500 vagy y510p kéne.
Csak, ha dedikált a kártya :P De nem ez a lényeg, hanem, hogy 190-ért már durva lapost lehet venni, ezeknél komolyabbakat...

Laptop beazasnal biztos kepernyo csere kell?

Beazott, nincs egyaltan kep rajta, neha bevillan. Mennyibe kerulhet a javittatasa hogyha nem kell a kepernyot kicserelni?
nem vagyok benne teljesen biztos, hogy itt a képernyõ a hibás, ha néha bevillan. Képernyõ mérettõl függõen 10-20 ezer között lehet, plusz beszerelési költség ha Te nem tudod. De mint mondtam nem biztos hogy az a baja, lehet hogy csak az invertert kell csak cserélni, de ha az alaplap ázott el akkor az 50 körül lesz. A legegyszerûbb ha beviszed egy szervízbe, majd megállapítják, hogy mi a baja, és hogy mennyiért lehet javítani.

Macbook 2007 mid white seg1tség!?

A macbookom kikapcsolt állapotban tökéletesen tölt.. de ha bekapcsolom zölden villog a töltő és nem tölt.:s mi lehet a probléma?win7 van a gépen.
Ott a válasz a kérdésben: "mi lehet a probléma?win7 van a gépen."
A kérdező hozzászólása: akkorsem. csak ha ki volt kapcsolva. de mielött megvettem láttam nála a gépet. akkor osx volt rajta és azzal töltötte
És amikor vásároltad, már akkor sem töltött bekapcsolt állapotban?
A kérdező hozzászólása: Igen win7-el vásároltam. de láttam a gépet mikor osx volt rajta akkor tökéletesen töltötte bekapcsolt állapotban is.
Nincs abban semmi erõszak, a két os nem minden esetben tudja kiváltani egymást. Egyébként os x alatt is produkálnak hasonló hibát. Ez inkább hardverhiba, akárcsak a 6-os által említett probléma. Kérdezõ: már a beszerzése óta csinálja ezt? Akkor is win volt rajta? Jól mondja a 6-os, több áram kell a töltéshez ha be van kapcsolva a gép, elvégre akkor nem csak az aksiba kell tolni az elektronokat hanem a többi áramkörbe is.
Bekapcsolt állapotban a gépnek több energiára van szüksége, mint kikapcsolva. Megfigyelték bizonyos Mac-eknél, hogy ha olyan tevékenységet végeznek rajtuk, amik csúcsra járatják a procit, akkor még úgy is merül, hogy rá van kötve a töltõ. De ettõl még simán lehet, hogy a win kezeli rosszul a tápellátást.
A kérdező hozzászólása: Ha nem adna le a töltõ elég feszültséget.. akkor kikapcsolt állapotban sem töltene.. de TÖLT! csak bekapcsolt állapotban nem.
Antika: Itt nem a Winnel van gond, hanem azzal hogy a Kerdezo Macre eroszakolta ra.
Gáz van a töltõvel. Vagy a fejjel vagy magában a töltõben szállt el valami. Jó lenne megnézetni valami szakival, hogy le tudja-e adni az elõírt feszültségeket. Elsõ kettõnek: tényleg olyan nehéz elképzelni, hogy x indokból kifolyólag win specifikus környezet kell? És nem, nem a win hibája.
Win7-et Macre rakni? Ez olyan mint ha trabant motrot raknal egy Ferrariba.
Akkor fogd a telepítõ DVD-t és tedd rá az OSX-et. Winnel úgyis egy vicc a Mac.
Hányas verziójú safari?
A kérdező hozzászólása: 7.0 (9537.71) verzió
Os x alatt: Keresd meg a Keychain acces app-ot. Indítsd el. A megjelenõ ablak bal felsõ sarkában Keychains fül alatt lesz egy login menüpont. Arra kattintva megjelennek a safari által mentett belépési belépési adatok. A szükséges weboldal sorát kiválasztva jobb egérgomb és "copy password to clipboard". Ekkor lehet hogy kérni fogja a felhasználói fiók jelszavát a bizalmas adatokhoz való hozzáféréshez. Ha az nincs meg, akkor a jelszavak ott is maradnak. Ios alatt passzolom de elvileg ott is a keychain menti a safari adatait.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!