Sport, mozgás kategória válaszai (73336 db)

A protein hasznos dolog akkor is, ha nincs étrended, de kreatinra -ha nem telik étrendre- nem kéne pénzt költeni, fõleg nem kapszulásra. Nem racionális döntés, ha közben szarul kajálsz.
Így van, a kreatin helyett vitamint vettél volna!
A kérdező hozzászólása: Rendben akkor nem fogok creatint venni de akk mégis ha proteint veszek akk fogok fejlõdni e vagy nem és ha igen mennyi idõ után láccik meg??
Fogsz fejlõdni csak lassabb ütemben, mintha rendes lenne az étrended. 2hónap után egyébként akkor is pénzkidobás lett volna a kreatin ha 100%-os a kajád. Elméletileg már most is kéne látszódnia, hogy elkezdtél edzeni. Nyilván nem leszel egybõl 100kiló izom (egyébként naturálban késõbb sem :D ), de valaminek már látszódnia kell, még ha magadon te nem is veszed észre.
protein szedése csak edzésnapon???kifejtenéd mért???
A kérdező hozzászólása: Mért mindennap szedjem??
Atyauristen nagyon gyorsan olvasd el az alapismereteket

Elromlott a bicajom, tudnátok segíteni? (többi lent)

MTB kerékpárról lenne szó, valamiért a lánc nem hajtja a hátsó kereket, hiába tekerem, csak forognak a fogaskerekek, a bicikli meg nem megy sehová...
Hát így látatlanba nem tudok sokat mondani.Ha a lánc a helyén van és forog a fogaskerék de a kerék nem akkor ott nagyobb baj lehet vidd el szervizbe.
racsicsere......vagy lehet javitani is de nem nagyon erne meg...6os 7es racsnik 3-4e ft korul vannak.. ha viszont kazis agyad van komplikaltabb a helyzet..vagyis dragabb..
bocs, elirtam, szoval racsnicsere..:D
Fagyott már nekem is le racsnim. Ha hidegben tárolod, próbáld meg melegbe vinni, nekem azóta se volt több baj vele. Persze valószínûbb hogy cserélni kell...
A kérdező hozzászólása: Komolyan a hidegtõl is lehet baja?? Am lehet, hogy nem ment tönkre teljesen, mert van amikor mûködik. Csak pl olyat csinál, h menet közben mikor abbahagyom a tekerést és csak gurulok, akkor úgy "kiakad" vagy mi, és utána mikor megint tekernék már nem hajtja...
Az lehet, hogy leragadnak a racsni fogai: alapos tisztítás (fõleg belül), árzsírozás. Ha elõtte megöntözöd olajjal és megjavul, akkor ez lehet a gond, vagy a beállítás. Ha az olaj sem segít hirtelen, akkor kopás is lehet, és akkor csere.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor megpróbáljuk ezt a tísztítás/olajozást, aztán hátha jó lesz.. Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Nem a hidegtõl van. ha menetes , akkor a menet is megszakadhatott. Abból csere lesz.
A kérdező hozzászólása: Nah, sikerült megcsinálni, kitisztítottuk, megolajoztuk és mûködik :)

Ez milyen fajta tánc?

A tánc stílusa érdekele nagyon!


Hogyan adagoljam?

100% WPP vettem az adagoló kanálon rajta van 1/4 1/2 és 3/4. 30g egy adag ugye és akkor meddig legyen az adagoló mert sajnos nicns rajta a gramm jel de aza baj hogy a Carb-F ben is ugyanilyen a kanál és akkor most hogy mert annál egy adag az 50 g ...
Nincs ilyen, hogy "adag". A testtömegednek megfelelõ mennyiséget kell bevinni, nem annyit, amennyi a kanálon fel van tüntetve.
ne szopass már hogy ki akarod grammozgatni a fehérjét, mi vagy te skót? nyomjad púposra a kanalat aztán kész a crab f kanala ugyan akkora és az 50g, ezen mi a meglepõ?
igen
Igen, az izom csak fehérjébõl tud épülni, fehérjeraktára pedig a szervezetnek nincsen.
Attól függ mi az a nagyon kevés. Egyébként kalóriapluszban nehezen.
Utolsó, hogy tartaná a pozitív nitrogénmérleget fehérje nélkül, akármekkora kalóriapluszban? Lassabban épülne le, de végül leépülne az izomzata.
Ezert irtam hogy mennyi az a nagyon kevés. Mert pl 60g-mal már nem fog.
Ja, jól van akkor ok.

NFL bolt? (Többi lent! )

Tudtok olyan boltot mondani BUDAPESTEN ahol lehet NFL-es kesztyűt kapni amin lehet látni a csapat logót?
játékhoz keresel kesztyût mert akkor malom udvar
West End, Under Armour :)
Én is kerestem de csak külföldi oldalon találtam. [link]

Hogy tudnék angol 3. osztályú csapatokkal kapcsolatba lépni?

20 éves vagyok,12 éve focizok ezalatt nb3-ban 4 bajnoki cimet es 3golkiralyi cimet sikerult szereznem.
Angliában még az 5. osztályban is profik a csapatok. Elõbb inkább ott próbálkozz. Amúgy játékosügynõkön keresztûl.
Nem kötelezõ, de nem tesz rosszat, így ajánlott, de egy kis kardió is jó lenne!
Lehet, amennyiben ezzel még kalóriapluszban maradsz, de nem feltétlenül szükséges, fõleg, ha nagyon nehezen fejlõdsz. Kardiót viszont ajánlott volna néha végezni.
A sziv es errendszer egeszsege erdekeben igen valamint az sulyzos edzesen valo teljesitmenyedet is elosegitene ami igy tobb izomban jelentkezne.
A kérdező hozzászólása: És minden edzés elõtt vagy elég mondjuk két edzés elõtt? Illetve hány percet?

Nem tudok egy fekvôtamaszt sem csinálni. Mit tegyek?

nem tudok teljesem lemenni csak egy kicsit, ha meg úgy erezkedek le, hogy az orrom a padlót érintse nem tudom magamat kinyomni..ötletek, hogy mit tegyek?
A fegyencedzést olvasd el, abban le van írva az összes alapgyakorlat, hogy hogyan kezdd el, még ha kb. semmi erõszinted sincs, akkor is. De ha már lekezded, akkor eddz mindenre, ne csak egy dologra.
A kérdező hozzászólása: nekem kosárlabdához kell...
És akkor? Nem értem, ez miért probléma.
Javaslom a kötelet, jól csavard a nyakad köré, majd egy fa alatt próbáld újra a fekvõtámaszt. Nekem bevált, azóta le tudok nyomni kettõt. 13/F
Edzés után, elõtte nem kell tejsavó.
edzés elõtt kb 1órával célszerû szilárd kaja majd edzés után mehet a fehérje turmix


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!