Sport, mozgás kategória válaszai (73336 db)

Minden meccset közvetítenek online... Jó nem a megye hármas meccsekre gondolok azért :D
A kérdező hozzászólása: és mégis hol??
[link]

Myomax Professional vagy 100% Whey Pro+Carb-f+Mega daily one?

Az lenne a kérdésem hogy 2 kettő kombináció közüll melyikkel járnék jobban, ti mit ajánlotok? Mert kb mindkettő ugyanannyiba kerül, ugye vödrös Myomax Pro-ról van szó. Szerintetek?
Utóbbi. Nem is értem igazán a kérdést. A Whey Pro+ Carb F elmegy egy egyenlõségjellel a tömegnövelõd mellett, de a vitamin alap, és a tömegnövelõhöz semmi köze.
Azért nem lehet választani, mert whey alapú protein, illetve multivita szükséges alap. A tömegnövelõ esetén ha a myo proff. akkor ez pedig edzések után.
A kérdező hozzászólása: Hát csak amiatt gondolkodok, mert ugye a Myomaxba mindkettõ egyaránt megvan, fehérje+szénhidrát. Sajnos csak most az ünnepek alkalmával tudok csak beruházni ilyen nagyobb összegû táplálék kiegészítõ csomagra, és nem akarok elhamarkodottan dötnteni. :D Természetesen a tömegnövelés a legfõbb cél. A kaja az rendben van.
Második szerintem is.
Elõbbi, ha jó tejsavót veszel.
Szempont: olcsóbb, nem csak edzés utánra jó.
oriza mert a jumbo edzés utánra jó?
A kérdező hozzászólása: Bevallom srácok kicsit bizonytalan lettem. 20 ezer forintot tudnék havonta testépítésre szánni, ez tartalmazná a kaját is. Viszont a kiegészítõk terén nincs túl nagy tapasztalatom.
clint: elõbbit javasoltam, azaz a tejsavó+ Carb F-et, mivel az a jobb megoldás. De a Jumbo prof. is megteszi szerintem, nem értem mi bajod van vele. Nyilván nem gazdaságos, de nem olyan gáz szerintem, mint pl. a zöld testvére.


Most hétfőn edzettem, testépítés kat-mell volt. Szerintetek túlerültettem? Hétfő óta úgy fáj a karom, hogy kb L alakban kell tartsam mert durván fáj, többilent://

Szóval amikor mozgatnám valamerre, akkor nagyon fáj, mint ha eltört volna ( de nem ) Egyenesen akarom tartani, akkor ordítanom kell úgy fáj :P
Most legalább megtanulod, hogy tisztelned kell a saját testedet ês vigyáznod rá!

Szerintetek ha 2 éve nem bokszoltam emlékezni fogok valamire?

égebben 7 hónapot bokszoltam ,most már lépkedni se tudok 2 éve abba hagytam ,
Képzeld el mi történik ha valaki 7 hónapig gyúr aztán leáll 27 hónapra vagyis több mint 3szor annyi idõre mint ameddig tréningezett. Mi lesz belõle? Te sem tudsz már semmit szóval ha akarod kezdd a nulláról. Ismét kezdõ lettél, gratulálok! :D
A kérdező hozzászólása: ez van majd bele jövök
ha nem volt elõtte semmilyen küzdõsport/hm akkor esélyes mert 7 hónap kb semmire nem elég.
A kérdező hozzászólása: nem volt, de bokszba hamar bele lehet jönni és nem is ment rosszul. menyni idõ kéne , azért csak elõbb bele jövök mint egy full kezdõ
tudom hogy boxban a leggyorsabb a fejlõdés de attól még nem rögzültek még annyira a dolgok beléd 7hónap alatt

Airsoft rugós snipernél mennyi a jó FPS ingadozás?

Nem csúcskategóriás atom hiper 150.000 ft-os tuningolt kicsi a farkam úgyhogy megtoldom 600 fps-el fegyverről/fegyverekről van szó, de nem is gagyi well-ről vagy valami hulladékról, középkategória.
Szerintem snipernél 450 fps-tõl kezdõdjön! :)
A kérdező hozzászólása: normális fps ingadozás érdekel nem pedig hogy mit tudjon, amúgy 490 fps.
A legjobb ha nem ingadozik... Ha 5fps alá tudod szorítani akkor az nagyon fasza. 10-ig még játszható a fegyver, de 10 fölött már gáz, mert kiszámíthatatlan a lövés..... Láttam videókat gyári fegyverekrõl ahol 20-30 fps ingadozás is elõfordult... ezért kell rendbe rakni az újonnan vásárolt fegyvereket, ha azok nem megfelelõek!
Max. 10-15 a normális. Ha nagyobb akkor ott már bajok vannak és csak egyre rosszabb lesz.

Mit tudtok javasolni? (többi lent)

6 hónapja csinálom a fegyencedzést és a kézenállás fal mellett 2 percig nem tudom kitartani pedig ezt a 2 perces lépést már 3 hónapja csinálom és sehogy nem megy.
Nem olvastad el a könyvet elég figyelmesen. Olvasd el még egyszer, és megérted mit rontottál el. Ha mégsem értenéd: várj még 1 évet azzal a gyakorlattal, elõbb legyen meg az 1 kezes fekvõ...
mi a baj pontosan? erõvel nem bírod, vagy a fejed akar szétdurrani, vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Erôvel sem bírom és a fejem szét akar robbanni.

Spartan training?

Miben különbözik a crossfitől?

Federer le tudná-e győzni az egyik ismerősömet (aki korábban 8 évig űzte ezt a sportágat) asztaliteniszben?

Az ismerősöm azt állította, hogy Õ le tudná győzni Federert egy asztalitenisz mérkőzésen. Az érvelését arra alapozta, hogy 8 évig űzte a sportágat (volt országos bajnok is), és belelát, hogy teljesen más mint a tenisz. Én viszont azt állítottam, hogy szerintem Federer győzne, hiszen egyrészről nagyon jó labdaérzéke van másrészről állítólag a hobbijai közé tartozik az asztalitenisz.
haverod nyerne mivel teljesen mas a ket sportag, csak ranezesre van hasonlosag. pingpongba sokkal tobb jelentoseget kap a fals. aztan ott van meg hogy mashogy kell athelyezni a sulypontot, mas a dinamikaja, rovidebb ido alatt kell vegrehajtani a helyes mozdulatot, es ezek nincsenek beidegzodve Federerbe... en is siman vernem, pedig csak "7" eve nyomom a pingpongot, dehat a heti 4edzes megteszi a hatasat...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!