Számítástechnika kategória válaszai (310910 db)

A gépem gyenge lenne?

cpu:AMD FX 6100
VGA kissé gyenge a játékhoz. Van egy teszt amiben körülbelül átlagosan 15 fps-t produkál a kártya FHD Ultra felbontásban.
Hát valószínû akkor, hogy a játék hibás... Várd meg a javítópatchet. Játékra inkább Haswell i5-t vegyél:)
A kérdező hozzászólása: felbontás 1360x768(automatikusan állít be mindent)
A kérdező hozzászólása: Black boxos verz:) )) azért ezt a procit vettem, mert ez volt a gépben, használtan vettem. A Ghost meg nem akad, sajnos én is a játékra gondolok, hogy hibás, tele van bugokkal, állandó akadások, fagyások, de ez nem vga hiba mert a fraps szerint az fps elég magas néha 110 fölé is megy...majd tervezem , hogy veszek egy fx 8350-et de csak jövõre
Én tegnap 4x indítottam el a BF4-et és elsõ háromnál 1-2 percen belül befagyott... Nevetséges, hogy így kiadták.
BF4-nél szerintem a elgjobban azzal jársz ha vársz, másról se hallani a BF4-es híreknél, hogy micsoda bughalmazt cipel magában a program, még a DLC-k fejlesztéseit is leállították ideiglenesen, most az egész csapat a BF4 javitásán dolgozik, szóval ha kinn elsz a patch, utána kell megnézni mit tol a géped BF4 alatt. VGA amugy nem gyenge, FHD-ban, nem totál Ultrán simán vinnie kell majd.
Battlefield 4-hez az a proci picit gyenge... Nem tudom miért nem 6300-ast vettél, sokkal erõsebb, nekem is az van egy 7950 mellett és remekül teljesít 8GB Vengeance mellett 1600-on. Ja és a chipset sem mindegy az alaplapon. 990-es legyen.
Milyen felbontáson? És melyik verzió van meg a játékból?
A kérdező hozzászólása: itt pedig az fps az 80 körül van, ezért gondoltam elsõnek arra hogy a játék a hibás
A kérdező hozzászólása: Ghost nem szaggat! és 60fps-t mutat a fraps hibás a Battlefield 4...

Létezhet hogy a HDMI-DVI átalakító nem jó? Sima DVI csatlakozó plussz vga kábellel működik a monitorom, de ha a videókártyámon HDMI-DVI-VGA kábel átalakítást alkalmazok akkor "no video input", miért?

Másik monitornál se jó, viszont vadonatúj az átalakító... sose volt még a gépemhez hdmi csatlakoztatva, vmit be kell állítani esetleg? Xboxnál sem működik így...
A DVI->S-SUB átalakító nem átalakító abban az értelemben, hogy nem csinál a digitális jelbõl analógot. Azok a DVI csatlakozók, amik DVI-A vagy DVI-I jellel vannak ellátva, adnak analóg jelet is. Ezt választja le az "átalakító" és vezeti be a D-SUB csatlakozóba. A HDMI DVI-D-nek felel meg, azaz csak digitális jelet ad. Ha átalakítod DVI-vé, akkor az DVI-D lesz, analóg nélkül. Innentõl a semmit próbálod átvezetni a D-SUB kábelvégre. Ezért nem mûködik.
Másképpen mondva, talán érthetõbb a DVI típusok nélkül: a mind a HDMI-DVI, mind a DVI-VGA átalakító amit használsz csak a tûk elrendezésén változtat, azt hogy milyen jel utazik a tûkön, azon nem. A DVI csatlakozó olyan állat hogy a VGA tûk benne vannak, de ez nem kötelezõ a videókártyád kiteszi a jelet oda. A HDMI csatlakozóban VGA jel nincs, DVI jel van csak. Létezik kb. tízezer forintért olyan alakító ami nemcsak a tûket cserélgeti [link]
"fel sem ismeri az operacios rendszert" Ezt kifejtenéd bõvebben?
Valszeg el van már égve egy jó része.
Ez már egy jó 10 éves konfiguráció lehet, ideje váltani lassan.
így láttatlanban 80% esélyt látok HDD hibára... jellemzõ a leírás alapján... kici ócópézé megnézhetem ha butapesti vagy és szánsz rá némi zsét...


Milyen típus? Amúgy nem sok mindent lehet tenni, hacsak ilyen kicsit a memória.
Tudom közhely, de szarból nem lehet várat építeni.
A kérdező hozzászólása: Ezek nem válaszok! Olyanok ne írjanak, akiknek fogalmuk sincs az androidos készülékekrõl! Köszönöm!!!! Értelmes válaszokat várok!
Kezdetektõl androidom van, de te biztos jobban értesz hozzá. Vegyél kicsit újabbat és megoldódik a gondod.
Egy értelmey válasz: a telefonodban 1 giga memória van. Ebbõl 800 megát a rendszer használ. Ne telepits annyi cuccot. Vagy töröld amit nem használsz. És ellenõrizd hogy biztosan atkerül-e az app a memkártyára. OFF: az elsõ kettõnek igaza van. Ha nem tudjuk mivel van baj, nem tudunk segiteni. Cipõt veni sem úgy mész, hogy "Csókolom, egy cipõt szeretnék!"

Mi a baja a pcm-nek?

Egyszer megy egyszer nem...Néha 3-1-2-4 csipog és a ventilátor maximum sebességen pörög és minden kihúzok az alaplapból és várok egy kicsit akkor bekapcsol és semmi gond nincs és simán fut. Mi lehet ez? Sokan azt mondták hogy az alaplap rossz, de hát nem lehet rossz mert ha nem piszkálok a belsejébe akkor simán működik. Semmi nincs megszakadva átnézték több pc üzletben, és nem tudják mi lehet gond, de én se mivel egyszer csinálja egyszer nem. Ne szedem szét csak 1 hónapban egyszer a tisztítás végett. Szóval ha van valaki valami ötlete azt szívesen várom.
A kérdező hozzászólása: Vagyis bocsánat nem ennyit sípolt: 3-2-4: A billentyûzet hibája. De ez mit jelent? Mert tényleg nem ment a billentyû (az egér led világított) Majdnem vadonatúj 1 hetes billentyû
Más alaplappal próbáltad ? és miaz hogy nemtudják mi a gép baja ? A pénzt azt elteték mi ? Azt értik minimum 5 -7 ezer ft
Akkor az még vigan garanciális vidd vissza oda ahol vetted én is vettem egy szar alaplapot a boltba nem akarják beismerni alaplaphibás pedig ismerösöm letesztelte a gépem és alaplaphibás egy Asrock alaplapról van szó. ha nem cseréli ki a bolt én bizony beperelem ökez az biztos már nagyon sokat fizettem egy ismerösömnek aki beszállitja a boltba a gépet most holnap megint megyek ha nemcserélik ki én megyek szépen feljelentem a boltot a rendörségen az ziher 35 ezer ft os alaplap és állandó újrainditások várnák rám . neked is bizony ha sipol ott valami nagy hiba van nekem winchesterem volt hibás az sipolt azt a gyártó kicserélte de azt más boltba vettem
A kérdező hozzászólása: 310W
Na és hány W-os a tápod?
A kérdező hozzászólása: Annyi elég hogy 4 hónapos az egész pc
Rendben azt mondtad hogy új a billentyûzeted, de mi van a többivel mert jólenne tudni lehet hogy csak a tápod a régi és roszdás és így nem tudja elég árammal ellátni a hardvereidet(kivéve ha mázlid van és még döcögve bírja!)
A kérdező hozzászólása: Nem is szeretem a kávét nem is iszok, mirõl beszélsz :D
nyugi, és ne igyál több kávét! Ha több pc bolt nem tudott rájönni, akkor mi mégis hogy jöjjünk rá így virtuálisan? - Ha elküldöd postán, én szívesen átnézem.
A kérdező hozzászólása: Nem kértek semmi hiszen garanciális. De hiába viszem be ott nem csinálja nekik, de nekem igen. Tudom ez hülyén hangzik de így van. Ez a részt most errõl égrõl írtam. Ha nem szedem szét és nem húzom ki a tápkábelt hátul akkor semmi baja sincs.

Ez a proci kihajtaná ezt a kártyát?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
A kérdező hozzászólása: Februárban venném meg a kártyát és addig használnám az integráltat.
hááát... szerintem határeset :) Én egy ilyen kártyához már erõsebb procit vennék, bár a késõbbiekben még cserélheted a procit, mert szerintem ezzel a kártyával még így is bõven fog menni minden fullon, hacsak nem 4k-n játszol :)
Képtelenség megtanulni, hogy a növények szoktak kihajtani?
Inkább egy I5-öt vennék... legalábbis ha jövõbiztos megoldást akarsz, játékhoz tiszta szívvel nem igazán lehet AMD-t ajánlani kompromisszumok nélkül. Még a közel 5Ghz-es FX-9590 is a jó pár éves I7 2600K-t tudja befogni... [link]

Macbook 2 hard drive t udja va laki, hogy hogy lehet raid be kotni?

nagyon halas lennek ha valki segitene, van egy pici ssd m es egy nagy hdd a macbook ban. mivel az ssd csak 60 gb mar be is telt rogton, igy arra gondoltam hogy valami trukk kellene, hogy csak a rendszer maradjon az ssd n es a gyakran hasznalt fileok. olvastam h raid esetleg megoldas, de nem tudom hogy igaz e es ha igen, akkor hogyan.
Nem tartom valószínûnek, hogy egy SSD -t össze tudsz hozni RAID -be egy hagyományos merevlemezzel. Ha mégis Igazi káosz lesz belõle. Az SSD -n csak a rendszer legyen, a HDD -n meg az adataid és szoftvereid. Eleve nagyobb SSD -t kellet volna venned, 60 GB -ot hamar felzabál bármilyen mai korszerû Operációs Rendszer.
Inkább a garanciás terméket vedd. Mennyibe kerülnek ezek egyébként? Lényegesen olcsóbb, mintha újonnan vennéd boltból? Milyen konfig mellé menne? Látatlanba nem tudom megmondani milyenre, de mindenképp cseréld a tápot.
A kérdező hozzászólása: CPU: Amd fx-8320 OC RAM: 8Gb DDR3 1333Mhz Alaplap: ASRock M3N78D OP: Win7 Professional 64 bit
A kérdező hozzászólása: És mind kettõ 100 euro /db ~30 297Ft
Annyiért megéri, de mondom inkább vedd a garanciásat. Az alaplapodon meg van PCI-E 16x csatlakozó szóval menni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és teljesítményileg mennyire térnek el? Nagy a különbség a 2 között? Ha igen, be lehet hozni egy sima órajel húzással?
Annyira nem nagy különbség van köztük.. [link] Tápnak a következõket ajánlom: XFX Pro 550W Cooler Master GX550W Cooler Master G500W Seasonic S12 II 520W Corsair CX Modular 500W
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! ^^ Jó éjt! (:
Szívesen, neked is:)
Melyiknek? Mert van 1.2, 2.0, 3.0 1.2 - 1 Mbit/s 2.0 - 3 Mbit/s (elméletben 1, 5-2 Mbit/s) 3.0 - 24 Mbit/s
nem rootolt! lehet, de én úgy tudom, hogy 3g-vel is mennie kellene, de lehet hogy kicsi hozzá a sebessége
A kérdező hozzászólása: lehet hogy te azért müködik mert wifin vagy én meg neten?
A kérdező hozzászólása: [link] ez nem ennek a forditotja?
A kérdező hozzászólása: nekem is ez van mégse megy. a tied rootolt android?
ez, csak az android play verzió: [link]
A kérdező hozzászólása: milyen linken van az?
nekem az ingyenes is mûködik
A kérdező hozzászólása: mégis megy de havi 4 dollár...
A kérdező hozzászólása: balhé van. ez olyant ír ki hogy eszközrendszergazdát kell aktiválni, és ha aktiválom akkor minden adatot töröl és gyári visszaállítást hajt végre.
csak szedd le a google play-rõl az Air droidot, elindítod, ami ip címet ki ír, azt írd be a böngészõdbe, porttal együtt és utána gyakorlatilag a wifin keresztül real time szinkronizálja a gépeddel a telefont, szóval tudsz fel le tölteni telefonkönyvet kimásolni stb, és elindíthatod a kamerát is :) - egyébként ha jól tudom elvileg 3g-vel is mûködik. Azt nem tudom, hogy másik androidossal hogy kéne, de próbáld ki ezt rajta, egy erõsebb telefon chrome böngészõvel talán képes rá :D
A kérdező hozzászólása: mindkettõ van. s ezt hogyan lehet megoldani? tudsz ajánlani szakirodalmat? Amugy jó lenne ugyanez bluetoothon keresztül is mégpedig két android között is, meg android - gép között is..
a kamerával? ha igen, ahhoz elég egy wifi router, és airdroid
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mind érdekel. Olyan megoldást keresek, hogy android telefon élõ adást "sugározzon" a számitógép kérpernyõjére. Elsõ ötlet a bluetooth, második ötlet a net.
[link]
A kérdező hozzászólása: nem ugy értem, azt irja csak közös hálózaton ingyenes. itt meg saját mobilnetje van az androidosnak s egy egész más internetvonalon van netje a pc-mnek. nem az van, hogy ugyanarról a wifirõl megy mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: Mintha olyan lehetõség is lett volna, hogy magamról lehet ilyet készíteni, és üdvözlöm a site-ra érkezõket.
Nem hinném, hogy ezt ilyen "csináld magad" módon meg lehet oldani. Ahhoz kicsit komolyabban kell érteni hozzá. Fõleg, ha magadról akarsz ilyet csinálni. Elõször fel kell venned magad videóval, aztán meg abból gondolom flash animot csinálni stb stb
A kérdező hozzászólása: Régebben találtam egy oldalt a google-ban ami pont ezzel foglalkozott, és készített ilyeneket, de sajnos nem találom.
[link]
az ilyen jól tereli másik oldalra a usert :D olyan mintha azt mondaná "mennyémá innét, ez az oldal nem szereti a felhasználókat!"
Nem fogok munkaidõben ilyenekkel hosszasabban szórakozni, munkaidõn kívül meg pláne nem :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!