Számítástechnika kategória válaszai (310910 db)

Ez a laptop alkalmas játékokra? Megéri az árát? Vélemény?

Játékok alatt gondolok a Skyrimre, Dead Spacere és hasonlókra.
Elég jó, de mondjuk ilyen árban egy Dell leveri ha kicsit tovább keresgélsz.
A kérdező hozzászólása: Keresgéltem, de nem verte le. Csak ha 30 ezerrel többet fizetek. Annyi keret pedig nincsen.

Mi a véleményetek erről a konfigról?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]
Jobb lenne egy R9 280X, csak az épp nincs az iponon ugye?! Tápból elég az 550-es. Procihûtõ pedig Alpenfoehn Brocken vagy Scythe Mugen 4 legyen.
A kérdező hozzászólása: a gtx 770 jobb mint a 280x...
Alá tudnád támasztani ezt a mondatodat? 5-10%-kal még mindig a 280X az erõsebb, ráadásul új architektúra stb stb.. Na de mindegy, legyen erõsebb a 770.
A kérdező hozzászólása: A 280x csont ugyan az mint a HD7970 kicsit finomítva. Jó nem mondom hogy jobb de teljesen egy szinten vannak. [link] Itt például nagyon sokszor jobb az nvidia. A Gainward phantom ráadásul húzva is van.
Ne beszéljétek rá egy gyengébb tápra mert ha mondjuk fejleszti a gépet akkor sem kell majd kib*szni a kukába, egyébként a konfiggal semmi baj nincs jó konfig
Azt ugye tudod, hogy gépháznak csak egy oldallapot választottál, vagy direkt?! Nem kötekedésbõl, csak gondolom szólok, nehogy csak figyelmetlenségbõl megvedd..
A kérdező hozzászólása: Tényleg egy kicsit mellényomtam de rendes gépházat veszek természetesen.
Okés, gondoltam szólok nehogy így rendeld meg..:D

Pinnacle Studio hálózatra digitalizálás?

Hogyan lehetséges másik gép (hálózat) HDD-jére digitalizálni?


El, de minek annyi?60 is elég van.
kis felbontás mellet, minimum beállításokkal igen.
A 250 fps-hez kéne egy 7790.
Állítólag nagyobbat ugrik, ha bazi-nagy az fps... A YT-on van fent videó, ahol nagyjából megvan. http://www.youtube.com/watch?v=FSfuC5NXEbs Gondolom függ a grafikai beállításoktól is. Meg hogy éppen mi zajlik a képernyõn.
Itt ez már CPU függõ is...ilyen magas FPS azt jelenti, hogy a kártyának könnyû dolga van és sok képkockát képes kiszámolni, de ezt a magas képkockaszámot bírnia kell a procinak is. Nem túl magas beállításokkal lehet, hogy bírja a HD7770, ha megfelelõ a CPU is. Amúgy Én is azt mondom, hogy 60 fps untig elég, de állítólag egyes játékok másképpen viselkednek magas fps esetén (nagyobbat lehet ugrani, gyorsabban lehet mozogni stb). Ha ez igaz, akkor az szvsz a játékban lévõ hiba és nem a magas fps elõnye...(a monitor meg se tud jeleníteni ennyit).
Hát ha ironizálni akarok, akkor van értelme a magas fps-nek, NFS Rivals is dupla sebességgel fut, ha manuálisan átírjuk a gyári max. 30 fps-t 60-ra. :D
Half-Life engines játékok teljesen megváltoznak 100 FPS felett, just sayin'.
A kérdező hozzászólása: 1360x768 felbontás. és köszi.
7790 oc-m van, amd x3-as processzorral 1280*1024-be minden maxon xfire szerint 120-130 fps
Ha tényleg megosztottad akkor látod a kapcsolatoknál.
Vagyis oldalt a hálózaton.
Attól függ. Milyen router? Hogy történt a megosztás?
A kérdező hozzászólása: asus rt-n16-os router és a samba file sharing megosztásban történt
A kérdező hozzászólása: Lehet notebook is ( nem tudom mi a kettõ között amúgy a különbség).
Netezni meg filmet nézni bármi jó. Vedd meg, amelyiknek tetszik a színe és a formája!
A kérdező hozzászólása: Rendben! :) És mindenféleképpen újat vegyek? (esetleg magánszemélytõl vagy cégtõl használtat? Tudnál olyat is mondani amin futna a League of Legends játék minimum grafikával, de ne akadjon?
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm! :)
Lenovo B590. Szerintem egy laptop miatt ne verd adósságba magad.

Ncore felhasználó tiltása pontosan mit jelent?

Többet még véletlenül sem szeretnék letölteni ettől a felhaszálótól,ha tiltom az azt jelenti,hogy én nem fogom a feltöltött torrentjeit látni? (110kb/s feltöltési sebessége van)
Nem értem, ez neked miért lenne jó.
A kérdező hozzászólása: Az az értelme, hogy nem akarok több órán keresztül egy torrentre várni amikor, másként rip-elve 5 perc alatt letölthetem.Ismétlem nem a rendszerbõl akarom tiltani.
Értelmetlen kérdés. De ha választ akarsz: adblockplus-szal (mind mozilla, firefox, opera) be tudsz állítani olyan regexp-et, ami az adott felhasználó által feltöltött torrentet nem mutatja a listában. Inspect element (ctrl-shift-f3), ráklikkelsz, és helyesen átalakítod a szabályt. (továbbra sem értem, mi értelme, de könnyen megtehed)
A kérdező hozzászólása: Ipor Sircer csak vitatkozol, de választ a kérdésre nem adsz!Sajnos ilyet nem találok a wiki-ben.
Ha téged ez zavar, akkor ne az ncore-t használd! Ott a bithumen, ahol már 6 éve is az volt a policy, hogy csak az lehet feltöltõ, akinek minimum 10mbit/s-e van felfele. Ncore-on nincs ilyen limit, a regisztrációnál ezt elfogadtad - tudom, azt se kell elolvasni. Én úgy vagyok vele, hogy ha valamire szükségem van, és valaki éppen feltölti, akkor 5 óra várakozás még teljesen baráti. Ha meg nincs rá szükséged, ne töltsd le!
A kérdező hozzászólása: Én nem a rendszerbõl akarom tiltani!
Az az értelmetlen amin épp szenvedsz. Vársz pár órát és már többen fogják seedelni és sokkal gyorsabban fog lejönni.
Ez inkább butaság.
A kérdező hozzászólása: Értelmetlen , hogy torrenteket akar feltölteni ilyen kis sebességgel!
Szörnyû... Akkor esetleg töltöd 5 órával késõbb, amikor úgyis meglesz 100 embernek? Nem értem ezt a türelmetlenséget.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném látni a feltöltött torrentjeit, mert 110Kb/s-al tölt fel, és belefutottam egy ilyen friss torrentjébe 1gb kb:5 óra alatt jön le.
De akkor meg miért nem töltöd azt is? Ha én nagyon sietek egy filmmel, mert asap meg akarjuk nézni, akkor berakom mind a 3-4 verziót letöltésre, és amelyik hamarabb leér, azt nézzük meg. Elég egyszerû megoldás. A te tiltásoddal az a gond, hogy ha tegnap töltötte fel, és már ezren seed-elik, és akár 100mbit/s-sel jönne, te akkor se fogod látni a listában. Értelmetlen, de kezdj hozzá az adblockplus-szal, ha tényleg erre vágysz!
CPU control-nál lesz, nem tudom pontosan milyen BIOS-od van, így nem tudom pontosabban megmondani, olyat keress hogy RPM.
Nem mindegyik alaplanál rpm van valahol silent normal ...
A kérdező hozzászólása: GA-G41MT-S2PT

Tudnám valahogy lopni a netet nagybátyámtol?

Thomeos internete van modemmel csatlakozik a netre felhasználó név és jelszóval
Csak az õ routerjébõl kell egy UTP RJ45-ös kábelt átvezetni a te gépedbe...
Úgy érted hogy a bátyád internetkapcsolatának a PPPoE adataival te is tudnád-e használni a netet? Nem, nem tudnád. Csak úgy tudnád ha felcsatlakozol a routerére ( WiFi-n vagy vezetékkel).
Veszel egy routert, azzal menni fog, az õ modemjéhez kell kapcsolódnod és onnan már tiszta sor. Feltéve ha egy házban laktok.
Kérj egy routert, meg egy keresztkötésû rj-45ös csatlakozós kábelt; kösd a routert meg a modemet össze, azt .. nah jó hosszú.. szerintem menni fog nem nehéz.

Az iphone 5s tud magyarul?

Az iphone 5s tud magyarul?
Az iOS 7-ben, de még a régebbiekben is benne van a magyar nyelv.
iOS 3 vagy 4-tõl van már magyar nyelv. Szóval 3-4 éve biztos.
ios 4-tõl van ha jól emlékszem :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!